merhaba canım. Bende Ankarada yaptırmayı planlıyorum. İlk denemem olacak çok korkuyorum. Araştırdığım kadarıyla Anatolia ve Özel Ankara Tüp bebek merkezi arasında kaldım. ikisinide gidip görmek ondan sonra karar vermek istiyorum. Ankarada çok merkez var, burdan yorumlara baktım. aynı merkezi çok övende var, yerden yere vuran da. Oyüzden çok kararsızım. iyi bir merkezden başlamak istiyorum. Ankara özel tüp bebek ilk tercihim ama orada da bayan doktor yok sanırım. bakalım nasip. haberleşiriz yine
canım sen diğerini nerede yaptırdın ve kaça mal oldu?
buarada sizin neden olmuyor? bir problem bulabildiniz mi?
genelde bi sepep olmuyo ama bende sanırım pıhtılaşma problemi var. bu da gebeliğe engel değil gerçi sadece düşük yapabilir ama olmuyo işte :44:
oooo.senin az kalmis canim subatci sayilirsin:)))Evet canimm aralik topiginden hatirliyorum seni:)) ben bulent hocayla devam ediyorum bahceciyle gorustum ama eski yere karar verdim yine insallah hayirlisi olur ikimiz icinde. Bende 17 aralikta aldim negatifi 1 hafta sonra toparladim kendimi ve arastirmaya koyuldum once birkac merkez gezdim en son bulent hocaya gittim ordada kaldim simdi adetimi bekliyorum son 10 gunum:)))
hic korkucak bisey yok canim disardan bakinca aaaaa tup mu yaptiriyisun fiulan diye insanlara garip gelio ama normal bise yani yani ve korkulacak bise yok...pihtilasma sorununu cozebilirsiniz bence igneleri var gerekirse 9ay vurulursun..ankarada benim diger topikten arkadaslarim var baskent de hulusi bey var ona yaptiriyolar cok da memnunlar hamilelerimiz var...ama kadin istiyormussun onu bilemicem..fiyatida 2700 on gunde bir de 55 tl ymis arti bide ilaclar...merhaba canım. Bende Ankarada yaptırmayı planlıyorum. İlk denemem olacak çok korkuyorum. Araştırdığım kadarıyla Anatolia ve Özel Ankara Tüp bebek merkezi arasında kaldım. ikisinide gidip görmek ondan sonra karar vermek istiyorum. Ankarada çok merkez var, burdan yorumlara baktım. aynı merkezi çok övende var, yerden yere vuran da. Oyüzden çok kararsızım. iyi bir merkezden başlamak istiyorum. Ankara özel tüp bebek ilk tercihim ama orada da bayan doktor yok sanırım. bakalım nasip. haberleşiriz yine
canım sen diğerini nerede yaptırdın ve kaça mal oldu?
buarada sizin neden olmuyor? bir problem bulabildiniz mi?
genelde bi sepep olmuyo ama bende sanırım pıhtılaşma problemi var. bu da gebeliğe engel değil gerçi sadece düşük yapabilir ama olmuyo işte :44:
aaa ne kadar ilginc cnm 5 gun sonra adet olman normalde ilaclari birakmadan adet olmazmis progestani filan birakmadan acaba doktorun azizligine mi ugradin gerekli ilaclari vermedimi sana?canım ben ilk denememi zekai tahir burakta denedim ikincisini gazi hastanesinde denedik iki denemede de tutunma olmadı. problem sperm sayısı çok düşük.ikinci denemem çok tuhaf oldu transferden 5 gün sonra adet oldum 12 günü beklemeye bile gerek kalmadı sonucu doktoru aradım hiç ilgilenmedi bile.bizim şu anda kafamızda centrum var bi arkadaşım yaptırdı çok memnun kalmış doktorun adı RECAİ PAPUCU internetten araştırdık iyi bir dooktora benziyor ama yinede insan kararsız kalıyor.ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN
ocak dedik şubat dedik ne zaman yapalım dedik sanırım şubat ayı başlayacağım işlemle ancak mart ayında sonuç alacağım.
2 yıl olmadı evliliğim. Eşimdeki sorunu daha önceden bildiğimizden 6. Ayımızda kontrollerimizi yaptırdık.
