- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.761
Günaydıııııııııııııııın, dün akşam otururken oğlum coştu şu sıralar aşağılara çalışıyor galiba kafasını kanala sokmaya çalışıyor, bir an eli dışarı çıktı sandımeşime dedim eli çıktı galiba tuvalete gitttim birşey yok eşiim de dalga geçiyor benimle ama çok değişikti
rüyamda da karnım aşağı inmişti hayırdır inşallah
Günaydınn anneler
yavaş yavaş azalıyoruz bakıyorumda
bende hala işbaşında olanlardanım.... doktor raporuna göre 3 mayıs son günüm ama insan kaynakları 6 mayıs diyor en son cuma iznini yaparız diyorlar artık nasıl olacak bilemiyorum... İzne ayrılcam hoppp sonrası hemen doğuma herhalde...
canım doktor sana yaklaşık bir tarih söyledi mi benimki muhtemelen ayın 7si 8 i gibi gelir dedi normal olursa satımız aynı seninle
Yok canım yaa en son geçen cuma gitmiştik hiç doğumdan bahsetmedi önümüzdeki çarşamba gideceğim bakalım bir tarih verebilecek mi.
Az kaldı artık vücut doğuma hazırlanıyor filan diyor ama o kadar, biz eşimle epidural normal doğum düşünüyoruz dedik olur acele etmeyin ama şimdiden bir karar vermek zorunda değilsiniz filan dedi kısacası şimdiye kadar doğumdan bahsetmedi. Açılma, rahimde incelme filan yoktu o yüzden mi acaba?
Önümüzdeki hafta 37'yi doldurmuş olacağım o zaman konuşuruz herhalde artık
Senin göbek aşağı indi mi? Ben sormuştum dra ne zaman iner diye 37'den sonra dedi
hanımlar gunaydın..benm buyuk gununmde geldı cattı ..yarın sabh doguma gıdıorm epıdural sezeryn olucam..allhım nasıp ederse yarın kızımı kucagıma alıcam.ısalhh saglıkla dogar bana dua edın ..hoscakalın
niye fark çıkıyor canım çalışabilir raporunu ayın kaçında almıştın?
benimki inmedi top gibi hala zaten bebeğim başı aşağıda ama çapraz duruyordu pazartesi bizimde randevumuz var bakalım ne söyleyecek doktor. zaten sezaryende olsa benim doktorum 39 u doldurmayı bekliyor. gerçi normali destekliyor bebek dogum yoluna girerse bakalım hayırlısı olsun ama heyecan gitgide artıyor ya her gecen gün bide hafif hafif ağrı oluyor bende akşamları acaba tüm gün oturunca masabaşı çalışınca ondan mı oluyor?
hanımlar gunaydın..benm buyuk gununmde geldı cattı ..yarın sabh doguma gıdıorm epıdural sezeryn olucam..allhım nasıp ederse yarın kızımı kucagıma alıcam.ısalhh saglıkla dogar bana dua edın ..hoscakalın
28 martta almıştım canım parmak hesabı yaparsak 2 mayıs perşembe çıkıyor ama insan kaynakları 6 mayıs dedi böyle demesinin nedeni de raporda hafta olarak belirtiyor yaa doktor sanırım o yüzden p.tesi izne çıkmış olacaksın dedi... ama niye öyle hesapladı bilmiyorum tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?