- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
maşallaaahhh,nazar değmesin,nasıl çıkmış:)bizde daha tık yok dümdüz ayol:)
ne guzel cıkmış göbüş
tahmın ettiğimden farklısın zayıf gencecik hatunsun ne guzel
diyorummm
Maşallah Canım benım,,, bumuymus senın koca gobek dedıgın =)))) Bel incecik sadece göbiş var cok hoş gorunuyorama biz evdekı dogal halımızle cekılmıstık,, bır dahakıne biz süslü resmimizi ekleriz
ayyy maşallah yaaa, ben 15. haftadayım hiç göbek falan yok, nerde bu çocuk acaba:)
Yaa sorma benim cocuk heep ileri diye diye tepeme çıkacak 9 ay sonra bu gidişle
Benim iç karnım dar sanırım
:26:
Teşekkür ederim canımm utandırdın beni
Nasıl tahmin etmiştin beni merak ettim
Evet koca göbek
Seninkinin yanında doğurcak göbekk
Nasıl gergin görmüyormusun kuzum
Akşam işte böyleyizz
Ayrıca süslenmedimişten çıkınca çekildim ben o resmii
maşallahhh canım bellı etmeye baslamıs kendınıı
ay kızlar maşallah hepinize bu arada benim bebişim erkekmiş gösterdi kendini ayrıca doktor 16+6 sın dedi ultrasona göre ama benim netten hesaplamam göre daha 16+1 yani o fark nasıl oluyo hangisi doğru fikri olan varmı acabaaa
ay kızlar maşallah hepinize bu arada benim bebişim erkekmiş gösterdi kendini ayrıca doktor 16+6 sın dedi ultrasona göre ama benim netten hesaplamam göre daha 16+1 yani o fark nasıl oluyo hangisi doğru fikri olan varmı acabaaa
:):):) evet maşallah yaa, o da doğrumudur bilmem iç karnın dar geniş olması varmı gerçekten öle bişey
koca gobek deyince sagdan soldan her yandan bekliyordum dayanı erkek gobegı bellı tam cıtırsın bence sadece göbüş var en guzeli de bu
akıllı kafam yasına bakmak yenı geldı aklıma :26:
maşallahhh canım bellı etmeye baslamıs kendınıı
iç göbek meselesi var kızlar annem 7. ayına bıle bellı olmazmıs hatta bekar dıye ıstemısler kardesıme 7. cocuguna hamıle ıken :)
ınsallah anneme cekerım bende .. pekbicici ya senınkı masallah sankı 5 6aylık gıbı hem super fıtt zayıfsın hemde hamılelık ıle cok guzle gorunuyorsun
asık oldum ben sana:)
Maşallah canımAllah nazarlardan saklasın. Çok da güzel bir fiziğin var maşallah. Ama merak ettim göbek 14. hafta için birazcık büyük değil mi? Bence gaz göbüşüdür o. Sabah kalkınca da böyle mi? Benim de gün içinde özellikle akşamları böyle oluyo, ama sabahları hiçbi şey yok.:26: Ben 15+2 yim
bak şimdi,ne fenasın sen ya,,hani kilon?ben seni farklı düşünmüştüm,yani kısa ve kilolu,halbuki çok güzel fiziğin var,,bence harika görünüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?