- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.721
amann amann geçtim hafifletmesinibirde daha fazla germese....saat 15,30 bile degildi 15,10falandı randavu alıpta gittim20 dakka erken girdim bide bide utanmadan diyorki hala sıra veriyorlarmı....elinde telefon telle oynuyor...şeytan git başımdan dedim sözde 5e kadar çalışıyorlar ama nerdeeeee 4den sonra doktor bulana altın hediye tövbe tövbe yaa....
ay kızlarr gelıp gelıp bakıorum dogum varmı diye
emosderın naaptı acaba o, sersav ve halilefe sıradaki doğumun en guclu adayları
tiramisu ve küçükmeleklerım de olabilir
Ay beni bekle doğurma gunümüz aynı galiba ben 37.5 bugün banane bende doğurmak istiyorum artık 16 kilo almisim bacaklarım taşımıyor arttikKızlar karnım çok ağrıyor
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün çok şükür bebişini almışsın kucağına üzülme sarılık bütün bebeklerde oluyo 1-2 gün yatat çıkar benim büyük oğlumda yatmıştı hastanede emziemeden emzirmeye gidiyordum yanına merak etme göz açıp kapıyıncaya kadar geçermerhabaa ben cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle dogumum cok rahat gectı detayları dogum hıkayemı ınsallah en yakn zamanda yazıcam dogal olarak ugrayamıyorum buraya ev dolu gelen gıden cok oluyor oglusum pek uzmuyor bızı ama sarılık oldu ve bugun hastaneye yatırdık sarılık olması normal orda ıyı olacak bunu bılıyorum ama onu orda bırakıp eve gelmek o kadar or geldıkı anlatamam
sutum var ama maalesef gelmıyor goguslerım cok sıstı sagmaya calsııyorum 8 de gıdıcem yanına ınsallah opup koklatırlar gozumden sıcım gıbı yaslar akyor gozumum onunden gıtmıyor bıtanem annelık boyle bırseymıs haberımı vereyım sımdılık cıkıyorum hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
sen ii sinirlenmişsin cnm ama haklısın hep öleler bi enteresan genede boşver nie gitmiştin oraya özele gitmiomuydun
Kızzzlarrrr ben geldimmmBebişimin sizlere selamı var ellerinizden öpüyormuş teyzeleri Nstde kasılmalarım çıktı doktorum kasılmalarımın çok kuvvetli olduğunu doğumun çok yakın olduğunu söyledi , hatta bu gece ben nöbetçiyim birşey olursa mutlaka gel dedi Açılma olsaydı hatta suni sancıyla doğuma alacaktı ama alttan muayene oldum maalesef açılmam yok,kasılmalar kuvvetli hatta eliyle dahi hissetti doktorum ultrasonla karnıma bakarken,bebeğin hareketlerinin azaldığını söyledim doğuma hazırlanıyormuşuz ondan böyleymiş,ay gerçekten bu gece doğurur muyum doktorum bana gaz mı veriyor?Sancılarımı ben de hissediyorum ama düzenli değil ki işte doktorumuz da aynısını dedi düzenli olsa hemen alıcam doğuma diye.Şimdi bile var hatta kasılmalarım.Bari gidiyim banyo yapıyım belki bu gece suyum falan gelir ne biliyim sancım gelir inşallah hayırlısıyla yavruma kavuşurum Eğer birşey olmazsa da cuma günü için tekrardan çağırdı nstye girecekmişim,rahim ağzında incelme var önce 38miş sonra 31 olmuş en son 24 dedi sanırım?Ama bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama eğer böyle giderse uzun zaman sonra mı doğurucam demek oluyor ama doktor çok umut verici konuştu valla Bebeğin hareketlerini takip edelim 2 saati geçkin hareketsiz kalmaması lazım dedi.Sizlerin de kulağına küpe olsun kızlar bebek hareketlerine dikkat.Ayy içim kıpır kıpır topiğimiz hayırlı haberlerle dolsun taşsın inşallah
Valla canım sen iyi bırakabilmişsin ben daha da yapıştım sayılır kısa mesafe yerler olsa bile işlerim de öyle ters yönlerde oluyor ki yürüyerek gitsem ellerimi ayaklarımı bırak bileklerim dahi şişiyor.Bu arada bence özelliğine göre isim koymayın sonra çok pişman olursunuz,biz bizimkinin adını Özgür koyduk beyefendi harbiden özgürKimseye eyvallahı yok bebekliğinden beri kendi başına bi birey sanki
midmayacım sen yurdum isimlerinden olsun demişsin gerçi ama nickinden de yola çıkarak Maya çok güzel bir isim bence,yada Mia,Tuana,Aleyna... Bu arada hep "a" la bitenleri öneriyorum şimdi fark ettim
Astirid o bebeğin hareket ettiğindeki ağrı bende bir zamandır var.Böyle sanki gerdiriyor da içerden etim acıyor gibi.Ama o kasığındaki ağrı neden kaynaklanıyor acaba?Bir de hangi taraf?Sağ mı sol mu?Doktorunu aramayı düşündün mü hiç?
