hoş geldin ranana,nasılsın hamilelik nasıl gidiyo?
sanada hayırlı geceler iyi olmana sevindim buğün kızının resmini gördüm dıştan görünüşünü :))) maşallah çok tatlı annesine çekmiş :)))
bende iyiyim canım şubatta btç kürü yapmıştım sonucunu bekliyorum bat ım 15-16 marttı halada olmadım buğün test yaptım negatif,p.tesiye kadar olmazsa kan da yaptırıcam testi dua et hamileyimdir değilsem 3.aşılamamı olucam((
amin canım inşallah dileklerin için çok teşekkür ederim.ben kaçtım sana iyi geceler....
kızlar bende buay adet olursam aşılamayaptırcam nasip olursa ege kadın dogum evi izmirde ama ücretlimi bilmiyorum daha dogrusu hiç sormadık dr. siz ücretlimi ve nekadar yaptırıyonuz ona göre hazırlıklı olayım lütfennn cvp
Kızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
Eğer hamileyim sakın idrar testi yaptırmayın öyle ki çok hassas denen test bu sabah bile negatif çıkardı,sırf doktora sonucu iletmek için test yaptırmıştım:)))
beni de eklermisin canm daha öncde söylemiştim ilk aşlma ilk bebk 7 martta asılamam oldu snuç23 mart felan
benimde 2. aşılama yapıldı. birinci tutmadı.15 martta yapıldı aşılama ama pek ümidim yok.tutmazsa tüp bebek .düşünüyorum.BENİ DE LİSTEYE EKLERSENİZ SEVİNİRİM. ALLAHIM HERKESİN DİLEĞİNİ VERSİN.
merhaba arkadaslar ben de bu ay ilk asılamamı oldum bat tarihim 18 i umarım herkesin asılaması tutar emeklerimiz boşa cıkmaz
kendimden bahsedeyim biraz 27 yasındayım 20.denememiz bu bende hersey normal ama esimin sperm hareketleri cok dusuk o yu<zden asılama yapmamız gerekti.. 4 martta asılamam oldu beklemedeyim cok az kaldı
benimde 2. aşılama yapıldı. birinci tutmadı.15 martta yapıldı aşılama ama pek ümidim yok.tutmazsa tüp bebek .düşünüyorum.BENİ DE LİSTEYE EKLERSENİZ SEVİNİRİM. ALLAHIM HERKESİN DİLEĞİNİ VERSİN.
canım gözünüzaydın çok sevindim. bende cumayı bekliyorum. kaçıncı günü yaptırdın testi. idrara okadarcık zamanda geçmiyor hormon o yüzden yanlış sonuç çıkıyor. bekliyorsun, çatlıyorsun meraktan sonucu görene kadar ama en iyisi kan testiKızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
Eğer hamileyim sakın idrar testi yaptırmayın öyle ki çok hassas denen test bu sabah bile negatif çıkardı,sırf doktora sonucu iletmek için test yaptırmıştım:)))
Kızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
hadi bakalım canım ınsallah hayırlısı olur sende su asılamayı bı anlatta bıdaha beraber anne olcagımız haberı bekleyelım ınsallah ben yaptım bugun bıraz canım yandı suandada adet agrısı gıbı agrım var yeterkı tutsunda agrılara razıyım 10 gun sonra gel dedı doktorum kanda gebelık testı yapcaz sımdı bu 10 gunu bekle gecsın ufffff :)
iyi geceler arkadaşlar bende dün ilk aşılamamı oldum doktorlar gayet güzel geçdi yunurtalarının kaliteside eşinin sperm değerleride iyiydi dediler olumlu sonuç bekliyoruz senden dedi tabi herşeyi en iyi Allah bilir ben 1 saatden fazla yattım hastanede bnm doktorum çayı kolayı kahveyi içmemeye çalış konserve ürünleri yeme bol bol su iç kabız olmamaya bak sigara fln yasak ki zaten içmiyorum mümkün oldunca iş yapma dinlen dedi sizlerede bunlar söylendimi ben normalde hareketli bi insanımdır hareket etmeye korkar oldum
Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, neyseeee Şunun şurasında cumaya ne kaldı canım
2 gündür sürekli doktorumu görüyorum rüyamda, herhalde bu ayda çok gidip gelecem, bilinçaltı hep cuma günkü sonuçta ama doktor ne alaka anlayamadım
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çoook sevindim canım yaaa, inşallah sağlıkla keseği bebişi görürsünüz, darısı bizlerin başına
ekledim kızlar
serophene yi ben de kullanmıştım 2 yıl önce bende etkisi olmamıştı carşamba günü aşılama yaptırdık bu sefer göbekten iğnelerle tavsiyem doktoruna göbekten iğneyi denemek istediğini söylebenimde reglimin şuan 3. günü. 5. günü serophene ye başlayacam. 11. günü gitcem bakalım. ilk bebeğime aşılama ile kalmıştım. şimdi sıra 2. de :) Allahım herkese nasip etsin evlat gülünü koklamayı inşallahhhhh.
Hoş bulduk cnm Hayirli geceler iyiyim cok şükür sen nasılsın iyi ya bı sıkıntı yok bir yandan gün sayıp bir yandan hazırlık yapıyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?