[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pink_diamond74[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papilloamour[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm arkadaşlar bende 25 martta 2. aşılamamı oldum benide listeye eklermisiniz (ilk bebek için)
Benim aşılama tarihimi girmiştin ama liste karışmış sanırım 20 mart benim aşılama tarihimde :)
Candy eğer yapışıklık varsa demekki o yüzden hamile kalamıyodun, açıldıysa eğer kısa zamanda güzel haberlerini alırız diye düşünüyorum. Çünkü sorunu çözmüş bulunmaktasınızz canım.
inş canım yapışklık var dediler hsg filminde açılmış bakalım hayırlısı en kısa sürede hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize inş
Ilk seferde aşılama ile hamile kalan biri olarak rabbimin yanınızda olup gönüllerinize göre vermesini diliyorum.sizin için içimden geçeni anlatmak zor.bu aşamalardan geçmiş biri olarak sizlere canı gönülden müjdeler diliyorum..
gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
biraz deteylerı paylaşır mısınız biizmle? aşılama sebebiniz neydi, nerede yaptırdınız, belirtiniz oldu mu? herkes merak ediyordur eminim
kızlar dün akşam çatlatma iğnesini vurmadan çok ağrım olunca öğleden sonra doktora gittim, şükür yumurtam duruyormuş... Gerçi bu sefer de onca ağrıya neden çatlamadı diye endişelenmeye başladım ama olsunIyice psikopata bağladım sanıyorum ben...
Inşallah vaktinde güzelce çatlar o biricik çok kıymetli yumurtamYarın sabah aşılama olacak, çok heyecanlıyım. Rabbim aksilik göstermesin, işlerimizi rast getirsin inşallah...
canım tebrik ederimm hikayeni okuyunca o kadar heyecanlandım ki rabbim banada yaşamak nasip etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun yazdıkların benide heycanlandırdı aşılama yaptırdım 7. günüm aşırı göğüslerim sızlıyo ve çok şiştiler en başından beri böyle kasıklarımda sanki içinde yumurta koymuş gbi kıpırdadıkça acıyo sürekli şişkinlik ve batma umudum pek yok ama rabbim bizide senin gbi sevindirir inşallahALLAH RAZI OLSUN ALLAH...
bende pko eşimde oligospermi vardı.4 senelik evliydim ve hiç korunmadan hamile kalamadım 1 2 kere yumurta takibi yaptık belirli aralıklarla ancak tutmadı.bendeki pko nun üzerine eşimin oligospermi sorunu eklenince aşılama deneyelim dedik.çok şükür ilk seferde tuttu.medilife hastanesinde selda örnek hanımoğluna yaptırdım aşılamamı.aşılamadan sonra o gün dinlendim ertesi gün işime devam ettim.aşılamamın 2 gününden itibaren gögüslerim şişti en büyük belirtim oydu.günlerden bir gün(aşılamanın 9 günü yanılmıyorsam)işyerinde hop oturup hop kalkıyorum tabi meraktan dedimki bugün kesin test yaptırıcam ancak iş saatinden sonra yaptırayım ki nasılsa negatif olacak evde sonucu alıp rahat rahat ağlıyayım falan diye hesap yapıyorum verdim kanı eve gelene kadar tabi sonuçların çıkma saati geldi evde sonucu alınca allah bana üzüntüden değil sevinçten ağlamayı nasip etti.o günden beridir 2 3 kere kanamam oldu türlü kuruntular falan derken bu günlere geldik salı günü ayrıntılı ultrason çekimimiz var bebeğimin yüzünü 4d olarak görebilicem ne diyeyim ki allah ol deyince oluyor.rabbim hepinizi daha fazla hasret çektirmeden bu duyguları yaşamayınasip etsin.arada sırada böyle hamile kalmak isteyenlerin topiklerinebakıyorum kendim için şükrederken tüm bebek isteyenler içinde dua ediyorum.çünkü ben bu duyguları iyi biliyorum sadece çeken bilir..sormak istediğiniz herşey için yanınızdayım..
