2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
umut_sevgim ne zaman doktora gideceksin tatlım?Biz yarın yine gideceğiz nst için yine ultrasona da girer miyiz bilemiyorum bu aralar tekmeler fazla yok benimkinde de ama gerilmeler var ayy ayaklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam banyoyu temizledim şimdi sıra öteki banyoda alışverişe de çıkıcam daha eşimin yanına uğrayım ona yemek de götüreyim olmazsa Bu aralar maaşallah oğlum çok hareketli ama yemiyor teyzeleri çok kızıyorum Çöp adam gibi dolaşıyor etrafta malum havalar da sıcaklaşmaya başladı kat kat üstüne giydirmeyince çöp kollar bacaklar ortaya çıktı Onu da şimdi öğle uykusuna yatırdım dedim bir geliyim bakıyım ne yapıyorsunuz az sonra diğer banyoya da girişeyim hemen işlerimi erken halledeyim saat 2ye geliyor

ben hiç kesintisiz uyuyorum ya... yemek yemek için zorla kalkıyorum.. dün akşam 1 saat arayla 3 kere sancım oldu canım sonra geçti.. gittikçe sancı sayısı artmaya başladı.. ağrılar sabrımı deniyor açıkçası... ince ince sürekli bir ağrı var çıldırasım geliyor bazen... o yüzden belki de sürekli uyuyorum.. uyurken de ağrıyla uyanıyorum ama uykum ağır olduğundan çok da etkilemiyor.. mesela şuan bile kasıklarım ağrıyor sanki içimden bişiler sökülüyor gibi... dün sağlık ocağında bebek yerleşmiş dedi ebe, o ağrılar da yerleşme ağrısı olabilir dedi.

Evet ya gozukmuyosun fazla aynen bende vurdum kendimi dışarlara fazla giremiyorum .,,,,

aynen bende valla :) evde zaman geçmiyo ya işte daha çabuk geçiyodu valla eşimde mesailere başladı oda geç geliyo çok canım sıkılıyo uffff hergün baskı yapıyorum kızım doğ artık diyorum ama tık yok bizimki rahat anlaşılan :)

valla evet neden bilmiyorum annelerle doğum zamanı anlaşmak biraz zor oluyo galiba :) benimkiyle doğumdan sonra da bi türlü tam anlaşamamıştık :) ki ben de annemi çok severim. olsun ya geçiyo gidiyo hepsi, eşinin öyle olmasına çok sevindim, benim eşim de öyledir ve kendimi çok şanslı hissederim hep :) o zaman zaten hiçbişeyden korkma. insanın iyi bir hayat arkadaşının olması dünyadaki en büyük şansı! Maşaaalllaaah kırk bir buçuk kere :)

yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...

Ben de senin gibiyim gece 12 gibi falan uyumaya calisiyorum.Aslinda daha erken yataga gidiyorum ama bacaklar yuzunden uyumakta zorlaniyorum.Sabah da bi turlu kaldiramiyorum kafami.Oglen de uykum geliyo tekrar,ama bu aralar oglen uyumamaya calisiyorum aksam uyuyabileyim diye,ama bazen kafam dusuyo resmen.

ciddi bir durum olsa dr söylerdi canım ama için rahat değilse başka bir dr a daha görün bence. stres daha kötü insan kafayı yiyecek gibi oluyo kafasında kuruyo da kuruyo..

canım çok geçmiş olsun:) aynı şeyi bende yapmıştım az kalsın evi yakıyodum:S tencerenin içine sirke koyup kaynat demişti annem yaptım çelik tencere olduğu için hiçbişi kalmadı tertemiz oldu bi dene istersen:):):)

Hımmmm bu demek oluyorki doğumdan sonra hiç uyumayacaksın depo yapıyorsun

benim oğlan karnımda hiç durmuyor sanırım doğunca da öyle olacak... vay benim halime küçükken de çok uyurmuşum ben ama şu var ben uyurken bebeciğim hiç kımıldamıyor o da uyuyor yaniii onu uyutuyorum diye uyuyorum zaten kıhhkıhhhkıhh uyusun da büyüsün kuzummm...

hemen deniyorum ınsallah çıkar canım cok dua ederım sana

bu fotoğrafçı işi beni çok germeye başladı ben hamilelik, doğum ve yenidoğan istiyorum ama o da biraz pahalı gibi. ama olmazsa da üzülürüm kaç kere daha doğuracağım ki :18: bilemedim ya

dnzvsu cum çok geçmiş olsun, inşallah önemli bişi değildir. valla ben senin güzelce özetlediğin halde bile anlamadım doktorların durum karşısındaki tepkilerini yani ciddi miymiş, değil miymiş? ama inşallah bişi yoktur. bişi olsa dediğin gibi hemen çözümler önerirlerdi sana. benim de ayrıntılı ultrasonda doktor bebişkomun kalbinde 3 adet odacık görmüştü(bi adı vardı da hatırlayamadım şimdi) ameliyat filan dediler, korktuk tabi sonra kendi doktoruma sonuçları götürdüm. beni bir güzel rahatlattı, içimi ferahlattı, keşke senin doktorun da sana açıklama yapsaymış. üzülme, inşallah hiçbişi yoktur ama içinin rahatlaması için bi doktora daha git.

sen hiç uğramıodun cnm görünce şaşrıdım, evet başlardaki arkadaşların çoğundan haber alamıyoruz senide merak ediodum açıkçası,pekbicici doğum yapmış sen görüşüomuydun

arada bakıp cıkıyordum canım da pek yazmıyordum
su son 3 ay baya zor geçti, eşimin rahatsızlıgı, maddı sorunlar falan pek gelip gidemedim
şükür düzene girmeye başladı işlerimiz, inş. sende de herşey yolundadır
buradan birkaç kişiyle cepten görüşüyorum canımm

bende rüyamda bebeğin aniden çoktığını gördüm.aaa cıkıyo die bagırdıgımı hatırlıyorum.sonra tekrar içeri kaçtı=)
herhalde uykumda kızım beni baya bir dürtüyordu.=)

merhaba güzel anneler ve bebekleri sizlere bişey sorucam benim bebeğim 5,ayından beri ne zaman ulturosonda görsem kafası aşağıda elleri yüzünde bacakları solumda hiç ellerini açtığını görmedim ben korkuyorum acaba ellerinde bi sorun mu var neden açmıyo sizin bebekleriniz nasıl duruyo?:18:

edepli kız annesi utangaç işte :) sıkıntı yapma dr anlardı bişi olsa...

anladım canım atlattığınıza sevindim, bebişte nasibiyle gelir iişalah herşey yoluna girer,ben şehir olarakta uzakta olduğumdan kimseyle özel bir iletişime geçmemiştim ama hergün yazıştığın kişileri merak ediosun bi şeklde naptı, doğumu oldumu vs. senin bebişin durumu nasıl normal doğummu olucak

hamilelik fotoğraflarımız çıkmışşşşşşşşşş bugün, şahanelerrr çekimlerde çok eğlenmiştik fotoğraflara da yansımış bayıldım herbirineeee

masalllah cok hamaratlısın ıs yaparken doguracan haberın olsun bende kapıları sldım aman gun gecmek bılmıyo yaa aksama gıdcez canım bakalım kac kılo almıs bızım ufaklık.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…