- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.481
günaydın annişler...:))
bende bütün gece yarı oturur pozisyonda uyudum aslında fenada olmadı. soluma yatsam kemiklerim sızlıyodu sağıma yatsam yine öyle.. arkama doldurdum minderleri belimi sağlama aldım ohh uyumuşum bi güzel..
9 aydır sabahları inatla işe yürüyerek gidiyorum yaklaşık 2 km mesafe buna rağmen 23 kilocuk aldım
artık işte son haftam pazartesi raporumu alıcam ve büyük günün gelmesini bekliycem.
bugün dr kontrolüm vardı ama gitmicem 1 hafta erteledim hem çok uzak 2 saat mesafe var hemde gitmişken rapor işide aradan çıkar dedim. küçük şehiirde yaşamanın dezavantajları işte.
daldan dala atladım neyse bizde haberler böyle daha çok şey varda sıkmıyım sonra artık.
gunaydın guzel anneler
harıka ya cıdden haftaya nasıl basladm su hale bak
sbh sbh kocamla tartısrak
neden anlamak ıstemıyo benı bu adam yaaa
kızlar dr um hastanesnden ayrıldı 1 ay once
ben ztn bı anda soka gırdım 3. Doktormdu
bı daha degıstıremezdm sıkılmstm artk
halıyle bende adamın pesınden gıdıyorum memnunum dıye
muaynane acıyor smdı acana kdr tabı hasta takıbını
arkadsının muaynesnde yapmak zorunda napsın adam
bu sekılde 2 gıdısımız olcak bgn kontrol
sbh sbh beyfendı de bı tafra
bu ne sacma seymıs takmısım bu dra
paramızla rezılmı olcakmısız
onun pesındemı gezcekmısız baska dr mu yokmus
ya ben cokmu bayıldım bu duruma
ama napayım yaa kızlar neden anlamıyor ınsanlar bızı
ben yenı bı dr daha bastanmı alısaym smdı
surda kalmıs 1 ayım.... Sız soyleyn benmı cok safım
Odaya kıtledm kendımı..
Cıktı gıttı ıse..yeter ama bende ınsanım
ztn bıton derdım var bıde bu konu ıcın uzuyo benı yaaa
offf offf ıcım sıkılıyo
gunaydın guzel anneler
Odaya kıtledm kendımı..
offf offf ıcım sıkılıyo
gunaydın guzel anneler
Odaya kıtledm kendımı..
offf offf ıcım sıkılıyo
gunaydın guzel anneler
Odaya kıtledm kendımı..
offf offf ıcım sıkılıyo
hep aynılar
benimkide özele gidiyoruz 10 dk bekliyoruz paramızla rezil oluyoruz diye söyleniyor
sgk da bile bekletmiyoruz felan felan... :)),
sende boşver takılma vurdum duymaz olmaya çalış yoksa bebişine ve kendine zarar.
söylenir söylenir susar...
Biraz sonra cikiyorum hastaneye gidiyorum dua edin 12,30 ameliyatim aaglicakla kalin
Canım sıkma canını erkek milleti işte anlamıyorlar, bence de istediğin dra devam et şurda az bir zaman kalmış gönlüne göre dru nereden bulacaksın, eşin de söylenir söylenir susar.
Benim eşim de drumu sevmesine rağmen gittiğimiz zaman bazen yarım saat bekliyoruz eşim o süre boyunca söylenip duruyor, valla kadınlar dırdırcı diyorlar ama benim eşim de dırdır konusunda hiç geri değil
üzme kendini canım erkek milleti biraz düz mantık bakar her olaya
onlara göre olmuyorsa diğer seçenek vardır biz daha çok duygularımızla hareket ediyoruz
kalmış şunun şurasında 5-6 hafta riske girmeye değmez sen memnunsan takma kafana söylenir söylenir alışır
Canım en iyi erkek bile bir kadın kadar düşünceli olamıyor maalesef. Bir de hamileliğin verdiği psikolojiyle böyle davranman çok normal eşinde gönlünü alacaktır zaten. Dr olayını da kafana takma bence sorunlu bir hamileliğin yoksa her dr.a gidebilirsin ama illaki o dr. diyorsan eşinde peşinden gelecektir zaten sen kafana takma bunları ne istiyorsan onu yap:))
hep aynılar
benimkide özele gidiyoruz 10 dk bekliyoruz paramızla rezil oluyoruz diye söyleniyor
sgk da bile bekletmiyoruz felan felan... :)),
sende boşver takılma vurdum duymaz olmaya çalış yoksa bebişine ve kendine zarar.
