Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Illaki vardir,hayirlisi hakkimizda.sende bu arada baska bi doktora gorun istersen,bu doktorla ilgili kafanda soru isaretleri vardi diye hatirliyorum?

Ara vermekte fayda olabilir ama ben mecbur kalmadigim surece birakmak istemiyorum.zaten bi asilama daha olacak,sonra tup bebek Allah im daha fazla yipranmadan nasip eder insallah..

inş.eder canım senin sorunun farklı ozaman tüp bebek düşündüğüne göre daha önce sordummu hatırlamıyorm canım kusura bakam burda o kadar çok insanla konuşuyorzki karıştırıyorum bazen bana dr lar pek tedavi tavsiye etmiyolar sorun yok boşuna yıpranmayın diyolar ama bende daha ne kadar bekliyecem onu bilmiyorum:26:

Yok canim konusmamistik.bizde de sorun yok.ama beklemek istemiyorum artik.2 yili gecti korunmayi birakali cunku.aylar gecip gidiyo hala sonuc yookk

evet bizdede oluyor bunlar bu gün mü tuttu dün çatladımı falan diye inan hepsi aynı biz yine ağlayıp zırlayıp biraz boşalıyoruz o garip koçişlerimiz bunları yapamıo yani benimki öle biliyorum ben üzülünce kafayı yicek gibi oluyo bırakamıyorlarda kendilerini sıkıp duruyorlar yazık valla kocalarımızın durumuda çok zor kızlar onlarada yazık. o yüzden biz gülelim onlarda gülsünn.

arkadaşalr bişey soracağım çikolta kisti amaliyatı sonrası kaçgün yatıyoz hastanede bilen var mı?. her haltı sordum bunu sormayı unuttum ya..

Aynen canim onlarin isleri de zor.bir de bizi sakinlestirmeye calisiyolar.onlara da yazik bize de yazik.Allah yuzumuzu guldursun en kisa zamanda ins.cikolata kisti hakkinda benim bi bilgim yok maalesef...

ya evet çok içime sinmiyor bu doktor, sanırım başkent üniversitesine gideceğim. ama önümüzdeki aylarda adet dönemlerimde şehir dışı görevlerimiz olacak eşimle, mayısta benim işim var, haziranda eşimin... o nedenle bayağa ötelememiz gerekicek, bu noktada da doktora gitsem de anlamı olmayacak.

pembegri tebrik ederim canım inşallah ardından bizlerde güzel haberler veririz

Bugün 1 hafta oldu banada, perşembe günü belli olacak akibetim. inşallah güzel haber vermek nasip olur. eşim okadar umutlu ki olmazsa yıkılacak. bu kez olacak göreceksin diyor aksine bende de hiç umut yok . bugün az bişey kasıklarım sancıdı. Allahım hakkımızda hayırlısını ver.aminn

Arkadaşlar ben 11. Günde test yapmıştım silik çıkmıştı hatırlarsınız belki 13. Gündede idrar testi negatifti. Bugün 15. Gün kan baktırdım sonuç negatif(( çok üzgünüm

Aynen öyle ikinci test hatalıdır dedik ama hata ilkindeymiş(((

cnm yaaa ne kadar kötü olmuş insan kafayı yer. ya hemen 2. testi yapmasaydın, umutlanıp umutlanıp hayal kırıklığı olacaktı (( ben de korktum bak şimdi. kaçıncı gün yamıştın. ve şu yanlış gösteren testin markası ne? almayalım ondan.

İlk yaptığım gün 11. Gündü belkide daha iğnenin etkisidir çünkü test predictor(!)

Merhaba Kızlar

Perşembe günü 2. aşılamamı oluyorum inşallah. Busefer 2 yumurtam gelişmiş daha iyi gözüküyor herşey bakalım kısmet artık

Merhaba Kızlar

Perşembe günü 2. aşılamamı oluyorum inşallah. Busefer 2 yumurtam gelişmiş daha iyi gözüküyor herşey bakalım kısmet artık

canım dualarım senınle inşallah rabbim sanada o guzel mutlulugu yasatır doktor olmadı dedıgı anda bıle benım hala bi umudum vardı umutlarınızı kaybetmeyin rabbim isteyen herkese versin

galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda :18::18::18:

bir rüyam varrr
kızlar iki gecedir kucağımda bir kız bebek görüyorum benim bebeğimmiş. geçen gece kucağımda bir bebek var acıkmıştır dünden beri diyorum ama sütümün olup olmdığından haberim yok veriyorum göğsümü emiyo bebek aaaa hayret ediyorum sütüm gelmiş benim diyorum hatta inanmıyorum gerçketen süt var mı diye elime bir çay bardağı alıyorum bardağa göğsümden süt doluyor seviniyorum sütüm varmış die. sonra diğer göğsümü vereyim biraz diyorum o arada bebeek huysuzlanıo annnee tarzı bişey dio yine hayret ediyorum aa diyorum anne diyo sanki bu bebek erken konuşçak demekki diyorum kaşlarına değişik biraz birleşik kaş olur ya öle gözleri kapalı iken göz kapaklarına bakıyorum gözleri büyük olacak diyorum babası gibi.
dün gecede yine kucağımda bir bebek vard ı o da kızdı bişeyler daha vardı ama tam hatırlamıyorum.. inşallah bebişe işaraettir..son2 günüm perşembe amaliyat olacağım bazen diyorum ki hamile mi kaldım acaba diyorum aama olamaz dimi daha 3 nisanda regl oldumm öle işte kızlar ya
--------------------------------------------------------------------------------

İlk yaptığım gün 11. Gündü belkide daha iğnenin etkisidir çünkü test predictor(!)

cnm prodiktör bazen yanlış olarak negatif çıkarıyormuş ama bunu ilk defa duydum. belki hassas bi test olduğu için çatlatma iğnesinin etkisini göstermiş olabilir.

Geçmiş olsun,inş bir an önce toparlanırsın

SLM kızlar ben geldim 1haftadır yoktum inşallah güzel haberler vardır benim bugun aşılamamın 15 gunu dün test yaptım 0.100 çıktı ve bugün çaok efedersiniz rahimimden (haşa) lor gibi beyaz bişeyler geldi çok kortum daha önce bike gine olmuştu fitil gibi bişey kullanıyodum koca karı ilacı ozamanda gelmişti bilmiyo iltihapmı acaba midenizi bulandırdıysam özür dilerim.. sizce bir umut degerlerim yükselirmi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…