2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende daha aylar öncesi görmüştüm 2 kere rüyamda. 2 sindede erkek gördüm. ve eşimle bile paylaşamıyordum bebeğimi:)

walla kızlar mide bulantılarıyla ilgili yorumlarınızı okuyunca halime şükrettim.
benim de bulantım oluyo ama hiç istifra etmedim...
encok midemi parfüm kokuları bulandırıyor.yemek kokuları çok kötü olmadıgı sürece rahatsız etmiyor..
az kaldı inşallah bunlarda geçicek.
bende bayramdan sonra 2li test için doktora gitcem.belki cinsiyetini de öğreniriz o zaman...çok heycanlıyımmm

Çok geçmiş olsun canım, eve gittiğinde başını alnından eşarpla filan sıkıca sar, bol bol sıvı al rahatlatır inşallah seni biraz

canım kocaman geçmiş olsun
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum başım fena ağrıyor
artan kan basıncıyıla ilgiliymiş bu durum

bol su için diyorlar içiyorum ama çözüm olmadı benim için

Çok geçmiş olsun canım, eve gittiğinde başını alnından eşarpla filan sıkıca sar, bol bol sıvı al rahatlatır inşallah seni biraz

Çok saolun kızlaarr İnanılmaz su içerim ama yine aldım elime su bardağımı yudumluyorum
Eve gidince hayalim ayaklarımı uzatıp yatmak ama işler beni bekler
Bu haftasonu hiç evde değildimm ütü, yemek, çamaşır at,as, kuruyanları katlaa :26: Bunları düşündükçemi acaba başıma ağrı giriyor
Bayramda yaklaşıyor, eşimde inat kadın aldırtmıyor istemem yabancı birini diyor, yavaş yavaş başlamak lazım bayram için

Cok moralim bozuk,ikili test sonucu risk dusuk ama serbest beta hcg yuksek cikmis ,dortlu test yaptirmami onermislet,carsamba dr a gidicem bakalim ne olacak

eşimde ben istiyorum diye salondaki tv yi uydu alıcısını oturma odasına götürmüş
orası rahat karşılıklı koltuklara uzanıp tv izleyebiliyoruz keyifli oluyor orası
ben cuma günü eve gittiğimde süpriz olmuştu benim için ama dedim bu kesin şimdi tv ünitenin tozunu almamıştır
bi baktım ki yerleri bile silmiş

evdeki işleri yaptığıma göre bana 50 lira verebilirsin diyo, kadına vereceğim parayı ona vercekmişim yabancıya gitmezmiş
dedim o zaman camları sil ütüleri yap
yerleştir herşeyi banyoyu ov, mutfak dolaplarını sil buzdolabını temizle

tamam tamam bulalım bi kadın diyo

En sonuna bugün seyirmeyi hissettim
bu dönemde olması normal diye hep büyüklerimden duyar ve burdada yazardım
ama açıkçası olamaz diyenlere gaz bağırsak haraketleri diyenleree cvp veremezdim hiç hissetmediğimden
ama değil ya! Gaz ve bağırsak sorumun gebelik öncesinden vardı zaten
bu başka tam bi seyirme ufacık bi kıprtı :)
bi tuhaf :) haa bu belkide tam anlamıyla bebeğin haraketi değilde belki kan akısı
dr dilinde olanını bilmiyorum açıkçası
ama eskilerden duyduğum ve olunca evet dediğim; anladığım şey tam da bi seyirme :)

canım,bizim doğum tarihlerimiz aynı..
sen cinsiyetini öğrendin mi ki?mont almışsın da :))) güle güle kullansın inşallah..
bide 2li testini yaptırdın mı merak ettim???

cok moralim bozuk,ikili test sonucu risk dusuk ama serbest beta hcg yuksek cikmis ,dortlu test yaptirmami onermislet,carsamba dr a gidicem bakalim ne olacak

cnm morelini bozma artık genelde dr lar 3 lüyü atlayıp 4 lü istiyo bnm bi arkadaşıma yaptırdı
maşallah bişi yok gönlünü ferah ttu sende

canım,bizim doğum tarihlerimiz aynı..
Sen cinsiyetini öğrendin mi ki?mont almışsın da :))) güle güle kullansın inşallah..
Bide 2li testini yaptırdın mı merak ettim???

yok be güzelim dayanamayıp ilk alışverişi yaptım
aslında ben çocukluğumdan beri tüm harçlıklarımı bebe mağzalarında harcayan bi tipim
yani benim o hallerimi bilseniz çok geç kaldın alışverişe dersiniz :)
kısmetse cuma gidicem cnm dr bakalım test ve cinsiyet hakkında neler olacak?