Sperm az, morfoloji düşük, hareket yavaş. Proxed , l- argıne derken spermi atrırdık biraz ama yetmedi.
Eylül de aşılamamızda tutmayınca 2. Aşılamayı düşünmeden tüp yapmak istedim.
Herşey benim stresim benim aceleciliğimle.
Eşim rahat gibi görünüyor ama o da etkileniyor bu durumdan sanki belli etmiyor. Sen istiyorsun diye bende acele ediyorum..
Ben acele etmeyeyimde kim etsin ki .
36 oldum. 3 yıl bekleyip raporlu olmayı isterdim ama korkuyorum, bir de olmayıp kaç deneme yapanlar var. Göründüğüm doktorlar hormon tahl. Göre, kontrolelrinde bir sorun yok diyorlardı.
Lakin karar verilirken benim tüp bebek için mikrodoz uygulanacak diye not etmiş. Araştırdm. Yumurtlama zayıflığı görülen vakalarda uygundur diyor. şok oldum. E ben kendimde sorun yok biliyordum.. Ki bu sorundan mı yoksa genel anlamda yaşdan dolayı kontrol amaçlı mı bu protokol bilmiyorum.
çok gerildim. Hala öyleyim. Adet 3. Gün yani bu bir kaç gün içinde doğ kontrol ile başlayagız. 21. Gün sonra. Yani 24. Gün lucrin diye bi ilaç onlada devam edip ardından yeni adette normal yumurta geliştime başlanacak. Anlayacağınız 2 ay bu yoldayım. Sabır istiyorum, moral istyorum, bir de şu korkuyu atsam üzerimden. Offf ne uzun yazdım..
Herkese kolaylıklar allah yardımcımız olsun.
transferden sonra 5gün sonra adet olmak normal değil sadece ilaç oarak jel kullandım başka bir şey vermedi doktor.İlk tedavimde hem jel kullanmıştım hemde hap.şimdi gebelik aşısı diye bir şey çıktı transferden sonra vuruluyorsun sanırım 2 denememde doktora sorduğumda boş ver onlar sadece para kazanmak için dedi bana ne alaksı varsa varsa öyle bir şey uygula en azından ümit bizim içinoooo.senin az kalmis canim subatci sayilirsin:)))
hic korkucak bisey yok canim disardan bakinca aaaaa tup mu yaptiriyisun fiulan diye insanlara garip gelio ama normal bise yani yani ve korkulacak bise yok...pihtilasma sorununu cozebilirsiniz bence igneleri var gerekirse 9ay vurulursun..ankarada benim diger topikten arkadaslarim var baskent de hulusi bey var ona yaptiriyolar cok da memnunlar hamilelerimiz var...ama kadin istiyormussun onu bilemicem..fiyatida 2700 on gunde bir de 55 tl ymis arti bide ilaclar...
aaa ne kadar ilginc cnm 5 gun sonra adet olman normalde ilaclari birakmadan adet olmazmis progestani filan birakmadan acaba doktorun azizligine mi ugradin gerekli ilaclari vermedimi sana?
eger dondurulmusun varsa ayni degil canim ama dondurulmusun yoksa sil bastan ilk tedavinin aynisi..Kızlar ya 2. Tedavıde surec farklı mı oluyo yoksa aynımı bılgısı olan var mı
evet canim gecekten normal degil ilk duydumoyle biseyi..ben transferden sonra hergun pihti icin igne, gunde 3 kere progestan fitil(senin jelle ayni gorevde) sonra belime osterejen hormonu salgilayan bantlar yapistirdik , gunde bir tane coraspirin bir de folik asit..transferden sonra 5gün sonra adet olmak normal değil sadece ilaç oarak jel kullandım başka bir şey vermedi doktor.İlk tedavimde hem jel kullanmıştım hemde hap.şimdi gebelik aşısı diye bir şey çıktı transferden sonra vuruluyorsun sanırım 2 denememde doktora sorduğumda boş ver onlar sadece para kazanmak için dedi bana ne alaksı varsa varsa öyle bir şey uygula en azından ümit bizim için
çok teşekkür ederim canım. vajinal ultrasondan çekiniyorum. hani onu en azından bayan doktor yapsaydı..fiyatı diğer yerlere göre uygunmuş bayağa.bu arada bahsettiğin diğer topik hangisi canım?oooo.senin az kalmis canim subatci sayilirsin:)))
hic korkucak bisey yok canim disardan bakinca aaaaa tup mu yaptiriyisun fiulan diye insanlara garip gelio ama normal bise yani yani ve korkulacak bise yok...pihtilasma sorununu cozebilirsiniz bence igneleri var gerekirse 9ay vurulursun..ankarada benim diger topikten arkadaslarim var baskent de hulusi bey var ona yaptiriyolar cok da memnunlar hamilelerimiz var...ama kadin istiyormussun onu bilemicem..fiyatida 2700 on gunde bir de 55 tl ymis arti bide ilaclar...
