2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Arkadaşlar decapeptly iğne kullanıyorum adetim gecikti.aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı.doktora çarşamba gidicem ama merak ettim eğer adet görmezsem tedavi durdurulurmu

Arkadaşlar decapeptly iğne kullanıyorum adetim gecikti.aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı.doktora çarşamba gidicem ama merak ettim eğer adet görmezsem tedavi durdurulurmu

Ben yumurta çatlatmak için kullanmıştım.. Gecikmedi hatta çok erken olmuştum yumurtalıklarım toplandıktan sonra dondurulmuştu.. Doktoruna danış istersen ama yapabilir heralde hormon iğneleri sonuçta..

Ben yumurta çatlatmak için kullanmıştım.. Gecikmedi hatta çok erken olmuştum yumurtalıklarım toplandıktan sonra dondurulmuştu.. Doktoruna danış istersen ama yapabilir heralde hormon iğneleri sonuçta..

adetimin 21.günü başladım 11gündür yapıyorum sabah koldan 6 gün gecikti adetim.adet olunca 3günü gel demişlerdi.ama bir türlü olmadı şimdiye kadar merional iğneye başlamam gerekiyodu. ofofof

kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.

Canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagimiza alacagimiz gunleride gosterir insAllah..benim hamileligim de supriz oldu tup bebek ameliyat derken son tup bebek denememde 2yumurta gelisince doktorum bu ay ki tup bebegi iptal ediyorum dedi normal deniyelim dedi.pcos oldugum icin ilk defa bu kadar az yumurtam olmustu.tabi ben yine umitsizdim..catlatma ignem oldu ve beklemeye basladik..adetime 4gun kala kahverengi lekem oldu hasta oldum sandim bende ve 10 gun sonra hamile oldugumu ogrendim..meger yerleşme lekesiymis..Allah a binlerce kez sukurler olsun..Allah herkese yasatsin bu mutlulugu..kimseyi bununla sonra sinamasin. .5yil sonra yuzumuz guldu..insAllah sag saglim kucagimiza alip buyutecegimiz gunlerde gelir..simdi herkes icin dua ediyorum..kimsenin kucagi bos kalmasin..herkesin evlat hasreti son bulsun diye..
Yoktan var eden Rabbime sonsuz sukurler olsun..insAllah sende saglikla kavusursun yavruna..

çok sevindim canım adına allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.. Bizlerden de dualarını eksik etme :)))

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize inşallah rabbim sizlerede nasip eder sağlıklı bebekler ve banada tabi.benim rezerv azlığım ve prolaktin hormon yüksekliğim vardı.adet olamiyorum diye üzülürken meğersem hamileymişim.aslında tutunma kanaması olmuştum ama ben onu iğnelerin yan etkisi sanmıştım.hayatda en beklemediğin anda beklemediğin mucizeleri yaşıyosun.ben birde adet olayım diye ellerimle kapıya asılıp ayaklarımıda yerden kaldırıp kendimi gerdiriyodum.adetim sökülsün diye .meğersem bebeğimi düşürecekmişimde haberim yokmuş.kimse umutsuzuğa kapılmasın kalbinizi ferah ve rahat tutun herşeyin bir vakti ve de saati var.rabbim inşallah o müjdeyi sizlerede tez zamanda nasip eder.RABBİM gönlümüz sana doğru kalbimzdekini bize doğru nasip et.AMİN

merhabalar

benimde transferim iki hafta once yapilmisti.(mikroenjeksiyon) 6.gun embriyosuydu..Maalesef bugun negatif sonuc aldim..Hayirlisi boyleymis demekki..Hamile kalan arkadaslari
tebrik ediyorum.Bebeklerine Allah uzun omurler versin!!!!

Sevgiler

canım merhaba herşeyin bir saati ve zamanı vardır.demekki şimdi değilmiş.kısmet. Zeynep kamilde tedaviye bşlamıştım ama iğneleri olurken kendiliğinden hamile kaldim.sen yurtdışında yaşıyosun .ama imkanın varsa ist.zeynep kamılı tavsiye ederim.benim ilk denemem olacaktı .oraya gelip giden diğer hastalarla konuştuğumda onlarda daha önce özelde denediklerini ama buranın daha iyi olduğunu herkese farklı tedavi uygulandığını söylediler bayanlar.gerçekten öyleydi kontrollerde ordaki hastalarla konuştugum da ilaçlar hakkında herkesinki iacı farklıydı.biraz zahmetli oluyo devlet hastesi olduğu için.ama sen orda ücretli deniyebilirsin.dışarıya göre daha ucuz tabi.dr.kenan sofuoğlu iyi bir hekim.tabi özel hastanelerde ki gibi pof poflamak yok.ama gerçekten iyi inceliyorlar.yani yaz tatilinde deneyebilirsin.benim eşimin de spermi düşük çıkmıştı sonra keçiboynuzu kürü ve ibrahim saraçoğlu hocanın macun tarifini uyguladık.sonrakı tahlilde yüksek çıktı.umudunuzu kesmeyin keçiboynuzu kürünü şiddetle tavsiye ederim

Merhaba Suov,

Cok tesekkur ederim mesajin icin..Cok uzulmus olsamda kismet degilmis diyerek bende kendimi avutuyorum.Su andaki gittigim hastanede gayet iyi, ilgililer.Sorunun ne oldugunu bulacaklarina ve ikinci denememde basarili olacagimiza inaniyorum (Isallah)..Olmazsa Turkiyedeki hastaneleri arastirmayi dusunuyorum..(isallah olurda arastirma geregi duymam)Burada keci boynuzu bulmak imkansiz.Keci boynuzu pekmezi bugun alacagim..Mutlaka deneyecegim..Macun tarifi nedir? Birde sogan kuru deneyeyim diyorum..Bu tedaviden sonra rahmim temizlensin diye.Bende sorun yok ama yinede yapacagim.Internette arastiriyorum bu aralar ne yapabiliriz diye.Vazgecmedim ve umudumu kaybetmedim..

