2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cok gecmis olsun yaaa
aman cikmamak lazim tek basimiza
doktorum da beni uyariyordu tek dolasma diye
iyi olmaniza sevindim

saol canım

aman çıkma tek başına ben kendimi okadar iyi hissediyordum ki o gün nolduğunu anlayamadım
tövbe ettim okadar korktum ki bebişime bişey olsaydı kendimi affetmezdim şükürler olsun bende o da iyiyiz
:nazar:

bende tansiyonum çok düşer canım ama hiç bayılma derecesine gelmedi şükürler olsun.eğer öyle sorunun varsa çıkma sonra birşey olur allah korusun daha çok üzülürsün.kesme şekeri bende hep yanımda bulunduruyorum dr söylemişti bana.geçmiş olsun tekrar.dikkatli olmak lazım

çok saol canım hamileliğimden beri 2 kez tansiyonum düştü birinde bayılmadım biraz dinlendim kendime geldim ama bunda düşmüşüm hiç hatılamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın

güzel annecikler ve cici bebişleri HAYIRLI CUMALARRRRR,

Allahım önce bize ve bebişlerimize sağlık ve sonrasında da gönlünüzden geçen ne varsa onu versin inşallah

bu arada bu konunun altına yakışmadı ama bişey paylaşmak istiyorum sizlerle:)

Hamile külotlarının fiyatları 18-19 TL civarı ama ben NBB'den aldım 4 TL ve çok rahat birkaç tane daha almayı düşünüyorum. Diğer çamaşırlarımızla artık hiç rahat edilmiyor. Sizle de paylaşmak istedim malum birsürü harcamamız var:)

öpüyorum hepiciğinizi

ben de geçen hafta nbb den 2 tane aldım.4 tl çok rahat keşke daha önce alsaymışız...bulursam daha da alcam

geçmiş olsun canım.dikkatli ol çıkma tek başına..allah korusun yol ortasında bayılırsan daha kötü olur.bence normal doğumu etkilemez bu sonucta sen korkudan falan bayılmıyorsun ki.tansiyon düşünce yapıcak bişey yok.. tuzlu ayran iç..bence yanında tuz da bulundur.:42:

geçmiş olsun canım :54:eşler haklı galiba...... benimde yanlız banyo yapmama izin vermiyo:50: bekliyo beni haklıda.. bazen bende sıcaktan bayılacakmışım gibi oluyorum çok dikkat etmek lazım :54:

çok saolun kızlar kesinlikle eşler haklılar

adamcağız bütün ihtiyaçlarımı alır ama ben illaki inicem işte yaşamam gerekiyomuş demek ki

rabbim daha kötüsünden korusun hepimizi
:nazar:

:1::1::1::1::1::1::1:
Delii kızzz bakma mankenlerin üstünde çırpı çırpı durduklarına :1::1:
En küçük beden 40dan başlayıp 48e kadar gidiyorr
Düşün artıkk nasıl pantolon :1::1:
Bu mankenlere göre düşünsem değil almak sıfatlarına bakmamm benimde totomm suya yatıp yan batıyor yanii :1::1:

bencede siyah olani bende kumas aldim gecen 64 kiloyum ama daha zayif gorunmeme ragmen 46 aldim 44 tam oluyordu ama son zamana kadar giyecegiz kisin taytla giyecegiz kilo alma falan derken bayagi genis dusundum yani

Nikah şekeri gibi bebek şekerlerinin üstüne olan yazıyı nerde yazdırabilirim tarih ve isim yazılıyor hani
canım pc de kendin yap boyunu da ayarlarsın birkaç denemeyle..sonra çıktı alıp tek tek kesersin olmaz mı?
kiz salma kendini o kadar suslen arada, iyi hissedersin kendini:1::1:
benim killanma sureci tamamen durdu artik ilk 3 ay hizliydi simdi uzamiyor bacaklar hic belki senin de durur sonra
gerci benim kaslarim bile dokuluyor hamilelik hormonlari bende ters etki yapti sanirsam:1::1::1:
tatlım senin bebiş kız mıydı erkek mi? bende de maalesef tüylenme arttı bebiş erkek..
bencede sağdaki cnm diğeri ortadan çizgili ya dikişliler biraz rahatsız edici oluo bisüre sonra
bacağın ortasından çizgi geçen pantolonlar bacağı ince gösterirmiş :32:

myhoş canım çok geçmiş olsun başını çarpmışsın kendine dikkat et, kimbilir kaçlara düştü tansiyonun da pat diye bayıldın..aman tek çıkma bi daha..

