- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.981
sidelya cım, bu dönemde insan eşinden hiç ayrılmak istemiyor haklısın. sanki onlar güç veriyor bize. oysa bişi bildikleri yokneyse duygusal olman normal ama artık senin az günü kalmış, Allah sağlıkla nasip etsin her an bebişkon sana merhaba diyebilir. e o zamanda yanında annenin olması sana daha iyi gelir sanki. hem eşin atlar gelir ama annen o kadar çabuk davranamayabilir. sen bilirsin ama bence eşinin eşyalarını, acil durum çantasını hazırla ve hemen annene koş. Allah beraberinde olsun.
oooo turtix cim ben misafir gelince gitse diye gözüne bakan, misafirliğe gidince kocasına eve gidelim diye bebek gibi mızıldanan bir gıcık oldum.akşamları çileğim önümde, battaniyem üstümde, netten indirilen dizilerimizi izleyip, dizilerin 2.veya 3.bölümlerinde ağzımdan salyalar akarak uyuyorum haa ama ıkınmaya gelince inşallah Allah öyle bir güç vericek ki bize çatır çatır çıkarıcaz mucizelerimizi.
annişkolar ben de dün artık doktorumdan yediğim zılgıtın etkisiyle çantamı hazırlama çabalarına giriştim. bugün,yarın tamamlarım inşallah. mutlaka söylenmiştir ama ben hatırlatayım dedim. bebişkonuzun hastane çıkışını ayrı bir yere koyun, onu ablanız, kardeşiniz, görümceniz kimse direkt hemşireye versin. ben bir bez çantaya koyup üzerine not yazdım "hemşireye verilecek" diye. eşime söyledim. kızkardeşimle, görümceme de söyliycem inşallah.
bu arada kızlar aranızda doğum fotocusuyla anlaşan var mı?neler buldunuz?
Merhaba canım hangi doktora gidiyorsun
32 haftadan sonra ben haftada 1 gitmeye başladım nst için sancı ve kasılma çıktı geçen hafta ben farkında değilim sancının
sen girmiyormusun nst ye
kızlar buugn ocakta sutu unuttum tencere yanmış sut tasmıs
Allahım korudu gaz acık oyle yanıyor .. esım temzıledı ocağı ama tencere kullanım dışı
ev cok kotu koktuğundan anneme gıttım camları acık bıraktık eve geldım sımdı ama ev hala kokuyor
aman dıkkat ocakta bısey unutmayın kızlar akıl hep bebekte olunca ıste böyle kazalar oluyo
bırde ağrılarım var evden hıc cıkıcak halde degıldım sımddıe uzanıcam dınleneyım sankı yoruldumda..
herkese hayırlı geceler sımdıden
Anadolu hastanesine gidiyorum ezcan hanıma benim 29. haftada hafif sancım çıktı 2 fatada bir nst ye giriyorum ama bir sıkıntı yok çok şükür şimdilik yarın kontrolüm var belki haftada 1çağırır artık.
Ah canım o benim başıma 1 ay önce geldi cezveye sütü koydum içeri geçtim içim geçmiş kaynamış yanmış simsiyah olmuş cezve heryeri koku basmış tuvalet için kalktığımda gördüm hemen söndürdüm Allahtan kalkıp görmüşüm şimdi sütümün başında bekliyorum ısıtırken.
Merhaba guzel anneler,13.04.2013 cumartesi oglen 12.05 te kizima prensesime kavustum,suan yanimda alti temizlenmis sutunu icmis bir sekilde uyuyor,allah hepiize bu duyguyu yasamayi nasip etsin.
