2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

kızlar kac kılo aldınız suana kadr ben 21 hafta gırdım 3 kg aldım oda tam 3 kg degıl 2 küsürlü yanı normalmı sızde göbegımde cok yok mesela az var hamıle oldugum bıle pek bellı degıl ... aöa heycan gun gectıkce artıyor :):):)

Bugün 18 haftamız bitti ve tam 3,5 kilo almışım. Bu hamileliğimde dikkat edicem az kilo alıcam diyordum ama aldım başımı gidiyorum :) Koşu bandı aldım, bugün yürüyüşe başlıyorum, bakalım işe yarayacak mı. Bu arada ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım

Son düzenleme:

bugun itibariyle 5 kg aldim

ben de 22 hafta bitti bugün,4.5 kilo almışım ve endişeliyim :)

ben herhalde toplamda 7 kilo aldim bebek ve plasenta 1 kilo olsa 6 kilo almis olmaliyim daha olculmedm ama kesin en az 7 kilo aldim

Selammm kizlar bende 21+2 gunluk hamileyim... Toplamda 5 kilo aldim..
hatta soyle duyum 2 hafta oncesine kadar 3 kilo almistim ne zaman ki evde asure yapildi ipin ucu kacti bir anda 2 kilo birden aldim..

Bebisleri kucagimiza almayi rabbim nasiippp etsin amin

benım göbüşümde cıktı ama sizinkiler baya cıkmısss benım iç karnım mı geniş ne yaa bende cıksın artık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhabalar aranıza yeni katıldım şu aralar kilolarla başım dertte sanırım çok kilo aldım çok fazla da yemiyorum ama 54,5 kg ile hamile kaldım şuan 62 yi gördüm 21. haftamızdayız şimdiden böyleyse

ayy çıtır anneler sizi, nasıl becerdiniz ya bu kadar az kilo almayı
ben 11 kilo aldım
matematiğimde mi problem var acaba
şu an koşmaya gidesim geldi

yarın 23 haftamız bitiyor kızımla ve oğluşumla 4 kilo aldım buda göbüşümüz bol çatlaklı tabi :)

maaşallah çok tatlı görünüyosunuz canım..
Eki Görüntüle 601460

yarın 23 haftamız bitiyor kızımla ve oğluşumla 4 kilo aldım buda göbüşümüz bol çatlaklı tabi :)
aynen tatlım bende seninle aynı zamandayım ve aynı kg aldım, maaşallah göbüşüne
22+1 gobus ama gece gobusu normalden buyuk

Eki Görüntüle 591533
canım göbeğin çok tatlı maaşallah, elbisende çok güzel görünüyor..hamilelik mi o
1 kilo almışım sonunda :)

canım sana uçabilir miyim 41kere maaşallah canım benim 1kg çok güzel, kız nasıl kilo almadın bana da anlatsana..bende başta hiç almıyordum kilom inanılmaz tutarlıydı..50 ile hamile kaldım son ayda 4kg aldım..bu sabah 54 çıktım ne oldu birden anlamadım yemek yememde de bir fark yok ama kiloda fark var

İlk aylarda kilo verdiğim için ancak almaya başladım canım iştahım yeni açıldı şimdi acayip yiyorum son aylarda sizi geçerim
normal zamanlarda da iştahım iyidir siz 50 lerdesiniz kilo alsanız ne olacak ben 68 im az alsam yine sizden önde olurum
ilk hamileliğimde 50 lerdeydim çok almamıştım doğumdan sonra eski kiloma geri dönmüştüm inşallah yine verebilirim

çok şükür doğurmadan bi göbüş resmi koyabildim şuraya
21+1' iz kızımla burda, dobişkomuyuz neyiz
biraz ev hali oldu k. bakmayın teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…