insallah canim hersey gonlunce olur... allah hepimizin yuzunu gonlunu guldursun..Esim kendi ailesinde baska kimsenin bilmesini istemiyo buna benim ailemde dahil her sorana daha zamani degil cocuk cok istememe ramen istemiyoruz demek o kadar yoruyo ki beni bi de annemin destegini hissedememek cok aci tamda en cok ihtiyacim oldugu zamanda
Bende Mart'ta başlıyorum bu ikinci denemem inşallah bu defa olur
Merhaba kızlar.
Bende artık tüp bebek düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır korunmamamıza rsğmen olmadı. Tabi öncedide var bunun ysni toplamda 2,5 yıl oldu heralde.
Ankarada merkez öneriniz var mı ?
allah bu yolculugun sonunda hepımızın kucaklarını doldursun ınsallahhhhhhhhh
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
bende mart veya nisan düşünüyorum çikolata kistim var ama bazen var bazen kayboluyo ilginç yani eşimdede morfoloji ve hareket problemi var 2 aşılama olumsuz tüp bebeğe karar verdik ama merkez ve doktor hakkında kararsız kaldık..
Ocak dedik şubat dedik ne zaman yapalım dedik sanırım şubat ayı başlayacağım işlemle ancak mart ayında sonuç alacağım.
2 yıl olmadı evliliğim. Eşimdeki sorunu daha önceden bildiğimizden 6. ayımızda kontrollerimizi yaptırdık.
Sperm az, morfoloji düşük, hareket yavaş. proxed , l- argıne derken spermi atrırdık biraz ama yetmedi.
eylül de aşılamamızda tutmayınca 2. aşılamayı düşünmeden tüp yapmak istedim.
herşey benim stresim benim aceleciliğimle.
eşim rahat gibi görünüyor ama o da etkileniyor bu durumdan sanki belli etmiyor. sen istiyorsun diye bende acele ediyorum..
ben acele etmeyeyimde kim etsin ki .
36 oldum. 3 yıl bekleyip raporlu olmayı isterdim ama korkuyorum, bir de olmayıp kaç deneme yapanlar var. Göründüğüm doktorlar hormon tahl. göre, kontrolelrinde bir sorun yok diyorlardı.
Lakin karar verilirken benim tüp bebek için mikrodoz uygulanacak diye not etmiş. araştırdm. yumurtlama zayıflığı görülen vakalarda uygundur diyor. Şok oldum. e ben kendimde sorun yok biliyordum.. Ki bu sorundan mı yoksa genel anlamda yaşdan dolayı kontrol amaçlı mı bu protokol bilmiyorum.
Çok gerildim. Hala öyleyim. Adet 3. gün yani bu bir kaç gün içinde doğ kontrol ile başlayagız. 21. gün sonra. yani 24. gün lucrin diye bi ilaç onlada devam edip ardından yeni adette normal yumurta geliştime başlanacak. Anlayacağınız 2 ay bu yoldayım. Sabır istiyorum, moral istyorum, bir de şu korkuyu atsam üzerimden. offf ne uzun yazdım..
herkese kolaylıklar Allah yardımcımız olsun.
Gubi08 merhaba sanirim ilk negatifi seninle ayni zamanda ayni yerde aldik bende subatta basliyorum insallah bu sefer mutlu haberler aliriz bol sans canim sanada:))
hadi yaa öyle mi olduu :) Bülent hoca mıydı?21 aralık test tarihimdi benim ya aslında hastaneyide doktorumu da çok sevmiştim ama o dönem bir kaç kişiden daha negatif olduğunu duyunca soğudum birden.Şimdi bahçeciye başlıyorum kısmetse sen nerede devam ediyosun?Demekki 2.tedavilerimiz de beraber olacak hadi hayırlısıı sana da bol şanslaaar :)
Evet canimm aralik topiginden hatirliyorum seni:)) ben bulent hocayla devam ediyorum bahceciyle gorustum ama eski yere karar verdim yine insallah hayirlisi olur ikimiz icinde. Bende 17 aralikta aldim negatifi 1 hafta sonra toparladim kendimi ve arastirmaya koyuldum once birkac merkez gezdim en son bulent hocaya gittim ordada kaldim simdi adetimi bekliyorum son 10 gunum:)))
hadi hayırlısı canımm Bülent hoca çok tatlı bir doktor kesinlikle...ben 2-3 hafta pek iyi değildim ya sonra kısmet dedim yeniden yola koyulduk şimdi çok şükür yeni tedavime motive oldum :) bende 18-20 güne ancak adet olucam bekliyorum bakalımm :)
Gercekten kismet bir zamani var sanirim...ben bu arada histeroskopi oldum testler yapildi iyiki cabuk toparlanmisim:)sende bahcecide basliyosun sanirim orasida cok iyi bi merkez herkes guleryuzluydu umarim bebeklerimize kavusuruz artik:))
Sağol canım.Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah. Zor bi süreç çok korkuyorum. Ama bu topiği görünce sevindim, yalnız değilmişim diye. Birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Aşama aşama paylaşalım herşeyiBende 1 yıldır korunmuyorum ama Allahtan erken fark ettik yolun başındayken inşallah ilk ve son olur tüp bebek tedavin Ankara ile ilgili bilgim yok malesef canım
Şirin sakıncası yoksa hangi hastanede tedavi görüyorsun yazabilirmisin
Sağol canım.Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah. Zor bi süreç çok korkuyorum. Ama bu topiği görünce sevindim, yalnız değilmişim diye. Birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Aşama aşama paylaşalım herşeyi
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
merhaba canım. Bende Ankarada yaptırmayı planlıyorum. İlk denemem olacak çok korkuyorum. Araştırdığım kadarıyla Anatolia ve Özel Ankara Tüp bebek merkezi arasında kaldım. ikisinide gidip görmek ondan sonra karar vermek istiyorum. Ankarada çok merkez var, burdan yorumlara baktım. aynı merkezi çok övende var, yerden yere vuran da. Oyüzden çok kararsızım. iyi bir merkezden başlamak istiyorum. Ankara özel tüp bebek ilk tercihim ama orada da bayan doktor yok sanırım. bakalım nasip. haberleşiriz yineslm arkadaşlar ALLAHIM inş bu sefer yüzümüze güler.bizde mart ayında başlamayı düşünüyoruz nasip olursa benim 3 denemem olacak 2dememde negatif.Ankarada tedaviye başlayacak arkadaşlar varsa hangi hastanede tedaviye başlayacaklar acaba biz tam karar veremedik insan güvenemiyor 2hayl kırıklığından sonra.zor bir süreç hepimiz için ALLAHIM bizim durumumuzda olan herkese yardım etsin.Hayırlısıyla 2013de bebeğimizi kucaklarımıza alırız
yalnız değilsin arkadaşım ben ilk hastaneye gittiğimde çok korktum sanki tek benim başımda diye biliyordum ama tek benim başımda olmadığını bu kadar da çok olduğunu tahmin etmemiştim insan kendi başına gelmeyince pek bir şey anlamıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?