Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn inşallahhh
mucize koy adını kız olursaçok sevindim gerçektenALLAH çooookkkkkk büyük işte verdimi veriyor bendede sorun yok ama olmuyor da olmuyorrrrrrrrr..demek zamanı gelmedi daha

1.yi verdiği gibi ikincilerimizide verecek kucağımıza rabbim buna inanıyorum. demekki sınavımız son bulmadı..

Aminn inşallahhh

1.yi verdiği gibi ikincilerimizide verecek kucağımıza rabbim buna inanıyorum. demekki sınavımız son bulmadı..

bende öyle düşünüyoum sınav bu hem ne kadar süreceğide belli değilama açık söyliyim ben bazen bi daha hiç hamile kalamıyacam hiç bebek hareketleiyle irkilemiyecem,hiç karnım kocaman gezemiyecem diye düşünüyorummm

bende aynı hislere kapılıyorum bazen, insanız, iyi yada kötü herşey geçiyor aklımızdan ama tevekkülden başka elimizden birşey gelmiyor. burda tanıdığım tanımadığım herkesi dualarımda anıyorum. Rabbim hayırlısını versin, her şerde bir hayır vardır.

arkadaşlar bende aşılama yaptırcam ilk kez nasıl yapılıyor aşılamadan hamiş kalan varmı yardım edin lutfennnn

arkadaşlar bende aşılama yaptırcam ilk kez nasıl yapılıyor aşılamadan hamiş kalan varmı yardım edin lutfennnn

zor değil canım ilk önce iğne yada ilaç kullanıyosun,sonra çatlatma iğnesi sonrasında sperm alıp onu vajinadan enjekte ediyor dr.canın acımıyor benim kasıklarımda biraz ağrı olmuştu..böylece bitiyor 14.gün kan testi yaptırıp öğreniyosuninş.senin tutar bende 1 kez denedim tutmadı sonra bıraktım başarı şansı malesef çok yüksek değil ama tutanda oluyor tabi boooolllll dua ile yaptır sonucu bize yaz canım

cok saol canım yazarım sonucu ben bu ayda catlatma ignesi vuruldum 25 martta 3 gün önce test yaptık 040 cıktı negatif dediler ama ben biraz daha beklıyım duyorum belki yuselir sonuc diye yukselirmi sizce ...

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,sakın ümidinizi kırmayın ben tam tüp beğe karar vericektim 2 aşılamam tutmamıştı,3.aşılamamda iptal olmuştu düşün yumurtan oluşmamış dediği halde hamile kaldım yatılı misafirim vardı tamamen aklımdan çıkmıştı ve bu ay kesinlikle adet günümü hesaplamıcam dedim ve hesaplamadım..

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

stres konusuna gelince 2,5 yıl ister istemez stres yaptım ilk defa bu ay adet günümü hesaplamadım hesaplamıcam demiştim vede yaptım.

düşün 3.aşılama yapılıcaktı dr yumurta göremediğini o yüzden iptal oldu düşün,ama 3 gün sonra hamiş kalmışım....

kafanızdan hemen atıyosunuz,misafirim geldi sonra devam ederiz öpüyorum hepinizi dualarımdasınız........

mucize koy adını kız olursaçok sevindim gerçektenALLAH çooookkkkkk büyük işte verdimi veriyor bendede sorun yok ama olmuyor da olmuyorrrrrrrrr..demek zamanı gelmedi daha

inş en yakın zamanda sanada nasip eder Allahım. zamanı gelince oluyo iste. Yüce Rabbimin emrine bişey diyemeyiz. duam en yakın zamanda senin bebişininde zamanı gelir inşallah:)

kaçak nerelerdeydin uzun zamandan beri yoktun dondurmuştun hatta,bakıyodum sana yeni gelmişin.

dileklerin için çok teşekkür ederim canım,hiç beklemediğim bir anda oldu,rabbime şükürler olsun.

ama ben canı gönülden inanıyorum bu duyguyu sizlerde yaşıcaksınız,çok dua ediyorum size hemde isim isim,ne olursun ümidini yitirme hep olumlu düşün olucak inşallah

inanki idrarda çift çizgiyi görünce bile aklımdaydınız o an şok oldu,sevindim,üzüldüm çok tuhaftı.

ne olursunuz bi meşguliyet bulun kendinize aklınızdan çıkarın,bende hep öyleydim hep aklımdaydı ama olayımı biliyosunuz yatılı misafirim vardı ve dr hiç yumurta oluşmamış demişti düşün bunu dedikten 3 gün sonra hamile kalmışım,ne olur aklından çıkar olucak inşallah.

dularımdasınız........

SLM KIZLAR benimde ilk aşılamam başarısız geçti dün itibariyle kırmızılar geldi hemde her zamankinden biraz daha yogun dr. bu ay dinlen bidaki ay bida ha yaparız dedi bende tamam dedim inşallah o zaman olur olmazsa tüp düşünuyom ama hiç istemiyom inşallah hiç birine gerek kalmaz kendiligin den bu ay hamile olurum inşallah RABBİM ne yazmışsa o olcak hayırlısı dicek bişey yokk

ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorumbenim bu gün 2.günüm ama unuttum almayı yarın alsam bile ancak akşama içebilirim yani 3.gün başlansa bişey olurmu?nette araştırdım hep tarif vermişler zamanı yazmamışlar

canım bence farketmez 2. yada 3. gün olması sonuçta fizyolojik olarak her ay yumurtlaman oluyor doğal şekilde incir kürü de kalitesini sayısını vs arttırıyordur yani sen başla herşey nasip sonuçta hayırlısı olsun...

merhba kızlar benim çikolata kistim vardı yazmıştım sağ ve solda perşembe ameliyat oldum laparoskopi ile kendimi o kadar inandırmıştımki kisstim alınacak hamile kalacağiım diye ama doktorum laporaoskopi esnasında tüplerime bakmış ilaç var ya o mavi sıvı geçmemiş tüplerden yıkıldım tabi masada kalakaldım öle bişey diyemedim bu ne şansmış ya tam kurtuldum derken karşıma başka birşey çıktı . doktorum kesin değil dedi bazen spazm falan oluyo geçmio açık olduğu halde kapalı gibi görünebiliyor dedi ama bilmiyorum çok üzüldüm o kadar moralimi falan düzeltmiştim ki gülerek gitmişitim ameliyata herşey hallocak diye ama malaesef

kistin alındımı şimdi canım?tüpler kapalı diyosun ee doktor laparoskopi yaparken açmadımı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…