- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Aminn inşallahhh86 lıyım canım bende.ben daha 2.aşılamaya bile cesaret edemedim tüp nası olur bilmyrmallahıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ne olurrrrrrrrrr rabbiimmmmm gerek kalmasın bunlra kavuştur bizi yavrularımızaaaaaaa
mucize koy adını kız olursaçok sevindim gerçekten ALLAH çooookkkkkk büyük işte verdimi veriyor bendede sorun yok ama olmuyor da olmuyorrrrrrrrr..demek zamanı gelmedi daha
Aminn inşallahhh
1.yi verdiği gibi ikincilerimizide verecek kucağımıza rabbim buna inanıyorum. demekki sınavımız son bulmadı..
bende aynı hislere kapılıyorum bazen, insanız, iyi yada kötü herşey geçiyor aklımızdan ama tevekkülden başka elimizden birşey gelmiyor. burda tanıdığım tanımadığım herkesi dualarımda anıyorum. Rabbim hayırlısını versin, her şerde bir hayır vardır.bende öyle düşünüyoum sınav bu hem ne kadar süreceğide belli değilama açık söyliyim ben bazen bi daha hiç hamile kalamıyacam hiç bebek hareketleiyle irkilemiyecem,hiç karnım kocaman gezemiyecem diye düşünüyorummm
arkadaşlar bende aşılama yaptırcam ilk kez nasıl yapılıyor aşılamadan hamiş kalan varmı yardım edin lutfennnn
zor değil canım ilk önce iğne yada ilaç kullanıyosun,sonra çatlatma iğnesi sonrasında sperm alıp onu vajinadan enjekte ediyor dr.canın acımıyor benim kasıklarımda biraz ağrı olmuştu..böylece bitiyor 14.gün kan testi yaptırıp öğreniyosuninş.senin tutar bende 1 kez denedim tutmadı sonra bıraktım başarı şansı malesef çok yüksek değil ama tutanda oluyor tabi boooolllll dua ile yaptır sonucu bize yaz canım
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..
çok teşekkür ederim canım ALLAHIM isteyen bekleyen herkese bian önce nasip etsin hayırlısıyla..
mucize koy adını kız olursaçok sevindim gerçekten ALLAH çooookkkkkk büyük işte verdimi veriyor bendede sorun yok ama olmuyor da olmuyorrrrrrrrr..demek zamanı gelmedi daha
Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, çok çok sevindim gerçekten
ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorumbenim bu gün 2.günüm ama unuttum almayı yarın alsam bile ancak akşama içebilirim yani 3.gün başlansa bişey olurmu?nette araştırdım hep tarif vermişler zamanı yazmamışlar
Kizlar merhaba. Yarin asilamamin 12. Gunu, kan testi yaptiricam. Hic umudum yok, bana dua edin lutfen
merhba kızlar benim çikolata kistim vardı yazmıştım sağ ve solda perşembe ameliyat oldum laparoskopi ile kendimi o kadar inandırmıştımki kisstim alınacak hamile kalacağiım diye ama doktorum laporaoskopi esnasında tüplerime bakmış ilaç var ya o mavi sıvı geçmemiş tüplerden yıkıldım tabi masada kalakaldım öle bişey diyemedim bu ne şansmış ya tam kurtuldum derken karşıma başka birşey çıktı . doktorum kesin değil dedi bazen spazm falan oluyo geçmio açık olduğu halde kapalı gibi görünebiliyor dedi ama bilmiyorum çok üzüldüm o kadar moralimi falan düzeltmiştim ki gülerek gitmişitim ameliyata herşey hallocak diye ama malaesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?