2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Selam kizlar bende Allah nasip ederse bir aksilik cikmazsa hayirlisiylan Mart´ín ilk haftasinda basliyacam.
Ben 26 yasindayim Almanyada yasiyorum tüm denemelerimide burda yaptim.
Bu benim 3üncü denemem olacak aslinda 4te diyebilirim 2taze 1de dondurulmus Tüp bebek denemem var.
Bizdeki sorun bende troid ve yumurta tembelligi esimde ise sperm azligi her tedavide herseyin cok iyi gitmesine ragmen ve her seferinde 5.gün 2tane Embiryo transfer edilmesine ragmen bir türlü tutunma olmadi Rabbim kismet etmedi herseyin hayirlisi diyorum
insallah Rabbim bu sefer hepimize hayirlisiylan nasip eder....

canım ben ilk denememi zekai tahir burakta denedim ikincisini gazi hastanesinde denedik iki denemede de tutunma olmadı. problem sperm sayısı çok düşük.ikinci denemem çok tuhaf oldu transferden 5 gün sonra adet oldum 12 günü beklemeye bile gerek kalmadı sonucu doktoru aradım hiç ilgilenmedi bile.bizim şu anda kafamızda centrum var bi arkadaşım yaptırdı çok memnun kalmış doktorun adı RECAİ PAPUCU internetten araştırdık iyi bir dooktora benziyor ama yinede insan kararsız kalıyor.ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN

oooo.senin az kalmis canim subatci sayilirsin:)))

hic korkucak bisey yok canim disardan bakinca aaaaa tup mu yaptiriyisun fiulan diye insanlara garip gelio ama normal bise yani yani ve korkulacak bise yok...pihtilasma sorununu cozebilirsiniz bence igneleri var gerekirse 9ay vurulursun..ankarada benim diger topikten arkadaslarim var baskent de hulusi bey var ona yaptiriyolar cok da memnunlar hamilelerimiz var...ama kadin istiyormussun onu bilemicem..fiyatida 2700 on gunde bir de 55 tl ymis arti bide ilaclar...
aaa ne kadar ilginc cnm 5 gun sonra adet olman normalde ilaclari birakmadan adet olmazmis progestani filan birakmadan acaba doktorun azizligine mi ugradin gerekli ilaclari vermedimi sana?

evet uzun bı yolculuk ama ınan korkucak bısey yok tabı stres oluyosun ama bı derın nefes cek ve basla ama herseyden onemlı senın moralın yerınde olursa hersey coook guzel olur buna ınan olur mu

transferden sonra 5gün sonra adet olmak normal değil sadece ilaç oarak jel kullandım başka bir şey vermedi doktor.İlk tedavimde hem jel kullanmıştım hemde hap.şimdi gebelik aşısı diye bir şey çıktı transferden sonra vuruluyorsun sanırım 2 denememde doktora sorduğumda boş ver onlar sadece para kazanmak için dedi bana ne alaksı varsa varsa öyle bir şey uygula en azından ümit bizim için

Hulusi zeyneloglu gördüğüm en iyi doktorlardan bir tanesi asla Prof um edasıyla insanı kasmıyor kendisi histeroskıbimi yapmıştı
Benimde İlk denemem bahcecide oldu olumsuz
Şimdi gurgan klinikte marttA başlıycam kısmette

Kızlar ya 2. Tedavıde surec farklı mı oluyo yoksa aynımı bılgısı olan var mı
eger dondurulmusun varsa ayni degil canim ama dondurulmusun yoksa sil bastan ilk tedavinin aynisi..

evet canim gecekten normal degil ilk duydumoyle biseyi..ben transferden sonra hergun pihti icin igne, gunde 3 kere progestan fitil(senin jelle ayni gorevde) sonra belime osterejen hormonu salgilayan bantlar yapistirdik , gunde bir tane coraspirin bir de folik asit..
epey bi ilac icmisim sana gore:))
evet bak o asiyi ben de duydum doktora sorucaktim unuttum..diger topikten arkadasim vuruldu.1tane transferden once rahim icine doktor vurmus muayene koltugunda ama siviyi vrrmis sadee igneyi batirmamis,bi taneyi de doz doz bolup karnindan vurdu trasferden sonra fiyatida 120 ymis..

çok teşekkür ederim canım. vajinal ultrasondan çekiniyorum. hani onu en azından bayan doktor yapsaydı..fiyatı diğer yerlere göre uygunmuş bayağa.bu arada bahsettiğin diğer topik hangisi canım?

evet canım centrumdanda memnun kalanlar olmuş.Recai Papucuyuda okudum burdan ama dediğim gibi memnun olan da var olmayan da.
sanırım tüp bebeği üniversite ve devlet hastanelerinde yaptırmamak gerekiyor. nasıl olur 5. gün adet?? bence hormon düzeylerini ayarlayamamışlardır.

Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım inşallah bu sefer tutar. hemde ikizlerin olur
bu arada diyelim benim bu sefer tutmadı, diğer tüp bebek uygulamasını en erken ne zaman yapabilirim??

doktorun ters zamanına mı geldik ne bilmiyorum :) hayırlısı diyorum bundada vardır bir hayır demekten başka bir çaremiz yok.inş canım bu sefer olur senin benim bizim durumumuzda olan herkesin inş.ben ikinci denememi 4 ay sonra yapmıştım erken yaptığımı düşünüyorum ama burdan okuyorum arkadaşların yazdılarına doktorlar 3 ay sonra başlayabilirsiniz diyormuş.Ama şimdi 10 ay geçmiş olacak

evet oyle cnm benimkide alttan bakio allahtan ustunde ortu var..hele bide o gun adetli bakti bana rezillik yaa cok utandim..ama ondan saklasan kadin olsa doktorun ameliyathanede anestezici veyabaska gorevde biri erkek olabilio...anlicagin sebil olduk ne yapalim:))diger topik tup bebek gunlugumuz cnm ilk siralarda gorebilirsin...

Valla kıst neden olusuyo bılmıyorum ben konturole gıttıgımde tane var ama onemsız dedı ama adetım de cok agrım oldu sımdı de arada yıne agrılarım oluyo

Bana ılac falan vermedı ama adetımın 3. Gunu dayanılmaz acı cektım esım ıse bıle gıdemedı korkusuna. Doktora gıtmek ıcın yerımden bıle kalkamadım sonra bı ıgne oldum rahatladım

merhabalar kızlaaar...
herkese iyi haftalar bol sevinçli kahkahalı sürprizlerle dolu olsun inşallahh herkeslerin duaları kabul olsuunnn...

Merhaba edanur bende de aynı sorun var ....
Mayıs da nasip olursa bizde 4. Denemeyi gerçekleştireceğiz,rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin.almanyanın neresinde kalıyorsun,ben duisburgda yaşıyorum.

Merhaba edanur bende de aynı sorun var ....
Mayıs da nasip olursa bizde 4. Denemeyi gerçekleştireceğiz,rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin.almanyanın neresinde kalıyorsun,ben duisburgda yaşıyorum.

selam canim bende Frankfurta yasiyorum .
sende tüm denemeleri burdami yaptin?
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah bu sefer Rabbim bize ikiz evlat nasip eder hayirlisiylan bu denememizde isteyen herkese cifter cifter versin insalllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…