2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

gubi08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
178
1
26
İstanbul
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?

İSİM -YAŞ - SEBEP - MERKEZ - DENEME - SONUÇ

gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -

şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. tüp denemesi

bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. tüp denemesi

ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. tüp denemesi

luxura -38 - - memorial şişli - 2.tüp denemesi

zm_yk - 24 - erkek faköt,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi

ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi

edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. tüp denemesi

suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil -1. tüp denemesi

baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. tüp denemesi

chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. tüp denemesi

umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. tüp denemesi

luxura -38 - - memorial şişli - 2. tüp denemesi

zm_yk -24 - erkek faktör,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi

Son düzenleme:
bende baslayacagim Allah izin verirse..aslinda ocak olacakti ancak bazi sorunlar tahlil sorunlari cikti..Simdi haziriz..benimkisi uzun protokol (21 gun)
subat 17 de ignelere basliyorum..kismetse mart ayi transferim gerceklesecek..

ben 2. tedaviye baslicam ama kararsizim ilkinde cok uzulmustum gebelik olusmustu ama tutunamadi aslinda hic alistirmamistim kendimi belki tutmaz diye ama ilk tahlilde gebelik olustu degerin yukselmesini bekliyoruz dediler Tabi hayaller kurdum sonra ama 2 gun sonra gittigimizde yani 2. tahlilde tutunamadigini ögrendik simdi ara verdik 3. ayda baslicaz ama hicc cesaretim yook

bende baslayacagim Allah izin verirse..aslinda ocak olacakti ancak bazi sorunlar tahlil sorunlari cikti..Simdi haziriz..benimkisi uzun protokol (21 gun)
subat 17 de ignelere basliyorum..kismetse mart ayi transferim gerceklesecek..

Hayırlısı olsun canım geç olsunda pozitif olsun yter ki...uzun protokolde ilaç kullanım süresi daha mı uzun oluyor?nerede tedavi oluyorsun?ilk tedavin mi olacak?yaş kaç?ne kadar soru sordum kusura bakma :)

Inşallah bu sefer olur canım herseyin hayırlı pozitifi görüp sonra negatif olması da kötü bir durum gerçekten Rabbim yardım etsin zor bi dönemden geçiyoruz.Bende uzun süre ara vermeyi düşünüyordum fakat bekledikçe kendimi daha kötü hissediyorum inşallah bu tedavimizden güzel sonuçlar alıcaz.senin yaş kaç bahar hangi merkez?

Merhabalar tekrar..Ben yurtdisinda yasiyorum..Bizim sorun esimden.Yasim 32...Uzun yillardir deniyoruz ancak bu bizim ilk tup deneyimimiz olacak..Tedaviler uzun zaman aldi ama maalesef son caremiz tup bebek oldu..Uzun protokol dedikleri adetin 21.gunu ignelere basliyorsun..Verilen hormon degeri cok dusuk oldugu icin zaman aliyor..12 gun buselisin
denilen hormonu uygulayacagim..sonraki igneler yumurta olusumuna gore verlecek ya da verilmeyecek..Zaten adet bitimine geliyor ki buda yumurta toplama zamanina geliyor galiba..igneleri yaparken zaten ara ara gidecegim (kan tesi ve ultrason icin) bana bu zamanlarda ne yapilmasi gerektigi hakkinda bilgi vereceklerini soylediler..
Yurtdisinda kisa donemi pek uygulamiyorlar galiba..Bizim doktorun bize onerdigi buydu..Hayirlisi boyleymis bende..Neyse gec olsun guc olmasin degil mi?
Umarim Allah isteyen herkese nasip eder..Bu yola giren butun hanimarin basarili olmasini ictenlikle diliyorum..

24 yasindayim erdem hastahanesinde oldum ilk tedavimi aslinda yeni evliyim 1bucuk sene oldu 6. ayimda akintim fazla oldugu hic ve hic korunmadigimiz halde gebe kalamadigim icin gittim ben sorunun kendimde oldugunu saniyodum ama doktor bende bi sorun olmadigini soyledi esimden test istedi ve sonuc olmasi gerekenin cok altinda cikti esim 1 hafta sonrbasla baska bi hastahanede yaptirdi testi bu sefer 3 cikti daha sonra baska bi hastahane ve 0 cikti sonra arkadas tavsiyesi ile erdeme gittik orda yapilan testede 0 cikti üroloji ye yonlendirdiler orda cekilen filmle bi kist oldugunu ogrendik sonra ameliyat oldu 3 ay sonraki test te ilk yaptirdigimiz teste ulastik tedaviye basladik uzun protokol 8 yumurta toplandi 3 tanesi döllendi 2 tane yerlestirdiler ama olmadi tutunamadilar allah herseyin en guzelini bilir diye isyan etmedim ama allah biliyo icim cok acidi halada atamadim ustumden ilaclari biraktiktan sonra kanamam oldu hic cekmedigim kadar agri cektim sonra konturole gittik aslinda o an hemen baslamak istiyodum ama doktor 3 ay bekle dedi simdi ise korkuyorum.Simdi esim doktor tavsiyesi ile bi ilac kullaniyo bitki takviyesiymis bakalim hayirlisi allah bizi bebeklerimize tez zamanda kavustursun

