2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
anaaaa snow gelmiş bebişin hayırlı olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versin bekliyoruz 4 gözle doğum hikayeni canım.

bugun pıtırcıgımın sıcaklıgını hıssedıyorum yerım onu ben ya dahada var 35 haftalıgız nasıl beklıcem benn :)))

Kızlar şimdiye kadar normal dogum haberi almadık demi ?? Sezeryan di hep galiba
ya açıl sezeryan yada planlı sezeryan daha normal olmadı ama inşallah bundan sonra normal doğum hıkayelerıde okuruz
günler gecıyor canım bence bıranonce ıslerını hallet ıstanbula gel son donemler dınlenmemız gereken donemler ..
ay yoksa sıra sendemı :) hadı bakalım hayırlısı :)
Gunaydinnnnn anneler ve kuzulari, 36. Hafta bitti cok sukur, bu gunleri gorebilecek miyim diyordum hep, Allah saglikla, sihatle kavustursun bebislerimize....
banada hala masal gelıyo bende 36. haftama gırdım cok sukur darısı 37 38 basına
günaydınlarrr...

42 günümüz kalmış bugün 8. ayı bitirmişiz diyor günlük zaman ne kadar çabuk geçiyor maşallah

canım burdakı günlüğe gore hamılelık 10 ay :) ben kendıme gore hesaplıyorum mesela sımdı 8 aylık oldum son bır ayım kaldı dıyorum soranlara

anam bana bi daral geldi galiba bu doğum haberleri stres yapıyor bende
nasıl doguracam acaba:18::18::18::18::18:

kızlar ben hala doğurmadım ya... bebeğimle hala aynı bedendeyiz.. dün çok sancım oldu korkumdan yataktan çıkmayınca geçti... dün ilk defa doğuma yakın hissettim kendimi... merak eden arkadaşlar sağolsunlar, hepinizi kucaklıyorum..

snowflaken tebrik ederim canım. ashanur da doğum yapmış sanırım.. çok çok sevindim.. bugün sağlık ocağına gideceğim bakalım onlar ne diycek bu ağrılarıma.. dün sabah öğlen bir de gece şiddetli sancı girdi.. geçmesi uzun sürüyor diğer sancıdan farkı bu sanırım.. artık doğum sancısını tanıyorum.. bakalım doğurmama yetecek mi bu sancılar :) çok heyecanlıyım ya... bebeğimm yavaştan geliyorum diyoooorrr...

iyi olmana sevindim canım dikkatli ol bak hastanede eve uzakmış yolda dogurursun Allah muhafaza şaka bi tarafa da ihmal etme canım sen git bir an evvel bence

bugun 36. haftama girdim :) doktorum 37 38. haftamızı hedef yapmıştı sonrası yasaklar kalkıcak inşallah..
dun geceden berı adet ağrısı gıbı ağrılar geliyor ama duzensız hafiften doğana kadar bebısler bızı cok korkutucak böyle
ama doğsunlar totolarını bacaklarını ısıralım yıyelım :)

Valla canım ne sürersen sür çatlıycaksan önüne geçemiyorsun ben 8 ay çatlamadım hiç kakao yağı bebe yağı susam yağı kullandım ama göbek deliğimin etrafı bu hafta çatladı üzüldüm ama sağlık olsun napayım en iyi arkadaşımda 1 ay önce doğudu o 37. haftasında çatladı daha önce sıfır çatlaktı benim gibi heralde son artıyor bu çatlak olayı

naber kızlar
benım haftaya sezeryanım var
bebegım donmedı ve kalcası cok asagıda
haftaya gun verecek doktorum
kavusucam ınsallah oglusa

Çok heyecanlı hayırlı uğurlu olur inşallah Allah tamamına erdirsin haftaya kucağında

iyi olmana sevindim canım dikkatli ol bak hastanede eve uzakmış yolda dogurursun Allah muhafaza şaka bi tarafa da ihmal etme canım sen git bir an evvel bence

yaa evet burda yolda doğuran oluyormuş kocacım çok hazırlıklı maşallah.. dün ıkın bitanem diyor, eller orda bebek var gibi,karnımı sıyırıyor gibi yapıyor falan öldüm,gülmekten doğurcaktım çocuğu.... adam beni evde doğurtmaya meraklı... psikolojik olarak hazırlıyor beni doğuma... çok mantıklı bir insandır kocam diye demiyorum... o değil de dün akşam yatarken, " sen uyurken yüz üstü yatamıyorsun diye ben de yatamıyorum belki sinir olursun " diyor.. oyhhh kocacım benim ya... :)

bütün bebeklerde oluyor bu sarılık üzme tatlı canınııııı geçip gider inşallah allah güzel günlerini yaşatsın sana canımmmmm

canım benimde çatladı ve ailede kimsede tek bir çatlakta yoktu. 3.ayımdan beri nemlendirici, bebe yağı,tatlı badem yağı, zeytinyağlı vücut yağı kullandım düzenli olarak yine de çatladı Bir haftadır da akzer bitkisel yağı kullanıyorum onu önerdiler inş. faydası olur

sidelyacım bende sakarya da oturuyorum doğumu ankara da yapmak istiyorum nasipse bende haftaya gideceğim bence normal geç olduğunu sanmıyorum.

badem yağı,bebe yağı,zeytinyağı(vücut için olanlardan) filan hiç işe yaramadı bende şimdi akzer kullanıyorum bitkisel çatlak yağı diye geçiyor kokusu çok güzel fiyatı da uygun 12tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…