- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.881
Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.
satdaşım ben de senle aynı durumdayım bakalım hangimiz önce doğuracazyaklaşık 3 aydır görüşmediğim bi arkadaşım geçenlerde beni gördü ay nerdeyse hiç değişmemişsin maş. pek kilo almamış görünüyorsun dedi senin doğumuna daha var karnın çok yukarda dedi. malum bebeğim yerinde durmuyor kafası bi aşağıda bi yukarda bunu da söyledim. işte diyorum ya bebeğin daha hiç hazır değil doğuma o yüzden kafası aşağı yerleşmemiş dedi.
Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.
satdas ya gecen doktora gittim %20 lerde cikti sanci yok yani ,idrar kan tahlili yapti kanim dusuk malesef , Benim bebis dondu kafa asagida gobegimde asagi indi nefes almam kolaylasti biraz :) ama sanci felan yok normalde herkesi iki haftada bir cagiriyo beni bir ay sonra cagirdi ) dogurmiyacagimi dusunuyo herhalde ) kilo konusunda ben baya aldim ama problem degil veririm bu gidisle ben kapaticam topigi en sona kalcam
Kan değeri 13 vay be benimde 9-10 arası gidip geliyor bende ilaçlarımı unutuyorum hep
Tiramisu kız bana da temizliğe gelsene senbu ne hamaratlık kız perde yıkarken doğuracaksın bu gidişle
Bende eve geldim şimdi annemle kv burdalar biri temizlik biri yemek girişmişlerbebişin eşyalarını da yerleştirmişler benim yaptığımı beğenmeyip (hoş ben her şeyi karman çorman koymuştum ama )
Midmayacım listeyi bu pc de bulamadım anlaşılan işyerindekinde kayıtlı ama kesin bulup yolluycam yarın (tabi doktordan ne zaman çıkarsam artık)
Fönü kim önermiş ben fön çektireyim bari
evet cnm düşüyor benimde 9.5 olmuştu şimdi 12 oldu çok şükür gyneferon iyi geldi ferrum fort hiç işe yaramamıştı kullnıdığım hlde düşük çıkmıştıBenimde kan değerim 12 ydi ama dr yinede kan hapı kullanmamı istedi şimdide 12-13 değişiyor demek 10 lara kadar düşebiliyor ben günde 1 tane atıyorum dün bitti hapım cuma randevum var o güne kadar kullanamayacağım birşey olmaz heralde
canımmmm hayırlı olsunAllah a emanet olun bebeğin de sen de
Canım benim arkadaşımda kendi sütünü sürmüş ama yarılmış hep göğüsleri mutlaka önceden başla dedi ben 2-3 önceden sürmeye başlarım şimdide bebe yağı kullanıyorum zaten ilk emzirmemden sonra başlıcam kullanmaya Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah.
Koyucam hepsinin resmini ama bardaklarımı ya bu akşam yada yarın akşam almaya gidicez market alışverişinde bakıcam çarşıda baktım ama istediğim gibi bulamadım kapı süsümü 50 tl ye aldım bardak ve tepsi süslerimin malzemesini kendim aldım hepsi 8 lira tuttu inanılmaz kolay 5 dakikada hazırladım tavsiye ederim.
Canım hiç üzülme bütün arkadaşlarım doğum yaptı hepsinde sarılık oldu Allah yardımcın olsun sütünün olmasıda çok güzel daha çabuk atlatır kuzun hiç üzülme ağlama sütün kesilir Allah korusun geçmiş olsun
hayırlı olsun ..allah en yakın zamanda iyleşmesini nasip etsin ...
merhabaa ben cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle dogumum cok rahat gectı detayları dogum hıkayemı ınsallah en yakn zamanda yazıcam dogal olarak ugrayamıyorum buraya ev dolu gelen gıden cok oluyor oglusum pek uzmuyor bızı ama sarılık oldu ve bugun hastaneye yatırdık sarılık olması normal orda ıyı olacak bunu bılıyorum ama onu orda bırakıp eve gelmek o kadar or geldıkı anlatamam
sutum var ama maalesef gelmıyor goguslerım cok sıstı sagmaya calsııyorum 8 de gıdıcem yanına ınsallah opup koklatırlar gozumden sıcım gıbı yaslar akyor gozumum onunden gıtmıyor bıtanem annelık boyle bırseymıs haberımı vereyım sımdılık cıkıyorum hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum[/QUOTE
gözünaydın canım allahım sağlıklı uzun ömürler versin bebişine. hiç canını sıkma bunlar geçecek unutacağız bile. sütün için moralini yüksek tutmaya çalış..
