2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sidelya kız ağzından bal damlıyor Yok yok bu kız böyle yapıp gelmicek gibime geliyor nedense Off canım çok sıkkın kızlar,bugünler de geçsin gitsin su gibi Yarabbim
inşş hayırlısıyla doğar canım bebeğin bu kadar belirti varsa vardır bir hikmet :) bende daha tık yok bebeğim de ters duruyordu en son gttiğimde zaten doktorların erken doğum dedikleri doğurmuyor benimki birden süpriz yapcak herhalde :)

teşekkür ederim canm

rica ederim cnm krem kullanınca ben yağ kullnmıyorum çok fazlasıda gözenekleri tıkıyormuş demişti cldye doktorum

İnşallah canım sağolasın En son ne zaman gittin?Benimki de ters duruyordu ama döndü,darısı senin başına canım inşallah.

İnşallah canım sağolasın En son ne zaman gittin?Benimki de ters duruyordu ama döndü,darısı senin başına canım inşallah.

35+3 gttm cnm tersti şimdi 36+4 üz seninki ne zaman döndü ? dün sağlık ocağında ebe kalp atışları göbek deliğinn altından geliyor dönmüş olabilir dedi ama ben hiç öyle hissetmiyorum

bu arada 36 lı rakamlara inanamıyorum ya hep bu rakamlı haftaları bekledim

Son düzenleme:

2 hafta önce dönmüş olması lazım canım,tarih mevhumum pek gelişmemiştir benim O gün hem sağdan hem soldan tekme gibi gerilme gibi birşey hissettim değişik,sonradan da doktora gititğimizde doktor dönmüş dedi,ama dönerken kordonunu 1 kere boynuna dolamış doktorumuz şimdilik normal diyor ama içim içimi yiyor işte inşallah birşey olmaz,hıçkırıklarını falan hep aşağıda hissediyorsun canım aşağı indiğinde,aslında tecrübeli bir ebe falan olsa karnına dokunarak bile anlar bebeğinin dönüp dönmediğini.

Kıyamam, Maaşallah bebeğine de sana da

Kilo normal o zaman canım ben 68 hamile ksldim 84 simdi arkadasım 86 hamile kaldı 6 kilocuk aldı zayıflar daha cok alıyor normal yani bak senin ihtiyacın varmış kiloya 44 kilo bişey değil

Allah korumuş canım dönsün istiyoz tabide hayırlısı olsun dönerken kordon tehlikesi de oluyo demekki kısmet artık bakalım benimki ne yapıcak.. ebe karnıma hiç dokunmadı zaten hftaya pazt öğrenicem artık doktrdn :)

Kilo normal o zaman canım ben 68 hamile ksldim 84 simdi arkadasım 86 hamile kaldı 6 kilocuk aldı zayıflar daha cok alıyor normal yani bak senin ihtiyacın varmış kiloya 44 kilo bişey değil

Evet canım 22 kilo aldım oğlumda da 25 almıştım zaten kiloyla problemim yok da çatlaklarım var bacaklarımda sadece karnım çatlamadı ikisinde de ama bacaklarımda var maalesef geçmiyor da onlar

ohh masallah
benimki inat etti donmedi :))

Hayırlısı böyleymiş demek ki canım ne diyelim sağlık olsun

naber kızlar
benım haftaya sezeryanım var
bebegım donmedı ve kalcası cok asagıda
haftaya gun verecek doktorum
kavusucam ınsallah oglusa

cnm arkadasım benım zaman ne kadar d cabuk gectı bebısıne kucagına alacaksın he ay ne guzel rabbım saglıkla almayı nasıp etsın
sakın sezeryan ve sut gelmemesınden korkma cnm benım ıkı sezeryanımda cok guzel gectı 3 saat sonra kalktım
ve ılk emzırısımde ıkı bebegımın de agzında sutumu gordum kı ıkıncı erken doğum oldugu halde
bebıs adı kesınlestımı

ben çanakkalede yaşıyorum kızlar ailem ist de doğumu orda düşünüyorum haftaya oraya gidip orda beklemek istiyorum geçmi olur acaba diye düşünüyorum ??bu hfta burda ki işlerimi bitiriyim diyorum temzlik flan ama havalr yağmurlu olduğundn bir türlü tzmlk yaptıramadım artık ne olursa olsun sildrcem camları vakit daralıyr işler gözmde büyüyor

Son düzenleme:

canım seni gormek ne guzel cok ozlemisim ben. bebıslerın iyidir umarım kocaman olmustur sımdı sezeryana sıcak bakıyorum canım heyecanlıyım cok fazla :) Mete olacak sutu dert ettıgım de oldu ama psıkolojık etkılenmek ıstemedıgımden bol sutum bolacak bebegıme ıyı gelecek dıye beynıme soyluyorum sureklı

kasılma falan varmı peki? karnın sert mi

Valla arada sertleşip kalıyor 1 dk filan sürüyor sanırım ama bu kasılma hangisi çözemedim

Aynı anlattığın gibi oluyor. O ağrıda sanırım üşütmüşüm ondan oldu şimdi iyiyim deminden beri çok üşüyordum ve hapşırıyordum neyse şimdi daha iyi hissediyorum

Ahh kızlar anlamıyorum bu sancılar hangisi gerçik hangisi yalancı çözmek imkansız neyse benim hastanem 10dk uzakta Allahtan

Ama Tiramisu benden önce doğuracak sanki

Midmaya canım Maya ismi güzelmiş bencede

Şimdi yatıp uyumayı deniycem biraz dinlenmem lazım herkese iyi geceler

tabı tatlım benım dersen kı sezeryan oldum sutum gelmıcek kacar cnm benım
ben hıc sorun yasamadım sukur
bıde bak yarende cok gogus yarası cektım arasta emzırmeden once sutumu sıktım cevresıne surdum hıc yara olmadı aklında bulunsun krem falan hepsı bos

bu arada benım oglum 6 aylık oldu ısım de cok guzelmıs annesıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…