2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bence göbeğini düşünceğine bu aşamada göğüslerini düşün.ben göğüslerime bişey sürmedim ama ilk başta büyüyenler onlar.ve çatladılar. göbeğime de 2tl ye aldugum bi vazelini kullanıyorum banyolardan sonra.göbeğimde bişey yok. bence de pahallı şeyler alma vazelin bebe yağı yeterli.sonucta maksat oranın nemli olması...ama ergenlikte çatlamadıysa çatlıcagını zannetmiyorum.

Dogum yapan arkadaslar,Rabbim saglikli sihhatli omurler versin kuzucuklara.Darisi bizim basimiza...Bu arada kimse normal dogum dusunmuyor mu artik :44:

kızlar dün gece çok sancım oldu uykudan uyandırdı.doğuruyorum sandım karnımda ve kasıklarımda müthiş ağrı vardı.şimdi iyiyim çok şükür.allahım iki hafta daha dayanma gücü ver kızlar dua edin benim için.

Tekrardan selam kızlar Neşem falan gayet yerindeydi ama maalesef ki düne kadar,çoğumuzun kaçınılmaz olarak yaşayacağı şeyleri yaşamaya başladım,yok isim konusudur yok hastanede kim kalacak konusudur vallahi çok geriliyorum kızlar benim gibi olan var mı aranızda?Dün kvlerin yanına gittik eşim işte bir hevesle bebeğin adını bulduk falan dedi.Söyleyince herkeste bir hayal kırıklığı oldu ki isme kulp taktılar yok şunlar koyarmış bu ismi vs. ya biz böyle beğenmiş olabilir miyiz acaba?Ne zaman bizim fikirlerimiz desteklenecek yada en azından ses çıkarılmayacak merak ediyorum? 5 yıllık evliyiz iyi-kötü,eksik-fazla evi ben idare ediyorum eşim de evimizin direğidir gözümün de nurudur,bi çocuğumuzun ismini seçemeyecek kadar,yada ne biliyim isim konusunda başkalarının ne dediğini tutacak kadarmı akılsısız?Nasıl doğum yapacağım konusunda bile konuşmalar geçiyor ya istemiyorum ben nasıl doğurmak istiyorsam öyle doğurucam doktorum da bir mahsuru yok derse normal doğurmak istiyorum niye beni sürekli sezeryana itiyorlar anlamadım?Sonra laf söyleyince doktorun bilir oluyor e tabii benim kararlarım doğrultusunda doktorum da ona göre bir karar verecek sonuçta doğuracak olan acıyı çekecek olan benim herşey normal giderken oğlumu da normal doğurmuşken neden sezeryanla doğum yapayım?Haaa,doğumda acil birşey olur bilemiyorum şimdi,sezeryana girmem gerekebilir o zaman amenna,ama şimdi istemiyorum ya.Bu kadar basit.Doğum yaklaştığı için mi bu kadar huysuzlaştım bilemiyorum,iki anneden biri kalsın hastanede yanında deniliyor ya neden beni böyle seçim yapmak zorunda bırakıyorsunuz,ben de ben kocamı istiyorum yanımda o kalacak dedim sıyrıldım işin içinden.Ben zaten birinin yanımda kalmasını istesem bu zamana kadar ayarlarım,bir Allah'ın kulu da sormadı ayrıca neye ihtiyacın var ne yapalım senin için diye,hastanede durup bebeği kim kucağıma verecekmiş,kimse zahmet etmesin canım ben alırım evladımı kucağıma Allah'ın izniyle.

