- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.741
inşş hayırlısıyla doğar canım bebeğin bu kadar belirti varsa vardır bir hikmet :) bende daha tık yok bebeğim de ters duruyordu en son gttiğimde zaten doktorların erken doğum dedikleri doğurmuyor benimki birden süpriz yapcak herhalde :)sidelya kız ağzından bal damlıyorYok yok bu kız böyle yapıp gelmicek gibime geliyor nedense Off canım çok sıkkın kızlar,bugünler de geçsin gitsin su gibi Yarabbim
teşekkür ederim canm
inşş hayırlısıyla doğar canım bebeğin bu kadar belirti varsa vardır bir hikmet :) bende daha tık yok bebeğim de ters duruyordu en son gttiğimde zaten doktorların erken doğum dedikleri doğurmuyor benimki birden süpriz yapcak herhalde :)....
İnşallah canım sağolasınEn son ne zaman gittin?Benimki de ters duruyordu ama döndü,darısı senin başına canım inşallah.
35+3 gttm cnm tersti şimdi 36+4 üz seninki ne zaman döndü ? dün sağlık ocağında ebe kalp atışları göbek deliğinn altından geliyor dönmüş olabilir dedi ama ben hiç öyle hissetmiyorum
bu arada 36 lı rakamlara inanamıyorum ya hep bu rakamlı haftaları bekledim
İnşallah canım sağolasınEn son ne zaman gittin?Benimki de ters duruyordu ama döndü,darısı senin başına canım inşallah.
Valla telden çok zor oluyor bence de ben bugün hastaneden gireyim dedim bu topiği bulasıya cılkım çıktıBen 44 kiloyla hamile kaldım canım ,çok zayıftım
Serapcım ishale birşey diyemem bazı arkadaşlar magnezyumdan olduğunu söylemişler doğum öncesi bazılarında ishal görülebiliyor da yada yediğin birşey de dokunmuş olabilir tabii ama karın ağrısı tabii yavaş yavaş doğuma doğru hazırlıkta normal sayılır
sidelya kız ağzından bal damlıyorYok yok bu kız böyle yapıp gelmicek gibime geliyor nedense Off canım çok sıkkın kızlar,bugünler de geçsin gitsin su gibi Yarabbim
naber kızlar
benım haftaya sezeryanım var
bebegım donmedı ve kalcası cok asagıda
haftaya gun verecek doktorum
kavusucam ınsallah oglusa
Allah korumuş canım dönsün istiyoz tabide hayırlısı olsun dönerken kordon tehlikesi de oluyo demekki kısmet artık bakalım benimki ne yapıcak.. ebe karnıma hiç dokunmadı zaten hftaya pazt öğrenicem artık doktrdn :)2 hafta önce dönmüş olması lazım canım,tarih mevhumum pek gelişmemiştir benimO gün hem sağdan hem soldan tekme gibi gerilme gibi birşey hissettim değişik,sonradan da doktora gititğimizde doktor dönmüş dedi,ama dönerken kordonunu 1 kere boynuna dolamış doktorumuz şimdilik normal diyor ama içim içimi yiyor işte inşallah birşey olmaz,hıçkırıklarını falan hep aşağıda hissediyorsun canım aşağı indiğinde,aslında tecrübeli bir ebe falan olsa karnına dokunarak bile anlar bebeğinin dönüp dönmediğini.
Kıyamam, Maaşallah bebeğine de sana da
Kilo normal o zaman canım ben 68 hamile ksldim 84 simdi arkadasım 86 hamile kaldı 6 kilocuk aldı zayıflar daha cok alıyor normal yani bak senin ihtiyacın varmış kiloya 44 kilo bişey değil
ohh masallah
benimki inat etti donmedi :))
naber kızlar
benım haftaya sezeryanım var
bebegım donmedı ve kalcası cok asagıda
haftaya gun verecek doktorum
kavusucam ınsallah oglusa
Kızlar şimdiye kadar normal dogum haberi almadık demi ?? Sezeryan di hep galiba
cnm arkadasım benım zaman ne kadar d cabuk gectı bebısıne kucagına alacaksın he ay ne guzel rabbım saglıkla almayı nasıp etsın
sakın sezeryan ve sut gelmemesınden korkma cnm benım ıkı sezeryanımda cok guzel gectı 3 saat sonra kalktım
ve ılk emzırısımde ıkı bebegımın de agzında sutumu gordum kı ıkıncı erken doğum oldugu halde
bebıs adı kesınlestımı
evet almadık planlı ve acil sezaryanlar oldu. çok bebeğimiz yok daha ama forumda çok kişi yok doğum ypnlrmı var ne
kasılma falan varmı peki? karnın sert mi
Astirid o bebeğin hareket ettiğindeki ağrı bende bir zamandır var.Böyle sanki gerdiriyor da içerden etim acıyor gibi.Ama o kasığındaki ağrı neden kaynaklanıyor acaba?Bir de hangi taraf?Sağ mı sol mu?Doktorunu aramayı düşündün mü hiç?
canım seni gormek ne guzelcok ozlemisim ben. bebıslerın iyidir umarım kocaman olmustur sımdı sezeryana sıcak bakıyorum canım heyecanlıyım cok fazla :) Mete olacak sutu dert ettıgım de oldu ama psıkolojık etkılenmek ıstemedıgımden bol sutum bolacak bebegıme ıyı gelecek dıye beynıme soyluyorum sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?