2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bahar_u çok sevindim allah tamamına erdirsin. bu yolda tedavi görenler olarak 3.hamiş haberini alıyoruz gerçekten çok güzel inşallah sıra bizede gelir.

Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
Rabbim sana binlerce kez sukurler olsun..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .

canım benim çooook sevindimm Allahım kucağına almayı nasip etsin inş. yarında benim test günüm kızlar noolur dualarınızı esirgemeyin ....

Kizlar adetimi beklerken bugun hamile oldugumu ogrendim ve hala soktayim...hcg 851 cikti..
baharinkizi..Rabbim isteyince gercekten oluyormus..destegin icin cok tesekkurler. .

canımm tebrik ederimm. nasıl mutlu oldum anlatamam. rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. inan çok ama çoook sevindim.

Son düzenleme:
Off sıkıldım uzun protokol daha 5.iğne zaman geçmiyor.sabah uyarınca birde iğne yapma korkusu sabır sabır ya sabır.Allahım bu yolda tedavi görenlerin kucaklarını boş bırakma.Amin

canım benim çooook sevindimm Allahım kucağına almayı nasip etsin inş. yarında benim test günüm kızlar noolur dualarınızı esirgemeyin ....

Heycanla sonuçları bekliyorum hepinize duacıyım.Yarın benimde transferim var arkanızdan geliyorum kızlarrrrrrrrr.

Kızlar merhaba. Banada nisan ayında yapılacak inşallah. Şimdi adetimi bekliyorum. Hamile haberlerine çok seviniyorum..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün

Kızlar bugün dondurulmus transferim olacak inşallah dua edin lutfen
Allah yardımcın olsun canım. relax olmaya çalış.

Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa

canım o testlere hiç güvenme. bende 30 lardayken hcg değerim, negatif çıkarmıştı.
kan testi yaptın mı bu arada?

bambi34 35 -erkek faktör memorial şişli -2 aşılama 1. tüp bebek denemesi

süpermiş çok sewindim hayırlı olsun:)

Kızlar merhaba. Banada nisan ayında yapılacak inşallah. Şimdi adetimi bekliyorum. Hamile haberlerine çok seviniyorum..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün

allah yardımcın olsun canım bende mart sonu nisan başı tedavi olucam .adetime 3 gün var heyecanla bekliyorum.darısı bizim başımıza.hamile olan arkadaşlarımı tebrik edrim.sağlıcakla hayırlısıyla alın kucağınıza evlatlarınızı.kızlar bu arada arnızda gürgan klinikte tedavi olan varmı tanışmak isterim

Uzun zamandır yazamıyordum cok güzel haberler var hamıle olanlar allahım ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah.esıme doktor arıyorduk bugün acıbademe gıttık hakan özverıydı doktor ben ılk denememı erdemde olmustum ama sımdı acıbademde düsünüyorum aranızda orada tedavı olan var mı veya merkezle ilgili bi bilgisi olan

Son düzenleme:
merhaba kızlar artık kimse fazla birşeyler yazmıyo bekliyoruz haberlerinizi neler yapıyosunuz tedavi nasıl gidiyo :))

Hatırlarsanız benim 16 martta opu olmuş transfer için progestan hormonu yüksek çıktığından embriyolar dondurulmuştu. Opudan sonra adet olduğunda ara demişlerdi. 27 martta başlayınca adetim hemen aradım birgünsonrası için gel dediler. Dün merkeze gittim hemşire gel sana ilacını anlatayım dedi ne ilacı dedim Ginera dedi bende yeni tedaviye başlayacağımı düşündü heralde diye ben yeni başlamıyorum dedim. Neysse bu yüksek çıkan hormondan dolayı benim 1 ay Ginera kullanmam gerekiyormuş. Bende takibe başlayacaklarını sanmıştım. Ne muayene ne kan hiçbirşeye bakmaya gerek yok bu ay bişey olmayacağı için dedi. Aynen gerisin geri döndüm. Heralde transfer Mayıs 15 'i bulacak. Neyse hayırlısı olsun beklicez yapacak bişi yok. Sonu iyi olsunda ben beklerim .....

hayırlısı olsun canım beklemek çok zor gerçekten bende şuan merional iğneye geçmek içiin adet olmayı bekliyorum.normalde adetimin hep gecikmesini isterdim olmak istemezdim ama şimdi biran önce adet olmak istiyorum hayat böyle işte

Canim herseyde bir hayir vardir..Rabbim cumlemize hayirlisini versin. .sen sabret..bekle ve Rabbine guven ondan iste..insAllah Rabbim sanada melegini bagislar..

Öncelikle herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar,Biz de Martın 16 sında Medipol hastahanesinde doktor Hande Akbaş Güleç te tedaviye başladık.Dün yani 28 Martta opu oldum.Bizdeki sorun erkek faktörlü.Bu bizim 3. denememiz.2. denememizden 4,5 yaşında bir kızımız var.İçimizde kalmasın diyerekten birkez daha denemeye karar verdik.Dün 9 tane yumurta alındı benden.8 tanesine işlem yapılmış ve 6'sı döllenmiş.Duruma göre pazartesi ya da salı transfer gerçekleşecek.Doktorumuzu yani Hande ablamızı herkes tavsiye ederim.3 denememi de aynı doktorda yaptık.İlk ikisi bahçeci kliniğindeydi.Doktorumuz nereye, biz oraya anlayacağınız.Hepinizin bildiği gibi bu işlerde samimmiyet ve güven çok önemli.Biz doktorumuz da bunları fazlasıyla bulduk.Düşününki ben Bursa'dan gidiş-geliş yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve evlatlarınızı kucağınıza alarak o cennet kokusunu koklamayı nasip etsin.

Evet kızlar sonunda nisan geldı adetten önce konturol ıcın pazartesı yada salı hastaneye gıdıyorum bır an hasta olup baslamak ıstıyorum tedavıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…