- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.861
Dün eşim kv ile konuşuyordu telde illa beni hamile halimle görmek istiyorlarmış, dedim benim doğurduğuma inanmıyorlar herhalde ne bu kadar ısrar 20 kilo aldım işte neyimi görecekler
Kv ne isim koyacaksınız demiş eşim de ben ..... koyacağım Turtix de belki bir isim koyar dedi kv diyormuş ki o kız olunca koysun buna sen koyAllah'ım yaa şu zihniyete bak kız insan değil zaten ben de anne değilim ne haddime erkek çocuğa isim koymak, valla geldiklerinde isim krizi yaşamasak iyidir
Kızlar benim eller ayaklar şişme balon oldu ne üzerine basabiliyirum nese elimle bir bardak tutamıyorum Bolvadin benim bu Halim teste gönderdi Dr bakalım yapalım ne çıkacak yarın rd var bişey sorcam size erken dogum olsun diye Dr colon aciyolarmis yani genişletiyorlar rahmini yaptırsam miki yada başka bı care ben dayanamıyorum artık bacaklarımın ağrısından falan ağlıyodum gece 3 te eşimde sancım tuttu sanmis
bugun 36. haftama girdim :) doktorum 37 38. haftamızı hedef yapmıştı sonrası yasaklar kalkıcak inşallah..
dun geceden berı adet ağrısı gıbı ağrılar geliyor ama duzensız hafiften doğana kadar bebısler bızı cok korkutucak böyle
ama doğsunlar totolarını bacaklarını ısıralım yıyelım :)
cnm haftamız aynı seninle dün bende feci bir bel ve bacak ağrısı oldum sabaha karşı anca geçmiş uyudum şimdi iim çok şükür,valla geçmese dr gidicektim doğuruomuyum die:)ama sanırım bel kaldırmıo artık bu kilo ve göbeği oda bacaklara vuruo die düşünüom
Ya kizlar,kasik agrisi eslik eden yogun bel agrim basladi gene...Uzandim bakalim gececek mi :18:
kızlar o ağrılardan ara ara bende de oluyo ama dinlenince geçiyor.benim aklıma bi şey takıldı onu paylaşmak istiyorum.ben ilk doğumumu 8yıl önce devlet hastanesinde genel anestezi ile sezeryanla yaptım.yine sezeryan olucam ama arkadaşlarım epidural yapmam için çok olumlu şeyler söylediler.kafam karıştı.normal doğum şansınız yoksa hangisini tercih edersiniz.tecrübeli annelerin fikirlerini ve varsa epiduralde yaşadığı zorlukları merak ediyorum paylaşır mısınız?
az kaldı zaten umarım bişi olmaz doktora sormak gerek aslında... bebeğimi vitaminsiz bırakıorum gibi gelior yaaa... haksızlık mı ediyorum bilmiyorum.. kırmızı et yiyemiorum kociş diyo sen bebeği etten mahrum bırakıosun diye şakayla bile sölese insanın içi bir garip oluyor... umarım doğunca da bebeğime iyi bakabilirim...
kızlar o ağrılardan ara ara bende de oluyo ama dinlenince geçiyor.benim aklıma bi şey takıldı onu paylaşmak istiyorum.ben ilk doğumumu 8yıl önce devlet hastanesinde genel anestezi ile sezeryanla yaptım.yine sezeryan olucam ama arkadaşlarım epidural yapmam için çok olumlu şeyler söylediler.kafam karıştı.normal doğum şansınız yoksa hangisini tercih edersiniz.tecrübeli annelerin fikirlerini ve varsa epiduralde yaşadığı zorlukları merak ediyorum paylaşır mısınız?
satdaşım ben de senle aynı durumdayım bakalım hangimiz önce doğuracazyaklaşık 3 aydır görüşmediğim bi arkadaşım geçenlerde beni gördü ay nerdeyse hiç değişmemişsin maş. pek kilo almamış görünüyorsun dedi senin doğumuna daha var karnın çok yukarda dedi. malum bebeğim yerinde durmuyor kafası bi aşağıda bi yukarda bunu da söyledim. işte diyorum ya bebeğin daha hiç hazır değil doğuma o yüzden kafası aşağı yerleşmemiş dedi.
