2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evde ustalar varrr ben perdelerı ykıorumm bı yandan
bı yandan yemek,teneffus aralarında yatmaca
ve burayaa laf yetiştırmece
emosderın ve sersan kesın doğurdu kıslarr gunlerdır gelmıolar
haberı olan varsa bızıde bılgılendırsin
bugunun bebeği kim olcak bakalım beklemedeyim

cnm benım cantanın da eksıklerı hiç bıtmıyor
yazlık pijama koyuorum kıs gerı gelıo koy cıkart koy çıkart oldu
bende ayrı koydumm bebeğe ılk gıydırılecekleri
bide esımı tembıhledımm bebek nereye sen oraya
nıSAN annelerınde izlediğim o vıdeodan sonra
doğum fotoğrafçısını bu randevuda druma sorcm ızın veriolarmı dıye
eşlerıde sezeryan doğuma olmıolar normalde,esım doktor olunca esnedıler
sımdı atnı anda bıde fotocu cıkartmıım onuda bıdahakıne sıkıstırırım dedım

Merhaba canım hangi doktora gidiyorsun
32 haftadan sonra ben haftada 1 gitmeye başladım nst için sancı ve kasılma çıktı geçen hafta ben farkında değilim sancının
sen girmiyormusun nst ye

Anadolu hastanesine gidiyorum ezcan hanıma benim 29. haftada hafif sancım çıktı 2 fatada bir nst ye giriyorum ama bir sıkıntı yok çok şükür şimdilik yarın kontrolüm var belki haftada 1çağırır artık.

Ah canım o benim başıma 1 ay önce geldi cezveye sütü koydum içeri geçtim içim geçmiş kaynamış yanmış simsiyah olmuş cezve heryeri koku basmış tuvalet için kalktığımda gördüm hemen söndürdüm Allahtan kalkıp görmüşüm şimdi sütümün başında bekliyorum ısıtırken.

hangi anadoluhastanesine gidiyorsun cnm?
hamilelikte unutkanlıklar fena oluyor kızlar ya

günaydın ben salı günü nst için gittim fakat doktorum tanımlayamadığı bir şey algıladı bebeğimin baş ve boyun çevresinde.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlerim çok bozuldu başka bir doktora yönlendi.Yönlendirdiği doktorda saç olarak tanımladı tam rahatladım derken fetal başın hafif ekstansiyonda olduğu nukhal fold un 9 mm civarında olduğunu söyledi.doğumdan sonra kontrol önerdi.yani ensede ödem oluşmuş yeri daralmış, sürekli kafası arkaya doğru yattığı için dedi.2 li 3 lü testlerde hiç bir şey cıkmamıştı dedim o da çıkmayabilir dedi.kendi doktorum bu raporla tekrar bakmadı bile bebeğime.acaba diyorum çok önemli değil sadece bilgi amaclımı söylediler.eşim çok sakin bir şey yok korkma doktor hızlı baktığı için ölçümlerde yanlışlık yapmıştır diyor onunla gittik çünkü.hiç birşey yok diyor.ben çok üzülüyorum.kendi doktorum bakmadı cok önemli olsa hemen sezeryana almazlar mıydı diye düşünüyorum.ense kalınlığı 2 li ve 3 lü testlerde çıkmadı ve bu hafta mı çıktı anlayamadım ki.aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.

canım gözün aydın :))) allah yavrunu analı babalı büyütsün inşallah. allah geleceğini güzel eylesin. müsait bir zamanında doğum hikayenide bekliyoruz.

Allahım koruyor bızlerı ya esın evde olmuyaydı

esım 4 gıbı geldı gece dırek mutfağa gırdı tezgah altı batmış daha yenı temzıleyıp yerlestırmıstım bastan sıldı yerlestırdı hortum cıkmıs
onu duzeltıt yerlerı kac kere paspasladı derken saat 7 oldu bende 4 te uyandım 2 saat bıle uyumadan azcık yardım ettım
sonra baktım sırtım ağrıyor doğru yatağa halıyı nasıl temızlıcez kararsısız daha yenı temızlemeye verdık ve yenı halı bır daha verirsek deforme olur
ama pıs su olduğu gıbı halıda .. tencereyıde ugrasıcakmıs esım bakalım cıkarmı ızler .. bugun uykusuz huysuz moralsızım .. ne dıyeyım vardır bundada hayır ..

