canlarım ben hamileyim kızlar çok şükür sditve canım arkadaşım sizlere bol bol dua ediyorum en kısa zamanda alırım güzel haberlerinizi,
idrar testim hemen 2.çizgi çıktı hastaneye gittim 189.2 çıktı değerim sat a göre tam 4 haftalık,yarın kendi dr uma gidicem
dua edin
canlarım ben hamileyim kızlar çok şükür sditve canım arkadaşım sizlere bol bol dua ediyorum en kısa zamanda alırım güzel haberlerinizi,
idrar testim hemen 2.çizgi çıktı hastaneye gittim 189.2 çıktı değerim sat a göre tam 4 haftalık,yarın kendi dr uma gidicem
dua edin
dua edin
dua edin
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoook sevindim hadi hayırlısı olsunnn öylesine takılayım dedim tesadüf gördüm yazını rabbim tamamına erdirsin inş... dikkat et kendine ayy leylaaa çok sevindim ocak ayında birlikte aşı yapmıştık demi kısmet işte rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin
canım çok ama çok teşekkür ederim bol bol dua ettim size.ama bu mutluluğunu sizde yaşıcaksınız buna inanın canı gönülden.
o kadar kür yaptım,2 defa aşılama oldum,3.aşılamam iptal oldu derken tedavisiz hamile kaldım,ne zaman stres etmezseniz o zaman oluyomuş bunu daha iyi anladım,sizlerde hemen kafadan atıyosnuz ve hamiş kalıcaksınız inşallahhhhhhhh
dua edin
canım çok ama çok teşekkür ederim bol bol dua ettim size.ama bu mutluluğunu sizde yaşıcaksınız buna inanın canı gönülden.
o kadar kür yaptım,2 defa aşılama oldum,3.aşılamam iptal oldu derken tedavisiz hamile kaldım,ne zaman stres etmezseniz o zaman oluyomuş bunu daha iyi anladım,sizlerde hemen kafadan atıyosnuz ve hamiş kalıcaksınız inşallahhhhhhhh
Kızlar ben hala adet görmedim aşılama sonrası 18. Günüm bugün. 15.günde kan negatifti ama iki gündür çok az kahverengi bi akıntı var kanama olmuyo. Neden olabilir bi sıkıntı varmı sizce??
canım ben de 16. günümde adet oldum. Geçen ay bir arkadaşım aşılamada 10 gün gecikmeli adet oldu. Bence bir kaç gün daha bekleyip bir kan testi daha yaptır eğerki negatifse doktoruna bir git bakalım. İnşallah pozitif çıkar geç döllenmedir hakkında hayırlısı olsun
15.gün negatif olupta şimdi pozitif olma şansı varmıı???
canım neden olmasın Mucizeleri o kadar çok okuyoruz ve duyuyoruzki. 15. gün idrar testi mi yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?