Öff acayip sinir küpüyüm cidden geceden beri kafama takmamaya çalışıyorum oğlumda olanların aynısı yine oluyor,4 yılda hiçbir şey değişmemiş demek.Azıcık bizleri de bi bireyden,insandan sayıp kararlarımıza saygı duyulsa ne olur?Çok mu şey istiyorum?Bu kadar müdahale neyin nesidir Allah aşkına?Eşek kadar insanlarız kimsenin akıl vermesine gerek yok.Her kafadan bir ses çıkıyor,oğlum doğduğunda da öyle olmuştu,annem gelir yanıma oğlum haziranda doğmuştu,aa bu bebek üşür böyle annesi sen buna uzun kollu giydir der,giderim giydiririm,bu sefer kv gelir çocuk isilik olacak kısa kollu giydir diyeYa halbuki tecrübesiz bile olsa anne annedir işte içine doğuyor nasıl giydireceği ne zaman yedireceği söylemeye gerek var mı?Bunun gibi bir sürü sinir bozucu şey işte ya inanır mısınız dün kafamdan alev çıktığını hissettim resmen.Çok üzgünüm.

midmayacım işin özü böyle işte.Doğuracaksam da üzüntüden doğururum herhalde bugün.

Ya ben anlamıyorum bu kadar isme takılı kalmalarına gerçekten anne-baba çocuğuna ne isim koymak istiyorsa koysun bu karışma nerden çıkıyor vallahi yerimden zor kalkıp yürüyorum kafamızı taktığımız şeylere bak.Sizde de genel bir isim krizi yaşanacak gibi görünüyor seninkiler uzakta sanırım ama telefonla bile yetiyorlar demek maaşallah ne diyim.

kucukmeleklerim tansiyonun ne alemde canım?İdrar tahlili istemişlerdir muhtemelen proteine bakmak için.Tuzu acilen kesmelisin tansiyonun normalse sorun yok.Dikkat et kendine

Nana1209 başka isim mi kalmadı annesinin ismini koyacakmış ya Ya bu tarz hareketler çok eskilerde kaldı bunlar da iyi birşey yaptım zannediyorlar herhalde kusura bakma ama Allah akıl fikir versin kocana.kvnin anlayışlı olması lazım o da bir kadın sonuçta kendisi yaşamadı mı sanki ne varmış kendini kaldıramıyorsan hep yatsan ne olacak?Gelip de yardım etmeyenler utansın bak bi çöpümü döken yok?Neyi nasıl yapıyorsun diye hiç soran yok burda zaten 10-15 tane hizmetçi var onlar yapıyorlar herşeyimizi.

ildauni canım bilemiyorum şu an hem kızgınlık hem kırgınlık var sanki doğum sancılarım başlasa hissetmicem kasılmalar geliyor ama sanırım biraz da gergin olduğum için oluyor midem de çok kötü zaten kendimi dışarı atıyım dedim onu da yapamadım temizlik yapıyım dedim o da içimden gelmiyor ne yapıcam bilmiyorum...

Dogum yapan arkadaslar,Rabbim saglikli sihhatli omurler versin kuzucuklara.Darisi bizim basimiza...Bu arada kimse normal dogum dusunmuyor mu artik :44:

ben ısrarla normal istiyorum ama bakalım çatı muayenesi olmadık daha.. bir de iri bebek sendromumuz var... yaa kilo almasını etkiler mi bilmiyorum ama kalsiyum, vitamin, demir hapı hepsini bıraktım... kan değerim falan hepsi iyiydi.. vicdanım sızlıyor ama napayım iri olursa sezeryan diyor doktor... 9 undan önce doğmaz falan diyor, şimdiden olmuş çocuk 3500... napsam bilemiyorum

cnm ben 38. haftama giricem çok az kaldı doğuma ama şükür hiç çatlağım yok şimdilik ama 3. ayımdan beri lierach çatlak kremi kullandımm sahiden süper bir krem kaşıntıları da engelliyor bu da çatlağı önlüyor bebe yağı üst derinin kaşıntısını önlediğinden çatlağa engel olamıyormuşşş bu arada

Canim seninki iriymis baya gercekten,umarim normal dogurabilirsin.Bir suru kisi 4 kilonun ustunde bile normal yapmis.Artik hayirlisi.Bu arada ben de vitamin hapini biraktim,sadece demir ilacini kullaniyorum.Umarim bi sorun olmaz

kızlaaaaar bişi sorucaaaaam sizeeee ya benimm ilk zamanlarda göğüslerim çook büyümüştü sonra zaman yaklaştıkça küçüldüler

sankiiiiii acaba sütüm olmayacak mııı benim yaaaa tamam eskisine göre biraz büyükler ama ilk zamanki o irilikleri yok sütüm olmazsa çok üzülürüümmmm çoooookkkk

evet ayneeeeenn...benim de küçüldüüü... niye öyle oldu anlamadım ama geçen sıktım dışındaki siyah halkayı süt gibi su gibi bişi çıktı... var yani bişiler.. sen de canını sıkma...