Şekerim kucukmeleklerim güzellik uykusundahalilefenin yanlış alarm olduğunu düşünüyorum ne yalan söyiyim.ama sersav daha güçlü bir ihtimal gibime geliyor,hem zamanı da gelmişti onun yanılmıyorsam.Tabii her an ben de doğurabilirim hastaneden bugün ilk defa cep telefonundan nete girdim çok zor giriliyor ama doğum vs olursa yazmaya çalışırım söz vermiyim
Ay beni bekle doğurma gunümüz aynı galiba ben 37.5 bugün banane bende doğurmak istiyorum artık 16 kilo almisim bacaklarım taşımıyor arttik
Merhaba kızlar izne çıktığımdan beri hiç giremiyorum ya neler yapıyorsunuz nasılsınız en son kaçıncı bebeğimiz geldi valla koşturmadan bilgisayar başına geçmeye fırsat bulamıyorum(
ewet özele gidiyordum normaldede ne bilim doktorum ilkindede hep su su su derdi tuhafıma gitti acaba doktorumunmu su ayarı yok benimmi dedim bi başka doktora görüneyim dedim ...bendeymiş arıza...
Canımmm hoşgeldinnKalktın mı güzellik uykundan Yazılarımı okumadın galiba Bi de kilo almışım diyor Allah'ım yaa ben 22 kilo aldım nolmuş yani Karnım hala ağrıyor off
Kızlar karnım çok ağrıyor
selam kızlar bugun devlet hastanesine gittim suyu alt sınırda edi uyuz kadın yaa varya sanki onları oradazorla tutuyorlar o kadar afran tafran kime sonra doktorların başına türlü türlü iş gelince bi ton haber yapıyorlar....sen önce karşındakine insan gibi davranmayı ögren kiiiii o sıkıntılı insanda derdi hastalıgı yetmezmiş gibi birde sen sıkıntı verme sinirlenmesin
merhabaa ben cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle dogumum cok rahat gectı detayları dogum hıkayemı ınsallah en yakn zamanda yazıcam dogal olarak ugrayamıyorum buraya ev dolu gelen gıden cok oluyor oglusum pek uzmuyor bızı ama sarılık oldu ve bugun hastaneye yatırdık sarılık olması normal orda ıyı olacak bunu bılıyorum ama onu orda bırakıp eve gelmek o kadar or geldıkı anlatamam
sutum var ama maalesef gelmıyor goguslerım cok sıstı sagmaya calsııyorum 8 de gıdıcem yanına ınsallah opup koklatırlar gozumden sıcım gıbı yaslar akyor gozumum onunden gıtmıyor bıtanem annelık boyle bırseymıs haberımı vereyım sımdılık cıkıyorum hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
snowda gitti isimleri kim yazacak listeye artık. benim oğluşumun adı da enes yiğit olacak Allah nasip ederse teyzeleri.
selam kızlar bugun devlet hastanesine gittim suyu alt sınırda edi uyuz kadın yaa varya sanki onları oradazorla tutuyorlar o kadar afran tafran kime sonra doktorların başına türlü türlü iş gelince bi ton haber yapıyorlar....sen önce karşındakine insan gibi davranmayı ögren kiiiii o sıkıntılı insanda derdi hastalıgı yetmezmiş gibi birde sen sıkıntı verme sinirlenmesin
ben mustelanın çatlak kremini kullnıyorum cnm iyi geliyo kşındıkça sryorummrb arkadaşlar gün yaklaştıkça karnım daha büyüyo kızarıyo ve atesleniyo catlıyo krem kullanıyorum badem yağıda ama önereceğiniz her hangi bi krem varmı çok acıyo catlarken RAbbim hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin bizlere yavrularımızı inş.
Kızlar karnım çok ağrıyor
ben mustelanın çatlak kremini kullnıyorum cnm iyi geliyo kşındıkça sryorum
doğcak galiba senin bebiş cnm
Yok kiz ne uyuması 9 da kaltim mecbur bıraksam uyurum kızımın rd vardı yarım yamalak okudum hep internetim sorun var ya telden okuya bildigim kadarıyla artık 22 kilo ... Kaçlar hamile kaldın o önemli zayifsan alırsın ana hemen verirsin yani ...karnının ağrısı şiddetli degilse normal ben bir haftadır cekiyorum Dr normal dedi ayak agrisiymis artık yapcak bişey yok
benimde iki gündür karnım ağrıyor ve ishalim bende sizlere soracaktım neden böyle olduğunu doğum yaklaştıkça metabolizmam mı değişiyor acaba
ben mustelanın çatlak kremini kullnıyorum cnm iyi geliyo kşındıkça sryorum
doğcak galiba senin bebiş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?