söylenir söylenir susar...
merhaba kızlar .. 2 gundur cok kötü mide yanmam var ara ogun yapıp sık sık az yememe rağmen gıtmıyor
dun ac yattım ne yesem su ıcsem kıvranıyorum
yokh esler bızım kadar hassas olamıyor senın suankı ruh halını anlasa böyle davranmazdı
aslında oda ıyılıgını ıstıyorda suan ne deseler bıza batıyo maalesef :)
Kızlar çok uzun yazıyorum çoğunuz okumuyorsunuz belki yazdıklarımı ama yardımcı olursanız sevinirim kararsız kaldım çok.Oğlumu doğurduğum hastaneden çok memnun kalmıştım yine oraya,o doktora gitmek istedim ama şu an o doktor da doğum iznindeymiş ama ebeler filan aynı duruyor.Hatta geçen gün acil gitmiştik oğlumu doğurtan ebe ordaydı ve beni tanıdıNeyse,ben de nasılsa doktor o eski doğum yaptığım yerde yok diye,aynı hastanenin polikliniğine gidiyorum burda bize yakın bir yerde.Hem ücreti daha uygun hem de orası büyük hastane olduğu için çok yoğun oluyor işin özü hepsi aynı hastane grubuna ait tabii ama yerler farklı.Anlayacağnız üzere poliklinik olduğu için orası orada da doğum yok.Poliklinikteki doktor doğuma çağırılınca oğlumu doğurduğum hastanede değil de bir diğer ilçedeki hastanede doğum yaptırıyormuş.Doktor şahsi numarasını falan da verdi ama her zaman ulaşılmıyor gerçi ben de her zaman arayamam da ne biliyim aradığın zaman açmıyor 1-2 saat sonra çaldırıyor sonra aradığında tekrar açmıyor filan..Enteresan birşey oluyor işte.
Oğlumu doğurduğum hastaneye ve ebelere falan alışkınım sayılır,yani hastanede ne nerde bilirim gerçi yenileri de gelmiş ama orda hangi doktorun denk geleceğini bilemiyorum hangisi nöbetçiyse sanırım,ama öte yandan kendi doktoruma gitmek istesem o da poliklinikte olacak ve doğum başladığı zaman güya ona haber verecekler,o da bir ilçeden başka bir ilçeye doğumum için gelecek.Tabii işlerini hemen bırakamayacağı için belki doğumumu ebe gerçekleştirecek doktor son anda sadece kontrol için gelecek,bilemiyorum.Hem o diğer hastanenin düzeni bana göre karışık,ne nerde bilemiyorum.Hem oğlumu doğurduğum hastanenin çevresi çok daha gelişmiş,her ne ihtiyacın varsa gidip alabiliyorsun,çok daha merkezi bir yerde.
Dediğim gibi hastane aynı hastane fakat farklı şubelerden bahsediyorum kızlar siz olsanız hangisini seçerdiniz hani oraya kendi doktorum için gidip de doktorum da oraya bana sadece bakmak için gelirse hiç istemiyorum siz olsanız ne yapardınız malum normal doğum yapıcam Allah nasip kısmet ederse bir terslik çıkmazsa son anda sonuçta sezeryan gibi planlı birşey olmayacak ne düşünüyorsunuz çok uzattım ama fikirleriniz benim için önemli:18:
Biraz sonra cikiyorum hastaneye gidiyorum dua edin 12,30 ameliyatim aaglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?