2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

18 haftamız bitti kızlarımla :) bugüne kadar 2 kilo aldım çokmu ki ? bitek biz ikiziz burda galiba ikiz göbüş bulamadım başka yerde konu aranıza giriverdim işte

maşallah canımmmm kılonda gayet ıyı tek bebekle cok fazla kılo alanlar var :26:

bilmiyorumki öncedende kilom var tedavide cok kilo aldım korkuyorum çok alırım diye hem bana hem bebeklere zarar benim bu zamana kadar ne iştahsızlık ne bulantı hiçbişey olmadı çok şükür eskisi gibiyim son 3 ay çok alırsın diyor gören moralim bozuluyor hayırlısı bakalım

mrb mayıs anneleri haziran annelerinden misafir olarak geldim siz bizden yaklaşık bir ay önden gidiyorsunuz nasıl hamilelik göbüşlerinizi gördümde inananmadım ne kadar büyümüş bende tık yok bende mi bir gariplik var acaba ki :) 1 ay bebek için çok büyük bir zaman gerçi kocaman olmuştur sizinkiler:) cinsiyetlerini tam kaçıncı haftada öğrendiniz sonradan değişenler olmuş sanırım hayırlısı olsun gerçi:)

ben 14. haftadan sonra öğrenmiştim cinsiyetini kız olacağını son kontorolden sonrada bir değişim olmadı hala kız:) 2 hafta sonra detaylımız var

,
Çok iyi çekemesemde akşamki koca göbişim
17 haftalık göbişimizz

Eklentiler

• $17+0,.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
SUMMM

SENINDE YAVAS YAVAS BEN BURADAYIM ANNECM DEMEYE BASLAMIS CANIMMM

PEKBİCİCİ

MASALLAH SEN ARTIK BURDAYIM DIYORSUN :) BENDE İSTİYORUM CIKSIN ARTIK

ERKEK ANNELERI SVRI DIYORLAR AAMA
BEN KIZ ANNESIYIM SADECE ONUMDE TOP KONMUS GIBI :d

Eki Görüntüle 572035 18 haftamız bitti kızlarımla :) bugüne kadar 2 kilo aldım çokmu ki ? bitek biz ikiziz burda galiba ikiz göbüş bulamadım başka yerde konu aranıza giriverdim işte

kilon gayet normal bence de.. göbişte gayet güzel görünüyor, maşallah..

Ayn benim gibi, abur cubur yemediğim için ben de 2 kilo aldım 19. haftamız doluyor yarın. son aylarda kilo almasan bile 2 bebeğin ağırlığı ile almış gibi görünebilirsin ama hiç takma kafana, ikiz bebekler doğduktan sonra anneye pek kiloa bırakmıyorlar, suyu da daha çok oluyor kese de büyük oluyor haliyle giden de daha fazla oluyor. benim çevremde gördüğüm ikizlere göre 2 kiloyla bu haftaya göre çok çok iyi..

summcum çok güzel bir sivrilme var, maşallah size..

Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz

maşallah göbüşüne de oğluşuna da canım, 5. ayda benim de birden değişti göbeğim. seninki de ilk fotoya göre çok farklı göründü maşallah.. bebişler büyüsün de..

var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985

Eki Görüntüle 572035 18 haftamız bitti kızlarımla :) bugüne kadar 2 kilo aldım çokmu ki ? bitek biz ikiziz burda galiba ikiz göbüş bulamadım başka yerde konu aranıza giriverdim işte

Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz

Maşşallah size yaa...sadece bebişler büyümüş ne güzel benimde göbek hariç heryerim büyüdü maşallah cici canım formülünü söyle yaa tek göbek çalışmışsın

maşallah büyümüş baya canım ne güzel:)benimki sonradan çıkcak herhalde ayva göbeği gibi daha

Büyümedi canım bildiğinn şiştii şiştiii
Artık ayımı sorana söylemiyorum :26:
Leblebi yutmuş solucan gibiyim
Bacaklarım çırpı gibi göbişim camışş gibi

Ben de bnm göbeğim büyük diyordum, gerçi akşamları benimki de ekstra şiş oluyor ama seninkinin maaşallahı var bir de öbür taraflardan kilo almamışsın ne güzel, erkek göbeği olduğu da belli

Teşekkür ederim canımm
Totom filaan normalde göbişi gördüğünüz gibi :26::26:
Ben bu işin 9. ayını merak ediyorum

Benim göbişimde yusyuvarlakkk
Bende içinde nasıl erkek barındığına şaşırıyorumm :44:

maşallah göbüşüne de oğluşuna da canım, 5. ayda benim de birden değişti göbeğim. seninki de ilk fotoya göre çok farklı göründü maşallah.. bebişler büyüsün de..

Benim göbişş çook değişkenlik içindee
İçerde bi kazı çalışması varr benim oğlann katlı yatlı geniiş genişş takılıyor içerde sanırım

maşallah canım gobuse

Teşekküürr ederim canımm
Seninde göbeğine sağlıkk canımm

maşallah dıyorum cıcı cok guzel gobegın var ben erkegım pipim var diyor resmennn

Teşekkür ederim kuzumm ama biraz büyüüükk pipişli değil mi bu yaa :44::44:

maşşaaalllaaah yani canım

Aynen benimde gözüm artık öylee börtümm börtlüyorr

Maşşallah size yaa...sadece bebişler büyümüş ne güzel benimde göbek hariç heryerim büyüdü maşallah cici canım formülünü söyle yaa tek göbek çalışmışsın

İç göbek dar oluncaa bacaklarrr çırpıı göbek kalk gidelim diyorr
3 kilo aldım ama göbekimi ayrı öçmedik o kaç kilo aldı acaba

Eki Görüntüle 573776
Eki Görüntüle 573777
Eki Görüntüle 573778

Sabahları biraz daha inikk bebeğim, Biraz daha insanı boyutlarda yanii
Akşamları tavan yapıyoorr sıpaa :44:

iç karın dar senn demekki canım senin gibi çıkanlar çok genelde çıkmayanlar daha az zaten hamile kıyafetlerine başlamışındır sen artık.Geçn kayınvalide demişl eltiye bizim gelinin neden göbeği çıkmıyo kadın kafasına takmış düşün anormal geliyo :)) zayıfım ben birde iç karnımda geniş çıktı herhalde çok yada karnımda ki kaslardan bilemicem artık :)

var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985

Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz

Eki Görüntüle 573776
Eki Görüntüle 573777
Eki Görüntüle 573778

Sabahları biraz daha inikk bebeğim, Biraz daha insanı boyutlarda yanii
Akşamları tavan yapıyoorr sıpaa :44:

maşalalhhhhhh tum gobuslereeedaha da kocaman olsunlar ınsallahhhh

kizlar yapiyorum olmuyo resimi ceviremiyorum idare edin artik
sizin gobuslerde ne guzel cikmis masallah
kendim cektugim icin yakindan oldu 2-3 haftaya kadar gobekler mideye kadar cikacak
mide yanmalarina hazir olun

Eklentiler

• $2012-12-12 02.35.53.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…