- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
tesekkur ederım cnm benım halamın hedıyesı haftaya gelecek evımıze heyecanla beklıyoruz:)snow'cum paşamız güle güle kullansın aldıklarınızı
güzel günlerde eskitin ınşallah
Aldığınız beşik'ten bende almak istiyorum
tekrar güle güle kullanın
ilk benden olsun:)dün aldıklarımızın bir kısmını paylasıyorum:)
Eki Görüntüle 552175 Eki Görüntüle 552174 Eki Görüntüle 552173 Eki Görüntüle 552171 Eki Görüntüle 552172
Hepsi çok güzel maşallah güle güle kullanın
Yaa ben de birşeyler almak istiyorum ama daha cinsiyetini öğrenemedik üfff[/QUO
tesekkurler cnm kıyafetlerını bavula koyduk:)bırara acıtgımda onlarıda paylasyım.)
ınsan duramıyor biz evdekılerın bazılarını cınsıyetını bılmeden almıstıkee sabırsız anne baba olunca
Eki Görüntüle 552175 Eki Görüntüle 552174 Eki Görüntüle 552173 Eki Görüntüle 552171 Eki Görüntüle 552172
canım çok güzeller paşan doğsun güle güle kululnsın , arada diyorum park yatak yerine böyle bir beşik mi alsam mi diye
ayıptır sorması beşik ne kadar ?
saol cnm benımmmm :)
ben bunu yatak odama koymayı dusunuyorum en aızndan ılk 6 ay yanımda yatsın dıye kendı odasına park besık alıcam ayrıyetten cunku mobılya besık sıgmıyor maalesef
cnm ist pendıkten 350 tl ye aldık
evet cnm hemen hemen aynı fıyat bı besık zaten hemen hemen 700 den baslıyo boylesı daha mantıklıFıyatı da ıyıymıs ama park yatakta bu fıyatlarda en ıyısı dırek ben park yatak alayım
ya bende birşeyler almak istiyorum bebişime ama daha cinsiyetimiz belli olmadı ki
cok saol cnm benım evet sanslı olucak hem ıkı tarafında ılk torunu hemde 4 yıl sonra nasıbımız bızımCanım aldıkların çok güzel,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah..
Senin küçük paşa doğuştan şanslı,sen daha neler alırsın minnaka :))
ben de park yatak alayım demiştim ama eşim ve kayınvalidem pek sağlam olmadığını düşünüyorlar gerçi mağazadan bakmadık henüz netten gördüğümüz kadar. neyi nerden alacağımı bile bilmiyorum. benim fikrim de portatif bi beşikle normal bir bebek karyolası almak. karyola da hani yanında küçük şifonyeri olup da sonradan büyütülebilenlerden. cinsiyeti de belli değil bebişin. başım da ağrıyoeve gitmek istiyorum
amin canım tesekkur ederım ben 6 aya kadar dıye dusunuyordum ama bugun bır arkadasımla konustum bu besıkten varmıs 1 yasında kzıı hala yatırıyormus basındakı aparatı kaldırmıs sadece...canım pendıkte bırcok yerde var bundan ama magazanın adını bılmyıorum carsıda bıyerd:)Rabbim güle oynaya sağlıkla yatırmak nasip etsin beşiğine bebişini canımm
Çok tarz ve modern bir beşik cok beğendimm
Odan içinde iyi bir alternatif
Kaç aya kadar yatabiliyor onda canım?
Pendikte nerden aldın?
çok beğendim beşiğini, tam da benim istediğim gibiymiş, güle güle kullansın kuzucuğun :) ben bol bol kıyafet elıyorum gördükçe, işe yarar şeyler almak için cinsiyeti netleşsin diye bekliyorum. 12 haftalıkken %99 kız dedi doktorumuz, genelde yanılmıyormuş ama sonra pişman olmak istemiyorum.. beşiğinin tülünü beyaz olması çok güzel olmuş, ben de böyle bişey alırsam cinsiyetini beklemem gerek yok galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?