- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.901
benimde özel dr um 15 günde bir çağırıyo ama devletteki 15 gün önce aynen şöyle dedi ay sonu gel bakalım dönmemişse sezeryan yaparız.. rahat adam vesselam :)
tiramisu
en son seker yuklememde bakılmıs kan degerıme
sonra bakılmamıs hıc ama o zamanlar 13tu
sımdı bılmıyorum nasıl ama doktor bana 18.haftada baslattı ve dogumdan sonra da devam dedi
her gun ferro sanol ıcıyorum bılmıyorum daha artmamıstır zaten belkı gebelık ılerleyınce dusmustur
slm mayıs anneleri...doğum yöntemine karar verdiniz mi?
Canım ben de ferrum fort içiyorum aslında idare ederdi yani 11di kan değerim 9a düşmüş,aslınad doğumda kan kaybedicez bu aralar hassas davranıp ilaçlarımı kullanmam lazım,seninki düşmüşse bile çok fazla düşmemiştir diye düşünüyorum.
doktor karar verdı
sezeryan
bebıs makat gelısı duruyor haftalardır ve donmedı[/QUOTE
doğum tarihi verdi mi canım?
doğum tarihi verdi mi canım?
kızlar bugün banyoyla ilgili ıvır zıvırları aldımda şimdi netten bakıodum suyun sıcaklığı 37-38 olmalı dio bunun için bir ölçme aleti aldınızmı yoksa bilindik dirsekle ölçme yöntemimi kullanmayı düşünüosunuz
kızlar bugün banyoyla ilgili ıvır zıvırları aldımda şimdi netten bakıodum suyun sıcaklığı 37-38 olmalı dio bunun için bir ölçme aleti aldınızmı yoksa bilindik dirsekle ölçme yöntemimi kullanmayı düşünüosunuz
Benim dr 30. haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı hep şimdi cuma günü gidicem acaba ne zaman haftada 1 çağıracak merak ediyorum bakalım 15 gün olacak oğlumu görmeyeli özledim bile
Ben çamaşır makinası aldığımda vermişlerdi bebekler için dereceymiş suyun içine atabiliyosun sıcaklığını ölçüyor oyuncak gibi ördek şeklinde vestelden almıştım
Sezeryan olacak arkadaşlarım kaçıncı haftada doğumunuz olacak ?
ben mustela kullnıyorum cnm şu ana kadar ii gidiyoHepinize teşekkür ederim.Çok çabalamanın da manası yok.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
günler gecıyor canım bence bıranonce ıslerını hallet ıstanbula gel son donemler dınlenmemız gereken donemler ..
haklısın cnm bu cuma gelicm byk ihtml eşimi burda bırkmk çok zor(
sidelyacım bende sakarya da oturuyorum doğumu ankara da yapmak istiyorum nasipse bende haftaya gideceğim bence normal geç olduğunu sanmıyorum./QUOTE] bnmdde annmler burda şu an onlrla gidicem büyük ihtimal ynlız gtmemek için
cnm inş hyırlısıyla bebeğini evine gtrrsün ve beraber uyursunuz üzme kndnihepınıze cok tesekkur ederım bugun gıttım kuycagıma verdıler oglumu emmedı benı sutum bol ama gelmıyomama verdım gazını cıkarırken hep gozumun ıcıne baktı masum masum dayanamadım zor bıraaktım ınsallah yarın alıcakmısız .dogum hıkayemı yazıcam oglumu bı alayım kollarıma ınsallah keyfım hıc yok en yakın zamanda soz yazıcam opuyorum sızlerı
benim bebeğimde ters duruyordoktor karar verdı
sezeryan
bebıs makat gelısı duruyor haftalardır ve donmedı
hepınıze cok tesekkur ederım bugun gıttım kuycagıma verdıler oglumu emmedı benı sutum bol ama gelmıyomama verdım gazını cıkarırken hep gozumun ıcıne baktı masum masum dayanamadım zor bıraaktım ınsallah yarın alıcakmısız .dogum hıkayemı yazıcam oglumu bı alayım kollarıma ınsallah keyfım hıc yok en yakın zamanda soz yazıcam opuyorum sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?