2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ayın 22 sınde keseyı gormeye gıttık ve allaha sukur gorduk doktor yarım santım ve tek gebelık dedı 10 gün sonra kalp atıslarını duymak ıcın cagırdı ve 31 de gıttık dr odaya gırdık ben muayne bolumune gectım ve dr ultrasyonla bakmaya basladı ben sıze tek mı dedım dedı evet dedım ıkız dedı esım duyunca hemen yanımıza geldı sonra bır anda dr yuzu degıstı 3 tane dedı ben o anda kaybettım zaten kendımı cok mutlu olduk ıkısı tek yumurta bı tanesı tek ama tabı dr sonra kotu seyler soyledı ücüz gebeligin tehlıkelı olabılecegını daha sonra kı haftalarda baska uzmanlarla görüstüreceklerını ve onlar sorun görürlerse bıze secenek sunacaklarını söyledıler bunlardan bı tanesıde bebek kendısı yok olmazsa gebeligi ikiye indirmek icin ıgneyle kalbını durdurmak.ama tabıkı ben boyle bıseyı asla ıstemıcem allahım bıze ne nasıp ettıyse ben cocuklarımı saglıklı dogurucam.yanı kızlar dua edın nolur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…