2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iyi aksamlar kizlar bugun cok kotu gecti benim icin sabah ise geldim 2 saat kustum tansiyonum 14/10 a yukseldi elim ayagim uyustu esim geldi doktoruma gittik hersey yolundaymis cok sukur ama ben cok korktum doktorum izne ayril dedi ve 1 hafta erken ciktik izne artik evdeyiz hayirlisiyla doguralim insallah zaman azaldikca cok korkuyorum ve panik oluyorum 4 hafta su gibi gecsin

geçmiş olsun canım

mrb kızlar bugün kontrolum vardı herşey normal dedi dr.nst deki ebe korkuttu biraz beni bebeğin kalp atışları zayıf gibi dedi ama drum yok bu nst normal dedi.bebeğim 2450gr 45 cm.bu arada 34.haftama girdim bugün

Çok geçmiş olsun bişey yokmuş çok şükür.
Doğum yapanlara çok özeniyorum ne güzel hepimiz vaktiyle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle inşallah

Son düzenleme:
mrb kızlar hepinize, doğuma giden arkadaşlar öncelikle sağ sağlim kurtulun bebğinizi sağlıkla kucağınıza alın iişalah,

bizde bugün kont. gttk 2850 kg olmuş kızım bana biraz zayıf geldi ama dr normal dio, ayrıca suyumuz alt sınırdaymış,az değil telaşlanmayın ama istediğim gibi değil dedi, bakalım bu hafta dinlen bol su iç haftaya tekrar bakalım dedi, başka yapabilceğim bişey varmı bildiğiniz yardım ediin buyüzden sezaryan olmak istemiorum

canım yapacagın sey bol su ıcıp dınlenmen
sol tarafına yat dınlen bol bol
ayrıca sıvı gıdaları tuket
dogru mu bılmem ama armut amnıyon sıvısına ıyı gelıyor dıye okudum arastır ıstersen
kılosu da gayet ıyı bence benım oglum 37de 2800 gr
benım de 30lu haftalarda alt sınırdı sonra azaldı ama ben su cok az ıcıyordum sımdı dıkkat edıyorum,serum da takıldı daha ıyı boyutta

bnde cok az içiorum cnm 1 lt anca diim salak kafam baştan beri içseymişim nebiliim böle olcağını, şimdi şişeyi aldım elime günde 3 lt içmeye çalışçam haftaya kontrlm var iişalah ii gelir bu su içme, armutuda bir değerlendireyim ben enazınsan 15-20 gün daha durursa ii olcak iişalah

Slm kızlar :))
Doğuma giden var mı aramızda bilmiyorum ama Allah herkesi sağlıkla kurtarsın,bebekleri kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
Herkese iyi akşamlar :)

Yaa canım yaklaştı yaklaştı diyoruz ama bir de doğsun diye bekleyenlerden mi olucaz acaba diyorum Kayınvaliden temizlik vs yardım için geldi sanırım?Gerçekten yardımcı olabiliyorsa senin adına sevindim canım,ama eğer destek yerine köstek olanlardansa Kİ burda bazı arkadaşların durumunu okuyup onalr adına sinirlenip bazen de üzülüyorum,öyleyse hiç gelmeseler daha iyi olur aslında.Çünkü annelik içgüdüyle olan birşey zaten gelen kişi de aslında bebeğe değil eve odaklanmalı yani ne biliyim temizleme süpürme yemekler gelen misafir vs. Ama bakıyorum hep tersi oluyor.Nerde duracağımızı bilemiyoruz.Çizgimizi yanlış yerden çiziyoruz.Bakıyorum bebeği kontrole götürüyorlar kayınvalide önde bebekle,adam annesinin arkasında, gelini de elinde bebek arabası,sırtında bebek çantası yeri geliyor bebek arabasını kaldırıyor indiriyor adam bir kere olsun yardım etmiyor Ayy düşünürken sinir oldum.Harbiden kızlar bebeklerinizi kimseye vermeyin kendiniz taşıyın bırakın diğer yükleri yanınızdakiler taşısın.Siz zaten bebeğe ne giydireceğinizi ne zaman emzireceğinizi yada ne zaman altını değiştireceğinizi içsel olarak bileceksiniz kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin çok sinir bozucu şeyler yaşanabiliyor şimdiden germek gibi olmasın sizleri ama müsade etmeyin lütfen,gelen kişilerden ev vs gibi konularda yardım isteyin yardımcı olacaklarsa o konularda olsunlar olmucaklarsa da gitsinler siz bebek uyurken onları da halledersiniz yeter ki insanın huzuru yerinde olsun.Atıyorum yemek olarak belki bir patlıcan oturtma fırında bilmem ne yapamazsınız ama bebeği emzirip yatırdığınızda en azından bir makarna yapabilirsiniz.Yanına da bi cacık yada salata yada hoşaf yaptınız mı işte size yemek.Ama moral bozgunluğu varsa hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor.

Off huysuzluğum sebebini bilmiyorum ama karnım ağrıyor kızlar :26: Astiridcim canım fazla yormadan kendini işten izin alsan bence daha iyi olur,gezmen nasıl geçti bu arada?

Sanırım oğlumu doğurduğum hastaneyi seçeceğim tabii eşim de müsade ederse.Eşim biraz katıdır bazı konularda e şimdi başka doktora mı gidicez falan dedi ama sonuçta doktorumuzun orada olacağı da belli değil ki?Hem ben bu hamileliğimde o kadar çok doktor değiştirmek zorunda kaldım ki,en sonunda burasını da yakın diyerekten tercih ettim,yoksa oğlumun doktorunun eline su dökemez açıkcası Konuyu kaynatmaya çalışıyorum ama olmuyor,karnım ağrıyor kızlar

benım de gozumun onunda 3 lt su duruyor ve ne ıctıgımı bılerek ıcıyorum
ve suyum benım daha ıyıye gıttı
eger duzelmese ben 3 nısan cıvarı o haftas ezeryan olacaktım
sımdı uzatabılıyoruz sureyı

canım aynı sıkıntı bende de var hiç geçmeyen bi ağrı var karnımda dünden beri bugün ishal de oldum sebebi sanırım 3 e çıkardığımız magnezyum doktoruma söyledim 2 gün içme bakalım ne olacak dedi bende endişeyle bekliyorum ağrıdıkça doğurcam zannediyorum karın ağrısının çok sebebi olabilir sen de bu konuyu bi doktorunla konuş canım eğer midende de sıkıntı varsa yediğin bişey dokunmuştur veya ayaklarını ya da mideni de üşütmüş olabilirsin dün ve bugün biraz soğuktu belki bunla ilgilidir malum yanıyoruz diye cıbıl geziyoruz ama ara sen doktorunu da için rahat etsin
bi de doktorum bana böyle durumlar için 1 bardak nane limon veya 1 bardak ıhlamur içebilirsin demişti ama başka çay yok

geçmiş olsun bende tanbugün kötüydüm.kusma falan.dr serum takıldı...bebeğim iiyi allahtan şu zamanları bir atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…