- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.021
edepli kız annesi utangaç işte :) sıkıntı yapma dr anlardı bişi olsa...
Bende dün mutfak halımı sildim bugünde küçük odamın koltuklarını ve halısını sildim şimdi oturdum yarın dinlenirim hemde dr kontrolüm var sonraki gün mutfak dolaplarımı silip yerleştiricem haftaya yağmurlar biterse iç camları kendim silerim dışarılarıda eşim siler
arada bakıp cıkıyordum canım da pek yazmıyordum
su son 3 ay baya zor geçti, eşimin rahatsızlıgı, maddı sorunlar falan pek gelip gidemedim
şükür düzene girmeye başladı işlerimiz, inş. sende de herşey yolundadır
buradan birkaç kişiyle cepten görüşüyorum canımm
hamilelik fotoğraflarımız çıkmışşşşşşşşşş bugün, şahanelerrr çekimlerde çok eğlenmiştik fotoğraflara da yansımış bayıldım herbirineeee
sdrkyn cim inşallah daha da düzelir her şey, bebişinizle daha da güzel bir hayata başlarsınız.
ayyyy tam da yarama tuz bastın Myhos, sadece gebelik mi çektirdin?yoksa doğum ve yeni doğan da var mı uygulamada? ankarada değildin dimi sen? kime çektirdiğini soracaktım?
vallahı bende hala görüşmedım fotocuyla ama cokmu tuzlu oluo:26:
bebek şekerlerı ıcın epey ödedık,el becerım olmadığı ıcın kendım yapamadım
bazende cokmu abartıorum dıorumm buldumcuk olduk zaten 3 yıldan sonra tüple oluncadaherseyı aldık doldurduk
ortalama ne kadar fıyatlar kıslar oncesı,sonrası doğum anı
Kızlar kafam öyle karışıkki doğum için istye gdicem bügün annm babam istye gidiceklerdi ben biraz kasıklarımda sızı oluyo yürürken diyince annm telaş yptı burda seni bırakıyorum diye içim tuhaf zaten dedi benide götrckti gitmişken bende olmaz eşimin eşyası hiç brşeyi hazr değil gidemm dedim onlarda kaldı eşimle de konuşup cuma gitmeye karar aldılar bende tamm dedim ama şimdiden gitmek sanki çok erken gbi geldi eşimden ayrılmak çok zor geliyor haftasonları eşim gelicem ben dedi yanına ama bnm içim rht değil evdeki temzlik işini de iptl ettm gelene kdr heryer camlar yine pislenir gelince çağırırım kadını yapar diye düşündüm sizce çokmu erken gitmk için?temizlik konusunda ne yapmalıyım?
çaydanlığa bısey olmadımı ? senıde Rabbım korumuş
geldımı ust uste sımdıde bulaşık makınası su sızdırıyor halı olduğu gıbı battısu dıger odalara gıderken gordum sıldım ama nekadar sılebılırsem
ağrıdandaha yenı yıkanmıştı halılar mutfak halısı yenıden temzılenıcek makına arızası ne ıse usta cagrılcak aglıcam cıdden
benim doktorum da aynı şekilde hareketleri takip et bir gün içinde 2 saat kendini dinle 20 hareket oluyorsa gelmene gerek yok 3 hafta sonra gel dedi. her hafta nst ye girecekmişim. bende de en son sancı felan çıkmadı. malum biliyosun perşembe gittiğimde bebeğinizin ince bağırsağında minik bi kütle var bağırsak tıkanıklığı görüntüsüne benziyor dedi. ben bu işi stres yapıp salı günü tekrar gittim. beni görünce şaşırdı. aslında kendisi için normal bir durum ama benim stres yapacağımı tahmin etmemiş. tekrar ultrasona girdik bebek görüntü vermeye hiç uygun değildi. yine aynı görüntü gözlendi. sonra eski bütün mide bağırsak görüntülerini inceledi. çok şükür onlar normaldi. eğer bebeğinizin bağırsağı tıkanık olsa bu en baştan yani yaradılıştan gelirdi sonradan olmazdı dedi. tabi yine de o baloncuk görüntüsü neydir emin olmadı. kafanızı takmayın tehlikeli bir durum yok dedi ama benim kafamda yine de bi soru işareti varinş. sağlıklıdır evlatlarımız.
gunayydınnn
kıslar sankı bebeğin hareketlerı yavasladı azalmadı 2 satte bı oynuo ama
yerı daraldıugından heralde,genelde akşam kuduruoo ıttırıoo dürtüoo
sızde nasıl?
bu aradaa kıslar yoklama verın tramisuu halilefe ve diğer sancısı olanlar
kucukmeleklerımm gelen gıden yokmu cnm daha
Valla benim oğlanında elleri hep yüzünde hatta geçen ay ellerle yetinmemiş ayağıda yüzünün önünde duruyordumerhaba güzel anneler ve bebekleri sizlere bişey sorucam benim bebeğim 5,ayından beri ne zaman ulturosonda görsem kafası aşağıda elleri yüzünde bacakları solumda hiç ellerini açtığını görmedim ben korkuyorum acaba ellerinde bi sorun mu var neden açmıyo sizin bebekleriniz nasıl duruyo?:18:
merhaba güzel anneler ve bebekleri sizlere bişey sorucam benim bebeğim 5,ayından beri ne zaman ulturosonda görsem kafası aşağıda elleri yüzünde bacakları solumda hiç ellerini açtığını görmedim ben korkuyorum acaba ellerinde bi sorun mu var neden açmıyo sizin bebekleriniz nasıl duruyo?:18:
ayy tebrık edıorum cnm senı ben ve halı sılmekhiç dusunemıorum
yere bısey dusse nasıl alcam dıe dusuunuorum maaşlaah sana valla
Tebrik ederim cnm valla ben yere bile egilemiorum oturdugum yerden kalkasim yok sen nasil becerion masallh zayifmisin
Kizlar size soriim bide,esiniz size dogum hediyesi alicakmi aslinda ufak capli 5tas alicakti esim biliorum ama suanda durumumuz sanirim buna musade etmicek benim hayallerde suya,sizlerde durum nasil
masalllah cok hamaratlısın ıs yaparken doguracan haberın olsun bende kapıları sldım aman gun gecmek bılmıyo yaa aksama gıdcez canım bakalım kac kılo almıs bızım ufaklık.........
Canım tatlı krizi mi tatil krizi miHer ikisine de hayır demem doğrusu.Günaydınnn güzel anneler bu arada
Ben o yastığı bi kaç saat sonra wc ye kalktığımda yerde buluyorum ama yaaaa
Kizlar size soriim bide,esiniz size dogum hediyesi alicakmi aslinda ufak capli 5tas alicakti esim biliorum ama suanda durumumuz sanirim buna musade etmicek benim hayallerde suya,sizlerde durum nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?