- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.821
Kizlar nerdesinuz doguma mi gittiniz yoksa ashanur ,bonny,Anne,bi kac daha isim vardi unuttum neyse hic gozukmuyosun uz
ashanurun da kizi oldu
ashanurun da kizi oldu
ay doğum haberleri ardı ardına gelmeye başladı. ne heyecan verici .Allah Ashanurun yavrusunu analı babalı büyütsün inşallah. Haftası mı yoksa erken mi doğdu ki?
ya açıl sezeryan yada planlı sezeryan daha normal olmadı ama inşallah bundan sonra normal doğum hıkayelerıde okuruzKızlar şimdiye kadar normal dogum haberi almadık demi ?? Sezeryan di hep galiba
günler gecıyor canım bence bıranonce ıslerını hallet ıstanbula gel son donemler dınlenmemız gereken donemler ..ben çanakkalede yaşıyorum kızlar ailem ist de doğumu orda düşünüyorum haftaya oraya gidip orda beklemek istiyorum geçmi olur acaba diye düşünüyorum ??bu hfta burda ki işlerimi bitiriyim diyorum temzlik flan ama havalr yağmurlu olduğundn bir türlü tzmlk yaptıramadım artık ne olursa olsun sildrcem camları vakit daralıyr işler gözmde büyüyor
ay yoksa sıra sendemı :) hadı bakalım hayırlısı :)Günaydın kızlar,eşim uykudayken burnuma feci çarptı bir daha da uyku tutmadı iyi mi
sevcancım sancılarım kuvvetli geliyor,sancı sırasında karnım çok sert oluyor sanki bebek aşağı iniyormuş da yürüyemicekmişim gibi hissediyorum,böyle karnımda acayip bir baskı hissi gelişiyor,daha sonra o sertleşme geçiyor yavaş yavaş,normale dönüyorum.Taa ki diğer kasılmaya kadar.Ama dediğim gibi kasılmalar düzenli değil,düzenli olsalar zaten doğum başlamış olacak doktor eli kulağında diyor ama bakalım
banada hala masal gelıyo bende 36. haftama gırdım cok sukur darısı 37 38 basınaGunaydinnnnn anneler ve kuzulari, 36. Hafta bitti cok sukur, bu gunleri gorebilecek miyim diyordum hep, Allah saglikla, sihatle kavustursun bebislerimize....
günaydınlarrr...
42 günümüz kalmış bugün 8. ayı bitirmişiz diyor günlükzaman ne kadar çabuk geçiyor maşallah
Banada öyle geliyor canım mayıs bebekleri aceleci çıktı:))mayısa kimse kalmayacak bu topikte galiba
kızlar ben hala doğurmadım ya... bebeğimle hala aynı bedendeyiz.. dün çok sancım oldu korkumdan yataktan çıkmayınca geçti... dün ilk defa doğuma yakın hissettim kendimi... merak eden arkadaşlar sağolsunlar, hepinizi kucaklıyorum..
snowflaken tebrik ederim canım. ashanur da doğum yapmış sanırım.. çok çok sevindim.. bugün sağlık ocağına gideceğim bakalım onlar ne diycek bu ağrılarıma.. dün sabah öğlen bir de gece şiddetli sancı girdi.. geçmesi uzun sürüyor diğer sancıdan farkı bu sanırım.. artık doğum sancısını tanıyorum.. bakalım doğurmama yetecek mi bu sancılar :) çok heyecanlıyım ya... bebeğimm yavaştan geliyorum diyoooorrr...
mrb arkadaşlar gün yaklaştıkça karnım daha büyüyo kızarıyo ve atesleniyo catlıyo krem kullanıyorum badem yağıda ama önereceğiniz her hangi bi krem varmı çok acıyo catlarken RAbbim hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin bizlere yavrularımızı inş.
naber kızlar
benım haftaya sezeryanım var
bebegım donmedı ve kalcası cok asagıda
haftaya gun verecek doktorum
kavusucam ınsallah oglusa
iyi olmana sevindim canım dikkatli ol bak hastanede eve uzakmış yolda dogurursun Allah muhafazaşaka bi tarafa da ihmal etme canım sen git bir an evvel bence
merhabaa ben cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle dogumum cok rahat gectı detayları dogum hıkayemı ınsallah en yakn zamanda yazıcam dogal olarak ugrayamıyorum buraya ev dolu gelen gıden cok oluyor oglusum pek uzmuyor bızı ama sarılık oldu ve bugun hastaneye yatırdık sarılık olması normal orda ıyı olacak bunu bılıyorum ama onu orda bırakıp eve gelmek o kadar or geldıkı anlatamam
sutum var ama maalesef gelmıyor goguslerım cok sıstı sagmaya calsııyorum 8 de gıdıcem yanına ınsallah opup koklatırlar gozumden sıcım gıbı yaslar akyor gozumum onunden gıtmıyor bıtanem annelık boyle bırseymıs haberımı vereyım sımdılık cıkıyorum hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
Ben eylül annesiyim.Ne işin var burada o zaman demeyin:26: Çatlak korkusu yüzünden girmediğim forum-site kalmadı:18:
Annem de milyonlarca çatlak olduğu için korkuyorum.Çünkü bazıları genetik diyorlar.Kuzum için elbette herşeye değer ama hamilelik psikolojisiyle de elimden geleni yapmak istiyorum kendim için.
Saraçoğlu bu konuda katı kakao yağı önermiş.20 gündür onu kullanıyorum.Onu sıcak suyla eritemediğim zamanlarda da jhonson bebe yağı sürüyorum bolca.Sabah-akşam olmak üzere.Badem yağı tüylenme yapıyormuş o yüzden almadım.
Bir de eczane ürünlerinden memnun olanlar var.Lierac ve Mustela en çok önerilenleri.Kiminin cildini kurutuyormuş kimi de şahane diye bahsetmiş.Benim cildim normalde çok yağlıdır.Ve ergenlik dönemlerimde 20 kg falan fazlam vardı.Sporla verdim ama sıkı bir cildim olmadı hiç.Çatlağımda yok kilodan ötürü.Esnek bi derim varmış.Bunların avantaj olduğunu duydum.Aslı varmıdır?Sizler artık kuzularınıza kavuşmaya yaklaşmışsınız.Çatlaklar gibi problemlerinize çözümler bulmuşsunuzdur.Fikirlerinize çok ihtiyacım var rüyalarıma falan krem isimleri geliyor artık
ben çanakkalede yaşıyorum kızlar ailem ist de doğumu orda düşünüyorum haftaya oraya gidip orda beklemek istiyorum geçmi olur acaba diye düşünüyorum ??bu hfta burda ki işlerimi bitiriyim diyorum temzlik flan ama havalr yağmurlu olduğundn bir türlü tzmlk yaptıramadım artık ne olursa olsun sildrcem camları vakit daralıyr işler gözmde büyüyor
mrb arkadaşlar gün yaklaştıkça karnım daha büyüyo kızarıyo ve atesleniyo catlıyo krem kullanıyorum badem yağıda ama önereceğiniz her hangi bi krem varmı çok acıyo catlarken RAbbim hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin bizlere yavrularımızı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?