2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sen ii sinirlenmişsin cnm ama haklısın hep öleler bi enteresan genede boşver nie gitmiştin oraya özele gitmiomuydun

ay kızlarr gelıp gelıp bakıorum dogum varmı diye
emosderın naaptı acaba o, sersav ve halilefe sıradaki doğumun en guclu adayları
tiramisu ve küçükmeleklerım de olabilir

Yok canım benden tık yok dün Dr hersey normal dedi yürüyüş yap doğurmak istiyorsan dedi bende dün bir saat bahçede ugrastim bugün yarım saat spor salonuna gittim biraz önce bahçeme bişeyler diktim tabi çıkarsa ilk defa..... Yogun hareketliyim forma bile giremiyorum tık yok iyice inatlaştık biz kızımla

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün çok şükür bebişini almışsın kucağına üzülme sarılık bütün bebeklerde oluyo 1-2 gün yatat çıkar benim büyük oğlumda yatmıştı hastanede emziemeden emzirmeye gidiyordum yanına merak etme göz açıp kapıyıncaya kadar geçer

sen ii sinirlenmişsin cnm ama haklısın hep öleler bi enteresan genede boşver nie gitmiştin oraya özele gitmiomuydun

ewet özele gidiyordum normaldede ne bilim doktorum ilkindede hep su su su derdi tuhafıma gitti acaba doktorumunmu su ayarı yok benimmi dedim bi başka doktora görüneyim dedim ...bendeymiş arıza...

Güzellik diye bişey kalmadı yüzümde sorma sivilce lerden her yerim sis bugün arkadaslar dalga geçiyor dudakların silikonlu gibi olmuş diyorlar bende şişmedik yerim kalmadı normal dedim ya sormayin

Ay beni bekle doğurma gunümüz aynı galiba ben 37.5 bugün banane bende doğurmak istiyorum artık 16 kilo almisim bacaklarım taşımıyor arttik

Canımmm hoşgeldinn Kalktın mı güzellik uykundan Yazılarımı okumadın galiba Bi de kilo almışım diyor Allah'ım yaa ben 22 kilo aldım nolmuş yani Karnım hala ağrıyor off

Son düzenleme:
ewet özele gidiyordum normaldede ne bilim doktorum ilkindede hep su su su derdi tuhafıma gitti acaba doktorumunmu su ayarı yok benimmi dedim bi başka doktora görüneyim dedim ...bendeymiş arıza...

sende aranmışsın ama:)banada bu hafta su biraz azalmış dedi bakalım nolcak, hayırlısyla şu 2 haftayı atlataydım

Canımmm hoşgeldinn Kalktın mı güzellik uykundan Yazılarımı okumadın galiba Bi de kilo almışım diyor Allah'ım yaa ben 22 kilo aldım nolmuş yani Karnım hala ağrıyor off

Yok kiz ne uyuması 9 da kaltim mecbur bıraksam uyurum kızımın rd vardı yarım yamalak okudum hep internetim sorun var ya telden okuya bildigim kadarıyla artık 22 kilo ... Kaçlar hamile kaldın o önemli zayifsan alırsın ana hemen verirsin yani ...karnının ağrısı şiddetli degilse normal ben bir haftadır cekiyorum Dr normal dedi ayak agrisiymis artık yapcak bişey yok

suyu alt sınırda diyince niye bukadar sinirlendiniz anlamadım özelde olan dr.larda aynı şeyi söylüyorlar

hayırlı olsun uzun ömürler diliyorum bebeğinize ve size
sarılık için üzülmeyin benim kızımın 40 gün sürdü sarılığı canları sağ olsun tedavisi var biraz foto alacak ve iyileşecek

Sanki babasının hayrına çalışıyor parasını alıyor her ay sınır olurum öyle insanlara ben kesin kavga ederdim söylediğim yanlış anlaşılmasın ben tr yasadım yurd dışındayim simdi böyle olaylar tr cok oluyor nedense kendilerini bişey zannediyorlar izine geldigimde annemi Dr götürdük temizlikci köpek var sanki karşısında beni azarlıyor falan tabi annem sus kızım bişey söyleme falan beni susturdu erkek kardesim geldi istanbulda Dr oda tabi biliyor ortamları bu sabredemedi ağzına geleni söyledi şikayet etti kadını ...yazık annem kimseye bişey soyleyememis 10 gun eziyet etmis anneme birde ozel hastane mirele ihtiyaci var kanserden amaliyet oldu daha hassas olmalari laxim calisanlarin böyle insanlar olduğu sürece zor hiç kafana takma canım stres bebeğin gelişimini zorluyor bol su iç Allah'ın izniyle bişey olmaz

mrb arkadaşlar gün yaklaştıkça karnım daha büyüyo kızarıyo ve atesleniyo catlıyo krem kullanıyorum badem yağıda ama önereceğiniz her hangi bi krem varmı çok acıyo catlarken RAbbim hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin bizlere yavrularımızı inş.

ben mustelanın çatlak kremini kullnıyorum cnm iyi geliyo kşındıkça sryorum
Kızlar karnım çok ağrıyor

doğcak galiba senin bebiş cnm

Valla telden çok zor oluyor bence de ben bugün hastaneden gireyim dedim bu topiği bulasıya cılkım çıktı Ben 44 kiloyla hamile kaldım canım ,çok zayıftım

benimde iki gündür karnım ağrıyor ve ishalim bende sizlere soracaktım neden böyle olduğunu doğum yaklaştıkça metabolizmam mı değişiyor acaba

Serapcım ishale birşey diyemem bazı arkadaşlar magnezyumdan olduğunu söylemişler doğum öncesi bazılarında ishal görülebiliyor da yada yediğin birşey de dokunmuş olabilir tabii ama karın ağrısı tabii yavaş yavaş doğuma doğru hazırlıkta normal sayılır

ben mustelanın çatlak kremini kullnıyorum cnm iyi geliyo kşındıkça sryorum

doğcak galiba senin bebiş cnm

sidelya kız ağzından bal damlıyor Yok yok bu kız böyle yapıp gelmicek gibime geliyor nedense Off canım çok sıkkın kızlar,bugünler de geçsin gitsin su gibi Yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…