- Konu Sahibi snowflakeN
-
Eki Görüntüle 572035 18 haftamız bitti kızlarımla :) bugüne kadar 2 kilo aldım çokmu ki ? bitek biz ikiziz burda galiba ikiz göbüş bulamadım başka yerde konu aranıza giriverdim işte
maşallah canımmmmkılonda gayet ıyı tek bebekle cok fazla kılo alanlar var :26:
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
Çok iyi çekemesemde akşamki koca göbişim
17 haftalık göbişimizz
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz
Eki Görüntüle 572035 18 haftamız bitti kızlarımla :) bugüne kadar 2 kilo aldım çokmu ki ? bitek biz ikiziz burda galiba ikiz göbüş bulamadım başka yerde konu aranıza giriverdim işte
bilmiyorumki öncedende kilom var tedavide cok kilo aldım korkuyorum çok alırım diye hem bana hem bebeklere zarar benim bu zamana kadar ne iştahsızlık ne bulantı hiçbişey olmadı çok şükür eskisi gibiyim son 3 ay çok alırsın diyor gören moralim bozuluyor hayırlısı bakalım
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz
var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz
maşallah büyümüş baya canım ne güzel:)benimki sonradan çıkcak herhalde ayva göbeği gibi daha
Ben de bnm göbeğim büyük diyordum, gerçi akşamları benimki de ekstra şiş oluyor ama seninkinin maaşallahı var bir de öbür taraflardan kilo almamışsın ne güzel, erkek göbeği olduğu da belli
SUMMM
SENINDE YAVAS YAVAS BEN BURADAYIM ANNECM DEMEYE BASLAMIS CANIMMM
PEKBİCİCİ
MASALLAH SEN ARTIK BURDAYIM DIYORSUN :) BENDE İSTİYORUM CIKSIN ARTIK
ERKEK ANNELERI SVRI DIYORLAR AAMA
BEN KIZ ANNESIYIM SADECE ONUMDE TOP KONMUS GIBI :d
maşallah göbüşüne de oğluşuna da canım, 5. ayda benim de birden değişti göbeğim. seninki de ilk fotoya göre çok farklı göründü maşallah.. bebişler büyüsün de..
maşallah canım gobuse
Teşekküürr ederim canımm
Seninde göbeğine sağlıkk canımm
maşallah dıyorum cıcıcok guzel gobegın var ben erkegım pipim var diyor resmennn
maşşaaalllaaah yani canım
Maşşallah size yaa...sadece bebişler büyümüş ne güzel benimde göbek hariç heryerim büyüdü maşallahcici canım formülünü söyle yaa tek göbek çalışmışsın
Eki Görüntüle 573776
Eki Görüntüle 573777
Eki Görüntüle 573778
Sabahları biraz daha inikk bebeğim, Biraz daha insanı boyutlarda yanii
Akşamları tavan yapıyoorr sıpaa :44:
var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985
Eki Görüntüle 572822
Eki Görüntüle 572823
,
17 haftalık göbişimizz
Eki Görüntüle 573776
Eki Görüntüle 573777
Eki Görüntüle 573778
Sabahları biraz daha inikk bebeğim, Biraz daha insanı boyutlarda yanii
Akşamları tavan yapıyoorr sıpaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?