2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım aşağıda derken doğum kanalında olmasından bahsediyoruz böyle bi durum mu seninki de eğer öyleyse ve doktorun bu konuda bişey söylemediyse kramp veya sancın olmadığından söylememiştir sen bu ağrılar ile birlikte durumu bildir canım hoş zaten endişe edilecek bişey yok sadece hareketlerine daha çok dikkat et diyebilir çok ayakta durma gibi

ay canım kızım iyi durmuyor emeklemedik ama yürüme cabası içindeyim. iki büklüm geziyorum evde oturmak yok :) demek gün sayıyorsun artık ay valla heycan yapıyorum sizlerle . sen doğuma hazır ol her an olabilir madem sezeryan olacaksın kontrole gıttığın bir gun doktor hadı doğuruyorsun dıyebılır bende oldugu gibi :) suyun azalma var madem hıc rıske atmayın valla hıc 40. haftayı bekleme ben 38+3 de sezeryan olmustum :)

ben de dogurmak istiyorum doktoruma yalvariyorum ama adam daha beklemek istiyor :) anne karni en guzel eyrdir biraz da dursun diyor. nstler iyi cikiyor haftada 2 gun kontroldeyiz. 37+3uz ama her an hazirlikli gidiyorum kontrollere cunku su durumu onemli mevzu. hadi sezeryana deme ihtimalini hep aklimda bulunduruyorum. cok heyecanlaniyorum ve son gunler inan gecmiyormus.

simdi kizinla tum enerjin pesinde dolasirken onunla ilgilenirken bicir bicirdir. o gunlri bizler de gorelim insallah

görürsün canım doğduktan sonra zaman cok hızlı gecıyor farkedemıyorsun bıle sahıl 9 aylık oldı 3 ay sonra 1 yasında olacak dusunsene :)

kızlar bişey sorucam. doğumdan önce içilen süt arttırıcı çaylar işe yarıyormu? yani doğumdan önce sütümüzü arttırma şansı var mı?

içilen süt arttırıcılar işe yararmı bilmiyorum ama doguma giderken kocabi şişe incir hoşafı yapıp gitmeyi ve sezeryan olacagım için doguma girecegim gün de süt muhtemelen kendi kendine gelmicegi için pompa yardımıyla gelmesini saglıcam.çünkü ilkinde süt gelmemişti mamada almamıştık cahillikten bebegime hoşaf suyu verdim aglaması kesilsin diye çünkü deli gibi agladı açlıktan

Selamlar arkadaşlar

Hafta sonunu gezerek geçirdim Ama çok yoruldum sonradan geçen hafta böyle olmamıştım sanırım her geçen gün enerjim tükeniyor :18:

Geçmişi okuyum dedim ama okuyamadım 2 satır okuyunca uyku basmaya başladı. Umarım bir yaramazlık yoktur.

Doğru söylüyorsun canım bak şimdi hatırıma geldi oğlumda da doktor pek başımda durması açıkcası ama ebe hep yanımdaydı hayırlısıyla yine aynı ebeye denk gelebilsemO doktor muayenehaneden diğer hastaneye gelesiye kadar doğrururum sanırım ben arada bayağı mesafe var çünkü

Ya bir de doktor için tercih yapıp doktordan istediğin şeyi görememek de var ne biliyim Mesela geçen gün dedim arıyım doktoru hastanenin telefonundan aradım ama şahsi telefonundan değil,beni 10 dk telefonda beklettiler.Aslında benim amacım illa doktorla konuşmak değil soruma cevap verebilecek birini bulsam atıyorum ebe,asistan,hemşire vs o da olur.Allah'tan acil birşey yoktu.

Oğlumu doğurduğum zaman beni görecektiniz kızlar,o ebe az çekmedi benden Kadıncağızın koluna bir yapıştım koala gibi,sancım bastırdıkça kolunu sıktım,yazık kıyamam hiç sesini çıkarmadı Allah razı olsun

Cevaplarınız için teşekkürler,iyi ki varsınız

Kız Astirid hoşgeldin insan gidiyorum der çektin gittin doğuma gittin zannettim ben burda Bu arada sorumla ilgili sen ne düşünüyorsun senin de fikrini alıyım?

slm kizlar bogaz enfeksyonum var ve cayla gecirdim cok sukur oksuruk te hafif var ne icmemi onerirsiniz ya dogal hamilelikte kullanilan seyler ne dir su ayak tabanina vicks surme olayi bizler icinde gecerli mi?

zaman azaldıkça korkularım çoğalıyor :18: herşeyde paniklemeye başladım internette her gördüğüm şeyi okumuyorum artık pskolajim bozuldu
dün gece kasık agrısından pek uyuyamadım zaten bugün de karnım adet sancısı gibi bi ağrı 4 kere oldu kasık ağrım var bebeğim bugün baya sakin gece çok oynadı uyuyamadım ama şimdi hareketleri az (yine 10 dan fazla maşallah kızıma göre az diyim ):44: normalde cuma kontrolüm ama yarın gitsem mi ya :18: acemi olmak ne kötü :44: hep bir panik halindeyim :26: bebeğim gecen hafta kontrolde yola dönmüşdü ama onu yine yukarıda hissediyorum eğer makat gelliş pozisyonu aldıysa bu hafta sezeryan olcam büyük ihtimal :18:

Tiramisucuğum yok daha doğurmadım ama yaklaştı galiba artık çok yorgunum zor adım atıyorum uykum var ve sanırım karnım yavaş yavaş aşağı indi her gören öyle diyor neyseki haftasonu kv geldi bu arada ben hala izne ayrılmadım bu gidişle işte doğurucam

Senin yazını okumamıştım şimdi buldum okudum.

Ben olsam oğlunu doğurduğun hastaneyi tercih ederdim. Kızlarında dediği gibi doğumda ebe duracaksa zaten diğer tarafa gitmen mantıklı değil. Hem sen oraya gittiğinde doktorun gelip gelmeyeceği de meçhul diğer taraf daki ebeler ve ortam tanıdık bence daha rahat olursun. Daha önceden de tanıyorlar madem bence orayı tercih et derim.

slm kizlar bogaz enfeksyonum var ve cayla gecirdim cok sukur oksuruk te hafif var ne icmemi onerirsiniz ya dogal hamilelikte kullanilan seyler ne dir su ayak tabanina vicks surme olayi bizler icinde gecerli mi?
nane limon içebilirsin ben öyle atlatmıştım geçen hafta:) hem boğazı yumuşatıyo hem de mide yanmam çoktu onu da rahatlattı sanki:) bi de eğer baş ağrın çoksa şakaklarına vicks sürebilirsin işe yarıyo az da olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…