kiz salma kendini o kadar suslen arada, iyi hissedersin kendini:1::1:
benim killanma sureci tamamen durdu artik ilk 3 ay hizliydi simdi uzamiyor bacaklar hic belki senin de durur sonra
gerci benim kaslarim bile dokuluyor hamilelik hormonlari bende ters etki yapti sanirsam:1::1::1:

valla saldım çayıra:21: kocamıda dışarıdaki zillilerden mevlam kayıra :1:

benim bebişim kız ama hanzo gibi kıllandım:44: bıyıklarımı burucam yakındır :9:kocişimle asker arkadaşı olduk:51: 5 aydır yanaşmıyo zati tık yok :26:kadınlığımı unuttum zahar:27:

göbeğimde tüylenmeler arttı iyice, hamile olmasam tüy sarartıcı sürerdim..hemşire, alma sakın bebek olunca dökülüyor dedi..siz ne durumdasınız

valla saldım çayıra:21: kocamıda dışarıdaki zillilerden mevlam kayıra :1:

benim bebişim kız ama hanzo gibi kıllandım:44: bıyıklarımı burucam yakındır :9:kocişimle asker arkadaşı olduk:51: 5 aydır yanaşmıyo zati tık yok :26:kadınlığımı unuttum zahar:27:

canım riskli bi durumunyoksa, bence tüylerden kaçış için loş bir ışık yap, yeni çekici birşeyler al giy de o anlamadan kocayı ayart, 5 ay hiçde az zaman değil..daha bunun 4,5 ayı ve lohusalığı var..bi şekilde çaktırmadan işi oraya getir bence..:1:

ne yapmaya çalışıyorlar bu insanlar ya çok sinir oldum..eşin nasıl annene hazırlık yapın diyor ya..annen hizmetçi mi..canım çok ayrıntı bilmiyorum aile yapınızı bilmiyorum ama ben olsam çok rahatsızım derim giderim annemin evine kendileri ne yapıyorsa yapsın..eşinin de biraz aklı başına gelsin..eğer gerçekten art niyetlilerse git annenin yanına..

canım arkadaşım ah bir anlatsam evet eşim aynen anneme haırlık yap evi toparlamaya yardım et dedi.ablamlada kavga etti ablam verdi veriştirdi ona .ama kız haklı hep evi o temizliyor sonuna kadar haklılar benim elimi bir şey sürdüttürmüyolar arkadaşım.çok ayıp etti eşim napıyım kırkyılda bir geliyorlar diyor birde bu akşam ordu geliyor sadece teyzesi kalıcakmış ama ...canım inan yoruldum biz eşimle birbirimize aşık insanız bu zaman kadar kolay kolay kırılmadık hep bana yardım eder hamilelikde ama görümcem kendi ordan plan yapmış her hafta rahat edemiyim diye yolluyor kendi gelmiyor .bana yazık deyilmi anneminde akrabası mecbur 2 parça bir şey yapıcam dedi oda kocanın hatrına ama çok kızıyorum dedi . kocam çok iyi niyetli kimseye hayır diyemem diyor gerekirse ben yaparım diyor.bu sabah aradı beni çok bunalıma girmiş ablama çok kızmış o senin yuvanı yıkcak dedi bana çok üzgünüm arkadaşım napıcam ya

myhoş çok geçmiş olsun sana..

