- Konu Sahibi snowflakeN
-
hepsi çok güzel, güzel günlerde kullansın miniğin :) ben de paylaşacağım aldıklarımı.. sevgiler
birkaç şey paylaşmak istedim sizinle hem fikriniz de olur fiyat konusunda ındırım varmış magazada hoşuma gıdenlerı aldım 2 tane de 5li takım aldım onlarda 17 tlydı beyazla krem aldım onları dabiraz daha büyüsün başka şeylerde alırım
hem uygun hem guzeller bayıldım canım gule gule kullansın yegenımız inşallah .. bakalım bende 3 ay sonra paylasıma baslarım artık :)
gercı ablam bornozunu daha dogmadan yegenım oyuncak ayısını hazırladı ama annesı beklıcek yavrusu bıraz buyusun dıye tabı nasıl beklıcekse
Ben cinsiyetini öğrendiğimde 12 haftalıktı daha, kesin de demedi zaten dr, %99 dedi. ben kız hissediyorum ve öyle istiyorum diye hemen moda girdim :)))
eşim sürekli ya yanlışsa deyip durduğu için ben de azcık frenledim kendimi, bi dahaki kontrole kadar alsam da beyaz - kırmızı falan alırım, senin aldığın tuluma bayıldım :) kırmızıyı erkek bebeklere de çok yakıştırıyorum ben.. İnşallah hepimizin gönlünden geçtiği gibi, sağıklı bebekleri olur..
Koyu mavi kadife tulumu vardı kız kardeşimin, esmer tombiş bi bebekti ve bence harika duruyordu üzerinde.. mavi de alabiliriz aslında :))
ilk benden olsun:)dün aldıklarımızın bir kısmını paylasıyorum:)
Eki Görüntüle 552175 Eki Görüntüle 552174 Eki Görüntüle 552173 Eki Görüntüle 552171 Eki Görüntüle 552172
birkaç şey paylaşmak istedim sizinle hem fikriniz de olur fiyat konusunda ındırım varmış magazada hoşuma gıdenlerı aldım 2 tane de 5li takım aldım onlarda 17 tlydı beyazla krem aldım onları dabiraz daha büyüsün başka şeylerde alırım
cok guzel cnm gordum aynsıısnı guzel duruyoralacağım yatak bu olacak chıcco dan birkaç şey daha beğendim de anannesi alacak inş
Eki Görüntüle 553128
oyy benım bebek odam hazırgöya hıcbırsey almıcaktım dum kuzenımle imc kumascılar carsısına gıttık bebek odamdakı cekyat ıcın odaya uygun kumas aldık en yakın zamanda kaplanıcak:)
sonra bebegımın avızesını aldık ben tamamen denızcı yapıcam odayı allahın ıznıyle avızem de bu haftaya elımde olacak fotosunu cekmıstım.bı odanın perdesı kaldı onun ıcın bıraz daha beklıcem kararlıyım
Eki Görüntüle 554497
Eki Görüntüle 554566 Eki Görüntüle 554567 Eki Görüntüle 554568 Eki Görüntüle 554569 Eki Görüntüle 554570
prensesimin geleceğini bilmeden almışdım bunlarpembe battaniyemiz bikaç örme hırkamız ve pembişli pijamamız da ananemizde daha alışverişe başlamadım ben öle görüp beyendiğim bikaç bişey aldım işte
bunlar da minik prensesim için anneanne ve babannemizin aldıkları :)
Eki Görüntüle 554566 Eki Görüntüle 554567 Eki Görüntüle 554568 Eki Görüntüle 554569 Eki Görüntüle 554570
prensesimin geleceğini bilmeden almışdım bunlarpembe battaniyemiz bikaç örme hırkamız ve pembişli pijamamız da ananemizde daha alışverişe başlamadım ben öle görüp beyendiğim bikaç bişey aldım işte
bunlarda evdekılerın bı kısmı
Eki Görüntüle 555116 Eki Görüntüle 555129 Eki Görüntüle 555128 Eki Görüntüle 555127 Eki Görüntüle 555126 Eki Görüntüle 555125 Eki Görüntüle 555124 Eki Görüntüle 555123 Eki Görüntüle 555122 Eki Görüntüle 555121 Eki Görüntüle 555120 Eki Görüntüle 555119 Eki Görüntüle 555118 Eki Görüntüle 555117 Eki Görüntüle 555115 Eki Görüntüle 555130
yaaa bunlar cok guzel esım fblı zıbınları gorse cıldırır uff sureklı alısverıs yapmak ıstıyorum ama her gordugumu de alırsam ev kıyafet dolar sımdıden baslarsam doguma yakın alacak bırsey kalmaz allahım bana akıl ver elım gıtmesın kıyafetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?