Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın o pozusyonnu tahmin ediyrum igrenç bişey..... ay lütfen öyle olumsuz yazmayın sonra çok etkileniyoz bu seferde çok zor olu ben rahim filimi çektirdigimde netten hep okudum yorumları çok etkilendim film çektigimde sinirkırizi geçirdim çok strez yapmıştım ama okadar abartılacak bişey degildi hemde hiç degildi (beni yannış anlama) :))))))

arkadaşlar nasip olursa perşembe günü ilk aşılamam yapılacak.var mı o gün başka yaptıracak olan????

nerde yaptırcan ben izmirde kontrolum var 5 günüm senin yumurtan kacıncı günde gelişti ben acaba nezaman yaptırcam heycanla bekliyorum çok umutluyum:))

evet işin psikolojik boyutu daha zor aslında.neden bunları yaşıyorum diyor insan ister istemez.Allah daha fazla acı yaşatmasın,bunlarla gelsin geçsin inşallah ne diyelim...

15 martta aşılama olanlar.........

yaşadığınız belirtiler var mı?

ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?

ben iyice psikopata bağladım galiba :18:

15 martta aşılama olanlar.........

yaşadığınız belirtiler var mı?

ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?

ben iyice psikopata bağladım galiba :18:

ben 11 martta aşılama oldum ama hala test yapmadım bekliyorum :)

hayırlısı inş.bu sefer tutar canım çok beklemezsinben bu ay hiç bişey yapmak istemyrm ya ovü testi var evde onu dahi yapasım yok,öylece sakin sessiz bir ay geçirmek istyrm

ya ben de korkuyorum test yaptırmaya...:18:

bir topikte 10. gün yaptırmışlar çıkmış diye okudum....

doktorum 29 unda yaptır demişti..........

ama ben yaptırmadan biri bana söyleyiverse bir çırpıda..........

oldu ve ya olmadı bu kadar.

acaba olmazsa kaç günde adet görülüyor ki? aşılamadan sonra kaçıncı günde yani?
progestan kullananlar gecikir ama bana doktor vermedi... olmadıysa 29 una kadar olurum herhalde?

canım merhaba, bende 15 inde aşılama oldum ama benim aşılamam çok zor oldu ve doktor bidaha sende aşılama denemeyelim direk tüp bebek yapalım dedi ben çektiğim acıya mı yanayım yoksa tüm hayallerimin yıkıldığınamı... bende 10. gün dayanamadım idrarda test yaptım hiçbişi çıkmadı cuma gününü bekliyorum. Aşılamadan sonra 6. günde kasıklarım, belim ve bacaklarım ağrımaya başladı. göğüslerimde hiç belirti yok. şu anda yine kasıklarım çok şiddetli ağrıyor hatta ani hareket kasıklarım ağrıyor, her an regl olabilirim hislerinin hepsini yaşıyorum. inşallah cuma günü hayırlı haberler alırız:) sen de belirti varmı?

aşılamamın 12.gününde adetim gelkmeye basladı ve hala devam edior ,uzun sürmesinin sebebi ne acaaba?normalde 1.ve 2.gün yogun olurdu 3.günde az az gelirdi,bugün5.günü az az geliyor kızlar,aşılamadan sonra adet görenlerde de oldu mu böyle?

ya seyir hiç bakmadı işte ben önceki ay klomen kullanmıştım günde 1 tane, onunla 2 tane yumurtam olmuştu. ama iğne ile daha kaliteli yumurta oluyor diye doktorum en düşük doz iğne kullanalım dedi. ama beklediğimiz gibi olmadı. hiç kan tahlili de istemedi. sık sık ultrasonla takip yaptı sadece. ben de bir dahaki ay başka doktora giderim diyorum...

ya çatlatma iğnesiyle denemek bana cazip gelmiyor çünkü eşim ilişki olması gerektiğinde stres yapıyor ve ilişkiye giremiyoruz bazen. yine öyle olsun istemiyorum. bazen ya sperm veremezse diye bile korktuğum oluyor. o nedenle 1 yumurta bile olsa aşılama denermişim gibime geliyor.

bu sabahta aksi gibi son iğnemi vurulacakken, sırıngadaki ilacın yarısını dışarı sıktım zaten büyümeyen yumoşlara az ilaç verdim yani... öğlen kontrolüm ver, söyleyeceğim doktoruma bakalım ne diyecek. küçük bir ihtimal perşembe sabah aşılama olabilir eğer o tek yumurtam büyüdüyse

ignemin adı gonal_f çatlatma iğnem ovitrelle 450 lik şırınganın üzerindeki rakamı 100 getir vur dedi 5 gün vurun gel bakalım büyümüş mü diye inşallah olur çok ta umutlanmak istemiyorum her zamanki gibi hayal kırıklığı yaşamamak için..! yanlız arkadaşlar iğneyi vurunduktan sonra karnımda garip bir ağrı oluşmaya başladı bu normal mi?

iğneden sonra karın ağrısı normal mi?

sdtive selam canım nasılsın

yumurtalar ne durumda, gittinmi doktora. benim sanırım cuma gününe doğru aşılamam olacak doktor öyle söyledi. çarşamba tekrar kontrolüm var. bakalım neler getirecek bize her yeni gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…