2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

kızlarrr günler sonunda tartıldım ama hüsrannn((17. haftadayız 4 kilo almışım çok değil mi sizler kaç kilo aldınız?Ay çok moralim bozuldu yaaa

benm eşim benm göbişimi sevmiyo

cnm o sevmiyorsa sen sevdir ben haatırlatıyorum daima akşam geldiğinde uzun uzun bebişimle neler yaptığımızı anlatıyorum göbeğimi uzatarak o da dinliyor, okşuyor.
Sabah yolcu ederken öptü beni döndü gidiyordu göbeğimi gösterdim bebişi unutma babacık dedim onu da öptü öyle gitti.
Erkekler her zaman idrak edemeyebiliyorlar derler ya kadın hamile kaldığı anda anne olur ama erkek kucağına aldığında baba olduğunu anlar diye.
Kenarda durup onun adım atmasını bekleme boşuna üzülürsün onlar da kötü niyetlerinden odun olmuyorlar yapıları böyle ne yapsınlar

niye sevmiyo canım, belki daha orda bebek olduğuna inanamıyodur, bi sonraki ultrasonda sevmeye başlayabilir..

Bilmiyorumki yaa cok nadr gelir aklına sevmek konusmak :44:

Haklısın canm ben solersem bazen sevıo.. ben kendım konusuruyorm bebgmle bak baba senı sevmıo dıorm bazen snra esımde uzuluo gelıo hemen opuo sevıo sen anneye bakma fln dıo

kızlar genelde yayvan karınlıların kızı, sivri karınlıların da oğlu olurmuş. durumu bu teoriyi destekleyen var mı?

böyle karnının kenarları boş gibi önde tam ortada bi çıkıntı oluyo dimi?

yani ben 3,5 4 kilo aldım 17 haftada hepsi göbekte basen popo aynı duruyo ama arkadaşımın kızı olacakmış onun belinde bir simit var sanki yani göbüş yaygın be popo çıktı
senin karnın nasıl

yani ben 3,5 4 kilo aldım 17 haftada hepsi göbekte basen popo aynı duruyo ama arkadaşımın kızı olacakmış onun belinde bir simit var sanki yani göbüş yaygın be popo çıktı
senin karnın nasıl
ben de 15. haftam bugün bitti cnım kaç kilo aldım tam olarak bilmiyorum ama 2 civarıdır toplamda haftaya tartılıcam. benim de senin gibi canım. gerçi kiloluyum ben zaten ama sadece göbişimde senin dediğin gibi bi değişiklik var. onun dışında bişi yok :)

kızlar bebeğini hisseden varmı tekme yiyen falan... ben 17. haftadayım oğlum çok hareketliymiş hergün 15 20 defa hissetiriyor kendini...Acaba normal mi yoksa oğlum gerçekjten fazla mı hareketliii

Kızlar bayıldım göbüşlerinize sağlıkla kocaman yapalım inşallah:119::119::103: bende eklicem becerebilirsem bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…