bende acı olmadı ama karnın lat kısmında ağrı falan oluyor evet haliyle birkaç gün azalarak devam ediyoe bir iki güne normale dönersin şişkinliğin gazın falan olabilir korkma normal.
benimde karnım o şekilde sert böyle hani nefes almada sorun yokta sabah mesela kalktım tuvaletimi zor yaptım afedersiniz küçük tuvaletim olmasına rağmebn acayip bir şişkinlik vardı kabızlık zatenn var hassaslık vardı yanii neyse kabızlık yavaş yavaş geçiyor başkada hiçbir durum yok zaten şimdiden söylüyorum benim bu ayda olmadı nerdeyse eminim gerçi regl falan gemedi tabii ki ama olduğu yönünde hiçbir hissiyatımda yok heyecanım da yok artık. Alah size nasip etsin inşallah..
yaa geçmek bilmiyor dimi ben benimkinin tutmadığını düşüünyorum olmadı yanii o yüzden o heyecanım kalmadı o ilk günlerdeki gibi heyeanl değilim ciddi şekilde reglimi bekliyrm hiç umudum yok hissediyorum da zaten olmadığını benim işim tüp bebekle çözülecek belki onunla da olmyacak kimbilir ama hiç olmazsa şans daha fazla beklicem 3 ay daha napıyım. Rabbim sizlere nasip etsin güzel haberler alın inşallah ben öyle de sevinirim..