- Konu Sahibi snowflakeN
-
kızlar kac kılo aldınız suana kadr ben 21 hafta gırdım 3 kg aldım oda tam 3 kg degıl 2 küsürlü yanı normalmı sızde göbegımde cok yok mesela az var hamıle oldugum bıle pek bellı degıl ... aöa heycan gun gectıkce artıyor :):):)
bugun itibariyle 5 kg aldim
Bugün 18 haftamız bitti ve tam 3,5 kilo almışım. Bu hamileliğimde dikkat edicem az kilo alıcam diyordum ama aldım başımı gidiyorum :) Koşu bandı aldım, bugün yürüyüşe başlıyorum, bakalım işe yarayacak mı. Bu arada ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım
ben de 22 hafta bitti bugün,4.5 kilo almışım ve endişeliyim :)
ayy göbüşleri gördükce dayanamadım bende eklim dedim
buda prensesim ve ben 23+4
Eki Görüntüle 592508
Eki Görüntüle 601460
yarın 23 haftamız bitiyor kızımla ve oğluşumla 4 kilo aldım buda göbüşümüz bol çatlaklı tabi :)
maaşallah çok tatlı görünüyosunuz canım..
aynen tatlım bende seninle aynı zamandayım ve aynı kg aldım, maaşallah göbüşüneEki Görüntüle 601460
yarın 23 haftamız bitiyor kızımla ve oğluşumla 4 kilo aldım buda göbüşümüz bol çatlaklı tabi :)
canım göbeğin çok tatlı maaşallah, elbisende çok güzel görünüyor..hamilelik mi o
1 kilo almışım sonunda :)
canım sana uçabilir miyim41kere maaşallah canım benim 1kg çok güzel, kız nasıl kilo almadın bana da anlatsana..bende başta hiç almıyordum kilom inanılmaz tutarlıydı..50 ile hamile kaldım son ayda 4kg aldım..bu sabah 54 çıktım ne oldu birden anlamadım yemek yememde de bir fark yok ama kiloda fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?