canım çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir, testte bir hata yoksa büyük ihtimalle hamilesin

belirtin falan var mı bu arada? sen gidip kan ver en iyisi
benim de doktorum 1 kez daha deneyelim diyecek eminim ama 1000 lira daha düşük ihtimalli bir işleme verilir mi bilmiyorum. her gün iğne yapacağım yine, tüp beebkten çok da farkı yok ki... aşılama işlemi de transfer gibi... tüp bebeğin tek farkı yumurta toplama işlemi... maliyeti daha fazla tabi ama ben bana fiziksel ve psikolojik yükü açısından düşünüyorum. Tüp bebek daha mantıklı ve cazip geliyor. Madem tedaviyle bebek sahibi olacağım, ha aşılama ha tüp ne farkeder ki???
Ruhumu daraltmıyorsun canım hiiç öyle düşünme. Hissettiklerinin aynısını hissediyorum ben de, içim sıkılıyor... canım birşey yapmak istemiyor benim de. Bu halimiz geçecek ama biliyorum. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü olacağız. Bu süreç kolay değil. Ama hayatta tek uğraştığımız sıkıntı bu olsun. Başka dert vermesin Allah. Maddi manevi gücümüz yettikçe uğraşacağız. Rabbim inşallah birgün bize de nasip eder...
Bu ay 1 hafta yıllık izin alacağım ben, azıcık kafamı dinliyim..belki 2-3 gün biryerlere giderim 23 nisanda... Yine haberleşelim tatlım biz ilerleyen zamanlarda