eh diyelim...çooook memnunum diyemem ama memnun değilim de diyemem. doktorum sağolsun ilgileniyor, çalıştığımı bildiği için gittiğimde hiç bekletmiyor. ama lina da yoğun bir klinik, çok vakit ayıramıyorlar.
canım hiç hamileymişim gibi gelmiyor, bayağa regl olacak gibiyim. her geçen ayla aynı durumum ne yazık ki... ben de bu ay tedaviye gitmeyeceğim galiba. çok yorulmuş hissediyorum kendimi çünükü. bizimkisi de sebepsiz ya, azıcık daha dinlenesim var. aşılama yerine tüp bebek daha iyi galiba. baksana ne kadar az insan hamile kalıyor

ne kadar çok kötü haber aldık yaaa. kistlerin doğum kontrol hapıyla erimez mi acaba ya, ameliyat dediğin nasıl bir şey olacak ki? laparoskopi falan mı?
evet canım laparoskopi ile alacak benim zaten adet düzensizliği falan da var birde baya büyük kistim 8 cm

doktor ultrasonla bir bakıo kocaman kistim çıkıyor ben bile görebliyorum doktorum bak diyo nur topu ggibi bir kistin var diyo gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum bu da kader diyorum demek çilemiz buymuş.. herkese bol şans arkadaşalr rabbim inşallah istyen dileyen herkse verir
ne kadar erken olmuşsun, acaba doktor iyi takip edemedi de erken mi çatladı yumurtalarınç sonrasında progestan falan kullanmış mydın