alakasız olacak ama bugün işe gelirken bir şey düşündüm.
hani böyle doğurunca bir sürü foto çekiliyor hastanede falan..
benim saçlarım da öyle yıka çık cinsi değil..kalın telli ve kabarık..
fotolara papaz gibi çıkarım darmadağın..
o yüzden dedim ki kendi kendime ne zaman vaktim yaklaşır yavaştan sancılarım başlar tüm acılara rağmen kuaföre giderim düz fön çektirip taç şeklinde örgü yaptırırım..:21:
ohh misss öyle doğururum, hastanede yatarım kalkarım bir sürü pozlar veririm:49:

herkesler iyidir umarım:54::54::54: 1 haftayı daha devirdik yarın kontrolümüz var kızımı görcez inşallah:16:bu arada aferdersiniz ama altınına kaçıranınız varmı:30::30: tuvaletten sonra doğrulduğumda gene idrar kaçırıyorum:30: kızımdan dolayımı bilemedim:44: beni iyice sidikli biri yaptı bu kız:1:
:54:

Canım altına kaçırdığından eminmisin benim arkadaşımda tuvaletten doğrulduktan sonra idrar gibi akıntısı olmuş az dr unu aramış tuvaletimi yaptım ama yine akmaya devam etti diye meğer suyu sızmış bebeğin sen onu dr una mutlaka sor eğer tuvaletini yaptıktan sonra kendiliğinden birşey akıyorsa başka birşey olmasın o ihmal etme

canım riskli bi durumunyoksa, bence tüylerden kaçış için loş bir ışık yap, yeni çekici birşeyler al giy de o anlamadan kocayı ayart, 5 ay hiçde az zaman değil..daha bunun 4,5 ayı ve lohusalığı var..bi şekilde çaktırmadan işi oraya getir bence..:1:

benimkiler karanlıkta bile belli olurlar :1:

yok anam yok kızı çok gıymatlı:ssz: yapmaz hayatta
inançlı ,,ailesine düşkün olmasa başka bişey var sanıcam:41:
ama iradesini takdir ettim :27:
bu şekilde bi ay daha dayanır.. ama sonunda karadulun ağına düşer :1:

günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun sizin de bebişlerinizin de:nazar:

biz kötü bir hafta geçirdik markete inmiştim alışveriş yapmak için (kocam çok kızıyor tek başıma olmama ama kaçak indim) tam kasaya kadar gelmişim düşüp bayılmışım hiç hatırlamıyorum allahtan sırtüsüt düşmüşüm kendime geldiğimde kasadaki kızcağız ağlıyordu. dediğine göre çok sert düşmüşüm başım tüm gün ağırdı ayrıca omzum da neyseki evim çok yakın eve kadar bıraktılar beni. Daha önce pazarda da fenalaşmıştım doktorumu aradım 20. haftada kan basıncı çok artıyormuş ve rahme kan çok çabuk pompalanıyormuş bu da ani tansiyon düşmelerine sebep oluyormuş neyseki bebişim iyi tekmeleriyle varlığını hissettiriyor :nazar: doktorum tek başıma biryere gitmemi yasakladı sürekli yanımda su ayran ve kesmeşekeri bulundurmalıymışım.Nasıl korktum anlatamam.Şimdi mutfağa bile gidesim gelmiyor :50::50: bir de normal doğum istiyorum nasıl altından kalkıcam bilmiyorum mızmız bi hamile oldum istemeyerek
:14:

Ya okuyunca bile içim bir hoş oldu çok üzüldüm sakın bir daha çıkma sakın Allah korumuş minik kuzuyu ya başka türlü düşseydin düşünmesi bile kötü çok ama çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Canım altına kaçırdığından eminmisin benim arkadaşımda tuvaletten doğrulduktan sonra idrar gibi akıntısı olmuş az dr unu aramış tuvaletimi yaptım ama yine akmaya devam etti diye meğer suyu sızmış bebeğin sen onu dr una mutlaka sor eğer tuvaletini yaptıktan sonra kendiliğinden birşey akıyorsa başka birşey olmasın o ihmal etme

bilemedimki şimdi :44:canım 15 gün önce dr suyu iyi demişti ..

