Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoş geldin ranana,nasılsın hamilelik nasıl gidiyo?

Hoş bulduk cnm Hayirli geceler iyiyim cok şükür sen nasılsın iyi ya bı sıkıntı yok bir yandan gün sayıp bir yandan hazırlık yapıyoruz iste

sanada hayırlı geceler iyi olmana sevindim buğün kızının resmini gördüm dıştan görünüşünü :))) maşallah çok tatlı annesine çekmiş :)))

bende iyiyim canım şubatta btç kürü yapmıştım sonucunu bekliyorum bat ım 15-16 marttı halada olmadım buğün test yaptım negatif,p.tesiye kadar olmazsa kan da yaptırıcam testi dua et hamileyimdir değilsem 3.aşılamamı olucam ((

EvEt devaju'nun yani Seda'nin bahsettigi topik
Bende iyi olmana sevindim TATLIM Allah iylikler güzellikler verdin her daim inşallah tesekkur ederiz teyzesi o sizin tatliliginiz:))
İnşallah cnm ya Rabbim sana da bu duyguları tatmayı nasip etsin en kısa zamanda Rabbim hiçbir bayanı böyle imtihan etmesin inşallah dualardasin Rabbim çift çizgiyi görmeni nasip etsin :)

Son düzenleme:
amin canım inşallah dileklerin için çok teşekkür ederim.ben kaçtım sana iyi geceler....

Canım ben istanbul da yaptırdım özel bir klinikte 750 verdim ama ilaçlarada yaklaşık 500 vermişimdir

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

çoook sevindim canım yaaa, inşallah sağlıkla keseği bebişi görürsünüz, darısı bizlerin başına

beni de eklermisin canm daha öncde söylemiştim ilk aşlma ilk bebk 7 martta asılamam oldu snuç23 mart felan

merhaba arkadaslar ben de bu ay ilk asılamamı oldum bat tarihim 18 i umarım herkesin asılaması tutar emeklerimiz boşa cıkmaz

kendimden bahsedeyim biraz 27 yasındayım 20.denememiz bu bende hersey normal ama esimin sperm hareketleri cok dusuk o yu<zden asılama yapmamız gerekti.. 4 martta asılamam oldu beklemedeyim cok az kaldı

ekledim kızlar

Son düzenleme:

canım seninle aynı gün aşılama olmuşuz...beraber gün sayacaz.

bu ara turuncu seni de tebrik edderim.topikcanın ilk hamişi.ayağını sürü de biz de gelelim ardından

Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, neyseeee Şunun şurasında cumaya ne kaldı canım
2 gündür sürekli doktorumu görüyorum rüyamda, herhalde bu ayda çok gidip gelecem, bilinçaltı hep cuma günkü sonuçta ama doktor ne alaka anlayamadım

canım gözünüzaydın çok sevindim. bende cumayı bekliyorum. kaçıncı günü yaptırdın testi. idrara okadarcık zamanda geçmiyor hormon o yüzden yanlış sonuç çıkıyor. bekliyorsun, çatlıyorsun meraktan sonucu görene kadar ama en iyisi kan testi

merhaba kızlar
heyecanla şafak sayıyorum ben de. turuncutahta çoookkkk sevindim sonucuna :) inşaallahhh biz de bağırırız hamileyiiiiimmmmm diye :)
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniiiizzzz

Çok sevindim inş. darısı burdaki tüm bekleyen arkadaşlarımıza olur. Hadi haberler çoğalsın sevincimiz artsın :)

Canım yaa hadi hayırlısı olsun inş. Bende yarın sana aşılamanın gününü haber veririm 10 gün çabuk geçer dua edip bekleyelim Ağrı olsada katlanıcaz sonucu güzel olacak inş. Heyecanla bekliyorum güzel haberlerini.

hayırlı olsun canım benbim doktorum hiçbirşey demedi valla ilk gün istiraha dedi sadece ben sadece hatasonu sabahları çay içtim çok çay içmem zate kahve hiç içmedim ama ilk günler çok kabızlık çektim kuru kayısı yedim falan birkaç gün iğnelerin etkisinden şişkinliğin olabilir, gaz, kabızlık dikkat et ılık suda bekletilmiş kuru kayısı yersen iyi gelir kabak çekirdeği de iyi geliyor. O kadar da kasma yukarılara uzanmaya çalışma zorlama yani, ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter bende geçen sefer öyleydim karnımı tuta tuta oturur kalkkar yatakta dönmeye korkardım negatif oldu şimdi ohh rahatımm valla yediiğime içtiğime dikkat ediyorum haeketlerime biraz dikkat ediyorum o kadar.

ahh ahhh kaderdaşımm bende cumayı bekliyırum 14 gün olacak dr kalsa 10. gün çağırıyor geçen sefer öyle çağırmştı gititm aldım ağzımın payını 2 gün sonra da regl oldum ona göre yarın gitmem lazımdı ama yok gitmem o hata bir kere yapılır reglimi beklicem. Cuma belki c.tesi gidicem. O zamana kadar gerçi kırmızı bayrağı çekerim ama. Olsun direkt regliyi görmek orada gidip erkenden test yaptırıp sonuç stresi yaşamaktan daha iyi.

tskler bnm bat yarın beklemek cok zor olumlu olumsuz sonuc olsunda belirsizlik insanı sinir ediyorrr :)))

slmlar hepinize vakit hiç geçmiyor evde durmuyorum genede geçmiooooo bugün 11. gün saat bası 5 yada 10 sn sancı gelip kayboluyor..tırsıyorummm

düşünün nasıl bir psikolojiyse artık güleceksiniz belki çünkü çok saçma ama rüya işte bugun rüyamda kanuni sultan süleymanın karısıymışm ama çocuğumuz olmuyor bende diyom ki herkezin şehzadesi var(büyük ihtimal hürremden bahsediyorm) benim hiç şehzadem olmayacak hünkar beni terk edecek:84: kociişim duysa rüyamı beni sultan yapar

serophene yi ben de kullanmıştım 2 yıl önce bende etkisi olmamıştı carşamba günü aşılama yaptırdık bu sefer göbekten iğnelerle tavsiyem doktoruna göbekten iğneyi denemek istediğini söyle

Hoş bulduk cnm Hayirli geceler iyiyim cok şükür sen nasılsın iyi ya bı sıkıntı yok bir yandan gün sayıp bir yandan hazırlık yapıyoruz iste

sa ranana ben kk de yeniyim sende aşılama ile hmile kalanlardan mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…