Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım senin o zaman bugün 10. günün... Ben 18 martta aşılama oldum, doktor 10 gün sonra çağırdı.. Yani bugün veya yarın yaptırabilirsin. İnş güzel haberini alırızz canım
inşallah canım..pek sanmıyorum ama görecez...bu arada benim doktorum adet tarihin 10 gün gectikten sonra gel kanda bakalım dedi.yuh dedim.direk cinsiyetini öğreniriz o şekilde gitsem..
naz senin yine 9 günde 20mm olmuş, benim 11. günümde 15-16mm arası.. resmen şoklardayız doktorumla... bari o çatlayacak boyuta gelebilse diye dua ediyoruz... yarın öğlen yine kontrole gideceğim
seni çok iyi anlıyorum.istersen ada çayı iç.yumurtannı gelişmesine yardımcıoluyor.ama aşılamadan sonra içmemen lazım.o zaman ters etki yapıo.
kızlar bugün benim 10.günüm mü yoksa 9. günümmü?bir de ben hiç bişi hissetmiyorum.ne göğüslerim şiş ne başka bişi var.tamamen nötrüm...adet yakın herhalde.gecen aşılamada 10.gün leke görmüştüm.

lütfen cvp verin benbugün 3 ignemi(menogon) yaptırdım kendim yapamıyorum 1dr yaptı göbekten gösterdi 1 acilde yaptım göbekten 1 saglık ocagı kolumdan yaptı dr kolundan dememişte sorun olurmu acaba ebe fark etmez dedi kol göbek aynı dedi benimde şime geldi koldan fazla agrımıyo siz nerden yaptırdınız???????????????

ben bugun yaptırdım sonuc negatifff malesef 3,76 cıktı kan testım

doktorun bugün mü yaptır demişti peki?belki de erkendir.geç döllenme falan olmasın?çünkü 0 çıkmamış.ben cesaret edemiyorum.dün idrar da baktım negatif.cumaya kadar gelmezse cuma günü yaptırrım

Canım senin o zaman bugün 10. günün... Ben 18 martta aşılama oldum, doktor 10 gün sonra çağırdı.. Yani bugün veya yarın yaptırabilirsin. İnş güzel haberini alırızz canım

merhaba ben de 18 martta aşılama oldum aynı gün olmuşuz anladığım kadarıyla sende bir belirti varmı arkadaşım yada farklı bir şey. benim göğüsleirm falan şişti dokununcada acıyor belim ve sırtımda zaman zaman ağrıyor aslında adet öncesi gibi ama bilemiyoru yinede . 10 günde çıkar mı beim doktorum falnda gel falan demedi ya ebn 14. gün yaptırıcam daha garnti olsun die

canım işte bugun asılamnın 10 gunu nısanın 5, de adet olucam daha adetıme 10 gun var daha bılmıyorum sordum artabılırmı rakam dedım adetın gecıkırse gel tekrar test yapalım dedı yanı kesın konusmadı bılmıyorumkı umutlanmakta ıstemıyorum doktorum dedı pazartesı gel tahtıl yapalım dıye ama bı umutla gıtttım bıde goguslerımde hassalastı ama sanırım goguslerın hassaslasması ılaclardan cunku ılacın yan etkısınde yazıyodu nese kısmet cok uzuldum agladım ama kısmet napalım

Canım benim göğüsümde hafif acı hissetiyorum, meme ucumda normal olmayan bi şekilde acıyo.Dün mesala temzilik yaparken gögsümde böle bişeyler hissettim bi baktım, kenarlarda sivlice gibi bişeyler oluyo ya ondan çıkmıştı ve koyuydu meme ucum. normalde pembe oluyodu.Çok heyecanlandım telaştım kesin hamileyim hissine kapıldım, normalde heveslenmek istemezdim hayal kırıklığına kapılmamak için, o an ki hisle tuttum eşimi aradım hamileyim diye :))) mememdeki koyuluk duşa girdikten sonra yine pembe halini aldı o benim kafamı karıştırdı. kasıklarımda çok nadir hafif bişeyler oluyo. kendimi dinliyorum şu aralar, perşembe günü kan testim yapılacak, bakalım :)

kastan olması yeterli yeri önemli değilmiş.bende menogon oldum,hep kalçadan.çok canımı yaktı ama gece rahat uyuyamıyodum o derece.dozu da fazla,ondandır belki.

sdtive merhaba!Doktorun puregon dozunu ayarlarken hiç E2'ne bakmadı mı kanda?Yapı olarak inceyse düşük dozda başlıyorlar yumurtalar çok uyarılmasın diye.Düzenli her iki günde bir ya da her gün kan artı ultrasonla doz miktarıyla oynuyor ve iki ya da üç yumurta elde etmeye çalışıyorlar.Sanki doktorun biraz ezbere iş yapmış gibi.Yerinde olsam eğer iki yumurta gelişimi sağlayamadıysa o kadına ya da adama aşılama yaptırmam. Zaten maksimum %17 şansı var bu yöntemin;aşılama için o masaya yatmana, psikolojik olarak yıpranmana değmez. Çatlatma iğnesiyle normal ilişkide değerlendir o yumurtayı;olmazsa bir dahaki aya başka bir doktorla sıfırdan başlarsın.

Son düzenleme:
anladım,sonrasında yine dinlenmek iyi olur tabii.çok acıyo mu bi de onu sorayım ??

Vajinal spekulumla vajinanı açıyorlar,bacaklarını iki yana koydurarak yukarı gelecek şekilde ameliyat masasını kaldırıyorlar.
İşte o an ölmek istiyorsun...
Acı fiziksel olmuyor;tamamen içinde bulunduğun iğrenç durumun etkisiyle yıkılmış bir psikoloji oluyor... En azından ben öyle hissettim.Büyük konuşmayayım ama ; bir daha "asla"!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…