Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

bana sen erken regl oluyorsun gibi geliyor naz yaaa...
ne biliyim 11. gün erken değil mi? neden böyle oluyor acaba...
tüp bebeğe geçiyorum diye üzme kendini, belki de daha iyi olacak. seni zorlayacak tek kısmı yumurtaların toplanması, yoksa onda da hergün iğne oluyorsun. bir farkı yok. üstelik pozitif sonuç alma şansın daha yüksek. biraz nefes al öncesinde, sonra da gidip iyi bir yerle görüş, tolunu ona göre çiz canım

kızlar yaa bir akıl versenize...

ben akşam 10da çatlatma iğnesi yapıcam, perşembe sabah 10da aşılama olacak. Ama benim 3-4 saattir bayağa yoğun kasık ağrım var. karnım da şişti. sanki kendiliğinden çatlıyor gibi. öyle olursa belki de erken çatlayacak. aşılama da yumurtanın canlı olduğu zamana yetişmeyecek. ama bu akşam ilişki olsa, perşembeye 1 gün var... aşılamada ne kadar sperm kalır kim bilir... ne yapacağımı bilemedim ya, bir akıl verin bana

merhaba narkadaşım . bu bahsettiğin yakı nasıl bri şey bahsedr misn nasıl yapılıyor evde kendimiz yapabilir miyiz tarif eder misin biraz artık bunlara kaldık valla doğru söylüyorsuun

canım ev sahibim cici bir teyze baana anlattıgını anlatayım bu yakı bel boyun kol bacaga kullanılan bir bant agılarda catlaklarda et ezilmelerinde cok faydalı eczaneden aldım tanesi 4lira 2 tane aldım adetm inş yarn bitiyor. yumutlama gunleri beline yapıştırıyomuşsun 3 günde etkisini kaybediıomuş o yüzden 2 tane aldım digeri işlevini yitirince digerini yapıştırıosun burdaki amaç beli asırı derece sıcak tutması ve belde arıklık varsa düzeltiomuş not:bel ayrıklıgıda bebegin rahme tutunmasını zorlaştırıomuş amaann en azından mantıklı bişi yapıştır ilişkye gir ne kaybetcen akla mantıga uygun oldktan sonra her yolu denemekte faide var belki rbbim emeklerimize acırda verir..

Son düzenleme:
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

Allah hayırlısını versin hepimize... Bir aşamayı daha atlattın aslında! Bebeğine bir adım daha yaklaştın. Her şer aslında öyle olmayabilir... O yüzden elinden geldiğince kendini yıpratmadan bu durumu atlatmaya çalış canım... Allah'ım yarabbim bizi duyuyor ve görüyor ve bizim için en hayırlı zamanda dualarımızı gerçekleştirecek inşallah!

benim hep öle oluyor zaten.normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama benim hiç bir zaman öle olmaz.gecen aşılamada da 9.gün leke gelmişti.10.gün adet olmuştum.bunda 11.gün geldi kanama..artık iyi bir merkez bulucam.inş sizlerin tutar aşılaması

git canım iyi bir yere, bunun nedenini de bulsunlar...
ben de tutacağını sanmıyorum çünkü zamanlaması yanlış olacak benim daha iğneyi vurmadan kasık ağrım başladı. erken çatlayacak yumurtam, aşılamaya kadar kalmaz...
ne yapalım Rabbim bilir

slm kızlarrrrrr nasılsınız görüşmeyeli uzun zamandır yoktum şehir dışındaydım,iyi geldi bana sizede tavsiye ederim.

yazıların hepsini okuyamadım varmı güzel haberler?

sdtive canım ilişki olsa bile sperm 72 saat canlı kalıyo,o yüzden kasma kendini,malesef sana yetişemedim buğün son iğnemi yaptım göbişten gonal f 75 ml kullandım günlük 6 gün kullandım yarın yumoşalara bakılıcak,c.tesi olabilirim bende aşılamamı inşallah tutar busefer de yüzümüz güler artık....

diğer arkadaşlarım inşallah hayırlı haberlerinizi alırım,tutmayan arkadaşlarım ne olur üzülmeyin,ümidinizi kaybetmeyin...

dejavucum sen ne yaptın?

benim ilk aşılamada dedigin gibi olmuştu.merak etme çatlamaz yumurtaların.doktora sormuştum ben.o da daha çatlamaz telaşlanma dedi..iğneden 33-37 saat sonra çatlıyo.ben 35.saat çok direk bi sancı ile hissetmiştim.rahat ol yani.inş tutar senin