aaa ne kadar ilginc cnm 5 gun sonra adet olman normalde ilaclari birakmadan adet olmazmis progestani filan birakmadan acaba doktorun azizligine mi ugradin gerekli ilaclari vermedimi sana?
canım ben ilk denememi zekai tahir burakta denedim ikincisini gazi hastanesinde denedik iki denemede de tutunma olmadı. problem sperm sayısı çok düşük.ikinci denemem çok tuhaf oldu transferden 5 gün sonra adet oldum 12 günü beklemeye bile gerek kalmadı sonucu doktoru aradım hiç ilgilenmedi bile.bizim şu anda kafamızda centrum var bi arkadaşım yaptırdı çok memnun kalmış doktorun adı RECAİ PAPUCU internetten araştırdık iyi bir dooktora benziyor ama yinede insan kararsız kalıyor.ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN
canım ben ilk denememi zekai tahir burakta denedim ikincisini gazi hastanesinde denedik iki denemede de tutunma olmadı. problem sperm sayısı çok düşük.ikinci denemem çok tuhaf oldu transferden 5 gün sonra adet oldum 12 günü beklemeye bile gerek kalmadı sonucu doktoru aradım hiç ilgilenmedi bile.bizim şu anda kafamızda centrum var bi arkadaşım yaptırdı çok memnun kalmış doktorun adı RECAİ PAPUCU internetten araştırdık iyi bir dooktora benziyor ama yinede insan kararsız kalıyor.ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN[/QUO
NASIL YANI ILACLARINI ALIRKEN ADET GÖRMEN IMKANSIZ BENIM ILK DENEMEMDE GEBELIK OLDU 9.GÜN KOYU RENKTE AKINTI OLDU TUTUNMA BELIRTISIYMIS AMA DEGERI YUKSELEMEDI ´DUSTU ILACLARI BIRAKTIGIMIN ERTESI GUNU HASTA OLDUM KI HASTA OLDUKTAN SONRA DOKTOR TEKRAR KONTUROLE CAGIRDI KIS OLUSUMU OLDUMU DIYE
çok teşekkür ederim canım. vajinal ultrasondan çekiniyorum. hani onu en azından bayan doktor yapsaydı..fiyatı diğer yerlere göre uygunmuş bayağa.bu arada bahsettiğin diğer topik hangisi canım?
evet canım centrumdanda memnun kalanlar olmuş.Recai Papucuyuda okudum burdan ama dediğim gibi memnun olan da var olmayan da.
sanırım tüp bebeği üniversite ve devlet hastanelerinde yaptırmamak gerekiyor. nasıl olur 5. gün adet?? bence hormon düzeylerini ayarlayamamışlardır.
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım inşallah bu sefer tutar. hemde ikizlerin olur
bu arada diyelim benim bu sefer tutmadı, diğer tüp bebek uygulamasını en erken ne zaman yapabilirim??
canım ben ilk denememi zekai tahir burakta denedim ikincisini gazi hastanesinde denedik iki denemede de tutunma olmadı. problem sperm sayısı çok düşük.ikinci denemem çok tuhaf oldu transferden 5 gün sonra adet oldum 12 günü beklemeye bile gerek kalmadı sonucu doktoru aradım hiç ilgilenmedi bile.bizim şu anda kafamızda centrum var bi arkadaşım yaptırdı çok memnun kalmış doktorun adı RECAİ PAPUCU internetten araştırdık iyi bir dooktora benziyor ama yinede insan kararsız kalıyor.ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN[/QUO
NASIL YANI ILACLARINI ALIRKEN ADET GÖRMEN IMKANSIZ BENIM ILK DENEMEMDE GEBELIK OLDU 9.GÜN KOYU RENKTE AKINTI OLDU TUTUNMA BELIRTISIYMIS AMA DEGERI YUKSELEMEDI ´DUSTU ILACLARI BIRAKTIGIMIN ERTESI GUNU HASTA OLDUM KI HASTA OLDUKTAN SONRA DOKTOR TEKRAR KONTUROLE CAGIRDI KIS OLUSUMU OLDUMU DIYE
bana ilaç olarak sadece jel vermişti doktor başka bir ilaçta vermedi ondan mı olmadı diye düşünüyorum bazen.ama ben direk adet oldum yani öyle leke falan değil. ben şok oldum inanamadım bile bu nasıl böyle bir şey olur diye ama oluyormuş arkadaşım.