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim..Yuce rabbim bebegine uzun ve saglikli omur versin..Isallah size hayirli bir evlat olsun

Sevgiler

Fatih Sultan Mehmet Han için hazırlanmış kuvvet macunu
Topkapı Sarayı arşivi E. 93 nolu vesikada Fatih Sultan Mehmet Han için Arap ve Acem hukemasının hazırladıkları macunun terkibi; karanfil, kebabe, karabiber, tarçın, kereviz tohumu, anason tohumu, pire otu tohumu, ısırgan tohumu, havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, mastaki, sinameki, ak günlük, üzerlik tohumu, acı badem yağı, çörek otu, bal ve misk karışımıdır. Bu macun aynı zamanda çocuğu olmayan kadınlara ve maraz olanlara önerilmekte id
bu malzemeleri bulman çok zor olabilir yurt dışında.benim elimde var bu malzemeler.sen hangi ülkede yaşıyosun belki kargoyla gelir.eğer öyle olursa sana gönderirim keçi boynuzuda tabi erkek için en önemli keçi boynuzu.ve düzenli cinsel ilişki spermin kendisini yenilemesi için.allaha emanet ol inşallah herşey yoluna girer.
canım birde arı sütü onu bulabilirsin yurt dışında çünkü bana aldığım yerde isviçreden geldiğini söylediler.tadı acı ama kadın ve erkek için mucize onuda araştır.

Son düzenleme:

Merhaba Suov,

Tesekkur ederim.Cok dusuncelisin.Simdilik elimdekilerle idare edecegim..Ari sutunu bulabilirim sanirim.Keciboynuzu pekmezinden elimzdekilerle macun yaptik.isallah yararli sonuc alacagiz..

Arkadaslar bugun gonalf e basladigimin 5. Gunu yani 5 ignemi aksam yapicam ayni zamanda bugün cetrodıteye başlamam söylendi önceki tedavimde daha geç başlamıştım...cetrodıte için erken mi???
Adetiminde 6. Gunu

Bugün transferimin 9. günüydü.Dayanamadım işe gelirken test yaptırdım.Beta-hCG 257,89 çıktı.Çok mutluyum .Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Bugün transferimin 9. günüydü.Dayanamadım işe gelirken test yaptırdım.Beta-hCG 257,89 çıktı.Çok mutluyum .Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Hayirli olsun canim cok sevindim. ..Allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsin yavrularimizi..

QUOTE=hasretimsinn]merhaba sirinreza bende londrada yasiyorum ve ilk tup bebek denemem olacak ben tesadufen gordum yazilarini sana sorularim olacak

Merhabalar

Isallah olumlu sonuc alirsiniz...Benim tedavi surecim neredeyse 7 ayi aldi..Ancak bu surede kisirlik testleri ve genel kontrolllerden gectim..
Bekleme suresini bilmiyorum ancak randevuyu bir ay sonrasina veriyorlar..Testler, kontroller derken zaman aliyor tabiii..
Ben Londradayim.Hammersmith hastanesine gidiyorum..ilgi ve alakadan gayet memnunum ancak sonucun negatif olacagini tahmin bile etmiyordum.Bu bende hayal kirikligi yaratti.Ikinci denemem icin hala randevu alamadim..Onlarin haber vermelerini bekliyorum..Yani her sekilde zaman aliyor..3. denememde basarisiz olursa (isallah o duruma dusmem) ciddi olarak Turkiyeyi dusunuyorum.Turkiyedeki doktorlarin daha basarili olduguna inaniyorum...

Tedavi suresindede ilk basta ultrasonla alttan muayene oluyorsun .ve kan testleri veriyorsun ..Birde HSG var tabii..Bu zor olabilir.Alinan sonuclar neticesinde hangi tedavi olacagi belirleniyor. uzun protokol kisa protokol vb.
Sonra tedaviye ignelerle basliyorsun..Benimkisi uzun tedavi oldugu icin tedavi suresi 1.5 ay surdu..Ilk on bes gun sadece buselin sonrada gonal f le devam etti..Igneler yakiyor haberin olsun..Tabii sonra ultrason icin randevularin olacak 5 veya 6 defa ultrasona gittim ben ..yumurta takibi icin..kan testi de yapiliyor kandaki hormon seviyesi icin iki defada tedavi suresince kan verdim..Sonra duruma bagli olarak yumurta toplanacagi gun belirleniyor..korkma cok kolay ..Anestezi ile oldugu icin hic hissetmiyorsun(.Ancak benim cok kanamam oldugu icin bana dikis atildi..2 gun yattim ..).tabi eve arabayla donmek zorundasin..Sonrasi transfer islemi..Isallah seninkisi kolay gecer ..Benimksi berbatti.Sakin olmaya calis bu sure icinde..Ben cok gergindim..Kendimi kasmistim.15 dk boyunca agladim.Yapmamak lazim .Transfer sonrasi 30 dk kadar hastanede kaliyorsun ..Cikis islemin yapiliyor..

isallah hersey guzel olsun senin icin..Allah yavrularini gormeyi nasip etsin..

Baska sorun olursa sorabilirsin her zaman..Ancak ben mail gonderemiyorum..buradan cevaplamaya calisirim

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…