Canim ya bende seni merak ediyordum bebegin hayirli ugurlu olsun, uzunnnn ömurlu anali babali buyusun. Hemen kavusursun bebegine insallah. Bizde biraktigin yerdeyiz gun sayiyoruz :) hikayeni rahat bir zamanda uzunnnn uzunnn anlatbebisini kokluyorum canim :)
Canim allah saglik sihat versin biran once evine donsun yakisiklin moralini bozma 9 ay dayandin 2,3 gun daha sabir optuk seni
Öncelikle gözünüz Aydın sağ salim kavuşmuşsunuz oğlunuza
İnşallah en kısa zamanda kucağınıza geri dönecek içinizi ferah tutun
Tekrardan hayırlı olsun doğumunuz :)
canım hosgeldın guzel gunlerde buyut bebısını..benımde kızımda sarılık olmustu 4 sene beklemıstım kollarıma aldım 2. gunumde kollarımdan alıp kuveze koydular aglamaktan sezeryan dıkıslerımı acılarımı unutmustum bebek beslenemeyıncede oluyomus o yuzden akılllandım yanıma kesınlıkle mama alıcam ınsallah bu sefer bısey olmaz sende uzulme canım yarın cıkartırlar ınsalllah sende beebısıne kavusursun.....
TRIMASUUU bende doguma en yakın aday senı goruyorum hadı bakalım hayırlısı olsun......
ısım konusuna gelınce benım kızım olacak babası ruyasında BETÜL gormus arkasına bende İSMAİL gordum hemde ıkı kere ıkısını koymayı dusunuyoruz:)saka tabıkı eger erkek olusa dogumda cınsıyetı degısen ılk ben olucam....BETUL NEVA koyacagız anlamı ferahlık demekmıs evımıze ferahlık getırır ınsallah.....herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın RABBIM....
hayırlıı ugurluu olsunnnnnnnnnnnn snowcumm
doğum halayını cekelımmm halay bası ben olurum
hiç uzulme kuzu tez vakıtte gelır eve fototerapıı kısa surede dusuruo sarılığı cnmm
snowflakeN canım allah yrdımcın olsun şükür ki kötü bişey degil sarılıktan bi gün ayrı kalırsın bebişinden.biran önce kavuşup bidahiç ayrılmazsınız inşallah
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün çok şükür bebişini almışsın kucağına üzülme sarılık bütün bebeklerde oluyo 1-2 gün yatat çıkar benim büyük oğlumda yatmıştı hastanede emziemeden emzirmeye gidiyordum yanına merak etme göz açıp kapıyıncaya kadar geçer
hayırlı olsun uzun ömürler diliyorum bebeğinize ve size
sarılık için üzülmeyin benim kızımın 40 gün sürdü sarılığı canları sağ olsun tedavisi var biraz foto alacak ve iyileşecek
hayırlı olsun canım allah yavrunu analı babalı büyütsün inşallah.Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda oğluşun iyileşip evine döner. Sen böyle yazdıkça benimde gözlerim doluyor neden anneleri de hastanede bırakmıyorlar ki insan yavrusunu bırakıp nasıl evine dönebilir gerçekten çok zor valla.
Oğluşun eve gelsinde doğum hikayeni bekliyoruz
snowcum hayırlı olsun bebişin oğluşun, çok sevindim sağlıkla kucağına almana , üzülme stün gelmez sonra hemencecik iyileşir bebişin inşallah zaten sende biliyorsun sarılığın normal olduğunu, inşallah tez zamanda koynunda uyutursun oğluşunu, darısı başımıza inşallah sevgiler.
anaaaa snow gelmiş bebişin hayırlı olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versin bekliyoruz 4 gözle doğum hikayeni canım.
bütün bebeklerde oluyor bu sarılık üzme tatlı canınııııı geçip gider inşallah allah güzel günlerini yaşatsın sana canımmmmm
hepınıze cok tesekkur ederım bugun gıttım kuycagıma verdıler oglumu emmedı benı sutum bol ama gelmıyomama verdım gazını cıkarırken hep gozumun ıcıne baktı masum masum dayanamadım zor bıraaktım ınsallah yarın alıcakmısız .dogum hıkayemı yazıcam oglumu bı alayım kollarıma ınsallah keyfım hıc yok en yakın zamanda soz yazıcam opuyorum sızlerı
1 ay sonramı ne alaka zaten bizide doğuracağımız için 2 haftada bir çağırmıyorki dr son ay ilk 3 ay gibi riskli bir dönem olduğu için takip 2 haftada bir yapılıyor sen 1 ay sonra neredeyse 39 haftalık oluyorsun dr şaşırmış olmasın devletemi yoksa özelemi gidiyorsun
:)) sorma doktorum cok rahat sakin ,bi problem yoksa dedi 25 gun sonrasi gel saydi neler problem) ozel bu arada doktorum ama ben zaten hep 15 gunde bir gidiyorum doktora bir devlete bir ozele o yuzden problem yapmadim cok bakalim ne zaman doguracagim
cnm gercekten drun neden bukadar gec cagırdı acaba
bu son ayda hersey haftada bıle değişebılıyor cnm suyu kordonu vs
bak ben gecen hafta gıtmesem suyumun azaldıgını bılmeyecek,suya abanmayacaktım
bu hafta gıtmesemde normale dondugunu bılmeyecektımm
10 gune bır cagırıo benım drum sonra haftada 1 olck sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?