evet oyle cnm benimkide alttan bakio allahtan ustunde ortu var..hele bide o gun adetli bakti bana rezillik yaa cok utandim..ama ondan saklasan kadin olsa doktorun ameliyathanede anestezici veyabaska gorevde biri erkek olabilio...anlicagin sebil olduk ne yapalim:))diger topik tup bebek gunlugumuz cnm ilk siralarda gorebilirsin...çok teşekkür ederim canım. vajinal ultrasondan çekiniyorum. hani onu en azından bayan doktor yapsaydı..fiyatı diğer yerlere göre uygunmuş bayağa.bu arada bahsettiğin diğer topik hangisi canım?evet canım centrumdanda memnun kalanlar olmuş.Recai Papucuyuda okudum burdan ama dediğim gibi memnun olan da var olmayan da.sanırım tüp bebeği üniversite ve devlet hastanelerinde yaptırmamak gerekiyor. nasıl olur 5. gün adet?? bence hormon düzeylerini ayarlayamamışlardır.Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım inşallah bu sefer tutar. hemde ikizlerin olurbu arada diyelim benim bu sefer tutmadı, diğer tüp bebek uygulamasını en erken ne zaman yapabilirim??
ayni benim de oyle oldu tutundu fakat degerim sonra dustu ilaclari biraktim 1 2 gun icinde adet oldum sonrasinda adet duzensizligi icin gittim.kist olusmus simdi ilac iciom..neyden oluyomus cnm kist?canım ben ilk denememi zekai tahir burakta denedim ikincisini gazi hastanesinde denedik iki denemede de tutunma olmadı. problem sperm sayısı çok düşük.ikinci denemem çok tuhaf oldu transferden 5 gün sonra adet oldum 12 günü beklemeye bile gerek kalmadı sonucu doktoru aradım hiç ilgilenmedi bile.bizim şu anda kafamızda centrum var bi arkadaşım yaptırdı çok memnun kalmış doktorun adı RECAİ PAPUCU internetten araştırdık iyi bir dooktora benziyor ama yinede insan kararsız kalıyor.ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN[/QUONASIL YANI ILACLARINI ALIRKEN ADET GÖRMEN IMKANSIZ BENIM ILK DENEMEMDE GEBELIK OLDU 9.GÜN KOYU RENKTE AKINTI OLDU TUTUNMA BELIRTISIYMIS AMA DEGERI YUKSELEMEDI ´DUSTU ILACLARI BIRAKTIGIMIN ERTESI GUNU HASTA OLDUM KI HASTA OLDUKTAN SONRA DOKTOR TEKRAR KONTUROLE CAGIRDI KIS OLUSUMU OLDUMU DIYEohoooo epey gecmis ben negatifi 22 kasimda aldim..2 ay bekle dedi doktor..doktorun ters zamanına mı geldik ne bilmiyorum :) hayırlısı diyorum bundada vardır bir hayır demekten başka bir çaremiz yok.inş canım bu sefer olur senin benim bizim durumumuzda olan herkesin inş.ben ikinci denememi 4 ay sonra yapmıştım erken yaptığımı düşünüyorum ama burdan okuyorum arkadaşların yazdılarına doktorlar 3 ay sonra başlayabilirsiniz diyormuş.Ama şimdi 10 ay geçmiş olacakvalla o doktor biraz badtan savmis gibi oyle sey mi olurmus ilginc gercekten ilk defa senden duydum..simdi yine ayni doktira gitmiceksn dimi?bana ilaç olarak sadece jel vermişti doktor başka bir ilaçta vermedi ondan mı olmadı diye düşünüyorum bazen.ama ben direk adet oldum yani öyle leke falan değil. ben şok oldum inanamadım bile bu nasıl böyle bir şey olur diye ama oluyormuş arkadaşım.
