- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.921
Benim bebişim hala makat gelişi olduğundan bir umut dönmesini bekliyoruz ama dönmezsede epidural sezeryan olacak büyük ihtimalle.slm mayıs anneleri...doğum yöntemine karar verdiniz mi?
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun şansı bahtı güzel olsun inşallahh:)) Cennet kokusu duruyor yanında kokla mis gibi çek içine uzun yollardan geldi o melek darısı hepimizin başına inşallah:))Hayırlı geceler arkadaslaroglusum yanımda buyuklerın ellerınden kucuklrın gozlerınden opuyo ıkımızde ıyıyız hastadedeyız 4 daha kalıyoruz en yakında dogum hıkayemızı yazarız ıns bıraz gecmıse bakayım benden sonra neler olmus
Hayırlı geceler arkadaslaroglusum yanımda buyuklerın ellerınden kucuklrın gozlerınden opuyo ıkımızde ıyıyız hastadedeyız 4 daha kalıyoruz en yakında dogum hıkayemızı yazarız ıns bıraz gecmıse bakayım benden sonra neler olmus
gulsevdam senin bebeğin ters mi duruyor?Benim de alttan çıkacak gibi oluyordu dönmeden önce,doktorumun dediğine göre ayaklarıyla kuvvetli tekmelediği için o şekilde hissediyormuşum,sonradan bebeğim normale dönünce o çıkacakmış gibi his azaldı
:
kızlar bugün banyoyla ilgili ıvır zıvırları aldımda şimdi netten bakıodum suyun sıcaklığı 37-38 olmalı dio bunun için bir ölçme aleti aldınızmı yoksa bilindik dirsekle ölçme yöntemimi kullanmayı düşünüosunuz
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende bu skşam 8 de ocağa koyduğum çayı 10 da hatırladım daha doğrusu tesadüfen gördüm Allah korusun hepimizi.kızlar buugn ocakta sutu unuttum tencere yanmış sut tasmıs
Allahım korudu gaz acık oyle yanıyor .. esım temzıledı ocağı ama tencere kullanım dışı
ev cok kotu koktuğundan anneme gıttım camları acık bıraktık eve geldım sımdı ama ev hala kokuyor
aman dıkkat ocakta bısey unutmayın kızlar akıl hep bebekte olunca ıste böyle kazalar oluyo
bırde ağrılarım var evden hıc cıkıcak halde degıldım sımddıe uzanıcam dınleneyım sankı yoruldumda..
herkese hayırlı geceler sımdıden
Hayırlı geceler arkadaslaroglusum yanımda buyuklerın ellerınden kucuklrın gozlerınden opuyo ıkımızde ıyıyız hastadedeyız 4 daha kalıyoruz en yakında dogum hıkayemızı yazarız ıns bıraz gecmıse bakayım benden sonra neler olmus
Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.
kızlar bugün banyoyla ilgili ıvır zıvırları aldımda şimdi netten bakıodum suyun sıcaklığı 37-38 olmalı dio bunun için bir ölçme aleti aldınızmı yoksa bilindik dirsekle ölçme yöntemimi kullanmayı düşünüosunuz
kızlar buugn ocakta sutu unuttum tencere yanmış sut tasmıs
Allahım korudu gaz acık oyle yanıyor .. esım temzıledı ocağı ama tencere kullanım dışı
ev cok kotu koktuğundan anneme gıttım camları acık bıraktık eve geldım sımdı ama ev hala kokuyor
aman dıkkat ocakta bısey unutmayın kızlar akıl hep bebekte olunca ıste böyle kazalar oluyo
bırde ağrılarım var evden hıc cıkıcak halde degıldım sımddıe uzanıcam dınleneyım sankı yoruldumda..
herkese hayırlı geceler sımdıden
Sanırım normal doğumla dünyaya gelen bebeğimiz yok daha
Kızlar yemek kokuları alıyorum her bir taraftan mutfakta mısınız , uzun zamandır yazan olmamış nerelerdesiniz bakıyımBugün bayağı bir dolaştım,hatta gereğinden fazla dolaştım diyebilirim.Ayaklarım feci ağrıyor ve şişmiş durumdayım Bu aralar tatlı krizlerim de çok oluyor gidip birşeyler yapıyım bari.Canlarım desteğiniz için teşekkür ederim Yapı gereği de çok hassasım zaten çok ince düşünür herşeyi kafama takarım,hamile olunca daha da berbat oldum.Dün oturdum çocuk gibi ağladım bir de.Neyse,geçti artık...
