- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.001
ya benim uykum çok bölük pörçük sersem gibi geziyorum o yüzden. gece yatıyorum sonra kalkıyorum evi geziyorum. sonra sabah geç kalkıyorum hiç günümün bereketi kalmıyor
senin sancıların nasıl oldu takip edemedim. kaçtı mı yoksa sancıların
Evet ya gozukmuyosun fazla aynen bende vurdum kendimi dışarlara fazla giremiyorum .,,,,
yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...
eşim sağolsun dünyanın en iyi, en ilgili, en sevecen, en yardımsever (çok övdüm sanırım ama gerçekten öyledir :) eşidir, çok ta iyi anlaşırız, kayınvalidem de burda ama ben kendi annemi isterim yanımda, ağlasınlar diye değil elbet, zaten sancı çekerek doğurursam eğer yanımda istemem hiçbirini saatlerce.. ama annemde doğumdan bikaç gün önce gelse daha ii olur ama hiç niyeti yok kadınınçok seviyorum annemi ama bu durum kızdırıyor beni
yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...
günaydın ben salı günü nst için gittim fakat doktorum tanımlayamadığı bir şey algıladı bebeğimin baş ve boyun çevresinde.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlerim çok bozuldu başka bir doktora yönlendi.Yönlendirdiği doktorda saç olarak tanımladı tam rahatladım derken fetal başın hafif ekstansiyonda olduğu nukhal fold un 9 mm civarında olduğunu söyledi.doğumdan sonra kontrol önerdi.yani ensede ödem oluşmuş yeri daralmış, sürekli kafası arkaya doğru yattığı için dedi.2 li 3 lü testlerde hiç bir şey cıkmamıştı dedim o da çıkmayabilir dedi.kendi doktorum bu raporla tekrar bakmadı bile bebeğime.acaba diyorum çok önemli değil sadece bilgi amaclımı söylediler.eşim çok sakin bir şey yok korkma doktor hızlı baktığı için ölçümlerde yanlışlık yapmıştır diyor onunla gittik çünkü.hiç birşey yok diyor.ben çok üzülüyorum.kendi doktorum bakmadı cok önemli olsa hemen sezeryana almazlar mıydı diye düşünüyorum.ense kalınlığı 2 li ve 3 lü testlerde çıkmadı ve bu hafta mı çıktı anlayamadım ki.aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Allahım koruyor bızlerı ya esın evde olmuyaydı
esım 4 gıbı geldı gece dırek mutfağa gırdı tezgah altı batmış daha yenı temzıleyıp yerlestırmıstım bastan sıldı yerlestırdı hortum cıkmıs
onu duzeltıt yerlerı kac kere paspasladı derken saat 7 oldu bende 4 te uyandım 2 saat bıle uyumadan azcık yardım ettım
sonra baktım sırtım ağrıyor doğru yatağahalıyı nasıl temızlıcez kararsısız daha yenı temızlemeye verdık ve yenı halı bır daha verirsek deforme olur
ama pıs su olduğu gıbı halıda .. tencereyıde ugrasıcakmıs esım bakalım cıkarmı ızler .. bugun uykusuz huysuz moralsızım .. ne dıyeyım vardır bundada hayır ..
