Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar bunalimdayim ne yapacağımı bilemiyorum ne olur bana akıl verin
7,5 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmuyor
Hiç bir problem yok
İlk 3 yıl istemedik sonra da olmadı
2 yıldır özel bı doktora gidiyordum beni çok oyaladı
Gecen ay onu bıraktım istanbulda özel bı üniversite hastanesine gittim tüp bebek uzmanı Prof.
O bana hiçbir probleminiz yok aşılama yapalım dedi ama ben direk tüp bebek istiyorum dedim
( bı arkadasım 3 kere yaptı olmadı ve çok yıprandı şimdi tüp bebek yaptırdı ikizlere hamiş )
O bana hiç uğraşma aşılamayla direk tüp bebek yaptir diyor ama doktorumda bı kere aşılama deneyelim diyor
Rapor çıkardı 700 lira+ilaç aşılama
Bu ay gideceğim insulin ve şekerinizi ölçüp öyle gelin dedi
Nolur bana akıl verin vermem gereken kilolar da var tedavide zaten kilo alacağım sağlıksız bir hamilelik geçirmek istemiyorum
Çok bunaldım
Rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin

iğnenin etkisi 1 hafta sürüyo canım benim dr um öyle söylemişti,ama en erken 12.gün bakılır diye biliyorum benim 1.aşılamamda 10.günde idrarda pozitif çıkmıştı ama 14.gün negatif((

bir hafta daha beklicem desene kırmızılar gelmezse tabi :O

iğnenin etkisi 1 hafta sürüyo canım benim dr um öyle söylemişti,ama en erken 12.gün bakılır diye biliyorum benim 1.aşılamamda 10.günde idrarda pozitif çıkmıştı ama 14.gün negatif((
hadı yaaa neden oyle olduki ben dırek kanda baktırmayı dusunuom cnm ıdrara guvenmıom pek kanda baktırsamda yanıltırmı??

cnm bnm allah sabır versın cok zor gercekten...bencede bı kere olsun asılama denemelısın bıde bıldım kadarıyla asılma yapılmadan tupe gecırmıolar 3 kez mı ne sartı varmıs sanırım...gercı tam bılmıorm bende..en kısa zamanda bebegıne kavusursun ınsallah

Amin Canim zor işler benide doktor çok oyaladi ama özel bi hastanede yakaladım onu hemen aşılama yaptırdım:)ben asilamayi dene derim çünkü 2 defa aşılama yaptırmadan tüp bebeğe rapor verilmiyor raporsuz burada 7.000 tl 2 asilamadan sonra 3.000 tl oluyor hemde aklında kalmaz yaptirsamiydim diye 7.5 yıl beklemissin 3-4 ay daha beklersin rabbim hayirlisini nasip etsin hayirlisinada gönlümüzü razı etsin inşallah

eveetttsonunda kendıme kıyaslancak birini buldummbu arada ıgneden snra en gec 16. gun adet olurmussun doktor bana 23u adet gunu dedı yanı c.tesi 1 hafta beklemen gerekmio

aynen canım bende :) belirti var mı sende? ilk aşılaman mı ?

aynen canım bende :) belirti var mı sende? ilk aşılaman mı ?
ewt cnm ılk asılamam..valla gazım ve akıntım var fazla fazla onun dısında batmalar ve kasılmalar cok oldu bıkac gun smdı azaldılar..arada adet agrısı gbı agrım oluo ama gecıo sonra..goguslerde de hıc bısey yokbıde benı progestan fena etkıledı sanırım cok kotu gectı son 4 gun bas donmelerı kusmalar falan...sende ne var ne yok??

bende de gaz ve akıntı çok.. hafif bulantı ve göğüslerde biraz ağrı karnımda kramplar falan var ... ben ilaç kullanmıyorum doktor vermedi... piskolojik etki sanırım bunlar ((

bende de gaz ve akıntı çok.. hafif bulantı ve göğüslerde biraz ağrı karnımda kramplar falan var ... ben ilaç kullanmıyorum doktor vermedi... piskolojik etki sanırım bunlar ((
bulantı falan psıkolojık olabılır ama dıerlerı deıldır!!!bnm gogusler neden boyle peki yaa hıc bısey yok

bulantı falan psıkolojık olabılır ama dıerlerı deıldır!!!bnm gogusler neden boyle peki yaa hıc bısey yok

herkesteki belirtiler aynı değildir tatlım .. ikimizede müjdeli haber veririz inşllah....... bende pek umut yok ama (

aminn canım bunu yaşamayan anlamaz ben önce aşılamda denemeni öneririm. rabbim hepimize bebişler versin inşllah!

doğru söylüyorsun canım da gelde içime söz geçir...
adetim geçeli 3 gün oldu canım lekelenmeyi saymazsak...
hayırlısı olsun canım en iyisi bekleyip görmek....benim ki sebebsiz infertilite..senin sorun neydi?

ben önce 3 kere klomenle denedim olumsuz oldu ( haliyle artık olcana inanmak zor oluyo.... sen neden umutsuzsun ?
sızde problem neydi peki???bızde sorun esımde oldgu ıcın umutsuzum ben sperm hız sorunumuz var yumurtlamamda yok bı problem o yuzden pek umut edemıom

canım öncelikle sabrının devamını getirmeni tavsiye ederim.

aşılama konusuna aşılama önerdiğine göre seninkide sebebsiz infertilite,bizim durumda olanların aşılama tutma olasılığı % 15 canım.

tüp bebekte tutma şansımız %40-45 canım.

sana tavsiyem ilk önce aşılama yaptır tutmazsa o zaman tüp bebek dene derim...

Allah yardımcın olsun canım,dularımdasınız.....

sızde problem neydi peki???bızde sorun esımde oldgu ıcın umutsuzum ben sperm hız sorunumuz var yumurtlamamda yok bı problem o yuzden pek umut edemıom

bende çikolata kisti var canım o yüzden hamiş kalamıyorum ( eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…