2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

maşallah canım,çok tatlı görünüyorsunuz..göbeğin de çağırıyor,içimde oğlan var diye..allah tamamına erdirsin

sagol canim siz de cok seker gorunuyorsunuz
evet sanki sivrilesiyor gittikce, ortada toplaniyor
bu aralar balik hapi, kan hapi, elevit derken kilo alimi basladi bakalim nasil bir degisim olacak yakin zamanda

hamile kaldığımda 44 kg dim şimdi dün tartıldım daha 51 olmuşum Ama önceden cılız olnca insan; ancak normale dönüyo şimdi

aynı almısız bende 7 kılo aldım canım

42 ıle kalmıstım 1 bucuk hafta once 49 dum bakalım gıdınce neolucak
git gide popom büyyor benim ya :) bunu fark ettım

gobusumde var artık ama sızlerınkı kadar degıl kızlarr
masallahınız varr
pekbıcıcı neguzel artık herturlu bellı senınkı

ıkız annesı olacak arkadasım sanada ımrenmedım degıl :)
bende hep ıkız hayal ederdım bekarkenn
evlenınce tırssamda :) ama genlerde olmayınca ummmuyordum aama degerlerım yuksektı acaba dedık ılk zamanlar tabısıı tek :)

valla arkadaslar artık benımde gobüş şişleştıkce one dogru egıldıgımde falan kasılıyor rahatsız oluyorum.

ayy bu konu çok eğlenceliymiş yaa... ben de benimki aşırı büyüdü diyodum, yalnız diilmişim meğer, çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 573776
Eki Görüntüle 573777
Eki Görüntüle 573778

Sabahları biraz daha inikk bebeğim, Biraz daha insanı boyutlarda yanii
Akşamları tavan yapıyoorr sıpaa :44:

Eki Görüntüle 576229 yarın 19 haftamız bitiyor bu arada ikiside kız diye biliyorduk 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdik 3 boyutluyada vee bebeğimin biri erkekmiş :)

21 haftalımız bitti bugün,bu sabahki göbüşümüz..Eki Görüntüle 583209

Hepinize maşallah Allah nazarlardan, kem gözlerden saklasın. Pekbicicicim senin göbek öğlen ve akşamları daha şişkin. Muhtemelen gazdandır. Sabah foton daha normal duruyo. Benim de öyle. Sabahları daha normal. Akşamları basketbol topu yutmuş gibi oluyorum.

bende 48 ile bşladım cuma günü tartıldım 52.700 çıktı zayıflar daha hızlı kilo alıyo sanırım ya benim boy 168 sizin arkdşlar (gizlisevdam)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 576229 yarın 19 haftamız bitiyor bu arada ikiside kız diye biliyorduk 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdik 3 boyutluyada vee bebeğimin biri erkekmiş :)

21 haftalımız bitti bugün,bu sabahki göbüşümüz..Eki Görüntüle 583209

Kızlarr maşallahhh göbişleredee bebişleredee
Nasılda büyümüş kocaman yapmışlar annelerinii yirimm ben onlarıı

Akşamları balon gibiyim eşimde çok şaşıyorrrr
Akşamları bu cocuk şişiriyor mu kendini tavus kuşu sanıyor diyor
Bilmiyor kii cocuk değil o, gazz

ben sana gene maşallah diorum canım, 8. ayını falan görmek istiorum ben senin, sanırım bende bi gariplik:):)

Teşekkür ederimm canımm
Bende 8. ayımı merak etmekle beraber tırsıyorumda açıkcasıı
Patlamayı bekleyen bomba gibi gezinmekten :18::18:

O gaz ahh o gazz
Yedii bitirdi ömrümüü
Artık sabah mı doğum diye soracaklar korkusuna akşamları mümkün oldukca insan yüzüne cıkmak istemiyorm

Son düzenleme:
bende 48 ile bşladım cuma günü tartıldım 52.700 çıktı zayıflar daha hızlı kilo alıyo sanırım ya benim boy 168 sizin arkdşlar (gizlisevdam)

BENİM BOYUM 163 CANIM VALLAAA ZAYIF OLDUGUMDAN MI YOKSA ÇOK YEDİĞİMDENMİ BİLEMİYORUMMM POPOM COK BUYUDUU HAKKATEN KIZ ANLAARII BU POPO BUYUTULUYORMUSSS :d BEBELERIMIZ TARAFINDANNNN

BENİM BOYUM 163 CANIM VALLAAA ZAYIF OLDUGUMDAN MI YOKSA ÇOK YEDİĞİMDENMİ BİLEMİYORUMMM POPOM COK BUYUDUU HAKKATEN KIZ ANLAARII BU POPO BUYUTULUYORMUSSS :d BEBELERIMIZ TARAFINDANNNN

ben çok aşırı yemiyorum hergün bir saat yürüyorum yürüyüş bandında bu kilolar nerden geliyo anlamıyorum

Maşallah canım bebeğine dediğin gibi sen çoktan giymişsindir hamile kıyafeti ben hala giremedim hamilelik moduna ya

canım ne kadar zayıfsın 42 nasıl bir kilo, iyi ki hamile kalmışsın o zaman biraz kilo alırsın..ben de kendimi zayıf sanıyodum 50 kg yum diye meğer bende kendi çapımda kiloluymuşum

bu arada kızlar hepinize maaşallah göbekleriniz çok güzel..en güzel göbekli anneler mayıs anneleri

evet canı çok zayıfı ben :)
kendıı bıldı bılelı 45 ustu goreemedı :)
ılk defa kılo aldı oda 49 aamaa tahınlerıme gore 60 kıloyla gırecegı doguma daha faazlada olabılır :)

Maşallah canım bebeğine dediğin gibi sen çoktan giymişsindir hamile kıyafeti ben hala giremedim hamilelik moduna ya
evet cnm kocaaman olduk artık bız:)
bu da benim gobusum 21+5 catlayacakmis gibi gergin hissedyorum ,ileriki aylarda napicam ben Eki Görüntüle 589821
maşallahh canımm senın kzıın da buyumuss
oglum ve ben cok mutluyuz

maşallahh tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…