desteklerınız ıcın cok sağolun kızlar

saglıcakla al kucagına inş sezaryanmı olucakk

evet Allah nasip ederse inş. benimki sorunlu bi gebelik sürecü geçirdim bebeğimin karın boşluğunda su var riskli olduğu için sezeryan olcak RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğumdan sonra bebeğe hemen müdahale edilcek inş. hayırlısı ile atlatacaz RABBİMİN yardımı ile

hı cok gecmış olsun canım rabbım şifa versın ınş mınıgın atlatır bunudaa

benim de iki gündür aklımdaydı hep sormayı unutuyorum. bu kız nerelerde hiç sesi çıkmıyor diye doğum yapmış hayırlı olsun analı babalı hayırlı evlat olsun inşallah.

aman kızlar ütülere fişlere ocaklara dikkat edin ben vesveseli olduğumdan hep dönüp bakıyorum ama bazen yine de unutuyorum. artık unutkanlıklar da başladı.

ah şöyle biri sırtıma ayaklarıma bileklerime masaj yapsa ne kadar çok rahatlardım. ayaklarımın üstüne basamıyorum geceleri çok ağrıyor
canım da öyle bir tatil çekiyor ki sanırım bi süre tatil yok

dün bizde doktora gittik çok şükür 2.800 gr olmuşuz bir haftadır pekmez yiyoduk. nst de düzenli ama küçücük sancılar var herhangi bir doğum sancısı yok dedi doktor. 38. haftada test yapıcaz vajinal dedi iltihap var mı falan diye. çatı muayenesi falan yapmadı ama şu anda herşey normal gözüküyor son anda bişey çıkmazsa bizim için normal olması daha iyi dedi. inşallah hayırlısı...

canım canını sıkma tencere için de içine makine tableti atıp sıcak suya koyunca dibi tutan tencerelere iyi oluyor diye biliyorum...

Allah ın izniyle hepsi geçer canım. Rabbim yardım etsin...

bende o gun makarnayı unutmusum ocakta allahtan kısıkta bırakmısım tesadufen mutfaga gıttım orda anladım kızlar hooop noluyo bıze daha bebeısler dogmadı dogarsa sakınlıktan evı yakarız Allah korusunnnn:)

gecmiş olsun canım ınsallah dr yanlıslık yapmıstır benımkınede kalpte beyaz bı leke var demıslerdı dogmasını beklyoruz artık ınsallah saglıklı dogarlarda bosuna telas yapmıs oluruz....

30 nisana doğum tarihi aldık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlı doğumlar nasip atsin

hadı gozunaydın canım saglıcakla kucagına almayınasıp etsın RABBIM....

Benımde bugun randevum var bakalım bıze ne dyecek kontrollerı 10 gunde bıre alacaz artık bakalım bugun sezeryan tarıhı verecekmı.... ha bırde esım bugun canına tak demıs ee tabı 9 ay boyunca yanıma yaklasamadı korkusundan adam dogmdan sonra kacgun bekleyecez dedı bende 40 deyıncee soook olduuu elımızden kacmasınlarda.....

bugunde uyuyamadım yaaa bebek cok hareketlıydı sıkıntısımı vardı bılemıyorum belkıde benım stresımı hıssettı bugunlerde sertlesmelerım cok oluyor kızlar sızede oyle oluyomu dr bı sorucam bakalım ne dıyecek hepınızı opuyorummmmm

slm hanımlar bayadır gırmeyınce tanımadıgım bır suru kısı olmuş burada
gezmeye dıye geldık ananeye ama donemıyoruz artık dogumu burada yapacagız
inş herkesler iyidir

yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...

yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...

ya benim uykum çok bölük pörçük sersem gibi geziyorum o yüzden. gece yatıyorum sonra kalkıyorum evi geziyorum. sonra sabah geç kalkıyorum hiç günümün bereketi kalmıyor
senin sancıların nasıl oldu takip edemedim. kaçtı mı yoksa sancıların

cnm şuanda bende kendimi çok yorgun hissediorum ama hani hep diolar ya doğum yaklaşınca bi enerji gelio die o doğru galiba, Allahın izniyle o güç kuvvet bizede gelcek kolayca yapçaz doğumlarımızı ben kendimi öle motive etmeye çalışıorum:)

evet benimde öle cnm çok harekteli bi bebek zaten ama artık gündüzleri biraz daha az hareket edio

slm hanımlar bayadır gırmeyınce tanımadıgım bır suru kısı olmuş burada
gezmeye dıye geldık ananeye ama donemıyoruz artık dogumu burada yapacagız
inş herkesler iyidir

sen hiç uğramıodun cnm görünce şaşrıdım, evet başlardaki arkadaşların çoğundan haber alamıyoruz senide merak ediodum açıkçası,pekbicici doğum yapmış sen görüşüomuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…