2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

siz en iisi onlar gelene kadar kesin kararınızı verin muallakta kalırsa yorum yaparlar ama siz bunu koyuyoruz dediğinzde bişey diyemezler yorum yapsalar dahi kararımızı verdk dersiniz geçiştirirsiniz

kız allah canını almasın emi günah ayol dursun bırakta durduğu 1 saat bile bebişin yararına,doğal yolları dene canım hurma ye temizlik yap:)

cnm haftamız aynı seninle dün bende feci bir bel ve bacak ağrısı oldum sabaha karşı anca geçmiş uyudum şimdi iim çok şükür,valla geçmese dr gidicektim doğuruomuyum die:)ama sanırım bel kaldırmıo artık bu kilo ve göbeği oda bacaklara vuruo die düşünüom

benım göbek yanlara hıc gıtmedı hep one doğru top gıbı oyle cok kgda almadım boyumdan 7 kg fazlayım
kgdan degılde bebısler buyuyor ya kemiklere baskı yapıyorlar mesela artık tekmeleyınce sankı alttan cıkıcak gıbı hıssedıyorum
suan agrım gectı bende geçmese doktoru arıcaktım doğuma kadar böyle kac yalancı alarmlar yasıcaz bakalım :)

kızlar o ağrılardan ara ara bende de oluyo ama dinlenince geçiyor.benim aklıma bi şey takıldı onu paylaşmak istiyorum.ben ilk doğumumu 8yıl önce devlet hastanesinde genel anestezi ile sezeryanla yaptım.yine sezeryan olucam ama arkadaşlarım epidural yapmam için çok olumlu şeyler söylediler.kafam karıştı.normal doğum şansınız yoksa hangisini tercih edersiniz.tecrübeli annelerin fikirlerini ve varsa epiduralde yaşadığı zorlukları merak ediyorum paylaşır mısınız?

merhaba kızlar....bende de ara ara kasılmalar oluyor ama sancı seklinde degil ya da ben bilemiyom...yakın zamanda tahlil yaptırdım..kan degerlerim fazlasıyla düsük cıktı...ama bebek cok sükür saglıklıymıs..tekrar basladım kan hapı kullanmaya...vallahi hap yutmaktan bıktımdımm dedim artık degerlerim normale dönmüştür ama 2-3 hafta kullanmadım kan degerlerim cük düsmüş offf kan haplarına devam..........inş. kuzucum bi gelse artık da şu haplardan kurtulsam... =))

bende ilk doğumu belden uyuşturma ile yaptım.çok baş ve bel ağrısı çektim,doktorumla konuştum oda ben sana genel anestezinin yan etkilerini saysam istemezsin ben eşimede spinal yaptım dedi.ama ben korkuyorum dedim bana hatırlat 1 gün öncesinden en aza indirgeyelim dedi.ama önce oldu bundada olacak diye bişey yok dedi.yani spinal olacak doğumum:44:

satdaşım ben de senle aynı durumdayım bakalım hangimiz önce doğuracaz yaklaşık 3 aydır görüşmediğim bi arkadaşım geçenlerde beni gördü ay nerdeyse hiç değişmemişsin maş. pek kilo almamış görünüyorsun dedi senin doğumuna daha var karnın çok yukarda dedi. malum bebeğim yerinde durmuyor kafası bi aşağıda bi yukarda bunu da söyledim. işte diyorum ya bebeğin daha hiç hazır değil doğuma o yüzden kafası aşağı yerleşmemiş dedi.

bende yaklaşık 20 gündür haftadır vitamin ve balık yağını bıraktım sadece kan ilacı kullanıyorum bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum

Tiramisu canım hormonların tepmiş sana boşver herkesi ya bunlar hep olan şeyler takma kafana sen üzülsen de kızsan da kocaman insanlara eğitim verip değiştiremiyosun her kafadan ayrı bi ses çıkıyo ne yazık ki insanlar hayatına karışmayı kendine misyon ediniyo,temizlik işine gireceksen ağır bişeyler yapma bugün hava fena görünmüyo dışarıya çık bi keyif yap kaçamak bi tatlı ye,ya da kuaföre gidip fön çektir ve aklından geçenleri unut güzelim kimse için kendini ve bebeğini üzme
astirid listeni heyecanla bekliyorum canım

Ashanur bebeğini güle güle büyütsün inşallah darısı başımıza

bende epidural anestezi ile doğum yapacağım sanırım bazı kişilerde baş ağrısı yapabiliyormuş onun dışında herhangi bi yan etki duymadım ama bende merak ediyorum

benım bebıs doguma hazır
hatta kordon kalcasinin altinda ve her an suyumu patlatma ve kordonu sarkitma riskim var
ama bebisimin kafasi midemin altinda
yani doguma hazirirz ama pozisyon geregi hazir degiliz

bende yaklaşık 20 gündür haftadır vitamin ve balık yağını bıraktım sadece kan ilacı kullanıyorum bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum

ben de sIkIldim artik balik hapi, demir hapi. elevit. elevitin son 4 tanesini de icip birakicam. sadece demir hapini icicem onu da dogumdan 3 ay sonraya kadar icmemi tavsiye ediyor doktorum kansiz kalma durumuna karsi

Evet tahlil istediler yaptircam bı ara hiç tuz tüketmiyorum anlamadim

ben de sIkIldim artik balik hapi, demir hapi. elevit. elevitin son 4 tanesini de icip birakicam. sadece demir hapini icicem onu da dogumdan 3 ay sonraya kadar icmemi tavsiye ediyor doktorum kansiz kalma durumuna karsi