Canim seninki iriymis baya gercekten,umarim normal dogurabilirsin.Bir suru kisi 4 kilonun ustunde bile normal yapmis.Artik hayirlisi.Bu arada ben de vitamin hapini biraktim,sadece demir ilacini kullaniyorum.Umarim bi sorun olmaz

az kaldı zaten umarım bişi olmaz doktora sormak gerek aslında... bebeğimi vitaminsiz bırakıorum gibi gelior yaaa... haksızlık mı ediyorum bilmiyorum.. kırmızı et yiyemiorum kociş diyo sen bebeği etten mahrum bırakıosun diye şakayla bile sölese insanın içi bir garip oluyor... umarım doğunca da bebeğime iyi bakabilirim...

suyu alt sınırda diyince niye bukadar sinirlendiniz anlamadım özelde olan dr.larda aynı şeyi söylüyorlar
yok canımneden suyualt sınırda demesine kızayımkio benimlealakalıbensordum zaten su durumu nasıldiyeözellikle ben tavırlarına kızdım.....sanki ben mesaisi dışında gelmişimde bana lütfedip bakıyor.bişey soruyorum cevap vermiyo flnn....
ewet yani sanki bu ülkede bitek doktorlar okumuş birtek onlar insaca muameleyi hak eder gerisi ne olursa olsun.....
Merhaba kızlar bişey sorcam benimle aynı haftada olan veya daha küçük olan varmı aranizda merak ettim en geç bizmiyiz yoksa ben 35. Haftanın içindeyiz
ben 34,haftanın içindeyim mayısın 20 si gibi dogumum olacak

benimde ilk sancım geldi ve gitti sonradan bi hafta sonrada dogum sancım geldi bekle bebeiş geliyor :))

bebeğinin ismini koymak anne ve babanın hakkıdır diye düşünüyorum. benimde göbek adım babannemin adıydı ve ben o isimden nefret ettim hep. geçen sene gittim avukat tuttum dava açtık ilk adımı sildirdim şimdi tek ismimle gayet mutluyum. eskide kaldı artık bu adetler ya bıraksınlar gençleri kendi haline artık

hiç sanmıyorum benim kocamın akıllancağını! ya şunu anladım ben babası ölen annesi yalnız kalan bi adamla evlenmiyceksin! kocamı seviyorum normalde çok anlayışlı tatlı bi adamdır ama konu annesi olunca beynini kenara koyup öyle düşünüyo sanırım!!
ben de sabahtan beri o kadar sinirliyim ki dediğin gibi sinirden doğurabilirim her an:// karnım acıyo resmen, midem cayır cayır yanıyo sabahtan beri sürekli ağlamaklıyım! ve hala işyerinde çalışıyorum kimseye tahammülüm yok, bi de milletin salak saçma yorumlarına cevap veriyorum kısa kısa konuşuyorum hala soruyolar ya sabır! şu üç gün bi geçseydi de annem gelseydi :.((

ilaçları bende bıraktım demir alıyorum sadece. bebişinede hiç bişicik olmaz merak etme vitaminsizde kalmaz. bazen çok abartıldığını düşünüyorum. anam bana hamileyken neler yadi acaba. kadıncağız köyde ne vitamin ne demir.. doğumdan sonra besleriz allahın izniyel :)

selamlar güzellikler

yanlız burası çakma mayıs anneleri topigi oldu çıktı nolcak bizim bu halimiz kimsecikler kalmıcak yakında :)))
benimkinin gelesi yok zati daha erken ama hiç sancı falan da yok hayırlısı bakalım sıpam ne zaman gelecek az erken geleydi iyiyidi

