- Konu Sahibi snowflakeN
-
benm eşim benm göbişimi sevmiyo
maaşallah, cinsiyeti belli mi canım?
benm eşim benm göbişimi sevmiyo
niye sevmiyo canım, belki daha orda bebek olduğuna inanamıyodur, bi sonraki ultrasonda sevmeye başlayabilir..
cnm o sevmiyorsa sen sevdir ben haatırlatıyorum daima akşam geldiğinde uzun uzun bebişimle neler yaptığımızı anlatıyorum göbeğimi uzatarak o da dinliyor, okşuyor.
Sabah yolcu ederken öptü beni döndü gidiyordu göbeğimi gösterdim bebişi unutma babacık dedim onu da öptü öyle gitti.
Erkekler her zaman idrak edemeyebiliyorlar derler ya kadın hamile kaldığı anda anne olur ama erkek kucağına aldığında baba olduğunu anlar diye.
Kenarda durup onun adım atmasını bekleme boşuna üzülürsün onlar da kötü niyetlerinden odun olmuyorlar yapıları böyle ne yapsınlar
kızlar genelde yayvan karınlıların kızı, sivri karınlıların da oğlu olurmuş. durumu bu teoriyi destekleyen var mı?
benim şimdiden sivri bir karnım var ki erkekmiş zaten genelde uyuyor arkadaşım
böyle karnının kenarları boş gibi önde tam ortada bi çıkıntı oluyo dimi?
ben de 15. haftam bugün bitti cnım kaç kilo aldım tam olarak bilmiyorum ama 2 civarıdır toplamda haftaya tartılıcam. benim de senin gibi canım. gerçi kiloluyum ben zaten ama sadece göbişimde senin dediğin gibi bi değişiklik var. onun dışında bişi yok :)yani ben 3,5 4 kilo aldım 17 haftada hepsi göbekte basen popo aynı duruyo ama arkadaşımın kızı olacakmış onun belinde bir simit var sanki yani göbüş yaygın be popo çıktı
senin karnın nasıl
kızlar, bu da benim 15+1 göbüş..az önce çektim, biraz karanlık çıktı ama..Eki Görüntüle 556772
Eki Görüntüle 557484 İşte bu da benim göbüş, 14+6'dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?