yarın kontrolüm var sorayım ben :44:yaptıktan sonra doğruunca oluyo.. bişeyler kaçıyo allttan :26:

canım bence de art niyetli olduklarından eminsen annenle annenin evine git, eşine de bişeyler uydur, ara sabah kanamam oldu acil hastaneye gittik, dr.hiç kalkma dedi, annemde evine götürdü beni yalnız bırakmadı falan de..belki kötü bir yalan ama eşin annene böyle hazırlık yapın deyip ablanla tartışıyorsa bu yalanı haketmiş..git annende kafanı dinle eşinde az düşünür anlar durumu belki ailesine resti çeker..uzun süre annende kal eşinin işine ters değilse o da çıkışta oraya gelsin az orda kalın..görümcenede kapak olsun..o sana oynuyorsa sende ona oyna..ay çok kızıyorum ya birazcık insan düşünmezmi:(

canım evet art niyetli bir düşün düyünüme boş geldiler hadi onu geçtim bu zaman kadar kapımı açmadılar eşimde sabah beni arıyor ablan yüzünden çalışamıyorum o senin yuvanı yıkar diyor bu bana revamı sen söyle saygıda kusur etmedim hiç bir zaman onun akrabaları benimde akrabam ama görümcem asıl benim yuvamı yıkmak istiyor eşim bana çok aşık hamilelikde de çok yardımı oldu çamaşırından tut herşeye bundan sonra dedi evde kimseyi istemiyorum madem öyle dedi yani sizinkilerde gelmesin demeye getirdi heralde normalda eğitimli olmasına karşın bunu yakıştıramadım ben akşamdan itibaren ağlıyorum .eşim evlenmeden önce görümcemde kalıyormuş ve bütün maaşını onlarla yiyiomış yani evlenince birikimi yoktu hepsini yemişler şimdi eşimden beklentisi var benimle evlendiridiği içinde pişman sanıırm ama bana yazık deyilmi eşim bende ayrılmayımı düşünür canım

myhoş canım çok geçmiş olsun başını çarpmışsın kendine dikkat et, kimbilir kaçlara düştü tansiyonun da pat diye bayıldın..aman tek çıkma bi daha..

gecmis olsun myhos dikkat etmezsek bu bayilma olayini teker teker yasayacagiz galiba:(

myhoş çok geçmiş olsun sana..QUOTE]

Ya okuyunca bile içim bir hoş oldu çok üzüldüm sakın bir daha çıkma sakın Allah korumuş minik kuzuyu ya başka türlü düşseydin düşünmesi bile kötü çok ama çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah

çok çok teşekkür ederim kızlar sizler de dikkat edin diye anlattım nolur ihmale gelmez tek başınıza mümkün olduğunca çıkmayın

geçen tv de izledim bir gazeteci banyoda kayıp düşmüş başını çarpmış ve beyin kanamasından olduğu yerde ölmüş bu haberi izlerken ağlamaya başladım o gün benimde kafamda örgü kalın bandana vardı soğuk diye takmıştım sanırım darbeyi o da hafifletmiş biraz ayıldığımda kasiyer kızın ağlaması daha da üzdü beni bütün market sese gelmiş artık başımı nasıl vurduysam allah korumuş sağ omzumu ve başımı fena halde ağrıyodu omzum mosmor...allah korusun ya yüzüstü düşseydim

sizler de dikkat edin tansiyonunuzun düştüğünü farkettiğinizde olduğunuz yere çökün bayılıp düşseniz bile darbeyi almamış olursunuz

bilemedimki şimdi :44:canım 15 gün önce dr suyu iyi demişti ..

yarın kontrolüm var sorayım ben :44:yaptıktan sonra doğruunca oluyo.. bişeyler kaçıyo allttan :26:

Canım korkutmak için söylemedim sakın yanlış anlama doğum yapmış arkadaşımın başına gelmiş anlatmıştı sen diyince aklıma geldi tedbirli olmaktan zarar gelmez sen sor yoksa birşey sorun yok ama dr unun bilgisi olsun böyle şeylerden

Back
X