30 nisana doğum tarihi aldık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlı doğumlar nasip atsin
bu ara unutkanlık kapıda herhalde bende sabah işe giderken saç maşasını fişte unutmuşum servısteyken aklıma geldı allahtan eşim evdeydi yoksa bızım evde kül olurduıı(((
anlamadığım bir şekilde unutkanlık başladı ınsan evının kapısını acık unutrmu onu bıle yaptım ya:)))) kızlar bıze bışiler oluyorrrrrrrrrrrr
saglıcakla al kucagına inş sezaryanmı olucakk
evet Allah nasip ederse inş. benimki sorunlu bi gebelik sürecü geçirdim bebeğimin karın boşluğunda su var riskli olduğu için sezeryan olcak RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğumdan sonra bebeğe hemen müdahale edilcek inş. hayırlısı ile atlatacaz RABBİMİN yardımı ile
hı cok gecmış olsun canım rabbım şifa versın ınş mınıgın atlatır bunudaa
Allahım koruyor bızlerı ya esın evde olmuyaydı
esım 4 gıbı geldı gece dırek mutfağa gırdı tezgah altı batmış daha yenı temzıleyıp yerlestırmıstım bastan sıldı yerlestırdı hortum cıkmıs
onu duzeltıt yerlerı kac kere paspasladı derken saat 7 oldu bende 4 te uyandım 2 saat bıle uyumadan azcık yardım ettım
sonra baktım sırtım ağrıyor doğru yatağahalıyı nasıl temızlıcez kararsısız daha yenı temızlemeye verdık ve yenı halı bır daha verirsek deforme olur
ama pıs su olduğu gıbı halıda .. tencereyıde ugrasıcakmıs esım bakalım cıkarmı ızler .. bugun uykusuz huysuz moralsızım .. ne dıyeyım vardır bundada hayır ..
desteklerınız ıcın cok sağolun kızlar
evet Allah nasip ederse inş. benimki sorunlu bi gebelik sürecü geçirdim bebeğimin karın boşluğunda su var riskli olduğu için sezeryan olcak RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğumdan sonra bebeğe hemen müdahale edilcek inş. hayırlısı ile atlatacaz RABBİMİN yardımı ile
bu ara unutkanlık kapıda herhalde bende sabah işe giderken saç maşasını fişte unutmuşum servısteyken aklıma geldı allahtan eşim evdeydi yoksa bızım evde kül olurduıı(((
anlamadığım bir şekilde unutkanlık başladı ınsan evının kapısını acık unutrmu onu bıle yaptım ya:)))) kızlar bıze bışiler oluyorrrrrrrrrrrr
günaydın ben salı günü nst için gittim fakat doktorum tanımlayamadığı bir şey algıladı bebeğimin baş ve boyun çevresinde.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlerim çok bozuldu başka bir doktora yönlendi.Yönlendirdiği doktorda saç olarak tanımladı tam rahatladım derken fetal başın hafif ekstansiyonda olduğu nukhal fold un 9 mm civarında olduğunu söyledi.doğumdan sonra kontrol önerdi.yani ensede ödem oluşmuş yeri daralmış, sürekli kafası arkaya doğru yattığı için dedi.2 li 3 lü testlerde hiç bir şey cıkmamıştı dedim o da çıkmayabilir dedi.kendi doktorum bu raporla tekrar bakmadı bile bebeğime.acaba diyorum çok önemli değil sadece bilgi amaclımı söylediler.eşim çok sakin bir şey yok korkma doktor hızlı baktığı için ölçümlerde yanlışlık yapmıştır diyor onunla gittik çünkü.hiç birşey yok diyor.ben çok üzülüyorum.kendi doktorum bakmadı cok önemli olsa hemen sezeryana almazlar mıydı diye düşünüyorum.ense kalınlığı 2 li ve 3 lü testlerde çıkmadı ve bu hafta mı çıktı anlayamadım ki.aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
30 nisana doğum tarihi aldık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlı doğumlar nasip atsin
yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...
Herkeslere günaydın, bölük pörçük uykulardan pek bir keyifsizim, dün akşam arkadaşlara gittik çaya eve kendimi zor attım artık misafirlikten de yorulur oldum. Sizde de var mı böyle yorgunluk ya, bebişim doğmaya kalksa bu yorgunlukla nasıl ıkınırım bilmiyorum
gunayydınnn
kıslar sankı bebeğin hareketlerı yavasladı azalmadı 2 satte bı oynuo ama
yerı daraldıugından heralde,genelde akşam kuduruoo ıttırıoo dürtüoo
sızde nasıl?
bu aradaa kıslar yoklama verın tramisuu halilefe ve diğer sancısı olanlar
kucukmeleklerımm gelen gıden yokmu cnm daha
slm hanımlar bayadır gırmeyınce tanımadıgım bır suru kısı olmuş burada
gezmeye dıye geldık ananeye ama donemıyoruz artık dogumu burada yapacagız
inş herkesler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?