2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

Eki Görüntüle 605633 Eki Görüntüle 605634

çok şükür doğurmadan bi göbüş resmi koyabildim şuraya
21+1' iz kızımla burda, dobişkomuyuz neyiz
biraz ev hali oldu k. bakmayın teyzeleri

maşallah size allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin rabbim canım nasılsın merak ettim seni bi kaç defa msj göndermeye çalıştım ama msj kutun doluymuş nasıl gidiyor inş. herşey yolundadır

aa canım sagol sen nasılsın bebegın nasıl?
dogumun rahat olmustur ınsallah
mesaj kutumu bı temızlıyım ben ozmn ya gelmedı cıdden
yolunda cnm cok sukur sımdılık ıns sonuna kdr oyle devam eder
bızde kavusuruz yavrumuza.

kızlar 21+4 daha yeni çıkmaya başladı göbişim ama yinede etrafımdakilere göre küçük ben kocaman olsun istiyom inş bebeğin gramı normaldir yorumlarınızı bekliyom kız göbişi mi erkek mi

hepsi sen misin yaa, en büyük görünen ilk foto gibi geldi bana, siyah diye göz yanılması oluyor sanırım.. maşallah :)))
evet hepsi benim ilk foto herhalde acidan kaynaklaniyo yandan degil de biraz onden cektim gibi onu :)
ashanur buyumus kizin
baya bariz degisiklik var gobusunde
cok hos
sagol canim boyle dun esime gosterdim fotolari yanyana bakip bakip guluyoruz ne kadar da buyumus diye ,tabi sadece buyuyen gobegim olaydi iyiydi arka bagaj da buyudu bebekle beraber

he heeee o bende de var gobekle yarisiyor sagolsun

merhabalar herkese güzel anneler:))yeni üye oldum siteye tüm göbüşlerin maaşallahı var hepimize hayırlı bir gebelik süreci diliyorum..

Tünaydınlar kızlar,,sizim göbişler ne alemde..benimki bana küçük geliyor.. bebiş iyi sağlıklı olsun da küçük büyük önemli değil...
24+6 dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…