Arkadaşlar decapeptly iğne kullanıyorum adetim gecikti.aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı.doktora çarşamba gidicem ama merak ettim eğer adet görmezsem tedavi durdurulurmu
Yarın transferimiz var hadi bakalım hayırlısı....
Ben yumurta çatlatmak için kullanmıştım.. Gecikmedi hatta çok erken olmuştum yumurtalıklarım toplandıktan sonra dondurulmuştu.. Doktoruna danış istersen ama yapabilir heralde hormon iğneleri sonuçta..
kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
merhabalar
benimde transferim iki hafta once yapilmisti.(mikroenjeksiyon) 6.gun embriyosuydu..maalesef bugun negatif sonuc aldim..hayirlisi boyleymis demekki..hamile kalan arkadaslari
tebrik ediyorum.bebeklerine allah uzun omurler versin!!!!
Sevgiler
canım merhaba herşeyin bir saati ve zamanı vardır.demekki şimdi değilmiş.kısmet. Zeynep kamilde tedaviye bşlamıştım ama iğneleri olurken kendiliğinden hamile kaldim.sen yurtdışında yaşıyosun .ama imkanın varsa ist.zeynep kamılı tavsiye ederim.benim ilk denemem olacaktı .oraya gelip giden diğer hastalarla konuştuğumda onlarda daha önce özelde denediklerini ama buranın daha iyi olduğunu herkese farklı tedavi uygulandığını söylediler bayanlar.gerçekten öyleydi kontrollerde ordaki hastalarla konuştugum da ilaçlar hakkında herkesinki iacı farklıydı.biraz zahmetli oluyo devlet hastesi olduğu için.ama sen orda ücretli deniyebilirsin.dışarıya göre daha ucuz tabi.dr.kenan sofuoğlu iyi bir hekim.tabi özel hastanelerde ki gibi pof poflamak yok.ama gerçekten iyi inceliyorlar.yani yaz tatilinde deneyebilirsin.benim eşimin de spermi düşük çıkmıştı sonra keçiboynuzu kürü ve ibrahim saraçoğlu hocanın macun tarifini uyguladık.sonrakı tahlilde yüksek çıktı.umudunuzu kesmeyin keçiboynuzu kürünü şiddetle tavsiye ederim
Merhaba Suov,
Cok tesekkur ederim mesajin icin..Cok uzulmus olsamda kismet degilmis diyerek bende kendimi avutuyorum.Su andaki gittigim hastanede gayet iyi, ilgililer.Sorunun ne oldugunu bulacaklarina ve ikinci denememde basarili olacagimiza inaniyorum (Isallah)..Olmazsa Turkiyedeki hastaneleri arastirmayi dusunuyorum..(isallah olurda arastirma geregi duymam)Burada keci boynuzu bulmak imkansiz.Keci boynuzu pekmezi bugun alacagim..Mutlaka deneyecegim..Macun tarifi nedir? Birde sogan kuru deneyeyim diyorum..Bu tedaviden sonra rahmim temizlensin diye.Bende sorun yok ama yinede yapacagim.Internette arastiriyorum bu aralar ne yapabiliriz diye.Vazgecmedim ve umudumu kaybetmedim..
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim..Yuce rabbim bebegine uzun ve saglikli omur versin..Isallah size hayirli bir evlat olsun
Sevgiler
Fatih Sultan Mehmet Han için hazırlanmış kuvvet macunu
Topkapı Sarayı arşivi E. 93 nolu vesikada Fatih Sultan Mehmet Han için Arap ve Acem hukemasının hazırladıkları macunun terkibi; karanfil, kebabe, karabiber, tarçın, kereviz tohumu, anason tohumu, pire otu tohumu, ısırgan tohumu, havuç tohumu, şalgam tohumu, turp tohumu, mastaki, sinameki, ak günlük, üzerlik tohumu, acı badem yağı, çörek otu, bal ve misk karışımıdır. Bu macun aynı zamanda çocuğu olmayan kadınlara ve maraz olanlara önerilmekte id
bu malzemeleri bulman çok zor olabilir yurt dışında.benim elimde var bu malzemeler.sen hangi ülkede yaşıyosun belki kargoyla gelir.eğer öyle olursa sana gönderirim keçi boynuzuda tabi erkek için en önemli keçi boynuzu.ve düzenli cinsel ilişki spermin kendisini yenilemesi için.allaha emanet ol inşallah herşey yoluna girer.
canım birde arı sütü onu bulabilirsin yurt dışında çünkü bana aldığım yerde isviçreden geldiğini söylediler.tadı acı ama kadın ve erkek için mucize onuda araştır.
Bugün transferimin 9. günüydü.Dayanamadım işe gelirken test yaptırdım.Beta-hCG 257,89 çıktı.Çok mutluyum .Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
Bugün transferimin 9. günüydü.Dayanamadım işe gelirken test yaptırdım.Beta-hCG 257,89 çıktı.Çok mutluyum .Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?