2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kan değeri 13 vay be benimde 9-10 arası gidip geliyor bende ilaçlarımı unutuyorum hep

Tiramisu kız bana da temizliğe gelsene sen bu ne hamaratlık kız perde yıkarken doğuracaksın bu gidişle

Bende eve geldim şimdi annemle kv burdalar biri temizlik biri yemek girişmişler bebişin eşyalarını da yerleştirmişler benim yaptığımı beğenmeyip (hoş ben her şeyi karman çorman koymuştum ama )

Midmayacım listeyi bu pc de bulamadım anlaşılan işyerindekinde kayıtlı ama kesin bulup yolluycam yarın (tabi doktordan ne zaman çıkarsam artık)

Fönü kim önermiş ben fön çektireyim bari

Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün çok şanslısın maşallah kaç kilo doğdu sezeryanmı oldun merak ettim

satdas ya gecen doktora gittim %20 lerde cikti sanci yok yani ,idrar kan tahlili yapti kanim dusuk malesef , Benim bebis dondu kafa asagida gobegimde asagi indi nefes almam kolaylasti biraz :) ama sanci felan yok normalde herkesi iki haftada bir cagiriyo beni bir ay sonra cagirdi ) dogurmiyacagimi dusunuyo herhalde ) kilo konusunda ben baya aldim ama problem degil veririm bu gidisle ben kapaticam topigi en sona kalcam

Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.

canım ya hayırlısı olsun ne güzel kavuşmuşun yavruna :) bir kaç gündür yoktun zaten içimden geçmişti :)nasıl oldu normalmi biraz anlatsana :)

Benimde kan değerim 12 ydi ama dr yinede kan hapı kullanmamı istedi şimdide 12-13 değişiyor demek 10 lara kadar düşebiliyor ben günde 1 tane atıyorum dün bitti hapım cuma randevum var o güne kadar kullanamayacağım birşey olmaz heralde

tebrık ederımm ashanur
suyun fazlaydı en son senınlee ilgılı hatırladığım..
ayy kuzucuk yanında demekk maaşllah ona
uygun oldugun bı zamanda doğum hıkayenıde beklıyoruz cnm

Masallah canim ya ne mutlu allah saglikla anali babali buyutsun ohh ne guzel kokuyordur simdi o

1 ay sonramı ne alaka zaten bizide doğuracağımız için 2 haftada bir çağırmıyorki dr son ay ilk 3 ay gibi riskli bir dönem olduğu için takip 2 haftada bir yapılıyor sen 1 ay sonra neredeyse 39 haftalık oluyorsun dr şaşırmış olmasın devletemi yoksa özelemi gidiyorsun

Kelin ilacı olsa başına sürermiş şekerim,bak deminden beri oturduğum yerden kalkamadım Oh ne güzel şanslısın valla anneler konusunda Gidin fönlenin tabii belki sancınız falan tutarsa saç baş dağınık gitmezsiniz doğuma işte

evet cnm düşüyor benimde 9.5 olmuştu şimdi 12 oldu çok şükür gyneferon iyi geldi ferrum fort hiç işe yaramamıştı kullnıdığım hlde düşük çıkmıştı

canımmmm hayırlı olsun Allah a emanet olun bebeğin de sen de

hayırlı olsun ..allah en yakın zamanda iyleşmesini nasip etsin ...

:)) sorma doktorum cok rahat sakin ,bi problem yoksa dedi 25 gun sonrasi gel saydi neler problem ) ozel bu arada doktorum ama ben zaten hep 15 gunde bir gidiyorum doktora bir devlete bir ozele o yuzden problem yapmadim cok bakalim ne zaman doguracagim

cnm gercekten drun neden bukadar gec cagırdı acaba
bu son ayda hersey haftada bıle değişebılıyor cnm suyu kordonu vs
bak ben gecen hafta gıtmesem suyumun azaldıgını bılmeyecek,suya abanmayacaktım
bu hafta gıtmesemde normale dondugunu bılmeyecektımm
10 gune bır cagırıo benım drum sonra haftada 1 olck sanırım

tiramisu
en son seker yuklememde bakılmıs kan degerıme
sonra bakılmamıs hıc ama o zamanlar 13tu
sımdı bılmıyorum nasıl ama doktor bana 18.haftada baslattı ve dogumdan sonra da devam dedi
her gun ferro sanol ıcıyorum bılmıyorum daha artmamıstır zaten belkı gebelık ılerleyınce dusmustur

son haftlarda bence de daha sık gıdılmelı
cunku ne olacagı belli olmuyor
en azından 10 gunde bır gıtmek lazım sankı:44:

Benim dr 30. haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı hep şimdi cuma günü gidicem acaba ne zaman haftada 1 çağıracak merak ediyorum bakalım 15 gün olacak oğlumu görmeyeli özledim bile

Evet aslinda bende iki kere sordum ama yeterli dedi , iste devlete de gidiyorum 15 gunde bir oluyo devlettekide ayda bir cagiriyordu son gidiste 15 gunde bir gel dedi nst ye baslayalim diye , benimde kafama takiliyo 39 haftalik olucam beklicek mi benim sipa benim hersey normal simdilik normal dogum gibi gorunuyor ona mi guveniyor bilemedim ilk dogumlar uzun suruyormus ya neyse ben zaten 15 te bir gidiyorum allahin izniyle saglikla alalim bebisleri kucagimiza

ben 15 te bır gıdıyom muane 10 gunude kontrele cagırıyo dr bu hafta ptesı gıtmıştım önumzdekı hafta salı gıtcem yınee sonra tekrar 15 gun sonra muane sık göruyo dr benımm

benimde özel dr um 15 günde bir çağırıyo ama devletteki 15 gün önce aynen şöyle dedi ay sonu gel bakalım dönmemişse sezeryan yaparız.. rahat adam vesselam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…