inşallah canım..pek sanmıyorum ama görecez...bu arada benim doktorum adet tarihin 10 gün gectikten sonra gel kanda bakalım dedi.yuh dedim.direk cinsiyetini öğreniriz o şekilde gitsem..Canım senin o zaman bugün 10. günün... Ben 18 martta aşılama oldum, doktor 10 gün sonra çağırdı.. Yani bugün veya yarın yaptırabilirsin. İnş güzel haberini alırızz canım
seni çok iyi anlıyorum.istersen ada çayı iç.yumurtannı gelişmesine yardımcıoluyor.ama aşılamadan sonra içmemen lazım.o zaman ters etki yapıo.naz senin yine 9 günde 20mm olmuş, benim 11. günümde 15-16mm arası.. resmen şoklardayız doktorumla... bari o çatlayacak boyuta gelebilse diye dua ediyoruz... yarın öğlen yine kontrole gideceğim
15 martta aşılama yaptıranlar...testi hangi gün yaptırıyorsunuz?
ben bugun yaptırdım sonuc negatifff malesef 3,76 cıktı kan testım
Canım senin o zaman bugün 10. günün... Ben 18 martta aşılama oldum, doktor 10 gün sonra çağırdı.. Yani bugün veya yarın yaptırabilirsin. İnş güzel haberini alırızz canım
doktorun bugün mü yaptır demişti peki?belki de erkendir.geç döllenme falan olmasın?çünkü 0 çıkmamış.ben cesaret edemiyorum.dün idrar da baktım negatif.cumaya kadar gelmezse cuma günü yaptırrım
ben bugun yaptırdım sonuc negatifff malesef 3,76 cıktı kan testım
merhaba ben de 18 martta aşılama oldum aynı gün olmuşuz anladığım kadarıyla sende bir belirti varmı arkadaşım yada farklı bir şey. benim göğüsleirm falan şişti dokununcada acıyor belim ve sırtımda zaman zaman ağrıyor aslında adet öncesi gibi ama bilemiyoru yinede . 10 günde çıkar mı beim doktorum falnda gel falan demedi ya ebn 14. gün yaptırıcam daha garnti olsun die
lütfen cvp verin benbugün 3 ignemi(menogon) yaptırdım kendim yapamıyorum 1dr yaptı göbekten gösterdi 1 acilde yaptım göbekten 1 saglık ocagı kolumdan yaptı dr kolundan dememişte sorun olurmu acaba ebe fark etmez dedi kol göbek aynı dedi benimde şime geldi koldan fazla agrımıyo siz nerden yaptırdınız???????????????
arkadaşlar nasip olursa perşembe günü ilk aşılamam yapılacak.var mı o gün başka yaptıracak olan????
sen hangi iğneyi kullanmıştın? ben 7 gün puregon, 3 gün de gonal f kullanmış olacağım... şaşkınlık içinde kaldık ben de doktorum da... bari o 1 tane büyüse benim de...1 tane bile olsa yapacak doktorum sanıyorum aşılamayı ama büyürse tabii. doktorumun hatası var mı onu da bilemiyorum.. bu tedavi başarısız olursa doktor mu değiştirsem diyorum ama onda da kararsızım.
senin o 1 yumurtayla yapıldı mı aşılama, ne durumdasın?
Canım inş aşılaman rahat geçer. İlk gün mutlaka yatıp dinlen kalkma, beline yastık koyup destekle.
sağol canım amin.11 gibi yapalım dedi.öğleden sonra işe gitcem.yatamam kii..normalde aşılama sonrası hastanede ne kadar dinlendiriyorlar?
anladım,sonrasında yine dinlenmek iyi olur tabii.çok acıyo mu bi de onu sorayım ??En az yarım saat kırkbeş dakika dinlendiriyorlar.
anladım,sonrasında yine dinlenmek iyi olur tabii.çok acıyo mu bi de onu sorayım ??
En az yarım saat kırkbeş dakika dinlendiriyorlar.
anladım,sonrasında yine dinlenmek iyi olur tabii.çok acıyo mu bi de onu sorayım ??
beni 15 dakıka yatırdılar sadece...
Canım inş aşılaman rahat geçer. İlk gün mutlaka yatıp dinlen kalkma, beline yastık koyup destekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?