- 1 Ocak 2011
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.441
Bizim de dün doktor kontrolümüz vardı. Normalde Pazartesi gidecektim ama dün sabah kalktığımda karnımı çok sert hissettim, içim rahat etmedi, eşimle birlikte gittik. NST'de sancım çıkmadı ama doktorum yine bir serum bağladı, kan idrar testi istedi. Stres kaynaklı olabilir, çalışma artık dedi. Ben de zaten Pazartesi iş göremez raporumu alacaktım dedim. Yarın raporumu alıp tekrar detaylı bir muayene olacağım. Bu arada bebeğim hala ters durduğu için sezeryan tarihini de konuştuk, 29 Nisan ile 2 Mayıs arası olacak kısmetse. En geç 2 Mayıs'ta alalım dedi. 38+3 günlük falan olacak İnşallah.
Bebeğim 2500 gram civarında şu an, biraz ufak ama normal değerlerinin içinde. Bu konuya takılmamaya çalışıyorum, sağlıklı olması daha önemli benim için. Çünkü beslenmeme de dikkat ediyorum, tavsiye edilen şeyleri her gün az da olsa yemeye çalışıyorum, sonuçta bazı şeyler benim elimde değil.
Kayınvalidem 2500 gram çok az çok küçük, ayakkabı kadar olacak demişti. Sanki yarın doğuma gidiyorum, önümde daha 15-20 günüm var. (İnşallah yine kilo alıp biraz daha büyüyecek, 3000 gram civarı olur diye düşünüyorum.) Bebek çok küçük olacak, o kadar da hzaırlık yaptık dedi, bu arada daha bebeğimi bir çorap almışlıkları yok, bir anakucağı aldık, onun parasını veriyor 5 taksitte, 1 defada da değil, nasıl bir mantıksa bu artık, eve almayacağız herhalde küçük doğarsa. Ben de küçük diye hazırlık yapmayalım mı dedim? Genellikle cevap veren bir insan değilim ama tutamadım artık kendimi, bundan sonra tutmayı da düşünmüyorum. İlk fırsatta altınları da hazırlayın, çok bişey kalmadı diyeceğim.
Bizden haberler böyle kızlar....
Boşver canım önemli olan dediğin gibi bebeğinin ve senin sağlıklı olman. Bu kaynanalar hep böyle ya bizde mi böyle olcaz acaba diye korkmuyor değilim( Bizim kaynanada geçen geldi ne aldın çocuğa getir bakayım dedi bende gösterdim işte. yok efendim beyaz takımda alcakmışım bir de beyaz çorap alcakmışım o kadar sinir oldum ki anlatamam bir çöp dahi almadılar bir de utanmadan laf söylüyorlar. Eminim ki doğumdan sonra herşeye burnunu sokmaya gelecektir. Ben de lafımı hiç esirgemeyi düşünmüyorum yaşasın kötülükk
kızlar saat 2.5 tan beri karnım ağrıyo.geçmiyo ağrısı şiddetli değil ama ara ara şiddetleniyo ne yapmalıyım
Benim de oğlum olacak kısmetse, ben nasıl olurum bilmiyorum ama ben kendi annemde böyle görmedim. Annem kaç aydır gelip temizliğimi yapıyor, bebeğe bi dünya şey aldı, hala da gördüğünü almaya devam ediyor. Kayınvalidemin de iyi niyetinden de şüphem yok ama nedense samimiyetini hissedemiyorum, yabancı gibi hissediyorum hala.
Bebeğim iyi olsun, sağlıklı olsun, İnşallah başka bişey istemiyorum şu an. Hepimizin ki sağlıcakla kucağımızda olur İnşallah....
Hayirli pazarlar bende yarin spinal anesteziyle yavruma kuvusucan Allahin izniylelutfen banada dua edin hersey guzel gecsin mayis annesiydim nisana kaydi her seyin hayirlisibiraz tirsiyorum dogum yapmislara hayirli saglikli evlatlar yapacaklarada Allahim kolaylik versin amin
slm kızlar 34+4 günlü gebeyım devamlı rgl olucakmışım gıbı bır agrım var karnım cok sert sizce bu yalancı sancımıı(
canım bende de aynı sorun var bendeki biraz daha kıvamsız sıvı bembeyaz akıntı eger kasınma varsa doktora git sanırım iltehap oluyor doktoruma sordum ben kasıntın olursa ilac kullanman gerek dedi.bence ihmal etme çünkü iltehap tedavi edilmezse normal dogumda bebeğe zarar veriyormus benim hala var ama arada sarımsı bir akıntımda oluyor :44:Kizlar beyaz,kivami kremsi,yogun olan akinti normal mi bu haftalarda bilen var mi ?
slm kızlar 34+4 günlü gebeyım devamlı rgl olucakmışım gıbı bır agrım var karnım cok sert sizce bu yalancı sancımıı(
Hayirli pazarlar bende yarin spinal anesteziyle yavruma kuvusucan Allahin izniylelutfen banada dua edin hersey guzel gecsin mayis annesiydim nisana kaydi her seyin hayirlisibiraz tirsiyorum dogum yapmislara hayirli saglikli evlatlar yapacaklarada Allahim kolaylik versin amin
Kizlar beyaz,kivami kremsi,yogun olan akinti normal mi bu haftalarda bilen var mi ?
canım bende de aynı sorun var bendeki biraz daha kıvamsız sıvı bembeyaz akıntı eger kasınma varsa doktora git sanırım iltehap oluyor doktoruma sordum ben kasıntın olursa ilac kullanman gerek dedi.bence ihmal etme çünkü iltehap tedavi edilmezse normal dogumda bebeğe zarar veriyormus benim hala var ama arada sarımsı bir akıntımda oluyor :44:
canım regl agrısı gibi hissedildimi herkes dogum sancısı olabilir diyor eger sıksa doktora git neolur neolmazbenimde kasıklarımda agrım var baya kasılmalarımda oluyor ama amansız değil diye uzanıyorum sadece :44:
beyaz kremsi akıntı bende de başladı bazen şeffaf da oluyor yumurtlama dönemindeki gibi doktorumu aradım normal bu dönemde dedi koku ve kaşıntı olmamasına dikkat et o mantardır tehlike yaratır
Yok,kasıntı falan yok simdilik cok sukur,sadece bu akıntı daha sık gelmeye basladı.
Kızlar bişey sorucam doğumdan 20 gün önce sir ağda yaptırsam hemen çıkar mı?
Ya da şöyle sorayım sir ağdadan snra kaç gün rahat ediyorsunuz?
sen kontrole gittiğinde doktora sor yinede ilaç felan vericek olursa diyebenim son zamanlar diye doktor diğer ilaçlarımıda kesti artık kan hapımla magnezyum kullanıyordum bıraktık dikkatet tatlım
bir ay rahatım sonrasında azcık azcık cıkmaya baslıyor öle böle baya götürüyor ama bende aldırdım son haftama kalmasın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?