Illaki vardir,hayirlisi hakkimizda.sende bu arada baska bi doktora gorun istersen,bu doktorla ilgili kafanda soru isaretleri vardi diye hatirliyorum?
ne kadar sevindim anlatamamgözün aydın, sağlıkla gelişsinler, sağlıkla doğsunlar inşallah
darısı hepimizin başına kızlar
canım dün doktorumla konuştum, regl oldum diye aramıştım. 1 ay ara verelim azıcık dinlen, bu takipler yorucu oluyor dedi. Ben de ısrarla devam etmek istiyorum demedim. Oluruna bıraktım. Kendiliğinden olur mu bilmiyorum, bunca zaman olmadı. Yumurtlama gününe göre planlı ilişkiyi de beceremiyoruz biz. Artık Rabbimin takdiri. Bu ay belki bir başka doktora kontrole giderim, şuan gittiğim doktorum rahim ağzı yaramı dondurdu, bebek tedavisi uyguladı falan, bir de başka bir doktor görsün bakalım ne dicek... yumurtlamaya yakın giderim belki, hem de bakar var mı büyüyen yumurta diye...
bu ayı da böyle geçiririm, sonra yoluma nasıl nerde devam ederim bakacağız canım. Sen de hiç üzülme 1 ay gitti diye. vardır bunda da bir hayır illa ki...
Ara vermekte fayda olabilir ama ben mecbur kalmadigim surece birakmak istemiyorum.zaten bi asilama daha olacak,sonra tup bebekvalla ben bikez aşılama oldum ondada dr da çok ümitli olduğundan bizde ümitliydik,ama tutmayınca bidaha cesaret edemdim aşılamaya öylece bıraktık dr işini bitkisel şeylere verdim kendimihaliyle beklenti olunca hayal kırıklığıda tavan yapıyor ben en iyisi bırakıym bu işin peşini hem belkide rahat olunca hamile kalırım diye düşündüm şimdi öyle gün aşırı ilşki dışında çokta bişey düşünmüyorum açıkcası
Illaki vardir,hayirlisi hakkimizda.sende bu arada baska bi doktora gorun istersen,bu doktorla ilgili kafanda soru isaretleri vardi diye hatirliyorum?
Ara vermekte fayda olabilir ama ben mecbur kalmadigim surece birakmak istemiyorum.zaten bi asilama daha olacak,sonra tup bebekAllah im daha fazla yipranmadan nasip eder insallah..
Yok canim konusmamistik.bizde de sorun yok.ama beklemek istemiyorum artik.2 yili gecti korunmayi birakali cunku.aylar gecip gidiyo hala sonuc yookkinş.eder canım senin sorunun farklı ozaman tüp bebek düşündüğüne göre daha önce sordummu hatırlamıyorm canım kusura bakam burda o kadar çok insanla konuşuyorzki karıştırıyorum bazenbana dr lar pek tedavi tavsiye etmiyolar sorun yok boşuna yıpranmayın diyolar ama bende daha ne kadar bekliyecem onu bilmiyorum:26:
ya çok şükür evliliğimde ve eşimden yana hiç bir sıkıntım yok.ama ben çok kafaya takıyorum.eşimde benden etkileniyo aslında.ben üzüldükçe o da gerilmeye başlıyor.evet işte kafamda sadece bugün kaçıncı gündü,çatladı mı acaba,diğer yumurtalar kaç mmolmuştur...... gibi sorular dolaşıyo.sırf bebek için evet.benim psikolojimi düzeltmem lazıııımmmm :)
Aynen canim onlarin isleri de zor.bir de bizi sakinlestirmeye calisiyolar.onlara da yazik bize de yazik.Allah yuzumuzu guldursun en kisa zamanda ins.cikolata kisti hakkinda benim bi bilgim yok maalesef...evet bizdede oluyor bunlar bu gün mü tuttu dün çatladımı falan diye inan hepsi aynı biz yine ağlayıp zırlayıp biraz boşalıyoruz o garip koçişlerimiz bunları yapamıo yani benimki öle biliyorum ben üzülünce kafayı yicek gibi oluyo bırakamıyorlarda kendilerini sıkıp duruyorlar yazık valla kocalarımızın durumuda çok zor kızlar onlarada yazık. o yüzden biz gülelim onlarda gülsünn.
arkadaşalr bişey soracağım çikolta kisti amaliyatı sonrası kaçgün yatıyoz hastanede bilen var mı?. her haltı sordum bunu sormayı unuttum ya..
Ara vermekte fayda olabilir ama ben mecbur kalmadigim surece birakmak istemiyorum.zaten bi asilama daha olacak,sonra tup bebekAllah im daha fazla yipranmadan nasip eder insallah..
benide ekleyin 23 mart
Arkadaşlar ben 11. Günde test yapmıştım silik çıkmıştı hatırlarsınız belki 13. Gündede idrar testi negatifti. Bugün 15. Gün kan baktırdım sonuç negatif(( çok üzgünüm
11. gün silik çıkıp 13. gün negatif mi çıktı :26:
Aynen öyle ikinci test hatalıdır dedik ama hata ilkindeymiş(((
cnm yaaa ne kadar kötü olmuş insan kafayı yer. ya hemen 2. testi yapmasaydın, umutlanıp umutlanıp hayal kırıklığı olacaktı(( ben de korktum bak şimdi. kaçıncı gün yamıştın. ve şu yanlış gösteren testin markası ne? almayalım ondan.
Merhaba Kızlar
Perşembe günü 2. aşılamamı oluyorum inşallah. Busefer 2 yumurtam gelişmiş daha iyi gözüküyor herşey bakalım kısmet artık
İlk yaptığım gün 11. Gündü belkide daha iğnenin etkisidir çünkü test predictor(!)
galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?