Offf sorma kendileri temizliyorlarmıŞ
Kadına vereceğim parayı ona verirsem bal dök yala yaparmışş
Elinde bir süpürge bir vileda onu bende yaparım diyorumm
Asıl önemli tozlar, mutfak dolapları, dip köşe bunları yapp vallahide vereceğim parasını diyorumm
Yaparım diyor ama daha da görmedimm
Maça gittiği günler cezalı olarak ütüler onun olur, o şekilde izin verdim maça gitmesine ve o günler çifte makina çalıştırıyorum
Çünkü ütüdenn nefret ediyorumm
Yani Günahına girmeyim Allah için yardım eder, tertipli ve düzenlidir benim kocam hatta ben onun yanında dağınık kalırım

Cok moralim bozuk,ikili test sonucu risk dusuk ama serbest beta hcg yuksek cikmis ,dortlu test yaptirmami onermislet,carsamba dr a gidicem bakalim ne olacak

Allahın izniyle güzel güzel haberlerini al meleğinin canımm

Son düzenleme:
ne anlama geliyor canım bu?

üzme kendini sakın bak test sonu risk yokmuş
Bilmiyorum ne anlama geldigini ,dr a gidince ogrenicem
dortlu daha iyi sonuc veriyormus uclye gore sanirim ,carsamba gelsede gitsem dr a,

senin bu yazdıklarını okuduğum esnada bende de pıtırtılar var :) birkaç gündür arttı, bu sabah ve şimdi birşeyler oluyor işte :) irkiliyorum
sana katılıyorum, kaç yaşındaki kadınım gazımın ve bağırsak hareketimin ne olduğunu bilirim. bu seyirmelerin kaynağı başka birşey, hep aynı yerde ve şiddette. insan heyecanlanıyor, anlam vermeye çalışıyor; damar mı, kötü birşey mi oluyor yoksa sevinsem mi diye... cumartesi doktoruma sormak istiyorum nedir bu pıtırtılar, tam olarak sebebi ne olabilir öğrenmeye çalışacağım.

Eğer bu haftalarda bebek hareketlerini hissedebiliyorsanız süper :) ben ilk hamileliğimde 4. aydan sonra hissetmeye başlamıştım ama şu anda her ne hissediyorsanız bi de 4.-5. aydan sonra görün,bebeğinizin karnınızda takla attığını,hareket ettiğini hissetmek inanılmaz bir duygu ve bu duyguyu doğumdan sonra özleyeceksiniz :)

Ben hamilelik dönemimde Bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler kitabını okumuştum. İngiltere de bestseller olan bir kitap.

Bir de Ayşe Öner in bebeğimi beklerken kursuna gidip annelik sertifakamı almıştım.

Faydalarını gördüm arkadaşlar.

Evet internette çok fazla deneyim bilgi var. Fakat çocuğunuz o an burnundan kusarken... ateşi çıkmışken.. ay bi internete sorayım da cvp gelsin bekleyeyim diyemiyorsunuz.

İlk hedef doğuma hazırlanmak, daha önemlisi ise bebek bakımına hazırlanmak..
Doğum sonrasında bir çok bebeğin olduğu sarılık durumunda ne yapılmalı sarılık nedir.. tedavisi nasıldır, olmaması için nelere dikkat edilmeli...
Doğum sonrasında kordon bakımı nasıl olmalı.. kanarsa ne yapmalıyım?
Bebeğin gaz sorunu olursa ne kullanırım.. nasıl hareket etmeliyim gaz sorununun azalması için neler yapabilirim.. Bebeğimin kolik olduğunu nasıl anlarım?
Erkek ise doğumda hemen sünnet yaptırmalımıyım?

gibi gibii... bir sürü konu var.. Bunları araştırmak hazırlı olmak gerekiyor gerçekten..

Ashanur;canını sıkma diyeceğim ama biliyorum stres yapmamak elde değil.

Free Beta Hcg değerin kaç çıktı?Bu değerin yüksekliği genelde bir risk olarak algılanmıyor.Hatta buna göre cinsiyet tahmini yapanlar bile var :)

İkili testte ense kalınlığında bir problem görünmedi değil mi?

Genelde ikilide bir risk görünmezse 3'lü taramayı atlayıp 4'lü tarama öneriyor doktorlar.Benim ablamında öyle olmuştu.

Kalbinin ferah tut yavrularımız Rabbimize emanet.Herşey güzel olacak böyle düşün :)

merhaba kızlar.nasılsınız..ben az çok yıyorum çok şulur.ama sabah artık ıstınasız ogurerek uyanıyorum.aslında ıyı oluyo bulanmaktan yıyemıyodum o ögürmeden sonra kahvaltı yapıyorum şükür.sonrasında bendede kusma yok ama bulantıdan oldum pazar gunu hıç keyfım yoktu.şimdi az daha ıyım.ya ben hiçmi hiç sebze yıyomuyorum.agzıma laasım yok.mıdemı bulandırıyo . daha benım bulantıların gecmesınede çok var ya.ama buna razıyım elhamdülıllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…