2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar, bazı tahlil sonuçlarımı aldım ama hiçbişey anlamadım kötü mü bilemedim..
anti hcv 0,02 L yazıyor düşük
anti hıv 0,05 L yazıyor düşük
HBsAg 0,10 L yazıyor düşük

Kreatinin 0,48 L yazıyor düşük
glukoz Negatif
Lökosit ++
Eritrosit ++

Kızlar bunlar anormal çıkan sonuçlarım ama önemli birşey mi değil mi bilmiyorum..şimdiden çok meraklandım özellikle anti hıv sonucuna :18: bilen varsa bi el atsın noolurrr...:26:

ye demek ıstemıyorum dıllendırmıyım doktor onay vermedıkce uykumda esım agzımı arıyor ne gordum dıye :)

oh ya ne guzel yardım edıyor :) benımkıde elı bı duzelse ıs yaptırcamda suan zorlanıyor kıyamıyorum ona ama gercı yardmcı oluyor yınede
kızlar halımıze sukredelım eskıden erkekler bu kadr evcımen degıldı sımdıkı nesıl eslerıne daha yardımcı
Rabbım eslerımızden razı olsun ..

bulantı yasayıp kusamıyanlar grubumu kursak ne :) bakalım ne zaman gecıcek bulantılar ozamanda baska bısey baslıcak ya

2 li test bazen yanıltıcı çıkabılıyo canım uzme kendını.zaten tekrar yapılır test.3 lu belkı 4 lu..

Ben başım ağrıdığında yarım minoset alıp kafamın üstüne buz torbası koyuyorum, yatmadan başımı koltuğun arkalığına yaslayarak bir 15 dakika gözlerimi kapatıyorum, o zaman geçiyor ağrı. Sanırım kan basıncının beyin damarlarını etkilemesiyle ilgili.

ah canım kusamamak daha zor ınankı.ılk çocukta oyle kustumkı mıdemde hıç bışey kalmazdı.oyle ezıyet cektım.ıkıncıdede bulanırdım asla kusamıyodum bu daha kotu kusunca az gozun açılıyo kusamamk daha kotu bualn dur hep bı yuz buruşuklugu oluyo.ılkınde 16.haftamda bıttı 2.de 12.haftamda bıttı.ınşallh bu kısa surer yada 12.haftaya razıyım.sızın yıne az kaldı ben ne edeyım oy oy.

Anti Hcv Ve Anti Hıv=Hepatit C ve Aıds riskinizin bulunmadığını yani negatif olduğunu gösteriyor :)

HbsAg=Hepatit B Riskinizin olmadığını yani onunda negatif olduğunu gösteriyor :)

Kreatinin seviyesinin düşüklüğü belli bir şikayetiniz yoksa problem oluşturmaz.Zira benimde düşük :)

Glikoz negatif demek idrarda şekere rastlanmadığını gösterir.

Lükosit ve Eritrosit pozitifliği ise idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinizi gösteriyor.Bunu doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin ve bol bol sıvı alın.

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım önerin içinn
Eve gidip hemen buzu koyacağım başıma
Minoseti doktoruma danışsam mı? Ama duyduğum kadarıyla hamilelerin kullandığı bir ilaç, neyse dayanılmaz olduğunda artık içeceğim çünkü sağ gözüme vuruor ağrısı

Evet Minoset hamilelikte güvenli, ama alırken yine de eczacıya gebe olduğunu hatırlat, forte, plus ya da başka bir tipini vermesin.

Parol un da yan etkisi yokmus
tabi ilac kullanamana gerek kalmadan gecer umarim
benim 3 gun surmustu onceki haftalardan birinde neyseki sonra tekrarlamadi

Evet Minoset hamilelikte güvenli, ama alırken yine de eczacıya gebe olduğunu hatırlat, forte, plus ya da başka bir tipini vermesin.

Evde var diye düşünmüştüm ama galiba o plus, hatırlatma için teşekkür ederimm canım
Senin hamilelik takvimide ilgi çekici, cinsiyetle ilgili

Parol un da yan etkisi yokmus
tabi ilac kullanamana gerek kalmadan gecer umarim
benim 3 gun surmustu onceki haftalardan birinde neyseki sonra tekrarlamadi

Benim bugün 2. günüm, dün 1 saat kapadım gözümü uyudum çok uzun sürmedi ama bugün dediğim gibi gözüme vuruyor sancısı
Dün canım çektiği için kocaaaa bir dilim pasta yemiştim acaba şeker yükselmesi diyede korkuyorum:18:
Minoset ve parol bende duydum ama çok sıkışmadıkca almayım diyorum, yinede saol canım

Evet aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum normal olduğunu söyledi. Daha çok su içmemi ve ağrı olduğunda dinlenmemi tavsiye etti.

cnm parol ateş düşürücü ağrı kesici daha gribal enfeksiyonlarda alabilirsin
ama ağrı için minoset alırsan daha faydalı olur

ben parol agri kesici olarak da etkili saniyordum

ben zaten grip de olsam ilac hic kullanmazdim, umarim da hamileligim boyunca gerek kalmaz
su an bile folik asit ile progestani bir an once birakmak icin sabirsizlaniyorum

Canım elisa testlerin normal sıkıntı olması için belli referans aralığının üstünde olurdun...Ama sanırım idrar tahlillerinde birazcık enfeksiyon durumun var az su yada üşütme olabilir ki hamilelikte bu durum çok görülen bir şey...Dr tabiki daha iyi bilir endişelenme diye bildiğim kadarıyla yazdım işte..

minoset kullan canım.dogum olduktan sonra zaten onu verıyolar emzırıken bıle kullanılabılıyo .

Evet aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum normal olduğunu söyledi. Daha çok su içmemi ve ağrı olduğunda dinlenmemi tavsiye etti.

ya o agrı bendede var akşam ktlendım resmen.ki benım için çok erkendı.magnezyum eksıklıgınden olabılır.cumaya randavum var o zaman soracagım bende

benim o bas agrisini hatirlamak bile istemiyorum canim ya
kafamin ust tarafi ve gozume vuruyordu
baya kotuydu
ikinci gun de sabrettim
ucuncu gun neyseki gecti
ben benimkini migrene baglamistim o tarz bir agriydi
seninki de hemen gecer insallah canim

karında kasılmalar bazen megnezyum eksıklıgınden oluyo.yada kramplar.benım tee şimdiden karnımda kasılmalar oluyo.çok degıl tabı arada yokluyo.gece sagdan sola donerken karnım agrıdı.bırz kımıldamadım.gectı.cumaya gıdecegım zaten doktora olmadı ılaç alırız.yınede bı danışayım.şimdiden boyle edıyosa ılerısı ne olur kımbılır

minoset kullan canım.dogum olduktan sonra zaten onu verıyolar emzırıken bıle kullanılabılıyo .

Tamam canım teşekkür ederim
Emzirirken bile vermeleri rahatlattı beni sağolasın
Rabbim bebeklerimizede, bizlerede sağlık versin inşAllahh

benim o bas agrisini hatirlamak bile istemiyorum canim ya
kafamin ust tarafi ve gozume vuruyordu
baya kotuydu
ikinci gun de sabrettim
ucuncu gun neyseki gecti
ben benimkini migrene baglamistim o tarz bir agriydi
seninki de hemen gecer insallah canim

Tahmin edebiliyorum canım
Şuan başımın üstünde filler dans ediyor resmen, okadar ağır gözümü tutuyorum biyanda da
Neyse bebeişlerimiz sağlıklı olsunlarda bunlarıda çekeriz nolcak kii
Sana geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın sana,bana, hiçbirimizee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…