BENCE arkadaşım sen eşinle bu akşam bir deneme yap. Ama bence yani bu benim kendi fikrim. Aklında kalmasın sonra yoksa geçmi kaldım diyip pişman olma... Derim ben!
Eşinin soermlerine gelirsek eşine keçiboynuzunun suyunu pekmezini hatta yiyebilir bile daya gitsin... Bol bol yesin içsin... Çok faydası var diyorlar ben bilemem. Hatta aşılama günü sperm vermeden 2 saat önce kahve içsin. Kahve spermlerin hareketini artırıyormuş diye duymuştum. Bir araştır istersen...

canım korkma anlaşlan tam 36 saat sonra asılaman olcak benimde 36 saat sonra oldu aynen benimde igne sabah 8 de oldu aaksam sancılarım basladı igneden ibr önceki gecede ilişki dedi yani 2 gün sonra sprem alınp aş. yapıldı aynı yani benimki olmadı ama teknik aynıysa demekki dogru benim düşüncem bu

öncelkle hoşgeldn canım maalesef asılamam tutmadı ikinciyide yapıcaktık ama adetn 3.günü gittim catlamamış yumurtam var die asılamyı iptal ettikbu ay kendimiz deneyecgiz yakı sogan ovulasyon testi dualar yüklenecem bu ay eşime keçiboynuzu felan bakalım kısmetten öte köy yok bende şehit dışına cıkmayı planlıyorum nasıl geçti rahatladın mı bari şekerim

sen istersen tabi yaptırır allah allah derhayret onlar istememiş dunyanın parasına yaptırıolar hem ne bilinçsiz ya tüplerin tıkalıysa bukadar ay asılam ilaçları hormon ilaçları en önemlisi duygusal yıkımlar boşu boşuna canım ben istemedigim halde dr rahim filmi olmadan asılam yapmayalım en ufak bir yapışıklık dahi gebelige engel boşuna vakit ve nakit kaybı olmasın die yaptrdm temiz çıktı şükür sende yaptır kurtul kafanda sorular kalmasın allah yardmcn olsn şekerim

ama ben o yoğun ağrıyı daha iğneyi vurmadan hiisediyorum işte

ufff kafam çok karışık. perşembe sabahına sadece 36 saat kalıyor, bu sefer aşılamada kullanılacak sperm kalitesiz olursa ya

ama bizim iğneden önce ilişki olmadı işte ben daha iğnemi vurmadım, 2 saat sonra vurmam lazım, ama benim 3-4 saattir zaten kasık ağrım var. eğer bu akşam ilişki olursa eşim sperm vereceği zaman 2 günlük bile olmayacak, 1,5 günlük olacak. ne kadar sperm olur ki içinde kim bilir...

canım hatırlarsan benm aşılamam bissürü yumurtayla yapıldı 5 tane olgun 10 tane olgunlaşamaya baslayan 10 dan fazla kücük ama noldu canım tutmadı rabbim isterse birtane cılız küçük yumurtayada can verir unutma o yoktan var eden degilmi serin ol pozitif düşün

allah bilir canıcım ALLAH allaha tevekkül et lütfen umutlu ol yazdıgım hz.musa örnegini düşün keşke ovulasyon çubugun olaydı yapardın çatlamışssa çatlatma igneni yaptırmazdın gerek yok çünkü canım olanla ölene çare yok elden geleni yap bak keçi boynuzu kürü 2 günde bile etkili olur ve havuç suyu içir en önemlisi sakın eşine bunlardan bahsedip strese skma olmsz etkilenir sende stres yapma yumurtan etkilenir serin ol

öyle tabii, ama erken çatlayıp kaçıracak olmaktan korkuyorum çünküü çok ağrım var kasığımda... daha iğnemi bile yapmadım

sağol tatlım... eşim bir ara içti keçiboynuzunu, şükür sperm değerleri iyi çıkmıştı, ama eşim şuan grip, hata 3 gündür ateşi çıkıp duruyor. perşembe testte nasıl olur bilemiyoruz, Rabbimin takdiri artık. inşallah bu tedaviyi vesile kılar, artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Tabi pes etmek yok

benide toblaya eklermisin 2. bebek 1 . aşılama aşılama tarihi 11 mart

öncelikkle rabbim şifalar versin bende de 4,5 cm ç kisti var benim doktor ameliyatı hiç önermedi rahim filmi çekindim kanallar açıktı sende çektir çektirmeden ameliyat olma derim ben

ya sorma valla bende anlamadım bide özele gdiyorum düşün yani nerdeyse iki sene olacak allah kahretsin diyorum başkada bir şey demiyorum ya teşekkür ederim canım ya bu bu ay kesin yaptırıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…