Vajinal spekulumla vajinanı açıyorlar,bacaklarını iki yana koydurarak yukarı gelecek şekilde ameliyat masasını kaldırıyorlar.
İşte o an ölmek istiyorsun...
Acı fiziksel olmuyor;tamamen içinde bulunduğun iğrenç durumun etkisiyle yıkılmış bir psikoloji oluyor... En azından ben öyle hissettim.Büyük konuşmayayım ama ; bir daha "asla"!
arkadaşlar nasip olursa perşembe günü ilk aşılamam yapılacak.var mı o gün başka yaptıracak olan????
Vajinal spekulumla vajinanı açıyorlar,bacaklarını iki yana koydurarak yukarı gelecek şekilde ameliyat masasını kaldırıyorlar.
İşte o an ölmek istiyorsun...
Acı fiziksel olmuyor;tamamen içinde bulunduğun iğrenç durumun etkisiyle yıkılmış bir psikoloji oluyor... En azından ben öyle hissettim.Büyük konuşmayayım ama ; bir daha "asla"!
15 martta aşılama olanlar.........
yaşadığınız belirtiler var mı?
ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?
ben iyice psikopata bağladım galiba:18:
kız sen hala adet olmadınmııben 11 martta aşılama oldum ama hala test yapmadım bekliyorum :)
kız sen hala adet olmadınmııbnm kırmızılar bugun teşrif ettiler sen ne zaman test yapcan yapsana artık
Evet canım tekrarda başladık, kendim yapıyorum. kalçadan vurulan var vurdurabilirmisin dedi, sağlıkocağındakiler hep tanıdık oyüzden kendim yaparım dedim gonal f verdi bugün 2. gün çarşamba geri gitcem inşallah. sen ne yapmayı düşünüyorsun.
ya ben de korkuyorum test yaptırmaya...:18:
bir topikte 10. gün yaptırmışlar çıkmış diye okudum....
doktorum 29 unda yaptır demişti..........
ama ben yaptırmadan biri bana söyleyiverse bir çırpıda..........
oldu ve ya olmadı bu kadar.
acaba olmazsa kaç günde adet görülüyor ki? aşılamadan sonra kaçıncı günde yani?
progestan kullananlar gecikir ama bana doktor vermedi... olmadıysa 29 una kadar olurum herhalde?[/QU
asılamanın 14. veya 15. günü kan test yapılıyo diye biliyorum benim dr adet gününü 10 gün geeçrse test yap demişti bana
kız nasıl durcan o kadrtest yaptırcak cesareti bulamadım ya :O adet olmazsam bi daha ki hafta yaparım inşallah
kız nasıl durcan o kadridrar testi yap bari
ya ben de korkuyorum test yaptırmaya...:18:
bir topikte 10. gün yaptırmışlar çıkmış diye okudum....
doktorum 29 unda yaptır demişti..........
ama ben yaptırmadan biri bana söyleyiverse bir çırpıda..........
oldu ve ya olmadı bu kadar.
acaba olmazsa kaç günde adet görülüyor ki? aşılamadan sonra kaçıncı günde yani?
progestan kullananlar gecikir ama bana doktor vermedi... olmadıysa 29 una kadar olurum herhalde?
sdtive merhaba!Doktorun puregon dozunu ayarlarken hiç E2'ne bakmadı mı kanda?Yapı olarak inceyse düşük dozda başlıyorlar yumurtalar çok uyarılmasın diye.Düzenli her iki günde bir ya da her gün kan artı ultrasonla doz miktarıyla oynuyor ve iki ya da üç yumurta elde etmeye çalışıyorlar.Sanki doktorun biraz ezbere iş yapmış gibi.Yerinde olsam eğer iki yumurta gelişimi sağlayamadıysa o kadına ya da adama aşılama yaptırmam. Zaten maksimum %17 şansı var bu yöntemin;aşılama için o masaya yatmana, psikolojik olarak yıpranmana değmez. Çatlatma iğnesiyle normal ilişkide değerlendir o yumurtayı;olmazsa bir dahaki aya başka bir doktorla sıfırdan başlarsın.
herkesin süreci farklı oluyor o yüzden seni yanıltmış oluruz, iğnelerin adı, dozu ve süresi kişiden kişiye fark ediyor... ama inşallah yumurtaların sağlıkla gelişir ve ilk aşılamada pozitif sonucu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?