2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bi kaç gün önce göbeğim aşağıya düştü sanki demiştim burda benle aynı şeyi hissedenler vardı onlara veriyorum bu haberi doktorlarına söylesinler ben gittim cumartesi günü baktık ve gerçekten aşağıda bizim kız zaten ayakta olmak artık pek mümkün değil çünkü acayip derecede baskı yapıyo doktor haftam itibariyle biraz erken olduğunu söyledi ama endişe verici bişey olmadığını da söyledi sadece bundan sonra pek ayakta durmuycaz bir de ben artık magnezyumu üçledim kasılma ve kramplar yüzünden,yani uzu lafın kısası karnının aşağıda olduğunu hissedenler doktorunu mutlaka durumdan haberdar etsin

gunaydın guzel anneler

harıka ya cıdden haftaya nasıl basladm su hale bak
sbh sbh kocamla tartısrak
neden anlamak ıstemıyo benı bu adam yaaa
kızlar dr um hastanesnden ayrıldı 1 ay once
ben ztn bı anda soka gırdım 3. Doktormdu
bı daha degıstıremezdm sıkılmstm artk
halıyle bende adamın pesınden gıdıyorum memnunum dıye
muaynane acıyor smdı acana kdr tabı hasta takıbını
arkadsının muaynesnde yapmak zorunda napsın adam
bu sekılde 2 gıdısımız olcak bgn kontrol
sbh sbh beyfendı de bı tafra
bu ne sacma seymıs takmısım bu dra
paramızla rezılmı olcakmısız
onun pesındemı gezcekmısız baska dr mu yokmus
ya ben cokmu bayıldım bu duruma
ama napayım yaa kızlar neden anlamıyor ınsanlar bızı
ben yenı bı dr daha bastanmı alısaym smdı
surda kalmıs 1 ayım.... Sız soyleyn benmı cok safım

Odaya kıtledm kendımı..
Cıktı gıttı ıse..yeter ama bende ınsanım
ztn bıton derdım var bıde bu konu ıcın uzuyo benı yaaa
offf offf ıcım sıkılıyo

canım bızım doğum tarıhlerımız aynı ama 37 haftamız carsamba gunu yanı ayın 24 ne doluyo sen erkenmı ayrılıcaksın bı kac gun???????????

Canım sıkma canını erkek milleti işte anlamıyorlar, bence de istediğin dra devam et şurda az bir zaman kalmış gönlüne göre dru nereden bulacaksın, eşin de söylenir söylenir susar.
Benim eşim de drumu sevmesine rağmen gittiğimiz zaman bazen yarım saat bekliyoruz eşim o süre boyunca söylenip duruyor, valla kadınlar dırdırcı diyorlar ama benim eşim de dırdır konusunda hiç geri değil

üzme kendini canım erkek milleti biraz düz mantık bakar her olaya

onlara göre olmuyorsa diğer seçenek vardır biz daha çok duygularımızla hareket ediyoruz

kalmış şunun şurasında 5-6 hafta riske girmeye değmez sen memnunsan takma kafana söylenir söylenir alışır

Canım en iyi erkek bile bir kadın kadar düşünceli olamıyor maalesef. Bir de hamileliğin verdiği psikolojiyle böyle davranman çok normal eşinde gönlünü alacaktır zaten. Dr olayını da kafana takma bence sorunlu bir hamileliğin yoksa her dr.a gidebilirsin ama illaki o dr. diyorsan eşinde peşinden gelecektir zaten sen kafana takma bunları ne istiyorsan onu yap:))

hep aynılar
benimkide özele gidiyoruz 10 dk bekliyoruz paramızla rezil oluyoruz diye söyleniyor
sgk da bile bekletmiyoruz felan felan... :)),
sende boşver takılma vurdum duymaz olmaya çalış yoksa bebişine ve kendine zarar.
söylenir söylenir susar...