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH...
bende pko eşimde oligospermi vardı.4 senelik evliydim ve hiç korunmadan hamile kalamadım 1 2 kere yumurta takibi yaptık belirli aralıklarla ancak tutmadı.bendeki pko nun üzerine eşimin oligospermi sorunu eklenince aşılama deneyelim dedik.çok şükür ilk seferde tuttu.medilife hastanesinde selda örnek hanımoğluna yaptırdım aşılamamı.aşılamadan sonra o gün dinlendim ertesi gün işime devam ettim.aşılamamın 2 gününden itibaren gögüslerim şişti en büyük belirtim oydu.günlerden bir gün(aşılamanın 9 günü yanılmıyorsam)işyerinde hop oturup hop kalkıyorum tabi meraktan dedimki bugün kesin test yaptırıcam ancak iş saatinden sonra yaptırayım ki nasılsa negatif olacak evde sonucu alıp rahat rahat ağlıyayım falan diye hesap yapıyorum verdim kanı eve gelene kadar tabi sonuçların çıkma saati geldi evde sonucu alınca allah bana üzüntüden değil sevinçten ağlamayı nasip etti.o günden beridir 2 3 kere kanamam oldu türlü kuruntular falan derken bu günlere geldik salı günü ayrıntılı ultrason çekimimiz var bebeğimin yüzünü 4d olarak görebilicem ne diyeyim ki allah ol deyince oluyor.rabbim hepinizi daha fazla hasret çektirmeden bu duyguları yaşamayınasip etsin.arada sırada böyle hamile kalmak isteyenlerin topiklerinebakıyorum kendim için şükrederken tüm bebek isteyenler içinde dua ediyorum.çünkü ben bu duyguları iyi biliyorum sadece çeken bilir..sormak istediğiniz herşey için yanınızdayım..
canım aşılaman mubarek hayırlı olsun inşallah benimde 7. günüm aşılamada aşırı ağrılarım var dedğin ağrı bende ilk günden beri var hala da var ilaçların etkisi diye düşünüyorum bende benim göğüslerim çok ağrılı ve şiş sızlıyo çok hassas kasıklarımda sürekli batma var bıçak saplantısı gbi benim dr um 15. gün kan vermemi söyledi ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah rabbim bu ay güzel haberler vermeyi nasip etsinarkadaşlar bir şey merak ettim yerleşme sancısı diye birşey varmı yaşadınız mı ben aşılamanın 6. günü çok şiddetli ağrı çektim kıvrandım resmen bir saat falan sürdü kasıklarım karnım göbeim midem falan şişti resmen çatlıcak gibiydim ve hiç bir belirti yokken birden bire oldu bunlar yavaş yavaş geçti sonra ama ani hareket edince oturup kalkarken batmalar oldu o gün akşama kadar. çok korktum valla bu neye işaret acaba ya tutmadı dedim vucudum tepki mi veriyor acaba dedim sonrada acaba yerleşmeye mi çalışıyor sıpambi gelsin dövecem haa popaya yiyecek şaplağı neden beklettin diye
tüm arkadaşlarıma hayırlı haber diliyorum benimde 6 günüm kALDI herkese rabbim yardım etsin umudunu kırmasın
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH...
ben yumurtamın çatlamadığını anlamıştım aşılama yapmadan doktordan kontrol etmesini istedim oda baktı ve haklısın çatlamamış dedi.senin yumurtan 24 eşinin spermi rahimde 72 saat yaşıyor dedi ve biz o 24 ve 72 saati birbirine çakıştırmak istiyoruz dedi.neyse arkasından aşılamam yapıldı ve tuttu.yani işlem öncesi çatlamamış olması yada çatlamış olması değil o saatlerin birbirine denk gelmesi lazım çatlatma iğnesi olunca her şekilde denk geliyor inşallah.bu arada spermin kalitelisi 72 saat yaşıyor.bizim eşlerin spermini yıkayarak daha kaliteli hale getiyorlar bu konudada şansımız daha yükseliyor tabi.
