2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Boşver canım önemli olan dediğin gibi bebeğinin ve senin sağlıklı olman. Bu kaynanalar hep böyle ya bizde mi böyle olcaz acaba diye korkmuyor değilim( Bizim kaynanada geçen geldi ne aldın çocuğa getir bakayım dedi bende gösterdim işte. yok efendim beyaz takımda alcakmışım bir de beyaz çorap alcakmışım o kadar sinir oldum ki anlatamam bir çöp dahi almadılar bir de utanmadan laf söylüyorlar. Eminim ki doğumdan sonra herşeye burnunu sokmaya gelecektir. Ben de lafımı hiç esirgemeyi düşünmüyorum yaşasın kötülükk

Benim de oğlum olacak kısmetse, ben nasıl olurum bilmiyorum ama ben kendi annemde böyle görmedim. Annem kaç aydır gelip temizliğimi yapıyor, bebeğe bi dünya şey aldı, hala da gördüğünü almaya devam ediyor. Kayınvalidemin de iyi niyetinden de şüphem yok ama nedense samimiyetini hissedemiyorum, yabancı gibi hissediyorum hala.

Bebeğim iyi olsun, sağlıklı olsun, İnşallah başka bişey istemiyorum şu an. Hepimizin ki sağlıcakla kucağımızda olur İnşallah....

kızlar saat 2.5 tan beri karnım ağrıyo.geçmiyo ağrısı şiddetli değil ama ara ara şiddetleniyo ne yapmalıyım

benim fikrim hemen hastaneye gidin nst ye girer doğum sancısıysa serum takabilirler.bebeğin anne karnında geçireceği her saat bile önemli.
ilk hamileliğimde 2 gece serum tedavisi gördüm hastanede yatıp bence yarını bekleme.

Sagolun kizlar bu ucuncu sezeryanim ama bu sefer bilincligin verdigi bir korku var icimde ama bebegi dusunun e yuzumde kendiliginden olusan gulumseme icimi bir nebzede rahatlatiyor yazarim size daha

inş. canım ya.. Kendi annemizle kıyaslayamayız elbette ama bu kadar düşüncesiz olmalarına anlam veremiyorum ki benim annem rahmetli oldu başımızda bir büyük olarak bir faydası olması lazım ama nerdee benim de oğlum olacak nasipse bizimde gelinlerimiz yazmasınlar arkamızdan

Allah kolaylık versin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız:))

slm kızlar 34+4 günlü gebeyım devamlı rgl olucakmışım gıbı bır agrım var karnım cok sert sizce bu yalancı sancımıı (

slm kızlar 34+4 günlü gebeyım devamlı rgl olucakmışım gıbı bır agrım var karnım cok sert sizce bu yalancı sancımıı (

pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır doğum sancısı daha şiddetli dayanılmayacak kadar çok ve dakikada oluyormuş canm

Kizlar beyaz,kivami kremsi,yogun olan akinti normal mi bu haftalarda bilen var mi ?
canım bende de aynı sorun var bendeki biraz daha kıvamsız sıvı bembeyaz akıntı eger kasınma varsa doktora git sanırım iltehap oluyor doktoruma sordum ben kasıntın olursa ilac kullanman gerek dedi.bence ihmal etme çünkü iltehap tedavi edilmezse normal dogumda bebeğe zarar veriyormus benim hala var ama arada sarımsı bir akıntımda oluyor :44:

canım regl agrısı gibi hissedildimi herkes dogum sancısı olabilir diyor eger sıksa doktora git neolur neolmaz benimde kasıklarımda agrım var baya kasılmalarımda oluyor ama amansız değil diye uzanıyorum sadece :44:

allah yardımcın olsun canım. inşallah hayırlısı ile yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Dualarımız seninle :)

Kizlar beyaz,kivami kremsi,yogun olan akinti normal mi bu haftalarda bilen var mi ?

beyaz kremsi akıntı bende de başladı bazen şeffaf da oluyor yumurtlama dönemindeki gibi doktorumu aradım normal bu dönemde dedi koku ve kaşıntı olmamasına dikkat et o mantardır tehlike yaratır

Kızlar bişey sorucam doğumdan 20 gün önce sir ağda yaptırsam hemen çıkar mı?
Ya da şöyle sorayım sir ağdadan snra kaç gün rahat ediyorsunuz?

beyaz kremsi akıntı bende de başladı bazen şeffaf da oluyor yumurtlama dönemindeki gibi doktorumu aradım normal bu dönemde dedi koku ve kaşıntı olmamasına dikkat et o mantardır tehlike yaratır

Yok,kasıntı falan yok simdilik cok sukur,sadece bu akıntı daha sık gelmeye basladı.

Yok,kasıntı falan yok simdilik cok sukur,sadece bu akıntı daha sık gelmeye basladı.

sen kontrole gittiğinde doktora sor yinede ilaç felan vericek olursa diye benim son zamanlar diye doktor diğer ilaçlarımıda kesti artık kan hapımla magnezyum kullanıyordum bıraktık dikkatet tatlım

sen kontrole gittiğinde doktora sor yinede ilaç felan vericek olursa diye benim son zamanlar diye doktor diğer ilaçlarımıda kesti artık kan hapımla magnezyum kullanıyordum bıraktık dikkatet tatlım

Sagol cevap icin ya zaten saskın durumdayım,agrılara falan cok takılsam psikolojik olarak beden etkileniyo,takmasam bu seferde ya gercekten problem varsa ve onlem alamazsak onun tedirginligi...Rabbime emanetler artık

[QUOaTE=eshma;29877795]allah yardımcın olsun canım. inşallah hayırlısı ile yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Dualarımız seninle :)[/QUOTEAllah razi olsun hepinizden sagolun en yakin zamanda gorusmek uzere ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…