merhaba kızlar .. 2 gundur cok kötü mide yanmam var ara ogun yapıp sık sık az yememe rağmen gıtmıyor
dun ac yattım ne yesem su ıcsem kıvranıyorum

midmaya benım gobıs hep aşağıdaydı hıc yukarı çıkmadı zatı rahımde yumuşama var dıye paso evde yatırıyo dotkor
dedıgın doğru karın aşağıda olması doğumun habercısı dıkkat etmek lazım bu konuda ..

yokh esler bızım kadar hassas olamıyor senın suankı ruh halını anlasa böyle davranmazdı
aslında oda ıyılıgını ıstıyorda suan ne deseler bıza batıyo maalesef :)

ailuh maşallah yavruna 3 haftada cok ıyı bır gelısım gostermıs darısı basımıza:)

10 dakıkamı :) benım doktorum özel muayene normalde ucretı 120 tl bız 100 tl verıyoruz
ve yarım saat 1 saat bekledıgımız oluyor cok yoğun kı
bazende 2 dk bıle ultrasonda bakmayıp hızlıca konuşup çıkıyoruz muayeden
ya doğuma gıtmesı gerekiyor acil yada cok yoğun dıye arada kızıyorum rahat rahat muayene olmak ıstıyorum ama
ıste doktorumu sevmekten dolayı katlanıyorum

Kızlar çok uzun yazıyorum çoğunuz okumuyorsunuz belki yazdıklarımı ama yardımcı olursanız sevinirim kararsız kaldım çok.Oğlumu doğurduğum hastaneden çok memnun kalmıştım yine oraya,o doktora gitmek istedim ama şu an o doktor da doğum iznindeymiş ama ebeler filan aynı duruyor.Hatta geçen gün acil gitmiştik oğlumu doğurtan ebe ordaydı ve beni tanıdıNeyse,ben de nasılsa doktor o eski doğum yaptığım yerde yok diye,aynı hastanenin polikliniğine gidiyorum burda bize yakın bir yerde.Hem ücreti daha uygun hem de orası büyük hastane olduğu için çok yoğun oluyor işin özü hepsi aynı hastane grubuna ait tabii ama yerler farklı.Anlayacağnız üzere poliklinik olduğu için orası orada da doğum yok.Poliklinikteki doktor doğuma çağırılınca oğlumu doğurduğum hastanede değil de bir diğer ilçedeki hastanede doğum yaptırıyormuş.Doktor şahsi numarasını falan da verdi ama her zaman ulaşılmıyor gerçi ben de her zaman arayamam da ne biliyim aradığın zaman açmıyor 1-2 saat sonra çaldırıyor sonra aradığında tekrar açmıyor filan..Enteresan birşey oluyor işte.

Oğlumu doğurduğum hastaneye ve ebelere falan alışkınım sayılır,yani hastanede ne nerde bilirim gerçi yenileri de gelmiş ama orda hangi doktorun denk geleceğini bilemiyorum hangisi nöbetçiyse sanırım,ama öte yandan kendi doktoruma gitmek istesem o da poliklinikte olacak ve doğum başladığı zaman güya ona haber verecekler,o da bir ilçeden başka bir ilçeye doğumum için gelecek.Tabii işlerini hemen bırakamayacağı için belki doğumumu ebe gerçekleştirecek doktor son anda sadece kontrol için gelecek,bilemiyorum.Hem o diğer hastanenin düzeni bana göre karışık,ne nerde bilemiyorum.Hem oğlumu doğurduğum hastanenin çevresi çok daha gelişmiş,her ne ihtiyacın varsa gidip alabiliyorsun,çok daha merkezi bir yerde.