İlk gebeliğimde bende de Demir eksikliği olmuştu va hap kullanmıştım ama bu sefer Demir değerlerim çok iyi ve ha kullanmadım. Hergün 1 yumurta yiyorum baştan beri sanıyorum bununla alakalı. Bir de tabi elevit içinde de Demir var.

benim de kan degerim 13 ve yukari oldu hep , cok sukur dusukluk olmuyor ama doktorum kullandiriyor hergun bir tane
dogumdan sonra da iceceksin dedi

Son düzenleme:

Ben de 9 yıl önce genel anestezi ile sezeryan oldum hiç şikayetim olmadı. Biraz heyecanlı olduğum için bu sefer de genel anestezi istiyorum kısmet olursa. Epiduralden memnun olan da var memnun olmayan da bence kişiye özel bişey tabi bir de anestezi doktoru ile de alakalı bişey. Epiduralde doktorların oranı buranı çekiştirmelerini hissediyormuşsun galiba. Yani olanların anlaattığı bu. Acı çekilmese bile bunları hissetmek de endişe verici gibi. Bir de tam uyuşma olmayıp hissettikleri için o anda genel anesteziye dönülen durumlar da olabiliyormuş. Bu sefer de uyarınca hem genel anesteziden dolayı şapşal gibi olup bir de saatlerce bacaklarını hissedememek cabası. Doğumun her türlüsü zor aslında. Yavrucukların o sevgisi olmasa kimse o acıları çekmek istemez herhalde :)) insan annesinin değerini çok daha iyi anlıyor böyle zamanlarda.

Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.

Son düzenleme:
Kızlar yemek kokuları alıyorum her bir taraftan mutfakta mısınız , uzun zamandır yazan olmamış nerelerdesiniz bakıyım Bugün bayağı bir dolaştım,hatta gereğinden fazla dolaştım diyebilirim.Ayaklarım feci ağrıyor ve şişmiş durumdayım Bu aralar tatlı krizlerim de çok oluyor gidip birşeyler yapıyım bari.Canlarım desteğiniz için teşekkür ederim Yapı gereği de çok hassasım zaten çok ince düşünür herşeyi kafama takarım,hamile olunca daha da berbat oldum.Dün oturdum çocuk gibi ağladım bir de.Neyse,geçti artık...

Astirid bebeğim Valla temizlik yapmak içimden geliyor ama ne biliyim nereden bşlayacağımı bilemedim kaldı öyle camları silmek istiyordum habire yağmur çamur toz bıktım valla bi temiz durmuyor şu camlar :88: Bir de banyoları bir elden geçirmek istiyorum onları da böyle balkon gibi baştan aşağı kloraklı kaynar suyla falan yıkamam lazım içim rahat etmiyor yoksa o da kaldı.Kız gelmeden bunları yapsam iyi olur yoksa yapamam bi süre.Kapıları falan yeni sildim zaten,mutfağı da indirmiştim.Yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım.Zaten geriye pek birşey kalmadı yarın aslında bu diğer işleri bitirebilirim birisi şu perdeleri asmada yardımcı olsa yıkamak istiyorum aslında ama dur bakalım.Eğer haftasonu bir yere gitmezsek adım adım yıkayım eşime astırayım madem bir yere götürmüyor bana yardım etsin di mi ama

midmaya tatlım yazını okumadan attım kendimi dışarılara valla fön olayını güzel demişsin ama saçlarım kıvırcık fön çektirince kendimi farklı biri gibi hissediyorum Tatlı konusuna gelince dışarda bişeyler yemiştim ama evde de birazdan birşeyler yapıyım diyorum kendimi mutfağa veriyim bari

ashanur Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bebeğini darısı bizim başımıza inşallah

Nana1209 inşallah herşey istediğin gibi olur canım içinden kocanın yüzüne doğru oku üfle inşallah doğru yola gelir o da.Tamam belki kötü birşey yok ama sonuçta sen bu şekilde üzülüyorsun ve bebeğin de bunu hissediyordur eşin farklı bir isim koysa birşeycik olmaz ama annesinin adını koysa sen hep üzüleceksin,bak bloody babaannesinin ismini sildirmiş davayla falan koymasalardı böyle birşeye de gerek kalmayacaktı hepimiz büyüklere saygılıyız seviyoruz tamam ama isim koymakla da olmaz bu işler kocan bunu anlamalı.

huzurlu35 canım sancı falan olmadan birden de gelebilir bebek bu işler belli olmaz sen de kritik zamanı aştın sayılır

gulsevdam senin bebeğin ters mi duruyor?Benim de alttan çıkacak gibi oluyordu dönmeden önce,doktorumun dediğine göre ayaklarıyla kuvvetli tekmelediği için o şekilde hissediyormuşum,sonradan bebeğim normale dönünce o çıkacakmış gibi his azaldı

KUBSEN benim de kan değerlerim düşük,ama ben bir gün ilaç alıyorsam öteki gün unutuyorum nasıl olcak bilmiyorum,senin kan değerin kaç bu arada?

everythingwillbegreat 13 mü dedin sen?Bir yanlışlık olmasın?Maaşallah senden kan fışkırıyor 15'ten sonrası da rahatsızlık yaratıyor zaten,ilginç olan doktorun normalin üstünde olduğu halde neden sana hala ilaç kullandırdığı.12-15 arası normal kabul ediliyor ama asıl normal değer 12 tabii,mesela bende kansızlık var 9 çıktı,8 olunca hatta kan takviyesi yapıyorlar koldan Ama ben yine de ilaçlarımı içmeyi unutuyorum.Doktor günde 2 kere önerdi ama bazen hiç içmediğim dahi oluyor :26:

ashanur bebeğin kaç kilo doğdu sezeryanla mı oldu huyu suyu nasıl annesi çok ağlıyor mu Allah analı babalı büyütsün tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…