2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Artık işe gitmek ne zor geliyor Şu haftada çabucak geçse de bir sonraki hafta ayrılsam izne artık ayakkabılarım bile olmuyor ayağıma şiştim balon gibi:)

boşver canım takma bebegin kilosunu bilakis minikdogan bebekler okadar hızlı toparlanıyor ve yaşıtlarını yakalıyorki şaşıyorsun...benim tanıdıgım gördügüm tüm bebeklerde bu böyleydi.benim bebegim iri dogmuştu fakat sonradan çok az az kilo aldı.birde okaynanalara boşverrrrrrrrrrrrrrrr bana kaynanam geldi daha poposunuçekyatakoyar koymaz dedigi ilk laf şu oldu bilmemkimbile daha kilolu çocukdogurmuş normal dogurmuş ben doguramamışım :))) hahahah yani diyecek ne var ki......
Sagolun kizlar bu ucuncu sezeryanim ama bu sefer bilincligin verdigi bir korku var icimde ama bebegi dusunun e yuzumde kendiliginden olusan gulumseme icimi bir nebzede rahatlatiyor yazarim size daha
2. olucam bende bende bile bi tırsma söz konusu ve asla (şuanki düşüncem ) 3. yada 4. göze alamayacagım bişey....şuanda bileçokagrıolur korkusu içimi yiyor nerden yapıyolar işlemi bi öncekiyerde sızlama oluyormu ??? sensorularımabiraz cvp bulabilirmisin :44:
Kızlar bişey sorucam doğumdan 20 gün önce sir ağda yaptırsam hemen çıkar mı?
Ya da şöyle sorayım sir ağdadan snra kaç gün rahat ediyorsunuz?
1ayenaz rahat olursun

kızlar bişey sorucam. doğumdan önce içilen süt arttırıcı çaylar işe yarıyormu? yani doğumdan önce sütümüzü arttırma şansı var mı?

bende bu haftasonu doktora gittim.bebiş 2800 olmuş.inanamadım.3 hafta önce 1900 idi.nasıl oldu anlamadım.3 haftadır izne çıkmıştım.sanırım onun etkisi oldu bu hızla kilo alışın.tabi bendede hızlı bir kilo alış oldu.=) gelişimimiz gayet iyi.
bu arada daha önce bahsetmiştim.karnımdan çıt diye ses geliyor bazen diye.doktoruma sorduğumda sen bunu söyleyen 3.kişisin basta bende inanmamıştım arastırma yaptım.gercekten böyle birsey var.ama neden oldugunu bilmiyorum.kötü bırsey degıl dedi.

Güzel bir hafta olur inşallah kızlar:) Çalışmak çok zorlaştı artık birde dün geceden beri bebişin kafasıok fevi dayandı göğs kafesime malumunuz oturmayı da sevmiyor benimki:) Bir atlatsal şu günleti de izne çıksak çok rahatlayacağız:)

Günaydınlar...
Pazartesi günlerine bayılıyorum...Nihayet yeni haftamın içerisine girebildim..Nisanın son iki haftası ve tedirginliğimi atacağım son iki hafta benim için..

Haftasonu göbek deliğime yakın kısımda sert ağrılar oldu...Karnım da kaskatıydı..Bir gün önce evi temizleyelim diye kendimi çok yordum sanırım...Doğum başlayacak diye çok korktum...Acizlik çok kötü ya, iki adımda yorulunuluyor, acısı sonradan fena çıkıyor.Erken doğum riskim de bu kendimi yormam nedeniyle oluşmuştu zaten...Oğlum bir doğsun, yorulmayı bile özledim...
Etraftakiler bebek doğunca, keşke içerde kalsaydı diyeceksin, bugünlerini arayacaksın diyerek felaket tellalığı yapıyorlar..Yahu bu bebek istenmeyen bir bebek değil ki...Artı sürekli ağrılar sızılar, iki adım bile atamamalar, her daim birilerine muhtaçlık, kendi işini görememe, olmayan kıyafetler, aynaya bakınca hoşlanmadığın bir görüntünün varlığının nesi tercih sebebi anlayabilmiş değilim...
Neymiş efendim, çocuk uyutmayacakmış...Ay uyutmasın ne olacak...Tek derdimiz bu olsun...Varsın o sağlıklı biz sağlıklı olalım da...Anneliğin kolay olduğunu kimse düşünmüyor zaten...Ama artı ve eksileri var...Yeterki doğru tarafa bak...