Dediğim gibi hastane aynı hastane fakat farklı şubelerden bahsediyorum kızlar siz olsanız hangisini seçerdiniz hani oraya kendi doktorum için gidip de doktorum da oraya bana sadece bakmak için gelirse hiç istemiyorum siz olsanız ne yapardınız malum normal doğum yapıcam Allah nasip kısmet ederse bir terslik çıkmazsa son anda sonuçta sezeryan gibi planlı birşey olmayacak ne düşünüyorsunuz çok uzattım ama fikirleriniz benim için önemli:18:

Öğlen oldu ama günaydın herkese:)

İzne ayrıldık evdeyiz rahatız derken daha yorucu sanki yaa. İş hiç bitmiyor evde anlamadım gitti.
Daha nisanın 15i ama bebekler teker teker gelmeye başlamış bile. Benim kızımda erken gelir mi acaba? :)
Bu arada karnın aşağıda olması 36. hafta da bile erkense benim hep aşağıdaydı hele 32. haftadan beri tamamen aşağıda.Çıkacak gibi. Eee benim doktorum niye bana birşey demedi? Ki ben çok hareketli bir insanım kolay kolay oturamam.
Birde bir iki haftadır hafif ara ara regl ağrısı oluyordu. Olabilirmiş diye doktora sormak aklıma gelmedi. Ama bu hafta baya yoğunlaştı ve sıklaştı. Bacaklarıma kadar vuruyor ağrı. Bu konuda bilgisi olan var mı? Normal mi bu? Haftaya randevumuz da ondan önce doktorla görüşmeli miyim?

gunaydıınnnn annelerrr
gecmıyorr gunlerrrr
bı maYIS olaydıı eyuydu
kızımı suluorumbol bol dısarda wc bulmk cok zor oluoo
hep ucunda hep sıkısık durumdayım
bı yandan da ev topluorumm bır haftaya tasıncaz sanırım
yolda doğurmasaydım bari
bu arada kızım kılo alsın dıe pekmez yemeye basladım ınsallh
faydası olur kılosuna takılömıorumda suyu azalmıs ya dr her an bıtmk uzere dıyıp doğuma almk ısterse barı ele gelck kadar olsun dıorum
esımde cok sabırsızlenıo yahu bı geşemedı mayıs dıo sigarayı bırakmıstı bebek gelıo dıe
bırakmasayısım keske stres olmaya basladım dıo

sagolun kızlar allahtan beni anlayan birileri var burda
iyiki varsınız..
haklısınız zaten bizim gbi düşünmelerini beklemek hata
ama işte ısınıp ısınıp önüme gelince bu konular dayanamıyorum bnde
ki biliyor bi sürü farklı durumum var haşimatodur kan pıhtılaşmasıdır
ztn yeni bi dr a alışmak zor bide bu durumları anlat tedavini çizsin vs.
ne kaldı şurda ama huysuzluk etmese olmıcak.
banada yapıyor dr biraz bekletince devlet hast mi burası sıra bekliyoruz
üstüne para veriyoruz o kdr diye bır bır ötüyodu
sanırım çoğu aynı bunların

canım bence oğlunu doğurdun ebenin olduğu şubede yap doğumunu çünkü dr.ların hepsi yoğun sezeryan olmayacaksa bu en mantıklısı geldi bana en azından tanıdık biri var o sana güven verir diye düşünüyorum:26:

Biraz sonra cikiyorum hastaneye gidiyorum dua edin 12,30 ameliyatim aaglicakla kalin

ayy canım ne kadar heyecanlı bişi ya ben düşündükçe bi hoş oluyorummm
allah yardımcın olsun inş kolay bi dogum olsun
saglıkla kavuşun inşallah bebegin ve sen
allaha emanet olun

Hanımlar günaydın, ben de sounda izne ayrıldım evdeyim:) ama dediğiniz gibi evde de bi dolu iş var uff doğum yapanları tebrik ediyorum yapmayanlara kolaylıklar diliyorum, darısı başımıza.. Umarım kolaylıka alırız bebişlerimizi kucağımıza. Ben artık haftada bir gidiyorum doktora nst ye giriyorum normal yapıcam doğumumu inşallah, doktor izne ayrılınca yürüyüş yap dedi işlerimi yapıp çıkıcam bizim burda sahilimiz var cok güzel. Acaba maksimum ne kadar yürümek gerek? Fazlasının zararı olur mu annemin evi 3 km yürümeyi düşünüyorum ama acaba fazla mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…