Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben hamileyim kızlar çok şükür sditve canım arkadaşım sizlere bol bol dua ediyorum en kısa zamanda alırım güzel haberlerinizi,

idrar testim hemen 2.çizgi çıktı hastaneye gittim 189.2 çıktı değerim sat a göre tam 4 haftalık,yarın kendi dr uma gidicem

dua edin

allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin inşallah miniğin:)

ay canım ne kadar sevindim anlatamammmm hayırlı olsunnnnnn Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini, dualarım seninle

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoook sevindim hadi hayırlısı olsunnn öylesine takılayım dedim tesadüf gördüm yazını rabbim tamamına erdirsin inş... dikkat et kendine ayy leylaaa çok sevindim ocak ayında birlikte aşı yapmıştık demi kısmet işte rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin

leylaa inanmıyorum yaaaa, ne muhteşem bir haber buuu.
e kuzum bildiğim kadarıyla bu ay birşey yapılmamıştı di mi? nazlı bebek kendiliğinden mi geldi yani?
ya yazsana ayrıntıları, belirtilerini falan?

kuzucum sen buralara mı geldin?

eloşum çok teşekkür ederim kuzum,inşallah sağsalim alırım kucağıma.

sdtive canım arkadaşım aynen dediğin gibi tedavisiz hamile kaldım düşün 13 gün iğne yaptığım halde dr yumurta olmadı dedi ben o halde çıktım ordan fazla üzülmemiştim ama 3-4 gün sonra hamile kalmışım,habersiz geldi,tamamen aklımdan çıkmıştı dedim ya o sıralar yatılı misafirim vardı k.babam kaynım felan hastane derken kalmışım o sırada exstradan bişey yapmadım.

sabah namazına kalktım hep çok dua ettim Allahım bu ay ne olursun beni ağlatma dedim,ağlattı ama sevinçten:))

canım belirtiye gelince şimdi anlıyorum neler olduğunu tam hamile kaldığım günlerde sol göğsüm acıyodu hemde çok fazla hatta genel cerraha gitmeyi bile düşündüm hiç aklımda yoktu çünkü,bide tam adet günümde kasıklarım sancıyodu tıpkı adet sancısı gibi,göğüs uçlarım çok hassastı,ve geçen hafta iştahım inanılmaz açıktı ben kesin hasta olucam ondan iştahım açık diyodum.işte böyle canım seninde olucak buna inan ben inanıyorum dualarımdasın,dün çok fazla dua ettim isim isim...

canım çok ama çok teşekkür ederim bol bol dua ettim size.ama bu mutluluğunu sizde yaşıcaksınız buna inanın canı gönülden.

o kadar kür yaptım,2 defa aşılama oldum,3.aşılamam iptal oldu derken tedavisiz hamile kaldım,ne zaman stres etmezseniz o zaman oluyomuş bunu daha iyi anladım,sizlerde hemen kafadan atıyosnuz ve hamiş kalıcaksınız inşallahhhhhhhh

maşallah bin defa o kadar sevndimki okuduğum an ekranda yazdıklarını elimle sevdim o derece yani ayyy yazacağımıda şaşırdım bizede dua et olur mu?

çok ama çok çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah tamamnına erdirsin sağ salim kucağına alırsın inşallah rabbim sağlıklı hayırlı bereketli ömür versin yavruna ve sana... bizede dua et olurmu

fıstığım çok teşekkür ederim :)) Allah razı olsun ama sen böyle diyince çok üzülüyorum inan bi taraftan kalbim buruk takvim yapasım bile gelmiyor,ne olur üzülmeyin herzaman dualarımdasınız,bir an evvel kafanı boşaltmaya bak,

ben inanıyorummmm olucakkkkkk o sıpalar göbişe yerleşecek inşallahhhhhhhhh.....

ayyy etmez olurmuyum canım rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda,anne adaylarınada sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin inşallah.

inan bi tarafım buruk daha 3 gün önce yeni öğrendiğim hamilelerden dua isterken şimdi ben hamileyim tam gülemiyorum ((

ama bi taraftanda olucağına inanıyorum herkese nasip edicek rabbim

KIZLAR ben aşılamım 14 günü 0.100 çıktı bir hafta var adetime sizce bir yükselme olurmu çok umutluydum pazartasi adet günüm sanmım aşılama gününden beri var kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen umudumu tamammen yetiriyorum benim bebek hayellerim imkansız gibi üüfff dr çok umutluydu sizce napim tekrarmı aşılama zaten 1 hakkım kaldı devlette yaptırıyom tüp bebehemi geçim ayy çok zor (((((((((

hiçbizaman ümidini kırma canım olucak inşallah buna inan sadece,bak bana 2,5 yıl hiç korunmadığım halde olmadı 2 defa aşılama ve birçok kezde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım vedeee birsürü kür yaptım ama hiç biri olmadı tam tüp bebeği düşünürken rabbim tedavisiz nasip etti daha dün öğrendim,bekle bakalım inşallah yükselir....

Kızlar ben hala adet görmedim aşılama sonrası 18. Günüm bugün. 15.günde kan negatifti ama iki gündür çok az kahverengi bi akıntı var kanama olmuyo. Neden olabilir bi sıkıntı varmı sizce??

Çok sevindim Gözünüz aydın Allahım isteyen herkese nasip eder inş. Sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş. Tekrardan gözünüz aydın

ah canım şu stresi bi bırakabilsek. Zararlı olduğunu biliyoruz bebişleri geciktirdiğini biliyoruz Yine de bile bile lades diyoruz Ama gerçekten herkes bunu söylüyor kafayı biraz rahatlatmak lazım. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canımİnşallah bizlerde bu yolda bekleyen herkes hayırlı zamanda bebeklerine kavuşur

Kızlar ben hala adet görmedim aşılama sonrası 18. Günüm bugün. 15.günde kan negatifti ama iki gündür çok az kahverengi bi akıntı var kanama olmuyo. Neden olabilir bi sıkıntı varmı sizce??

canım ben de 16. günümde adet oldum. Geçen ay bir arkadaşım aşılamada 10 gün gecikmeli adet oldu. Bence bir kaç gün daha bekleyip bir kan testi daha yaptır eğerki negatifse doktoruna bir git bakalım. İnşallah pozitif çıkar geç döllenmedir hakkında hayırlısı olsun

15.gün negatif olupta şimdi pozitif olma şansı varmıı???😮😮😮

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…