Astirid bebeğimValla temizlik yapmak içimden geliyor ama ne biliyim nereden bşlayacağımı bilemedim kaldı öyle camları silmek istiyordum habire yağmur çamur toz bıktım valla bi temiz durmuyor şu camlar :88: Bir de banyoları bir elden geçirmek istiyorum onları da böyle balkon gibi baştan aşağı kloraklı kaynar suyla falan yıkamam lazım içim rahat etmiyor yoksa o da kaldı.Kız gelmeden bunları yapsam iyi olur yoksa yapamam bi süre.Kapıları falan yeni sildim zaten,mutfağı da indirmiştim.Yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım.Zaten geriye pek birşey kalmadı yarın aslında bu diğer işleri bitirebilirim birisi şu perdeleri asmada yardımcı olsa yıkamak istiyorum aslında ama dur bakalım.Eğer haftasonu bir yere gitmezsek adım adım yıkayım eşime astırayım madem bir yere götürmüyor bana yardım etsin di mi ama
midmaya tatlım yazını okumadan attım kendimi dışarılara valla fön olayını güzel demişsin ama saçlarım kıvırcık fön çektirince kendimi farklı biri gibi hissediyorumTatlı konusuna gelince dışarda bişeyler yemiştim ama evde de birazdan birşeyler yapıyım diyorum kendimi mutfağa veriyim bari
ashanur Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bebeğini darısı bizim başımıza inşallah
Nana1209 inşallah herşey istediğin gibi olur canım içinden kocanın yüzüne doğru oku üfle inşallah doğru yola gelir o da.Tamam belki kötü birşey yok ama sonuçta sen bu şekilde üzülüyorsun ve bebeğin de bunu hissediyordur eşin farklı bir isim koysa birşeycik olmaz ama annesinin adını koysa sen hep üzüleceksin,bak bloody babaannesinin ismini sildirmiş davayla falan koymasalardı böyle birşeye de gerek kalmayacaktı hepimiz büyüklere saygılıyız seviyoruz tamam ama isim koymakla da olmaz bu işler kocan bunu anlamalı.
huzurlu35 canım sancı falan olmadan birden de gelebilir bebek bu işler belli olmaz sen de kritik zamanı aştın sayılır
gulsevdam senin bebeğin ters mi duruyor?Benim de alttan çıkacak gibi oluyordu dönmeden önce,doktorumun dediğine göre ayaklarıyla kuvvetli tekmelediği için o şekilde hissediyormuşum,sonradan bebeğim normale dönünce o çıkacakmış gibi his azaldı
KUBSEN benim de kan değerlerim düşük,ama ben bir gün ilaç alıyorsam öteki gün unutuyorum nasıl olcak bilmiyorum,senin kan değerin kaç bu arada?
everythingwillbegreat 13 mü dedin sen?Bir yanlışlık olmasın?Maaşallah senden kan fışkırıyor15'ten sonrası da rahatsızlık yaratıyor zaten,ilginç olan doktorun normalin üstünde olduğu halde neden sana hala ilaç kullandırdığı.12-15 arası normal kabul ediliyor ama asıl normal değer 12 tabii,mesela bende kansızlık var 9 çıktı,8 olunca hatta kan takviyesi yapıyorlar koldan Ama ben yine de ilaçlarımı içmeyi unutuyorum.Doktor günde 2 kere önerdi ama bazen hiç içmediğim dahi oluyor :26:
ashanur bebeğin kaç kilo doğdu sezeryanla mı oldu huyu suyu nasıl annesi çok ağlıyor muAllah analı babalı büyütsün tekrardan
sidelya
umarım senın bebegın doner
benımkı donmedı ama uzmuyorum kendımı sezeryan da ıyı
Sanırım normal doğumla dünyaya gelen bebeğimiz yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?