2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

Oyy çok teşekkür ederimmm
Bak dediğim gibi kocaman dimi göbeğim
Çok mutlu oldumm bu güzel iltifatlarınıza kızım olursa oğluna alırsın artık cnm

kocaman ama bebiş göbeği o :) ve cok tatlı maşallah :)
kızn bi doğsun annesı gıbı güzel olursa nıye almıyım :)

kocaman ama bebiş göbeği o :) ve cok tatlı maşallah :)
kızn bi doğsun annesı gıbı güzel olursa nıye almıyım :)

Anasına bak kızını al
Huyları suları güzel olsunn
Şimdi hastayım sıfatımı görme, gözlerimin içi kıpkırmızı, kocaman şiş bir boğaz
Güzellik 1 saatte kaybolup gidiyor işte

Anasına bak kızını al
Huyları suları güzel olsunn
Şimdi hastayım sıfatımı görme, gözlerimin içi kıpkırmızı, kocaman şiş bir boğaz
Güzellik 1 saatte kaybolup gidiyor işte

iç güzelliği ? senınkı ordan gelıyor hastalıgın bıle ayrı bır guzeldır emınım
bu arada kız kız demıyelım bendekı gıbı sonra oglan cıkar sasırırsın :)

buda benim göbüşüm 11+6

Maşallah ya uzun zamandır takip edemiyodum göbüşler eklenmiş Hepinizede çok çok yakışmış hamilelik ve hamile oldugunuzda belli yani göbek değil bebek oldugu besbelli :):) .benmki sanki fazla bebek oldugu belli deil gibi ama çok fena kilo aldm 60olmuşumdur hatta geçmşimdir diye düşünüyorum.. Hepinz çok tatlısınız. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

o maşallh hıç kılo yok dırek gobek.bak dıyım erkek gobegı gıbı duruyo:)

buda benim göbüşüm 11+6

ay çok tatlı maşallh.

yok canım bayagı hamış gobegı bu maşallh ıkızlere.

oy paşa buyumuş maşallh.

iç güzelliği ? senınkı ordan gelıyor hastalıgın bıle ayrı bır guzeldır emınım
bu arada kız kız demıyelım bendekı gıbı sonra oglan cıkar sasırırsın :)

Oyşşş tamam ben iyileştimm
Nasıl mutlu ettin ve utandırdın benii canım benimm
O senin güzel güzel bakan gözlerin ve yüreğinn
Herşey kıza çıkıyor canımm
Ama tabii veren Allahım hakkımızda daa hayırlısını versinn

o maşallh hıç kılo yok dırek gobek.bak dıyım erkek gobegı gıbı duruyo:)

Teşekkür ederim
Ama bugün doktora gittiğimde 68 kilo olmuşumm
Ve bugün itibariyle şu zamana kadar 2 kilo almış bulunmaktayım
Bazılarıda kız göbeği diyor anlamadım bende
Yusyuvarlak yaa erkek sivri olurmuş

Son düzenleme:
oy oy oy maşallah kızlar yaa bende bi bende göbek var diyordum ama bende birazda kilo olduğundan öyle düşünüyordum epey belli ya bebek olduğu o göbeklerde...

kendime fazla haksızlık etmeyim demekki...

kızlar, bu da benim 15+1 göbüş..az önce çektim, biraz karanlık çıktı ama ..

Son düzenleme:
ayy göbüşler cok tatlıı:))))
lilliess kesınlıkle erkek karnı oldugu cok bellı :)
pekbicici epey cıkmıs canımm vede onden gıttıgı bellı , rahım yukarı cıkmıs gozukuo epey
benımde 2-3 gundur bıraz yukarıya cıktı gıbı:)
gulsevdam cnm bende suyu ıcıp ıcıp esıme sevdırıorm:))
snow cnm senınde bayagı buyumus maaşallah ayy sole cıksa tıslaya tıslaya yürüseka artık:)

kızlar, bu da benim 15+1 göbüş..az önce çektim, biraz karanlık çıktı ama ..Eki Görüntüle 556772
Maşallah canım ne güzel hiç kilo yok valla, göbek de büyük değil. Çok iyi yaa, ben böyle azcık kilo alanları görünce deliriyorum, benim göbek patlıcak gibi, hele akşama doğru acayip şişiyo. Kıskandım valla.

kızlar, bu da benim 15+1 göbüş..az önce çektim, biraz karanlık çıktı ama ..Eki Görüntüle 556772

ay top gıbı canım erkek gobegı gıbı ay cıddı cıddı artık gobekler cıkıyor hamılelıgımız 1 aya kalmaz resmılesır:)

demek tek uyanık ben değilmişim :)

ay sağol canım.etrafımdakiler hiç böyle şeyler söylemiyo, dediklerin hoşuma gitti göbeğim benim de akşama iyice şişiyo..aslında iştahım çok açık canım neler neler istiyor, hatta ne duysam canım çekiyor ama biraz yiyince karnım gergin balon gibi oluyor ve nefes alamıyorum çok kötü oluyorum sırf onun korkusuna istediğim kadar yiyemiyorum..mesela akşam yatarken canım çok muzlu süt çekmişti, yemeği 8 de yememe rağmen karnım öyle şiştiki yapıp içmeye cesaret edemedim, hayaliyle uyudum ilerleyen aylarda nefes darlığım iyiye giderse ve çok kg alırsam yine konuşuruz

ay top gıbı canım erkek gobegı gıbı ay cıddı cıddı artık gobekler cıkıyor hamılelıgımız 1 aya kalmaz resmılesır:)

demek tek uyanık ben değilmişim :)

evet canım dr.da ikili testte erkeğe benziyo dedi..cumartesi günü kendi dr.uma gidicem çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetini gösterir..

pek kıbar bı gobek maşallh.

ayy sağol tatlım :13:, göbeğim kibar ama bi de bana sor, öyle geriliyo,, öyle kaşınıyoki günde 3-4 kez yağ krem ne bulursam sürüyorum (dr.a gidince sorucam belkide alerjik) bu arada ben kremi direkt sürüp giyiniyodum, bugün lierac kremin üstünde okudum etkinliği sürülmesiyle bağlantılıdır yazıyodu..yani sürerken iyice masaj yapmalı ve iyice yedirmeliymişiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…