Bana evlenirken de aynısını söylemişlerdi...Bekarlık günlerini çok arayacaksın vs diye...Valla hiç de söyledikleri gibi değil...Hayatın her aşamasının, her rolünün ayrı bir güzelliiği ve tadı var...Bakmasını bilene sanırım...Keza annelik de öyle olacak inş...Çok merak ediyorum bebeğimi...

Allah tüm hamilleri ve bebekleri korusun...

Günaydın kızlar Yine deliksiz uyumuşum maaşallah Ama dün bütün yazlık kıyafetleri çıkardım ütüledim vs derken çok yorulmuştum ondan deliksiz uyudum sanırım,bugün de hava hafiften kapalı gibi aslında cam falan silmeyi düşünüyordum azar azar,yağmur yağsın ondan sonra artık,yaşasın tembellikBir de bizim evin camları boydan boya hatta salonunbir yarısı camekan diyebilirim camları silmek çok yorucu oluyor,yoksa kaç defa silmiştim

lavantalavanta canım cevabın için teşekkür ederim el titremesi çok sinir bozucu birşey gerçekten umarım bir an önce geçer.

...
Sorma canım ya aynı dert bendede var bide cok halsizim basımda çatlıyor nedense bilmiyorum hayırlısı artık tansiyonla alakalı galiba

Canım hangi dert el titremesi mi bel ağrıması mı yorgunluk mu sık tuvalete çıkma mı yoksa hepsi mi Valla şaka bir tarafı bazen dökülüyorum gibime geliyor şuram ağrıyor demeye utanıyorum bak bu sabah böbrek ağrısıyla uyandım birazcık kum döküyorum da

Bu arada akıntıdan bahsetmişsiniz kızlar artan hormonlardan dolayı akıntı olması normal tabii.Yine en iyi cevabı doktorunuz verecektir.Kaşıntılı olursa dedikleri gibi mantardır bazen kremler daha kötü ediyor bebe pudrası kullanıp o bölgeyi kuru tutup mantarı da kurutabilirsiniz Bizim de yarın randevumuz var doktorumuz 1 hafta sonra çağırmıştı bakalım kızımın hareketleri biraz azaldı nedenini anlayamadım zaten 1kere kordon dolanmıştı boynuna hafiften endişeliyim her şeye de evham yapmak istemiyorum ama hayırlısıyla alsaydım kucağıma artık...

günaydın annişler...:))
bende bütün gece yarı oturur pozisyonda uyudum aslında fenada olmadı. soluma yatsam kemiklerim sızlıyodu sağıma yatsam yine öyle.. arkama doldurdum minderleri belimi sağlama aldım ohh uyumuşum bi güzel..
9 aydır sabahları inatla işe yürüyerek gidiyorum yaklaşık 2 km mesafe buna rağmen 23 kilocuk aldım
artık işte son haftam pazartesi raporumu alıcam ve büyük günün gelmesini bekliycem.
bugün dr kontrolüm vardı ama gitmicem 1 hafta erteledim hem çok uzak 2 saat mesafe var hemde gitmişken rapor işide aradan çıkar dedim. küçük şehiirde yaşamanın dezavantajları işte.

daldan dala atladım neyse bizde haberler böyle daha çok şey varda sıkmıyım sonra artık.

günaydııııııınnnnnnnn
canım söylediklerine harfiyen katılıyorum bende bunları söyleyen insanların karamsar hallerinden öyle çok sıkıldım ki her kafadan ayrı bi ses çıkıyo zaten iyi ki bi hamileyiz de millete gün doğdu bana öyle söyleyenlere münasip bi yerine kına yak diycem bundan sonra aslında senin üzülmeni sıkıntıda olmanı istiyolar içten içe hiçbirinde iyi niyet aramıyorum açıkçası bir de şu kilo olayı ya bi tanıdık var her gördüğünde şoklarda kocaman olmuşum kapılara sığmıyomuşum deli oluyorum ya sanane sana mı aldım kiloyu göbeğimin derdi sana mı düştü oooofff gerçekten bu insanlar fazlasıyla boş hem fiziken hem kafa olarak boooooşşşşş

Günaydın annecikler ve mini mini bebişleri, size birşey soracağım artık dra 15 günde bir gidiyoruz ya ben gitmişken raporumu da alayım diyorum o yüzden 4-5 gün geç gitsem birşey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…