2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

ne guzel cıkmış göbüş
tahmın ettiğimden farklısın zayıf gencecik hatunsun ne guzel

diyorummm

Teşekkür ederim canımm utandırdın beni
Nasıl tahmin etmiştin beni merak ettim

Evet koca göbek
Seninkinin yanında doğurcak göbekk
Nasıl gergin görmüyormusun kuzum
Akşam işte böyleyizz
Ayrıca süslenmedim işten çıkınca çekildim ben o resmii

koca gobek deyince sagdan soldan her yandan bekliyordum da yanı erkek gobegı bellı tam cıtırsın bence sadece göbüş var en guzeli de bu

iç göbek meselesi var kızlar annem 7. ayına bıle bellı olmazmıs hatta bekar dıye ıstemısler kardesıme 7. cocuguna hamıle ıken :)
ınsallah anneme cekerım bende .. pekbicici ya senınkı masallah sankı 5 6aylık gıbı hem super fıtt zayıfsın hemde hamılelık ıle cok guzle gorunuyorsun
asık oldum ben sana:)

ben ağustos annesiyim maşalla göbüşlere, benimde iç karnım genişti 6. aya kadar belli olmamıştı. 12. haftada siyah dar bir elbise giymiştim hiç kimse anlamamıştı :)
Bu arada oğluşum 12. haftada gösterdi kendini, sizlerde de vardır belli olan bence

maşallah göbüşlerede bebişlerede valla... bende sadece benim karnım büyük sanıyordum normalmiş demekki...

ay kızlar maşallah hepinize bu arada benim bebişim erkekmiş gösterdi kendini ayrıca doktor 16+6 sın dedi ultrasona göre ama benim netten hesaplamam göre daha 16+1 yani o fark nasıl oluyo hangisi doğru fikri olan varmı acabaaa

Hayırlı olsun canım bırcogumuzun kı oyle takvımden 3 , 5 gun onden gıdıyo ultrasonlarda haftaıcı gıttıgımde sata gore 12±1 olmam gerekıyordu ama benım sıpa 12±5 cıktı normal bırsey gelısımlerıne gore

Hayırlı olsun canım bırcogumuzun kı oyle takvımden 3 , 5 gun onden gıdıyo ultrasonlarda haftaıcı gıttıgımde sata gore 12±1 olmam gerekıyordu ama benım sıpa 12±5 cıktı normal bırsey gelısımlerıne gore cıkıyor ultrasonda

:):):) evet maşallah yaa, o da doğrumudur bilmem iç karnın dar geniş olması varmı gerçekten öle bişey

Var varr
Şekil A
Görüntü ve hafta gayet iyi açıklıyor canım

koca gobek deyince sagdan soldan her yandan bekliyordum da yanı erkek gobegı bellı tam cıtırsın bence sadece göbüş var en guzeli de bu

akıllı kafam yasına bakmak yenı geldı aklıma :26:

Doktorum kız gibi dedii
Bu göbek olayı doğru değil bencee :44:
Teşekkür ederim güzel iltifatın için

maşallahhh canım bellı etmeye baslamıs kendınıı

Ne belli etme
Yakında kaç günün kaldı diye sormazlarsa iyidir cnm

Oyy çok teşekkür ederimmm
Bak dediğim gibi kocaman dimi göbeğim
Çok mutlu oldumm bu güzel iltifatlarınıza kızım olursa oğluna alırsın artık cnm

Teşekkür ederim canım
Güzel gören gözleriniz o
Birazcık mı büyükk
Baya baya büyük canım yaa
Ama evet akşamları işte hat safhadaa
İçi dolu fıçıcık oluyorum

bak şimdi,ne fenasın sen ya,,hani kilon?ben seni farklı düşünmüştüm,yani kısa ve kilolu,halbuki çok güzel fiziğin var,,bence harika görünüyorsun..

Ama canım benim ben göbeğim var dedimm Göbeğim yok mu :44:
Yanlış mı anlaşıldım acabaa
Herkesin hayalinde şişko tıknaz biri yaratmışım galiba
Boyum 1.67, hamile kaldığımda 66 kiloydum en son 1 kilo almıştım oda 3 Kasımda
Harika görünen bebişlerimizz
Rabbim onlara güzellik versin ömürlerine güzellik versin inşAllahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…