Bende,

Allah nasip ederse, 4 mart 4. tup bebek tedavisine basliyorum.

Herseyin hayirlisi.... Hepimiz icin.....

burada uzun protokolü genelde hastalık türüne göre uyguluyorlar sanırım kadın faktörlü durumlarda.Ben ilk tedavimide kısa protokol oldum 2. tedavimde öyle olacak kısmetse...Allah hepimize yardım etsin inşallah bizimde kucaklarımız bebiş olsun.. :)

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz seninle bahar...Bende 25 yaşındayım mayısta evliliğimin 2. yılı dolacak kısmetse biz 10 ay kadar korunduk sonra zamanının geldiğini düşünerek bebek yapmaya karar verdik 4 ay kadar bekledikten sonra eşim huzursuz olmaya başladı kontrol amaçlı gittiğimizde yapılan tahliller sonucu benim herşeyim normaldi eşimin sperm sayısı,ileri hareketi ve morfoloji sorunu vardı normal yolla ihtimalin az olduğunu öğrendik temmuzda bir kez aşılama olduk tutmadı kasım ayında bir anda tüp bebek yapmaya karar verdik ve o ay başladıkta zaten çok umutluydum sanki artık benimleydi ama sonucumun negatif olduğunu görünce inanılmaz bir çöküntü yaşadım uzun süre tedaviye başlayamam derken daha 1 ay geçer geçmez yeni bir tedavi için farklı merkez arayışına girdik :) geçen haftasonu cumartesi günü Bahçeci tüp bebek Dr.Güvenç hocamla görüştük ve muhteşem pozitif enerji alarak şubat adetimle kısmetse tedaviye başlayacağız Allah izin verirse mart başı gibi de transferim olacak...Hepimizin yolu ve şansı açık olsun inşallah uğur getirir 2013 bizlere...

yalnis biliyorsun canim..Zaten doktorla gorusen ve sonuclari alan bendim..Maalesef esime durumu anlatan da...Hayirlisi boyleymis..Gec olsun guc olmasin isallah..Neyse
mikroenjeksiyon yontemi uygulacacaklar ki buda sansimizi daha da arttiracak .Hersey kismet..Hayirlisi ile Allah saglikli ve hayirli evlatlarimizi gormeyi nasip etsin..Hepimiz isallah mutlu ve cocuklu yuvalara sahip olalim...

insallah canim hersey gonlunce olur... allah hepimizin yuzunu gonlunu guldursun..Esim kendi ailesinde baska kimsenin bilmesini istemiyo buna benim ailemde dahil her sorana daha zamani degil cocuk cok istememe ramen istemiyoruz demek o kadar yoruyo ki beni bi de annemin destegini hissedememek cok aci tamda en cok ihtiyacim oldugu zamanda

evet malesef saklamakta ayrı bir zor.Biz de eşimin anne babası ve ablaları dışında kimseye söylemedik bi duyulsa 7 köyden ararlar sonra :) benim ailemde biliyor yalnız kalmak gerçekten zor bende ilk günler annem üzülmesin diye sakladım ama içim rahat etmeyince söylemeden edemedim.Bence hiç olmazsa kendi annene söyle o yanında olsun insanın çok ihtiyacı oluyor...

Inan öyle zor ki annem bilsin cok istiyorum esim sakin soyleme bi daha gitmem oraya diyo ona kiyamiyorum.. Ama zorumada gidiyo onun bütün ailesi yaninda ben ne kadar gelinleri olsamda ogullarinin derdi gibi davraniyorlar gerci oda öyle davraniyo bu benim sorunum diyo bu tedavi surecinden daha zor biliyomusun

Bende Mart'ta başlıyorum bu ikinci denemem inşallah bu defa olur

Şirin sakıncası yoksa hangi hastanede tedavi görüyorsun yazabilirmisin

Merhaba kızlar.
Bende artık tüp bebek düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır korunmamamıza rsğmen olmadı. Tabi öncedide var bunun ysni toplamda 2,5 yıl oldu heralde.
Ankarada merkez öneriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…