Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım... bende bugün negatif sonucumu aldım moralim çok bozuk

üzülme canım hayırlısıyla gelecek bu inatçı bebişler onlar inatçıysa biz daha inatçıyız sabırla beklicez
sanırım tüp bebek olcak son çarem ama bikaç ay kafa dinlemeyi düşünüyorum. hastaneden çıktım kimsenin bakışına aldırmadan yolda ağlayarak geldim. isyan etmedim ama çok üzüldüm. son bi aşılama şansım kaldı onuda kullanıp kullanmamakta kararsızım. %100 eşim bu şansımızıda değerlendirtecek ama şuan sağlıklı düşünemiyorum. hayırlısı böyleymiş demekki elden birşey gelmiyor...

kızlar yaaa negatif olanları duydukça üzülüyorum. benim de 7. günüm. ohss sebebiyle çok sıkıntı yaşıyorum. 6 aylık gibi şiş karnım onca sıkıntıya negatif sonuç alırsam çok moralim bozulacak. sağlığım bozuldu aşılama yüzünden

Allah sabır versin canım ;(( en kısa zamanda da şifamızı versin inş.

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bize de dua et (

kızıma ilk aşılamada hamile kaldığım için aşılama şansımı yüksek görüyordum ama daha öncede yazmıştım, sanki çok çabuk kavuşamayacağım amacıma gibi geliyordu.. öylede oldu. benim yine 1 tane var rabbim hiç olmayanlara da biran önce tattırsın bu duyguyu.

benim kendimden umudum tükendi artık, inşallah sizlerden aldığım güzel haberlerle sevinirim bende, bi sorun olsa bendede şu var oyüzden olmuyo derim, hiç bir sebep yok ama olmuyor (

Allah sabır versin canım ;(( en kısa zamanda da şifamızı versin inş.
Aminnn , şu mübarek günlerin yüzü hürmetine bize evlatlarımızı versin rabbim

İNŞALLAH canım duaa et olurmu çok sevindimsenin adına inşallah saglıcakla dogar bize umut oldun biliyosunbizi biz anlarız

Olmadıııı bu kezde olmadıııı ​

canım benim geçmiş olsunmu denir ne deni bilmiyorum,bu aşılamada şans çok düşük demekki yaa genelde negatif oluyor sonuçumudu kestim demişsin bak o olmaz işte canım allahtan hiç ümit kesilirmi,hiç olmadık bi zamanda güldürür inş.yüzümüzü bizim şükrümüz şuki rabbim bir tane vermiş o güzel duyguyu tattırmış hiç olmayanlarda tattırsın inş.kuzularımıza hayırlı ömür versin biran önce hayırlısıyla bide kardeş versin inş

Dün çok ağladım tutamadım kendimi, şansımın büyük kısmı gitti dedim ama bugün daha iyiyim canım. Rabbim den ümidi kesmedim ama buradaki tedavimden umudum yok.3. aşılamayı denemeyeceğim. aslında tedavi öncesi sadece normal kan değerlerime bakıldı hormonel bir durum var mı bilemiyorum. ultrasonda her şey normal ama kafamda soru işaretleri var. Ankarada daha gelişmiş muayene olabilirim diye düşünüyorum. Hayırsız evlat olacaksa olmasın hayırlısını nasip et diye dua ettim hep. demek ki böylesi hayırlıymış.haftaya buradaki araştırma hastanesine gidip genel muayene olmaya karar verdim.sonuca göre de birkaç ay dinlenip tüp bebek denemek istiyorum. araştırmaya bilgi toplamaya başladım bile. ücret kısmı biraz zora sokacak beni ama ona da aileler yardım edecek. inşallah bu zaman içerisinde normal verir rabbim. Olmayanlara biran önce nasip etsin yavrularını, bizim yavrularımıza da kardeş duygusunu tattırsın Allah'ım.amin

amin canım benimmmmmmm inş.tüp için erken değilmi canım yaa,yaşın kaç senin:26: bencede canım dr değiştir bakasın birnin göremediğini biri görür çok farklı şylerden sorun olabiliyor ve bunu her dr anlamıyor,dediğin gibi bizim 1 çocuğumuz olunca herşey çok daha pahalı oluyor devlet cüzi bi mikatar karşılıyor bildiğim kadarıyla

83lüyüm canım 30 u doldurcam canım eylülde, sen kaç yaşındasın. bulunduğum ildeki en iyi doktor benim doktorum ama küçük yer olduğu için herşey ayrıntılı değil. özel olduğu için atladığımız şeyler olmuştur mutlaka. bi ön muayeneden sonra duruma göre hareket etcem. devlet 1 çocuk olduğu için hiç ödemiyor diye biliyorum.

merhaba arkadaşlar bende 16 martta 2. aşılamamı yaptırmıştım. o zaman dikkatimi çekti bu site.birazda sabredemedim belirtiler ne oluyo kendi kendime anlamaya çalışmak için her gün yazılanları okudum. şuan galiba hamileyim.kan sonucum 16.günümde 918. çıktı 18. gün tekrar yaptırdı doktor 1790 çıktı.ultrasondada keseyi ve içindeki pirinç tanesi kadar olan miniğimi gördüm ama hala inanamıyorum.çikolata kistim vardı yumurtalık rezervim azdı.eşiminde spremlerinde şekil bozukluğu varmış yine olmayacak dedim ama sonra hep moral verdim kendime.sonuç oldu.Allahıma binlerce kez şükrediyorum.benim gibi bekleyenleri boş koymasın Allahım burdaki herkesin en yakın zamanda dileklerini kabul etsin.çok zor bi dönem manevi açıdan çok yıpratıcı.son şansın demişti doktorum sonra tüp bebek aşılamaya para harcatmam senin durumundaki hastama dedi.Allahım bizim durumumuzda olup bebek bekleyenlerin yüzünü bian önce güldürür inşallah..

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..

Canıımm hamile misinnn. Çok çok sevindim canımm hem de normal yolla demek Rabbim ne büyük. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın ayy çok sevindimm vallahi

86 lıyım canım bende.ben daha 2.aşılamaya bile cesaret edemedim tüp nası olur bilmyrmallahıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ne olurrrrrrrrrr rabbiimmmmm gerek kalmasın bunlra kavuştur bizi yavrularımızaaaaaaa

mucize koy adını kız olursaçok sevindim gerçektenALLAH çooookkkkkk büyük işte verdimi veriyor bendede sorun yok ama olmuyor da olmuyorrrrrrrrr..demek zamanı gelmedi daha

Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, çok çok sevindim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…