2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hayırlı geceler arkadaslaroglusum yanımda buyuklerın ellerınden kucuklrın gozlerınden opuyo ıkımızde ıyıyız hastadedeyız 4 daha kalıyoruz en yakında dogum hıkayemızı yazarız ıns bıraz gecmıse bakayım benden sonra neler olmus

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun şansı bahtı güzel olsun inşallahh:)) Cennet kokusu duruyor yanında kokla mis gibi çek içine uzun yollardan geldi o melek darısı hepimizin başına inşallah:))

Hadi gözün aydın. Darısı başımıza inşallah. Yavrunla beraber uzun, sağlıklı bir ömür dilerim.

yok canım bası aşağıda ama tuhaf olan hanı once yukarı çıkar sonra günler azaldıkça asagı ıner ya göbek benım göbek hep aşağıda ama gun gectıkce ayakları yukarı vuruyor bende döndü dıye korkuyordum doktor rahat ol dedı aşağıda sol kasık tarafında bası hep

rossman dıye mağaza var ordan 4 tl aldım daha doğrusu esım gordu alalım dedı dırsek yontemı en ıyı yöntemde ıste esım :)
suyun ıcıne atıyorsun dereceyı gosterıyor

kızlar buugn ocakta sutu unuttum tencere yanmış sut tasmıs
Allahım korudu gaz acık oyle yanıyor .. esım temzıledı ocağı ama tencere kullanım dışı
ev cok kotu koktuğundan anneme gıttım camları acık bıraktık eve geldım sımdı ama ev hala kokuyor
aman dıkkat ocakta bısey unutmayın kızlar akıl hep bebekte olunca ıste böyle kazalar oluyo
bırde ağrılarım var evden hıc cıkıcak halde degıldım sımddıe uzanıcam dınleneyım sankı yoruldumda..
herkese hayırlı geceler sımdıden

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende bu skşam 8 de ocağa koyduğum çayı 10 da hatırladım daha doğrusu tesadüfen gördüm Allah korusun hepimizi.

4 gün mü kalıcaksınnnnnnnnnnnnnnn.......anlayamadım.gözün aydın bebişin nasıl sen nasılsın??

Aman Allah korumus sizi dikkat et canim cok onemli Boyle seyler

Tatil krizi bende de var yaa ama yememeye calisiyorum ama datanamiyorum ya aslinda kiza hamile olsn eksi yerler derler ben tersi

Kızlar kafam öyle karışıkki doğum için istye gdicem bügün annm babam istye gidiceklerdi ben biraz kasıklarımda sızı oluyo yürürken diyince annm telaş yptı burda seni bırakıyorum diye içim tuhaf zaten dedi benide götrckti gitmişken bende olmaz eşimin eşyası hiç brşeyi hazr değil gidemm dedim onlarda kaldı eşimle de konuşup cuma gitmeye karar aldılar bende tamm dedim ama şimdiden gitmek sanki çok erken gbi geldi eşimden ayrılmak çok zor geliyor haftasonları eşim gelicem ben dedi yanına ama bnm içim rht değil evdeki temzlik işini de iptl ettm gelene kdr heryer camlar yine pislenir gelince çağırırım kadını yapar diye düşündüm sizce çokmu erken gitmk için?temizlik konusunda ne yapmalıyım?

doğum yapan anneler bebekleriniz hayırlı olsun...allah uzun sağlıklı ömür versin...darısı geride kalanlarımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…