2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar hanımlar
Ben bugün annemle temizlik yaparken sanırım ayaklarımı üşüttüm. Çok kasıklarım ağrıyor bana önerebileceğiniz birşey varmı ?

Kızlar evet magnezyum mideyi bozuyor bende günde 2 taneye çıkardı dr um 3 haftadır 2 tane içiyorum daha yeni alıştı bünyem ishal düzeliyor ama ilk etapta mutlaka mide bozuluyor günde 1 kullanmaya başladığımdada 2 hafta bozulmuştu midem sonra düzeldi korkmayın geçiyor

geçmiş olsun canım tahminimce senin 1 haftan falan kaldı değil mi? sıra sende yani bu arada eşinle hasretiniz sona erdi mi?

İyi akşamlar hanımlar
Ben bugün annemle temizlik yaparken sanırım ayaklarımı üşüttüm. Çok kasıklarım ağrıyor bana önerebileceğiniz birşey varmı ?

canım bu konuda en kesin ve en güzel çözüm su içmen bol bol su iç ayaklarına patik giy ve ıhlamur da içebilirsin ama 1 bardak ve taze demlenmiş

benim kız kanala inmiş ve sancım var diye 3 e çıkarmıştı bugün 3. gün ve tuvaletten çıkamadım neyse şimdi 2 gün içmeyince ne olacak bakalım bu seferde sancım çıkarsa ooofffffffff ne zor iş ya

midmayacım benim arada geliyor bazen iyiyim bazen kötüyüm ben magnezyum kullanmıyorum kendime izin verdim Aslında doktorum içmemi önerdi ama gına geldi artık haplardan ya mideme dokunuyor ya ne biliyim birşey yapıyor hep yan etkisi var o yüzden kestim bende.Evet canım bugün biraz soğuktu hava ayaklarım falan yanıyor diye çorap giymiyordum bugün giydim bayağı rüzgarlıydı çünküValla açıkcası ağrılar daha da bir bastırırsa direkt hastaneye gideriz diye düşünüyorum ağrım yüzünden doktorumu hiç aramadım ağrının dediğin gibi birçok sebebi olabilir adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım,demin kasılmalarım vardı şimdi geçti sayılır biraz daha iyiyim kendimi örgüye verdim dinlememeye çalışıyorum Zaten yarın randevumuz var kızım bugünlerde fazla hareket etmiyor nedeninmiş bakalım...

Bu arada nane-limon ikilisini pek sevmem Çok nazlıyımdır şekerim ben

İshalin için muz yiyebilirsin canım hem faydalı hem de ishali keser.Bir de bazıları doğumdan önce ishal olur doğuruyor olmayasın sakın

darısı başıma cnm bakalım bnmkide düzelir iişlah çnkü bu dışında herşey normal doğuma uygun görünüodu,genede herşeyin hayırlısı napalım seninkide durabldğn kdr dursun en iisi boşver

bugün kontrolümüz vardı
nst de %100 sancım çıktı 2 kere nst çektrdim 5 dk arayla
yatış verdi yatmadım ben gece yine gideceğiz nstye bakacakalr duruma göre hiç açılmadığından durumum belli değil
açılma olmazsa sancılar devam ederse sezeryana alacaklar
açılma olursa normal dğum için bekleyecekler
sancı durursa güle güle diyeceklermiş
anlayacağınız br bilinmeze gidiyorum
dualarınızı eksik etmeyin olurmu?

Hayırlısı olsun canım,insallah her sey yolunda gider...Peki sen hissediyomuydun sancıları,siddeti yogun muydu ??

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım Allahtan 38 haftalıksın bebegın gelısımı ıcın tehlıkelı donemı çoktan atlatmışsın
inşallah normal doğum ıle yavrunu kucağına alırsın dualarımız senınle olsun

Allah yardımcınız olsun
Sizin ve bebeğiniz için hangisi hayırlısı o olsun inşallah
Rabbim bir avazda kurtarsın ikinizide

Allah hayırlısını versin iişalah cnm, neyseki 38. haftadasın Allahın izniyle bişi olmaz, sen sancıları hissediomusun peki cnm bukadar yüksek

bende muzu hatırladım 2 tane yedim geçti gibi şimdilik canım bende o yüzden korktum zaten ama daha cumartesi doktordaydım öyle bi sorun yoktu doktorumu da aradım zaten bişey demedi inşallah geçmiştir gerçi hala karnım ağrıyo ama en azından tuvalet faslına bi son verebildim

Geçmiş olsun ne güzel dinlenirsin artık bende izne ayrılabilsem hayırlısı ile

Canım dediğin gibi gelsin diye beklemeyiz umarım ama iznim başlasında öyle gelsin kereta cuma günü ayrılcam zaten az kaldı Perşembede doktor randevum var 2-3 gün daha sabretcem yani..

Kv yardım için geldi sağ olsun hatta şu an ben burda takılırken o çamaşır asıyor. Hoş o gelmeden herşeyi oğlu yapıyordu (yemek hariç) bugün eve geldim yemekte hazırdı değmeyin keyfime bana ayaklarımı uzatıp oturmak kalıyor. Dediklerinde haklısın o dediğin KV leri ben de buradan okuyorum gerçekten insanlıktan nasibini almamış olanlar var Allahlarından bulsunlar deyim benimki öyle değil kızı gibi sever beni annem gibidir gerçekten. KV açısından şanslı azınlıktayım neyse ki

Canım ağrıyı ihmal etme gerçi bende de oturup kalkarken sancı gibi bişey oluyor ama

Eşini ikna etmeye çalış bence

Ay Tiramisunun dediği gibi doğum yaklaşınca ishal olabiliyormuş yaklaşmış olmasın sakın

herke sizinde olunca evde uyuyor bir ben mi kaldım ama ya bizde haftaya perşembe rapor için gideceğiz inşallah haftaya çarşamba sonnnnnnnnnnn evimde olmak istiyorum artık ayaklarım taşımıyor beni artık dinlenmem lazım

Ben de buradayım cnm çarşamba da rapor almaya gideceğim, doğum yaklaştıkça beni bir gerginlik kapladı yaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…