desteklerınız ıcın cok sağolun kızlar
Hımmmm bu demek oluyorki doğumdan sonra hiç uyumayacaksın depo yapıyorsun
canım çok geçmiş olsun:) aynı şeyi bende yapmıştım az kalsın evi yakıyodum:S tencerenin içine sirke koyup kaynat demişti annem yaptım çelik tencere olduğu için hiçbişi kalmadı tertemiz oldu bi dene istersen:):):)
cnm benım cantanın da eksıklerı hiç bıtmıyor
yazlık pijama koyuorum kıs gerı gelıo koy cıkart koy çıkart oldu
bende ayrı koydumm bebeğe ılk gıydırılecekleri
bide esımı tembıhledımm bebek nereye sen oraya
nıSAN annelerınde izlediğim o vıdeodan sonra
doğum fotoğrafçısını bu randevuda druma sorcm ızın veriolarmı dıye
eşlerıde sezeryan doğuma olmıolar normalde,esım doktor olunca esnedıler
sımdı atnı anda bıde fotocu cıkartmıım onuda bıdahakıne sıkıstırırım dedım
günaydın ben salı günü nst için gittim fakat doktorum tanımlayamadığı bir şey algıladı bebeğimin baş ve boyun çevresinde.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlerim çok bozuldu başka bir doktora yönlendi.Yönlendirdiği doktorda saç olarak tanımladı tam rahatladım derken fetal başın hafif ekstansiyonda olduğu nukhal fold un 9 mm civarında olduğunu söyledi.doğumdan sonra kontrol önerdi.yani ensede ödem oluşmuş yeri daralmış, sürekli kafası arkaya doğru yattığı için dedi.2 li 3 lü testlerde hiç bir şey cıkmamıştı dedim o da çıkmayabilir dedi.kendi doktorum bu raporla tekrar bakmadı bile bebeğime.acaba diyorum çok önemli değil sadece bilgi amaclımı söylediler.eşim çok sakin bir şey yok korkma doktor hızlı baktığı için ölçümlerde yanlışlık yapmıştır diyor onunla gittik çünkü.hiç birşey yok diyor.ben çok üzülüyorum.kendi doktorum bakmadı cok önemli olsa hemen sezeryana almazlar mıydı diye düşünüyorum.ense kalınlığı 2 li ve 3 lü testlerde çıkmadı ve bu hafta mı çıktı anlayamadım ki.aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
sen hiç uğramıodun cnm görünce şaşrıdım, evet başlardaki arkadaşların çoğundan haber alamıyoruz senide merak ediodum açıkçası,pekbicici doğum yapmış sen görüşüomuydun
Günaydıııııııııııııııın, dün akşam otururken oğlum coştu şu sıralar aşağılara çalışıyor galiba kafasını kanala sokmaya çalışıyor, bir an eli dışarı çıktı sandımeşime dedim eli çıktı galiba tuvalete gitttim birşey yok eşiim de dalga geçiyor benimle ama çok değişikti
rüyamda da karnım aşağı inmişti hayırdır inşallah
merhaba güzel anneler ve bebekleri sizlere bişey sorucam benim bebeğim 5,ayından beri ne zaman ulturosonda görsem kafası aşağıda elleri yüzünde bacakları solumda hiç ellerini açtığını görmedim ben korkuyorum acaba ellerinde bi sorun mu var neden açmıyo sizin bebekleriniz nasıl duruyo?:18:
arada bakıp cıkıyordum canım da pek yazmıyordum
su son 3 ay baya zor geçti, eşimin rahatsızlıgı, maddı sorunlar falan pek gelip gidemedim
şükür düzene girmeye başladı işlerimiz, inş. sende de herşey yolundadır
buradan birkaç kişiyle cepten görüşüyorum canımm
umut_sevgim ne zaman doktora gideceksin tatlım?Biz yarın yine gideceğiz nst için yine ultrasona da girer miyiz bilemiyorum bu aralar tekmeler fazla yok benimkinde de ama gerilmeler var ayy ayaklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam banyoyu temizledim şimdi sıra öteki banyoda alışverişe de çıkıcam daha eşimin yanına uğrayım ona yemek de götüreyim olmazsaBu aralar maaşallah oğlum çok hareketli ama yemiyor teyzeleri çok kızıyorum Çöp adam gibi dolaşıyor etrafta malum havalar da sıcaklaşmaya başladı kat kat üstüne giydirmeyince çöp kollar bacaklar ortaya çıktı Onu da şimdi öğle uykusuna yatırdım dedim bir geliyim bakıyım ne yapıyorsunuz az sonra diğer banyoya da girişeyim hemen işlerimi erken halledeyim saat 2ye geliyor
hangi anadoluhastanesine gidiyorsun cnm?
hamilelikte unutkanlıklar fena oluyor kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?