bende yaklaşık 20 gündür haftadır vitamin ve balık yağını bıraktım sadece kan ilacı kullanıyorum bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum
Tekrardan selam kızlarNeşem falan gayet yerindeydi ama maalesef ki düne kadar,çoğumuzun kaçınılmaz olarak yaşayacağı şeyleri yaşamaya başladım,yok isim konusudur yok hastanede kim kalacak konusudur vallahi çok geriliyorum kızlar benim gibi olan var mı aranızda?Dün kvlerin yanına gittik eşim işte bir hevesle bebeğin adını bulduk falan dedi.Söyleyince herkeste bir hayal kırıklığı oldu ki isme kulp taktılar yok şunlar koyarmış bu ismi vs. ya biz böyle beğenmiş olabilir miyiz acaba?Ne zaman bizim fikirlerimiz desteklenecek yada en azından ses çıkarılmayacak merak ediyorum? 5 yıllık evliyiz iyi-kötü,eksik-fazla evi ben idare ediyorum eşim de evimizin direğidir gözümün de nurudur,bi çocuğumuzun ismini seçemeyecek kadar,yada ne biliyim isim konusunda başkalarının ne dediğini tutacak kadarmı akılsısız?Nasıl doğum yapacağım konusunda bile konuşmalar geçiyor ya istemiyorum ben nasıl doğurmak istiyorsam öyle doğurucam doktorum da bir mahsuru yok derse normal doğurmak istiyorum niye beni sürekli sezeryana itiyorlar anlamadım?Sonra laf söyleyince doktorun bilir oluyor e tabii benim kararlarım doğrultusunda doktorum da ona göre bir karar verecek sonuçta doğuracak olan acıyı çekecek olan benim herşey normal giderken oğlumu da normal doğurmuşken neden sezeryanla doğum yapayım?Haaa,doğumda acil birşey olur bilemiyorum şimdi,sezeryana girmem gerekebilir o zaman amenna,ama şimdi istemiyorum ya.Bu kadar basit.Doğum yaklaştığı için mi bu kadar huysuzlaştım bilemiyorum,iki anneden biri kalsın hastanede yanında deniliyor ya neden beni böyle seçim yapmak zorunda bırakıyorsunuz,ben de ben kocamı istiyorum yanımda o kalacak dedim sıyrıldım işin içinden.Ben zaten birinin yanımda kalmasını istesem bu zamana kadar ayarlarım,bir Allah'ın kulu da sormadı ayrıca neye ihtiyacın var ne yapalım senin için diye,hastanede durup bebeği kim kucağıma verecekmiş,kimse zahmet etmesin canım ben alırım evladımı kucağıma Allah'ın izniyle.
Öff acayip sinir küpüyüm cidden geceden beri kafama takmamaya çalışıyorum oğlumda olanların aynısı yine oluyor,4 yılda hiçbir şey değişmemiş demek.Azıcık bizleri de bi bireyden,insandan sayıp kararlarımıza saygı duyulsa ne olur?Çok mu şey istiyorum?Bu kadar müdahale neyin nesidir Allah aşkına?Eşek kadar insanlarız kimsenin akıl vermesine gerek yok.Her kafadan bir ses çıkıyor,oğlum doğduğunda da öyle olmuştu,annem gelir yanıma oğlum haziranda doğmuştu,aa bu bebek üşür böyle annesi sen buna uzun kollu giydir der,giderim giydiririm,bu sefer kv gelir çocuk isilik olacak kısa kollu giydir diyeYa halbuki tecrübesiz bile olsa anne annedir işte içine doğuyor nasıl giydireceği ne zaman yedireceği söylemeye gerek var mı?Bunun gibi bir sürü sinir bozucu şey işte ya inanır mısınız dün kafamdan alev çıktığını hissettim resmen.Çok üzgünüm.
midmayacım işin özü böyle işte.Doğuracaksam da üzüntüden doğururum herhalde bugün.
Ya ben anlamıyorum bu kadar isme takılı kalmalarına gerçekten anne-baba çocuğuna ne isim koymak istiyorsa koysun bu karışma nerden çıkıyor vallahi yerimden zor kalkıp yürüyorum kafamızı taktığımız şeylere bak.Sizde de genel bir isim krizi yaşanacak gibi görünüyor seninkiler uzakta sanırım ama telefonla bile yetiyorlar demek maaşallah ne diyim.
kucukmeleklerim tansiyonun ne alemde canım?İdrar tahlili istemişlerdir muhtemelen proteine bakmak için.Tuzu acilen kesmelisin tansiyonun normalse sorun yok.Dikkat et kendine
Nana1209 başka isim mi kalmadı annesinin ismini koyacakmış yaYa bu tarz hareketler çok eskilerde kaldı bunlar da iyi birşey yaptım zannediyorlar herhalde kusura bakma ama Allah akıl fikir versin kocana.kvnin anlayışlı olması lazım o da bir kadın sonuçta kendisi yaşamadı mı sanki ne varmış kendini kaldıramıyorsan hep yatsan ne olacak?Gelip de yardım etmeyenler utansın bak bi çöpümü döken yok?Neyi nasıl yapıyorsun diye hiç soran yok burda zaten 10-15 tane hizmetçi var onlar yapıyorlar herşeyimizi.
ildauni canım bilemiyorum şu an hem kızgınlık hem kırgınlık var sanki doğum sancılarım başlasa hissetmicem kasılmalar geliyor ama sanırım biraz da gergin olduğum için oluyor midem de çok kötü zaten kendimi dışarı atıyım dedim onu da yapamadım temizlik yapıyım dedim o da içimden gelmiyor ne yapıcam bilmiyorum...
ben de sIkIldim artik balik hapi, demir hapi. elevit. elevitin son 4 tanesini de icip birakicam. sadece demir hapini icicem onu da dogumdan 3 ay sonraya kadar icmemi tavsiye ediyor doktorum kansiz kalma durumuna karsi
İlk gebeliğimde bende de Demir eksikliği olmuştu va hap kullanmıştım ama bu sefer Demir değerlerim çok iyi ve ha kullanmadım. Hergün 1 yumurta yiyorum baştan beri sanıyorum bununla alakalı. Bir de tabi elevit içinde de Demir var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?