2013 mayıs annelerinin bebiş hazırlıkları...)

dun annem yavruma aldıklarını gösterdi hırkalar almıs ablam bornoz aldı ama ben ınatla sabredıcem subat gıbı baslarım alısverıse artık :)

sendekı sabıra hayranım subatta benım oda full olucak bak gör

yengem benden beter sabırsızdır o bıle hayret ettım bekledı :) bende saskınım acaba yavrum bana ıcerden sakınlestırıcımı verıyor:)
herkes takılırdı bana 1 yıl osnrasını hesapladıgım ıcın ama yavrumda relax moddayım:)
sen hazırla odanı bende yavrumu sana getırırım sende kalırız:)

H
EPİNİZİN CİCİLERİ ÇOK GÜZEL KIZLAR ÇOK BEĞENDİM VE ÇOK HEVESLENDİM
BEN HENÜZ HİÇ BİŞİ ALMADIM ÖNCE CİNSİYETİ BEKLEDİK ŞİMDİ İSE EŞİMİN GELMESİNİ BEKLİYORUM İLK EŞYASINI BERABER ALALIM İSTİYORUM
KAYINVALIDEM VE ANNEM HAZIRLIKLARA BAŞLADI UFAKTAN ONLAR ORADA BİRİKTİRMEYE BAŞLADILAR ALLAHIM NASIL HEYCANLANIYORUM BİRDE GÖREMİYORUM MALUM ONLAR ANKARADA BEN URFADA..
NETTEN GÖSTERICEKLERDI BAKALIM BİR BATTANİYE ALMIŞ KAYINVALİDEM ANLATA ANLATA BİTİREMEDİ LCWDEN ALMIŞ BİLENLERİNİZ VARMI ACABA :)
ANNEMDE BİRSÜRÜ BİŞİLER ALDIM DIYE ANLATIYORDU DÜN HAKLARIM DIYE YAZAN TULUMDAN ALMIŞ MINI BIR HIRKA ALMIŞ
HER IKI ANNEDE AGIZ MENDILLERINI ALMIŞ
ŞİMDİDEN İKİ ADET BATTANİYEM OLDUGUNU BİLİYORUM.
ZIBINLAR ALINMŞ BİKAÇ ADET ARKADAŞIM ATEŞ ÖLÇERİNİ HEDİYE ETTİ.
KESKE ELIMDE OLSAYDI SİZLEREDE GÖSTEREBİLSEYDİM BEKLIYORUM BENDE SIMDILIK ILK FIRSATTA ALACAGIM İNŞALLAH.

ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY SORACAĞIM E BEBEK TE HOŞGELDN SEPETİ ÜNDÜRÜME GİRMİŞ JOHNSONS BABY NIN PAKETİ 49BUCUKTAN 24 TLYE ONMIS ICINDEKILER
Johnson's® baby İyiki Doğdun Seti 'nde;
Johnson's® baby Şampuan 200 ml,
Johnson's® baby Yenidoğan Saç ve Vücut Şampuanı,
Johnson's® baby Yağ 200 ml,
Johnson's® baby Pişik Önleyici Krem 100 ml
Johnson's® baby Parfümsüz ıslak Mendil 64 'lü..
BUNLAR VAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TEREDDÜTLERİM VAR BİRİNCİSİ ALMAK IICN ERKENMI TARIHI GECER MI IKINCI BU KALITELIMI BEBEKLERIMIZ ICIN IYIMI UCUNCUSU FIYATI SIZCEDE UYGUNMUUU

teyzeleri bunlarda benm aldıklarım umarım ekleyebılmısımdr ..taytın kırmızısını aldım ve buyuk zevkle aldıgım ugg botlar :))))) bunları netten aldım resmlerı kolay yukledım dıger aldıklarımı evde kendım cektıgım ıcın buyuk oldu yukleyemedım ..nası kucultebılırım

aldıklarınızın hepsi çok güzel.sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim.ben daha hiçbişey almadım kızıma..

oyy cok guzeller saglıkla gıydır ınsallah

oyy cok guzeller saglıkla gıydır ınsallah

İnşallah bıde cinsıyetı bellı olsa daha net seyler alırdım.Şımdı arada kaldm..Senınkılerde cok guzel Allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın ınsallah

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy çok şekerler ,inş hepimize giydirmek nasip olur

dun annem yavruma aldıklarını gösterdi hırkalar almıs ablam bornoz aldı ama ben ınatla sabredıcem subat gıbı baslarım alısverıse artık :)

bence sen alana kadar sülale dizecek kıyafetlerı sana da alacak bişey kalmayacak

cok cici bunlar

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınız çok güzel allah giydirmeyide nasip etsin güzel günlerde meleklerinize benim cinsiyet belli sayılır ama kanamam ve düşük riski atlattığım için 8. haftamda hiç bişey almıycam 7- ayıma kadar doktorumda 5.aydan sonra al dedi o korkulardan sonra 7. ayımı görmek istiyorum önce bizimki kısmetse kız olcak bakalım almaya başlayınca bende eklerim cicilerimizi kısmetse

güle güle kullanın kızlar bu topiği yeni gördüm..erken başlamamışmısınız ben kendimi zor tutuyorum almamak için hemde ikiz şimdiden başlamam lazım benim ama yinede en az 1 ay beklemeyi düşünüyorum

annemın aldıklarını paylasmaya calıscam ama netten bakıorm bulabılrsem aynılarndn

buydu sanırım

yada bunun sarısı da olabilir tam cıkaramadım :)...

yeşil-beyaz benekli alt açma minderi.. bikaç bluz ve zıbın daha var ama hatırlamıorm netten bulamadm. kendi aldıklarımı ceker koyarm ınsallah :):)

Son düzenleme:

canım çok cicler hepsi ayrı şirine ama kırmızı olanına bayıldım krımız hastalıgımda var ınsallah ben kızımı krımızıya bogmam saglıcakla gıysın oglusunn canım

canım lacivert olanı ben de çok beğenmiştim. aslında bi kaç şey daha beğendim ama kumaşına bakmadan almak istemedim. hen cinsiyetini de henüz bilmiyoruz. yalnız yakası çocuğu rahatsız eder diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…