- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.821
Merhaba canım ... Dün gece bende rüyamda cinsiyetini gordum .. çok ılgınçtirki Doktorum çinliydiD Çin takvimi bilinç altıma yerleşmiş olmalı :) Doktor bebek gayet saglıklı dedı .. cınsıyetını sordum pis pis sırıtarak erkek dedı .. ben ınanmıyorum benım ıçımden kız gecıyor bır daha bakın dedım o anda uyanmısım ... Rüyanda senin gördüğün cinsiyet ne ve hisettiğin nedir...?:)
oh ya ne guzel yardım edıyor :) benımkıde elı bı duzelse ıs yaptırcamda suan zorlanıyor kıyamıyorum ona ama gercı yardmcı oluyor yınedeeşimde ben istiyorum diye salondaki tv yi uydu alıcısını oturma odasına götürmüş
orası rahat karşılıklı koltuklara uzanıp tv izleyebiliyoruz keyifli oluyor orası
ben cuma günü eve gittiğimde süpriz olmuştu benim için ama dedim bu kesin şimdi tv ünitenin tozunu almamıştır
bi baktım ki yerleri bile silmiş
evdeki işleri yaptığıma göre bana 50 lira verebilirsin diyo, kadına vereceğim parayı ona vercekmişim yabancıya gitmezmiş
dedim o zaman camları sil ütüleri yap
yerleştir herşeyi banyoyu ov, mutfak dolaplarını sil buzdolabını temizle
tamam tamam bulalım bi kadın diyo
merhaba kızlar.nasılsınız..ben az çok yıyorum çok şulur.ama sabah artık ıstınasız ogurerek uyanıyorum.aslında ıyı oluyo bulanmaktan yıyemıyodum o ögürmeden sonra kahvaltı yapıyorum şükür.sonrasında bendede kusma yok ama bulantıdan oldum pazar gunu hıç keyfım yoktu.şimdi az daha ıyım.ya ben hiçmi hiç sebze yıyomuyorum.agzıma laasım yok.mıdemı bulandırıyo .daha benım bulantıların gecmesınede çok var ya.ama buna razıyım elhamdülıllah.
Cok moralim bozuk,ikili test sonucu risk dusuk ama serbest beta hcg yuksek cikmis ,dortlu test yaptirmami onermislet,carsamba dr a gidicem bakalim ne olacak
Benim başım 2 gündür çok ağrıyor yaaBöyle baş ağrısı çeken var mı?
Çalışıyorum ve başımı koyacak yer bulamadım
Ağrı azaltmak için nasıl bir yöntem uygulayabilirim resmen başım ağır geliyor gövdeme
ye demek ıstemıyorum dıllendırmıyım doktor onay vermedıkce uykumda esım agzımı arıyor ne gordum dıye :)
oh ya ne guzel yardım edıyor :) benımkıde elı bı duzelse ıs yaptırcamda suan zorlanıyor kıyamıyorum ona ama gercı yardmcı oluyor yınede
kızlar halımıze sukredelım eskıden erkekler bu kadr evcımen degıldı sımdıkı nesıl eslerıne daha yardımcı
Rabbım eslerımızden razı olsun ..
bulantı yasayıp kusamıyanlar grubumu kursak ne :) bakalım ne zaman gecıcek bulantılar ozamanda baska bısey baslıcak ya
merhaba kızlar, bazı tahlil sonuçlarımı aldım ama hiçbişey anlamadım kötü mü bilemedim..
anti hcv 0,02 L yazıyor düşük
anti hıv 0,05 L yazıyor düşük
HBsAg 0,10 L yazıyor düşük
Kreatinin 0,48 L yazıyor düşük
glukoz Negatif
Lökosit ++
Eritrosit ++
Kızlar bunlar anormal çıkan sonuçlarım ama önemli birşey mi değil mi bilmiyorum..şimdiden çok meraklandım özellikle anti hıv sonucuna :18: bilen varsa bi el atsın noolurrr...:26:
Ben başım ağrıdığında yarım minoset alıp kafamın üstüne buz torbası koyuyorum, yatmadan başımı koltuğun arkalığına yaslayarak bir 15 dakika gözlerimi kapatıyorum, o zaman geçiyor ağrı. Sanırım kan basıncının beyin damarlarını etkilemesiyle ilgili.
Teşekkür ederim canım önerin içinn
Eve gidip hemen buzu koyacağım başıma
Minoseti doktoruma danışsam mı? Ama duyduğum kadarıyla hamilelerin kullandığı bir ilaç, neyse dayanılmaz olduğunda artık içeceğim çünkü sağ gözüme vuruor ağrısı
Teşekkür ederim canım önerin içinn
Minoseti doktoruma danışsam mı? Ama duyduğum kadarıyla hamilelerin kullandığı bir ilaç, neyse dayanılmaz olduğunda artık içeceğim çünkü sağ gözüme vuruor ağrısı
parol un da yan etkisi yokmus
tabi ilac kullanamana gerek kalmadan gecer umarim
benim 3 gun surmustu onceki haftalardan birinde neyseki sonra tekrarlamadi
Evet Minoset hamilelikte güvenli, ama alırken yine de eczacıya gebe olduğunu hatırlat, forte, plus ya da başka bir tipini vermesin.
Parol un da yan etkisi yokmus
tabi ilac kullanamana gerek kalmadan gecer umarim
benim 3 gun surmustu onceki haftalardan birinde neyseki sonra tekrarlamadi
Arkadaşlar birde size birşey soracagımm kasıklarımda agrılarım oluyorum sag tarıfımda kramp gıbı kısa surelı gelısmesınden kaynaklı bır agrıımııdır sızde bu donemde yasıyormusunuz boyle hafıf ara ara yoklayan agrılar dayanılmaz degıl tabı ama bu ara cok var sankıı
cnm parol ateş düşürücü ağrı kesici daha gribal enfeksiyonlarda alabilirsin
ama ağrı için minoset alırsan daha faydalı olur
merhaba kızlar, bazı tahlil sonuçlarımı aldım ama hiçbişey anlamadım kötü mü bilemedim..
anti hcv 0,02 L yazıyor düşük
anti hıv 0,05 L yazıyor düşük
HBsAg 0,10 L yazıyor düşük
Kreatinin 0,48 L yazıyor düşük
glukoz Negatif
Lökosit ++
Eritrosit ++
Kızlar bunlar anormal çıkan sonuçlarım ama önemli birşey mi değil mi bilmiyorum..şimdiden çok meraklandım özellikle anti hıv sonucuna :18: bilen varsa bi el atsın noolurrr...:26:
minoset kullan canım.dogum olduktan sonra zaten onu verıyolar emzırıken bıle kullanılabılıyo .Teşekkür ederim canım önerin içinn
Evet aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum normal olduğunu söyledi. Daha çok su içmemi ve ağrı olduğunda dinlenmemi tavsiye etti.
bir doktorun yorumlasin canim belki yanlis anlamissindir, yuksek olmasi normaldir belki
ikili test sonucu riskin dusukmus sonucta
2 li test bazen yanıltıcı çıkabılıyo canım uzme kendını.zaten tekrar yapılır test.3 lu belkı 4 lu..
minoset kullan canım.dogum olduktan sonra zaten onu verıyolar emzırıken bıle kullanılabılıyo .
benim o bas agrisini hatirlamak bile istemiyorum canim ya
kafamin ust tarafi ve gozume vuruyordu
baya kotuydu
ikinci gun de sabrettim
ucuncu gun neyseki gecti
ben benimkini migrene baglamistim o tarz bir agriydi
seninki de hemen gecer insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?