Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
Rabbim sana binlerce kez sukurler olsun..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .
Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .
canım benim çooook sevindimm Allahım kucağına almayı nasip etsin inş. yarında benim test günüm kızlar noolur dualarınızı esirgemeyin ....
Allah yardımcın olsun canım. relax olmaya çalış.Kızlar bugün dondurulmus transferim olacak inşallah dua edin lutfen
Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa
Kızlaar...
2.tedavime uzun süre ara vermeyi düşünürken kendime yeni bir merkez ararken fazla ara vermeden başlama kararı aldım.Kimler mart ayında tedaviye başalayacak?
İSİM -YAŞ - SEBEP - MERKEZ - DENEME - SONUÇ
gubi08 -26 - oligospermi - bahçeci fulya -1 aşılama 2. tüp -
şirinreza -32 - erkek faktör - yurtdışı - 1. tüp denemesi
bahar17072011- 24 - erkek faktör - erdem hastanesi - 2. tüp denemesi
ozlemo248 - - - gürhan klinik - 2. tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2.tüp denemesi
zm_yk - 24 - erkek faköt,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi
ayseozlem - - -acıbadem maslak - 2.tüp denemesi
edanur86 -26 -tiroid ve oligospermi -yurtdışı - 4. tüp denemesi
suov -34 - yumurta rezervi -zeynep kamil -1. tüp denemesi
baharinkizi - 31 - pco -istanbul tüp bebek - 3 aşılama 2. tüp denemesi
chablisss - - erkek faktör - izmir kent hastanesi- 2 aşılama 1. tüp denemesi
umut27 -28 -sebepsiz infertilite - memorial şişli -2 aşılama 1. tüp denemesi
luxura -38 - - memorial şişli - 2. tüp denemesi
zm_yk -24 - erkek faktör,pco - umut tüp bebek -1 aşılama 1. tüp denemesi
Kızlar merhaba. Banada nisan ayında yapılacak inşallah. Şimdi adetimi bekliyorum. Hamile haberlerine çok seviniyorum..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün
Hatırlarsanız benim 16 martta opu olmuş transfer için progestan hormonu yüksek çıktığından embriyolar dondurulmuştu. Opudan sonra adet olduğunda ara demişlerdi. 27 martta başlayınca adetim hemen aradım birgünsonrası için gel dediler. Dün merkeze gittim hemşire gel sana ilacını anlatayım dedi ne ilacı dedim Ginera dedi bende yeni tedaviye başlayacağımı düşündü heralde diye ben yeni başlamıyorum dedim. Neysse bu yüksek çıkan hormondan dolayı benim 1 ay Ginera kullanmam gerekiyormuş. Bende takibe başlayacaklarını sanmıştım. Ne muayene ne kan hiçbirşeye bakmaya gerek yok bu ay bişey olmayacağı için dedi. Aynen gerisin geri döndüm. Heralde transfer Mayıs 15 'i bulacak. Neyse hayırlısı olsun beklicez yapacak bişi yok. Sonu iyi olsunda ben beklerim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?