evet oyle cnm benimkide alttan bakio allahtan ustunde ortu var..hele bide o gun adetli bakti bana rezillik yaa cok utandim..ama ondan saklasan kadin olsa doktorun ameliyathanede anestezici veyabaska gorevde biri erkek olabilio...anlicagin sebil olduk ne yapalim:))diger topik tup bebek gunlugumuz cnm ilk siralarda gorebilirsin...ayni benim de oyle oldu tutundu fakat degerim sonra dustu ilaclari biraktim 1 2 gun icinde adet oldum sonrasinda adet duzensizligi icin gittim.kist olusmus simdi ilac iciom..neyden oluyomus cnm kist?ohoooo epey gecmis ben negatifi 22 kasimda aldim..2 ay bekle dedi doktor..valla o doktor biraz badtan savmis gibi oyle sey mi olurmus ilginc gercekten ilk defa senden duydum..simdi yine ayni doktira gitmiceksn dimi?
evet biraz öyle olmuş canım .yok ya br daha aynı doktora gidermiyim bu sefer özele gideceğiz nasip olursa zaten.özel konusuda zor nereye gideceksin hangi hastaneye güveneceksin o da kafa karıştırıyor bir sürü özel hastane var bakalım hayırlısı bakalım sen hangi hastaneye gideceksin ben ankaradayım :)
evet oyle cnm benimkide alttan bakio allahtan ustunde ortu var..hele bide o gun adetli bakti bana rezillik yaa cok utandim..ama ondan saklasan kadin olsa doktorun ameliyathanede anestezici veyabaska gorevde biri erkek olabilio...anlicagin sebil olduk ne yapalim:))diger topik tup bebek gunlugumuz cnm ilk siralarda gorebilirsin...ben gaziantepdeyim cnm eurofertile gidiyom yine ayni doktora gitcem..ilk once rapor mu almistin?ayni benim de oyle oldu tutundu fakat degerim sonra dustu ilaclari biraktim 1 2 gun icinde adet oldum sonrasinda adet duzensizligi icin gittim.kist olusmus simdi ilac iciom..neyden oluyomus cnm kist?ohoooo epey gecmis ben negatifi 22 kasimda aldim..2 ay bekle dedi doktor..
evet biraz öyle olmuş canım .yok ya br daha aynı doktora gidermiyim bu sefer özele gideceğiz nasip olursa zaten.özel konusuda zor nereye gideceksin hangi hastaneye güveneceksin o da kafa karıştırıyor bir sürü özel hastane var bakalım hayırlısı bakalım sen hangi hastaneye gideceksin ben ankaradayım :)
evet bana da oyle dedi1tane var ama onemsiz ilac yazim sana dedi.galiba kalan yumurtalarimiz kistlesti..bi tane hap yazdi bana sende iciomusun?Valla kıst neden olusuyo bılmıyorum ben konturole gıttıgımde tane var ama onemsız dedı ama adetım de cok agrım oldu sımdı de arada yıne agrılarım oluyo
Selam kizlar bende Allah nasip ederse bir aksilik cikmazsa hayirlisiylan Mart´ín ilk haftasinda basliyacam.
Ben 26 yasindayim Almanyada yasiyorum tüm denemelerimide burda yaptim.
Bu benim 3üncü denemem olacak aslinda 4te diyebilirim 2taze 1de dondurulmus Tüp bebek denemem var.
Bizdeki sorun bende troid ve yumurta tembelligi esimde ise sperm azligi her tedavide herseyin cok iyi gitmesine ragmen ve her seferinde 5.gün 2tane Embiryo transfer edilmesine ragmen bir türlü tutunma olmadi Rabbim kismet etmedi herseyin hayirlisi diyorum
insallah Rabbim bu sefer hepimize hayirlisiylan nasip eder....
Merhaba edanur bende de aynı sorun var ....
Mayıs da nasip olursa bizde 4. Denemeyi gerçekleştireceğiz,rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin.almanyanın neresinde kalıyorsun,ben duisburgda yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?