2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım ben de ferrum fort içiyorum aslında idare ederdi yani 11di kan değerim 9a düşmüş,aslınad doğumda kan kaybedicez bu aralar hassas davranıp ilaçlarımı kullanmam lazım,seninki düşmüşse bile çok fazla düşmemiştir diye düşünüyorum.

evet dıger haplar neyse de demır hapına dıkkat etmek lazım
alıskanlık yaptım yatmadan once ıcıyorum ben

doğum tarihi verdi mi canım?

haftaya yapıcaz dedı
ama tarıhı cuma gunu verecek
cunku bebegımın kalcası asagıda ve kordon da kalcanın altında. her an suyun patlama ve kordonun sarkma riski varmıs
eger ters durum gormezse ona gore haftaya cuma gıbı bırsye dıycek sanırım
yarından sonra ogrenıcem

Son düzenleme:
kızlar bugün banyoyla ilgili ıvır zıvırları aldımda şimdi netten bakıodum suyun sıcaklığı 37-38 olmalı dio bunun için bir ölçme aleti aldınızmı yoksa bilindik dirsekle ölçme yöntemimi kullanmayı düşünüosunuz

Bilindik yöntem her zaman iyidir canım

Ben çamaşır makinası aldığımda vermişlerdi bebekler için dereceymiş suyun içine atabiliyosun sıcaklığını ölçüyor oyuncak gibi ördek şeklinde vestelden almıştım

Benim dr 30. haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı hep şimdi cuma günü gidicem acaba ne zaman haftada 1 çağıracak merak ediyorum bakalım 15 gün olacak oğlumu görmeyeli özledim bile

Merhaba canım hangi doktora gidiyorsun
32 haftadan sonra ben haftada 1 gitmeye başladım nst için sancı ve kasılma çıktı geçen hafta ben farkında değilim sancının
sen girmiyormusun nst ye

Ben çamaşır makinası aldığımda vermişlerdi bebekler için dereceymiş suyun içine atabiliyosun sıcaklığını ölçüyor oyuncak gibi ördek şeklinde vestelden almıştım

ne güzelmiş o ölee, valla denk gelirse alırım bende yoksa arkadaşında onayladığı gibi bilindik yöntem uygulucaz:)
anneme telde bugün aldıklarımı saydım dedim el ayak tırnak makası o neymiş ölee 2 tane negerek biz size hiç almadıydık herkes ne kullanıosa oydu dio:) bide otri bebe setide aldım bakalım kullancazmı yoksa geri veririm yabancı değil aldığım yer

ashanur kullanıcısından alıntı
Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.

canım gozunaydın saglıklı ve guzel gunlerde buyusun prensesin darısı bizlere insallah....

Hepinize teşekkür ederim.Çok çabalamanın da manası yok.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
ben mustela kullnıyorum cnm şu ana kadar ii gidiyo

Son düzenleme:
iyi geceler herkezeee :) nasılsınızz kocaman tatlı gobuslerrr ımzamın altında 15 gun yazıyor korktum :)
okadar bekleyecekmı bakalım o bıle cok az

Canım inşallah yarın kavuşur bir daha hiç ayrı kalmazsınız oğlumla, eminim bırakmak çok zor oluyor üzgünsünde ama geçecek inşallah yarın Allahın izniyle. Doğum hikayenide merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…