everythingwillbegreat : canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz maşallah sende kavuşuyorsun yavruna

tiramisu : canım takma kimseyi kafana, su son günler rahat geçsin allah sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin inşallah sıra sende de olabilir bakalım kim atak yapacak

cnm nasılsın bn dogum yaptım hersey yolunda bır sey yok sımdılık yanı bebekte

gözünüz aydın allah bağışlasın sizede maşallah

Merhaba kızlar bişey sorcam benimle aynı haftada olan veya daha küçük olan varmı aranizda merak ettim en geç bizmiyiz yoksa ben 35. Haftanın içindeyiz

:)) sorma ya sonlara kaldık benimde yarın bitiyor 35. haftam napsak haziran anneleriyle mi takılsak kıskanıyorum burda :))) şaka bir yana maşallah herkes iyi allah sağlıkla kucaklarımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin

ashanurun da kizi oldu

ayyy hadi maşallah allah sağlık versin ikisine de

bugun pıtırcıgımın sıcaklıgını hıssedıyorum yerım onu ben ya dahada var 35 haftalıgız nasıl beklıcem benn :)))

ya onların o sevimlikleri sıcaklıkları tekmeleri dünyada yoktur herhalde böyle güzel hisler az kaldı benimde yarın bitiyor 35 hafta :))

sıra sende sanırım diyecegim ama hiç belli olmuyor bu işler bizim topikte atak atak üstüne allah sağlıkla vaktinde gelmesini nasip etsin

az kaldı maşallah öle ya bir gelselerde ısırsak sevsek oyyyy ne tatlı olurlar :)

ben normal istiyorum bebiş döndü şuan herşey yolunda önümüzdeki ay başı gidecegim diğer durumlarada bakılacak sorun olmazsa normal olacak inşallah

geçmiş olsun bu aralar oluyor agrılar tecrübeli arkadaşların yazdıklarına göre doğum sancısı dinlenince geçmeyecek türden

aynı durumu bende yaşıyorum canım. bende normal istiyorum ama doktor bendeki şekerden dolayı iri bebek olursa normal doğuramazsın dedi. 3700-3800 e kadar normal olur onun üstünü yapamazsın dedi. Ne yani anası diyet yapıyor karnımda kızıma da şimdiden diyet mi yaptırayım artık hayırlısı bebekler sağlıklı olsun da hangi doğum hayırlı ise o olsun hakkımızda

benimde kan ilacı dışındaki ilaçların hepsini kesti doktor. artık kendi sürecine bırakalı vücudunu dedi. o sebeple ilaçları bırakmanın bir sorun olacağını zannetmiyorum.

evet ayneeeeenn...benim de küçüldüüü... niye öyle oldu anlamadım ama geçen sıktım dışındaki siyah halkayı süt gibi su gibi bişi çıktı... var yani bişiler.. sen de canını sıkma...

ben sıkmadım hiiiiçç uyarılır diyee iyi değilmiş doğumu tetikliyormuş ne bilim valla korktum azıcıkkk işteeee

Ben gezmeyi bırakcam zaten o beni bıraktı artık mecalim kalmadı zaten yarın sabah randevumuz var bakalım kaç kg oldu korkuyorum valla bide hareketlerimiz azaldı itirme var bugün sadece

Sana bikaç isim tazcam ben kız olursa diye bir liste yapmıştım onu bir buluyum

Hayırlısı ile doğur canım bay az kaldı senin analaşılan

Tiramisu canım takma kafana sen ne isim istiyorsan onu koy. Benim annem ad koymak anne babanın hakkıdır diyor kv de annenin Ben çocuklara büyüklerin isimlerini koymayı çok yanlış buluyorum bana diretseler kesin kavga çıkarırdım. Yanında da kocan kalsın dediğin gibi o an gelince yaparsın kavganı sen şimdilik stres yapma relax ol biraz yoksa ufaklık da kızgın olcak doğunca kendini film dizi filan izlemeye ver temizliğe filan bulaşma sakın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…