öncelikle böyle uzuuuun uzun yazdığınız, yaşadıklarınızı paylaştığınız için çook teşekkür ederiminşallah size ilk aşılamada sürpriz yapan bebişiniz sağlıkla gelir
bizimki de sebepsiz infertilite, eşimde de bende de bilinen ya da tespit edilebilen bir sorun yok ama bebiş de yok 1 buçuk yıldırbu ay aşılamaya karar verdik en son. dün gece 10da çatlatma iğnesini yaptım ama onu yapmadan 4-5 saat önce sancım başlamıştı. ben de erken çatladı diye korktum ama çatlamamış dedi doktorum. yarın sabah saat 10'da aşılamam olacak Allahın izniyele... belki doktorum bakar çatlamış mı diye. inşallah benim aşılamam da sizinki gibi ilk seferinde tutar. Gelmeyen bebek eşimin psikolojisini bozmya başladı çünkü, artık yumurtlama günlerinde ilişkiye giremez olduk. İnşallah hamile kalabilirsem bu sıkıntılarımız da son bulacak.
İğneyle genelde 1den fazla yumurta oluyor, benim klomenle 2 tane olmasına rağmen iğneyle sadece 1 tane yumurtam oldu. Ama doktorum üzülme sağlıklı gelişmiştir o yumurta diye umut verdi bana. eşim 4-5 gündür hasta, ateşi çıkıyor sık sık...o yüzden yarın spermlermiz nasıl gelecek merak ediyorum. Rabbim dualarımız kabul eder inşallah
Hayırlı olsun sdtive,
İnşallah tutar.benim de bugün aşılamanın 5. Günü.benim de tek yumurtam gelişmişti.önce gelişmediler hatta,doktorum korktu gonal f dozunu yükseltmeye.beni de uyardı4-5 tane folikül gelişebilir diye.ama bir tane zor büyüdü.umarım çatlamıştır ve tutmuştur.5 gündür hiçbir farklılık hissetmiyorum,bir ipucu arıyorum.artık belli olsun istiyorum.ama 15.günden önce sanırım öğrenmiyoruz.göğüste şişlik,karın ağrısı,ateş basması bunların hepsi zaten normal döngüde olan şeyler,üstelik bir sürü hormon aldım ve hala alıyorum.inşallah bu ay hepimize mutlu haberler getirir.
arkadaşlar bir şey merak ettim yerleşme sancısı diye birşey varmı yaşadınız mı ben aşılamanın 6. günü çok şiddetli ağrı çektim kıvrandım resmen bir saat falan sürdü kasıklarım karnım göbeim midem falan şişti resmen çatlıcak gibiydim ve hiç bir belirti yokken birden bire oldu bunlar yavaş yavaş geçti sonra ama ani hareket edince oturup kalkarken batmalar oldu o gün akşama kadar. çok korktum valla bu neye işaret acaba ya tutmadı dedim vucudum tepki mi veriyor acaba dedim sonrada acaba yerleşmeye mi çalışıyor sıpambi gelsin dövecem haa popaya yiyecek şaplağı neden beklettin diye
tüm arkadaşlarıma hayırlı haber diliyorum benimde 6 günüm kALDI herkese rabbim yardım etsin umudunu kırmasın
Evet olumsuz beni hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim. Pazartesi tekrar kanda baktıracaktım ki adet oldum. Bana göre sonuç belliydi. Hiçbir belirtim yoktu. Benim muhakkak aşırı belirtilerim oluyor çünkü. Aşılama tekrar düşünmüyorum. Direk tüp bebek. Benim ilk çocuğumda tüp bebek zaten. Allahım aratmasın hiçbirimize. Ben takip ediyorum. Ama fazla yazamıyorum.
test yaptırcak cesareti bulamadım ya :O adet olmazsam bi daha ki hafta yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?